ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Κατι τετοιους σαν και σενα εμεις στα Χανια τους βατεβουμε μεχρι να πουν θελω κι αλλο!!!Ηλιθιο να πεις τους κολητους σου. Εμενα με ξερεις και απο χτες χαμενο?
Κατι τετοιους σαν και σενα εμεις στα Χανια τους βατεβουμε μεχρι να πουν θελω κι αλλο!!!Ηλιθιο να πεις τους κολητους σου. Εμενα με ξερεις και απο χτες χαμενο?
Ηλιθιο να πεις τους κολητους σου. Εμενα με ξερεις και απο χτες χαμενο?
δεν εχω μανα καραγκιοζακι!!!
και δε γαμαω στρακια σαν εσενα !!!!
Σκάσε μαλάκα Whitey γιατί έπιασες μάνα στο στόμα σου ηλίθιε το πήρες χαμπάρι η στο κόσμο ζεις ρε μπετόβλακα .
Κατι τετοιους σαν και σενα εμεις στα Χανια τους βατεβουμε μεχρι να πουν θελω κι αλλο!!!
Προσεχε πως μου μιλας στο ξαναλεω γιατι εγω ειμαι ικανος να σε ξετρυπωσω και απο του βοδιου το κερατο και μετα θα δεις ποσα απυδια βαζει ο σακος κωλοπαιδαρα!!!Οχι σημερα σε γνωρισα και ειδα την ηλιθιοτητα σου!
Ηλιθιους κολητους δεν κανω για να τους λεω μετα ετσι
τι δεν εχεις μανα?απο κουνελα ξεπηδησες δηλαδη?
Δεν πειραζει μην γαμας...γαμαω εγω ομως
τόσο βλάκας είσαι ποια θέλεις να φας ban ? και να μπαίνεις με άλλα nick ρε βλάκα . βρωμιάρη έχεις βρίσει την οικογένεια και θα σε πάρει και θα σε σηκώσει .Ανοητε δεν ειδες οτι ο αλλος επιασε στο βρωμοστομα του πρωτος τον παπου μου?
Προσεχε πως μου μιλας στο ξαναλεω γιατι εγω ειμαι ικανος να σε ξετρυπωσω και απο του βοδιου το κερατο και μετα θα δεις ποσα απυδια βαζει ο σακος κωλοπαιδαρα!!!
τόσο βλάκας είσαι ποια θέλεις να φας ban ? και να μπαίνεις με άλλα nick ρε βλάκα .
σου γαμω το σόι πουστη
άντε ρε ξεφτίλα του site κλώνε . άμα θέλω σε βρίζω χειρότερα από ότι εσύ το κατάλαβες πορδή ?καλα πηγαινε ανεβασε καμια τσοντα γιατι ουτε για μπινελικι δεν κανεις...Κατεβασε και κανενα τεστ iq απο το ιντερνετ και πες μας ποσο επιασες
άντε ρε ξεφτίλα του site κλώνε . άμα θέλω σε βρίζω χειρότερα από ότι εσύ το κατάλαβες πορδή ?
η συγχρονη ελεηνιδα
Ναι ειμαι κλωνος του Whitey η ουπς? Μηπως καλυτερα του περσονα?
Ναι βρισε αλλα προσεξε οπως γραφεις θυμωμενα μην χαλασεις τα μανικιουρ σου καθως κατακτυπας το keyboard ....
Γιατι εσυ ρε που ξεχαρμανιαζεις? Στον κωλο σου?μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες ηλιθιε
Πηγαινε τωρα σε κανενα στουντιακι να ξεχαρμανιασεις γιατι εχει πλυμηρυσει απο χυσι το αδειο κεφαλι σου
Η μητερα σου στενωχωριεται που σε βλεπει να βριζεις ετσι...Και λεει οταν θα ερθεις να μεινεις μαζι μας σαν καλος πατριος να σου δωσω ενα γερο χερι ξυλο γιατι εχεις παρει τον δρομο του στρακι
Αληθεια αυτη πως δεν τα καταφερε με την ανατροφη σου?