Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πω πω "τελειωμενη" περιπτωση....

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Αυτό είναι θρεντ τη διάρκεια της μέρας ξεκατινιάζονται οι κυρίες του σαιτ και το βράδυ ο άρρην πληθυσμός..
πάντως οι άντρες το κατέχουμε καλύτερα το σπορ  :2funny:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό είναι θρεντ τη διάρκεια της μέρας ξεκατινιάζονται οι κυρίες του σαιτ και το βράδυ ο άρρην πληθυσμός..
πάντως οι άντρες το κατέχουμε καλύτερα το σπορ  :2funny:
Τωρα δλδ απαγορευτε να ξεκατινιαστω και εγω;

ΥΓ.Τι σημαινει ξεκατινιαζομαι; :P

Επισκέπτης
Τωρα δλδ απαγορευτε να ξεκατινιαστω και εγω;

ΥΓ.Τι σημαινει ξεκατινιαζομαι; :P

Τώρα είναι αργά φύγαν όλοι..αύριο πάλι.. όχι δεν απαγορεύεται απλά πρέπει να βρεις κάποιον να ξεκατινιαστείτε μαζί..μόνη σου δεν γίνεται :2funny: Διάβασε τις προηγούμενες τέσσερις σελίδες και θα καταλάβεις τι σημαίνει αντρικό ξεκατίνιασμα  :grin: Επίσης μπορείς να ψηφίσεις και τον πιο ξεκατινιασμένο στο λινκ που παρέθεσα πιο πάνω..  ;)

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολες οι πουτανες πισω απο την ανωνυμια κρυβονται παντα. Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.

Άχ βρε ΚΟΜΑΝΤΟ προσβάλεις τις φίλες μας οι οποίες και γνωστές είναι (εσύ γνωρίζεις και έχεις καλές σχέσεις με πολλές) και τελικά τουλάχιστον εδώ στο σάιτ ανώνυμες δεν είναι.
Μην ασχολείσαι με παιδάκια που τους πήρε η μαμά έναν υπολογιστή για να το παίζουν αντρες βρίζοντας οικογένειες στο διακίκτυο, νομίζοντας παράλληλα ότι είναι καλά κρυμμένοι πίσω από μία οθόνη και τελικά δεν ξέρουν πόσο εύκολο είναι να τους βρείς. Καλύτερα όμως μην ασχολείσαι, οι ύβρεις τελικά επιστρέφουν εκεί από όπου προέρχοντε.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λυπαμαι που χανω τα καλυτερα!
Καλα ρε ελληναρες δεν ντρεπεστε καθολου ποια?
Ξεκατινιαζεστε χειροτερα απο εμας που μας  κατηγορητε κι ολας γιαυτο.
Προς μοντς θεωρω απαραδεκτο χρηστης του  site να βριζει οικογενειες και να παραμενει εδω.

το λειγοτερο που πρεπει να γινει ,ειναι να φυγει απο εδω!
Φυσικα στην θεση των μοντς θα εδινα και την  ip οποιουδηποτε εβριζε σογια και μητερες για να αρπαξει και μερικες γρηγορες οπως λεμε κι εδω στην Β.Ελλαδα.
Θελω να πιστευω οτι ολα αυτα τα κανουν παιδακια ανεγκεφαλα,αλλιως το μονο που μπορω να κανω και να πω ειναι πως οι ιδιοι ειναι για λυπηση και για φτυσιμο.
Ντροπη σας

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά τα λες, αν και τετοιες μαγκιές είναι σύνηθες φαινόμενο εδώ. Δυστυχώς.

Πάντως, και εγώ έχω ένα frustration. Χάνω τα καλύτερα live και τα βλέπω σε κονσέρβα:
χασαμε και τον ανατολ-χαμενο ,θα φουσκωνει την βαλερια με την τρομπα :2funny: :2funny: :2funny:
ε ναι βραδιασε και πρεπει να ειναι ετοιμη για να κοιμηθουν αγκαλιτσα αφου θα της εχει ριξει τα φλοκια στην μαπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι εγινε?ξεφουσκωσε?
Δεν μας λέτε καλύτερα τι ώρα εκπέμπετε (συνήθως) να στρωνόμαστε πανέτοιμοι με τα nachos μας... Μη χάνουμε το καθημερινό δωρεάν αγαπημένο show μας! :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι λαμπρές δημοσιεύσεις που έγιναν χτες το βράδυ εδώ αποδεικνύουν περίτρανα το γιατί τόσες πολλές Ελληνίδες έχουν καταντήσει Ελλεηνίδες! Γιατί από την άλλη η κοινωνία μας έχει γεμίσει με Ελλέηνες!

Δεν ξέρω ποιος φταίει και ποιος όχι σε αυτή την ιστορία. Προσωπικά εμένα ο Πάπιας έχει επιχειρήσει πολλές φορές να μου την πει ειρωνικά. Βάζω όμως το προσωπικό μου στην πάντα όταν βλέπω να γίνεται μία τόσο μεγάλη 'Υβρις. Άνθρωποι που βρίζουν μάνα και οικογένεια θα πρέπει να μπανάρονται με συνοπτικές διαδικασίες, το nick τους, to IP τους, ta E-mail τους. Δεν έχουν θέση εδώ, ότι τσατσιλίκι και αν έχουν....   

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
του παππου σου βλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Εσυ μαλακα που ξεκινησες να αναφερεις παπουδες και συγγενεις κι ιστοριες..
Ποσο κρετινος εισαι ρε πουστη μου;
Ξρεις αμα ζει αυτος που αναφερεις;

Και συ ρε whitey,ηταν αναγκη να το συνεχισεις;Εκει φαινεται η μαγκια,ασε το μαλακα να βριζει..

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι λαμπρές δημοσιεύσεις που έγιναν χτες το βράδυ εδώ αποδεικνύουν περίτρανα το γιατί τόσες πολλές Ελληνίδες έχουν καταντήσει Ελλεηνίδες! Γιατί από την άλλη η κοινωνία μας έχει γεμίσει με Ελλέηνες!
Ρε  παλιέ, τι μαλακίες είναι επιτέλους αυτές με τα 2 φύλα!
Στην ίδια κοινωνία ζουμε!

Απ όλα έχει ο μπαξές και στα δύο φύλα και όλα τα δακτυλα δεν είναι ίσα. Τόσο προφανή και απλά είναι τα πράγματα.

Κατά τα άλλα καλά τα λες...

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ποιος φταίει και ποιος όχι σε αυτή την ιστορία. Προσωπικά εμένα ο Πάπιας έχει επιχειρήσει πολλές φορές να μου την πει ειρωνικά. Βάζω όμως το προσωπικό μου στην πάντα όταν βλέπω να γίνεται μία τόσο μεγάλη 'Υβρις. Άνθρωποι που βρίζουν μάνα και οικογένεια θα πρέπει να μπανάρονται με συνοπτικές διαδικασίες, το nick τους, to IP τους, ta E-mail τους. Δεν έχουν θέση εδώ, ότι τσατσιλίκι και αν έχουν....   
Απορώ πως δεν ξέρεις. Αν διαβάσεις προσεκτικά είναι ο γνωστός νεαρός ψευτονταής ο οποίος μάλλον έχει πρόβλημα με όποιον είναι έστω και δύο χρόνια μεγαλύτερος του αλλά πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνετε να έχει με τους αρκετά μεγαλύτερους, υβρίζοντας σε θρέντς ή στο τσάτ με τον αισχρότερο τρόπο. Αλλά φυσικά όταν έχει μπαναριστεί και μετά από κλαψούρες του επετράπει να ξαναμπεί, φυσικό είναι να θεωρεί τον ευατό του θεό του σάιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom