Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σκάσε μαλάκα Whitey γιατί έπιασες μάνα στο στόμα σου ηλίθιε το πήρες χαμπάρι η στο κόσμο ζεις ρε μπετόβλακα .  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Σκάσε μαλάκα Whitey γιατί έπιασες μάνα στο στόμα σου ηλίθιε το πήρες χαμπάρι η στο κόσμο ζεις ρε μπετόβλακα .  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ανοητε δεν ειδες οτι ο αλλος επιασε στο βρωμοστομα του πρωτος τον παπου μου? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εξαλλου τι εγινε?Εγω σε ενοχλησα πανηλιθιο πλασμα?Αφου ειναι της μοδας οι μανες τελευταια στο φορουμ :dancing:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Οχι σημερα σε γνωρισα και ειδα την ηλιθιοτητα σου!
Ηλιθιους κολητους δεν κανω για να τους λεω μετα ετσι :2funny:
Προσεχε πως μου μιλας στο ξαναλεω γιατι εγω ειμαι ικανος να σε ξετρυπωσω και απο του βοδιου το κερατο και μετα θα δεις ποσα απυδια βαζει ο σακος κωλοπαιδαρα!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ανοητε δεν ειδες οτι ο αλλος επιασε στο βρωμοστομα του πρωτος τον παπου μου? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τόσο βλάκας είσαι ποια θέλεις να φας ban ? και να μπαίνεις με άλλα nick ρε βλάκα . βρωμιάρη έχεις βρίσει την οικογένεια και θα σε πάρει και θα σε σηκώσει . :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Προσεχε πως μου μιλας στο ξαναλεω γιατι εγω ειμαι ικανος να σε ξετρυπωσω και απο του βοδιου το κερατο και μετα θα δεις ποσα απυδια βαζει ο σακος κωλοπαιδαρα!!!

μπρρρ φοβαμαι!Σε παρακαλω οταν με βρεις μην με δειρεις πολυ

Επισκέπτης
τόσο βλάκας είσαι ποια θέλεις να φας ban ? και να μπαίνεις με άλλα nick ρε βλάκα .

καλα πηγαινε ανεβασε καμια τσοντα γιατι ουτε για μπινελικι δεν κανεις...Κατεβασε και κανενα τεστ iq απο το ιντερνετ και πες μας ποσο επιασες :2funny:

Επισκέπτης
σου γαμω το σόι πουστη  :thefinge: :thefinge:

Η μητερα σου στενωχωριεται που σε βλεπει να βριζεις ετσι...Και λεει οταν θα ερθεις να μεινεις μαζι μας σαν καλος πατριος να σου δωσω ενα γερο χερι ξυλο γιατι εχεις παρει τον δρομο του στρακι :uglystupid:

Αληθεια αυτη πως δεν τα καταφερε με την ανατροφη σου? :think:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
καλα πηγαινε ανεβασε καμια τσοντα γιατι ουτε για μπινελικι δεν κανεις...Κατεβασε και κανενα τεστ iq απο το ιντερνετ και πες μας ποσο επιασες :2funny:
άντε ρε ξεφτίλα του site κλώνε  :birdman: . άμα θέλω σε βρίζω χειρότερα από ότι εσύ το κατάλαβες πορδή ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η συγχρονη ελεηνιδα :2funny: :2funny:
7.jpg

Επισκέπτης
άντε ρε ξεφτίλα του site κλώνε  :birdman: . άμα θέλω σε βρίζω χειρότερα από ότι εσύ το κατάλαβες πορδή ?

Ναι ειμαι κλωνος του Whitey :uglystupid: η ουπς? Μηπως καλυτερα του περσονα? :uglystupid:

Ναι βρισε αλλα προσεξε οπως γραφεις θυμωμενα μην χαλασεις τα μανικιουρ σου καθως κατακτυπας το keyboard ....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ναι ειμαι κλωνος του Whitey :uglystupid: η ουπς? Μηπως καλυτερα του περσονα? :uglystupid:

Ναι βρισε αλλα προσεξε οπως γραφεις θυμωμενα μην χαλασεις τα μανικιουρ σου καθως κατακτυπας το keyboard ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες ηλιθιε :jerking:

Πηγαινε τωρα σε κανενα στουντιακι να ξεχαρμανιασεις γιατι εχει πλυμηρυσει απο χυσι το αδειο κεφαλι σου
Γιατι εσυ ρε που ξεχαρμανιαζεις? Στον κωλο σου?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μαλακα μην το συνεχισεις ειμαι στο τσακ να πατησω αναφορα....

Η μητερα σου στενωχωριεται που σε βλεπει να βριζεις ετσι...Και λεει οταν θα ερθεις να μεινεις μαζι μας σαν καλος πατριος να σου δωσω ενα γερο χερι ξυλο γιατι εχεις παρει τον δρομο του στρακι :uglystupid:

Αληθεια αυτη πως δεν τα καταφερε με την ανατροφη σου? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom