Επισκέπτης
Ενω εσυ στροφαρεις με τις 1000. Α παγενε απο δω ρε συ. Θα ηθελες να εχεις το 1% των γνωσεων που εχει ο amc_anthony13 μεγαλε?
Καλα εσυ εισαι ακομα πιο ηλιθιος
Τι γνωσεις μωρε?στην τσοντολογια?
Ενω εσυ στροφαρεις με τις 1000. Α παγενε απο δω ρε συ. Θα ηθελες να εχεις το 1% των γνωσεων που εχει ο amc_anthony13 μεγαλε?
Προσεχε τα λογια σου με μενα κωλοπαιδο γιατι δεν ειμαι απο τα παιδακια που μασαω. Ενταξει?Ηρεμα ρε στρατοκαυλε που ετρεξες αμεσως να υπερασπιστεις το φιλαρακι σου!
Προσεχε τα λογια σου με μενα κωλοπαιδο γιατι δεν ειμαι απο τα παιδακια που μασαω. Ενταξει?
αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα . αλλά έχω πει κάτι σκουπίδια σαν και εσένα θέλουν σουτ .Γιατι τι θα μου κανεις?Θα με δειρεις ιντερνετικα?
Ολες οι πουτανες πισω απο την ανωνυμια κρυβονται παντα. Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.Γιατι τι θα μου κανεις?Θα με δειρεις ιντερνετικα?
αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα . αλλά έχω πει κάτι σκουπίδια σαν και εσένα θέλουν σουτ .
Ολες οι πουτανες πισω απο την ανωνυμια κρυβονται παντα. Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.
καλό ασπρουλιάρη
Εμείς οι δύο ποτέ δεν ανταλλάξαμε τέτοιες κουβέντες
και κατι αμορφωτα ηλιθια σαν και εσενα θελουν ξανα σχολειο και ειδικη φροντιδα ισως απο το ΕΛΕΠΑΠ
Αν ειμουν Αθηνα δεν θα ειχα προβλημα να τα λεγαμε και απο κοντα στρατοκαυλε
και κατι αμορφωτα ηλιθια σαν και εσενα θελουν ξανα σχολειο και ειδικη φροντιδα ισως απο το ΕΛΕΠΑΠ
τράβα ρε στα Νταου Πεντέλης γιατί εκεί ανήκεις .
Σε περιμενω οποτε θελεις και νομιζεις οτι τα εχεις μεγαλα. Εδω θα ειμαι!και κατι αμορφωτα ηλιθια σαν και εσενα θελουν ξανα σχολειο και ειδικη φροντιδα ισως απο το ΕΛΕΠΑΠ
h agamia baraei katakefala stiw merew maw....
sori asproyliarh
Σε περιμενω οποτε θελεις και νομιζεις οτι τα εχεις μεγαλα. Εδω θα ειμαι!
πλακωσανε και οι μαλακες κλωνοι...ποιανου κωλογερου κλωνος εισαι?
Και προσεχε πολυ γιατι εγω ειμαι απο κει που κατι παιδακια σαν και σενα τα κανουμε να ξεχνανε το ονομα τους στο τελος!!!και κατι αμορφωτα ηλιθια σαν και εσενα θελουν ξανα σχολειο και ειδικη φροντιδα ισως απο το ΕΛΕΠΑΠ
του παππου σου βλακα
Και προσεχε πολυ γιατι εγω ειμαι απο κει που κατι παιδακια σαν και σενα τα κανουμε να ξεχνανε το ονομα τους στο τελος!!!
Μερικες μπαλοτες για να εξασκηθω μεχρι να σε περιμενω ομορφαντρα μου θα παιξω!!!παιξε μεχρι τοτε μερικες κουτουλιες στον τοιχο μπουμπουνοκεφαλε να ξεθυμανεις
Ηλιθιο να πεις τους κολητους σου. Εμενα με ξερεις και απο χτες χαμενο?μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες ηλιθιε
Πηγαινε τωρα σε κανενα στουντιακι να ξεχαρμανιασεις γιατι εχει πλυμηρυσει απο χυσι το αδειο κεφαλι σου
θελεις να μπω απο της μαμακας σου το πισι να σε μπινελικωσω?