iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Και δεν της τα έδωσες να τα γευθεί ;
Προτιμησε να την απαξιωσει τυπε. :S :S :S
Με είχε πρήξει μια Ελληνίδα φοιτήτρια με τις ερωτικές φαντασιώσεις της πώς μου τον έπαιρνε μπούκι στην ερημική παραλία και γευόταν τα χύσια.Τη γείωσα τελικά λέγοντάς της οτι θα πάω Ρωσία Ουκρανία να ξεσκιστώ στον πούτσο.
Κακοήθειες,αλλωστε ο κ.Κman ούτε ψεύτης είναι ούτε 1.50 τριχωτός σαν πίθηκος που όλες του οι ιστορίες για Ρωσία-Πολωνία είναι βγαλμένες από το κεφάλι του ή αλλους.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=676228;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλεπω τον ηλια να το παιρνει πανω του φαινεται μαχιμος...καποιος πρεπει να μαγειρεψει κ να πλυνει τα σωβρακα τυπε
[size=30pt]θανατος στους πιρφορους [/size]
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/default/public/capture_122.jpg?itok=l35CgNiy[/img[/URL]]
[/quote]σιχαμα ρε πουστη μου..γαμω τη ξευτιλα του τον μαλακα...
οταν γαμιεται η “κοπελα” του περναει την ωρα του με τον ιδιο τροπο φανταζομαι.. :2funny:
σιχαμα ρε πουστη μου..γαμω τη ξευτιλα του τον μαλακα...
οταν γαμιεται η “κοπελα” του περναει την ωρα του με τον ιδιο τροπο φανταζομαι..
ναι ρε εννοειταιΚαι όμως στη σημερινή πουστροεποχή αυτός ο σιχαμένος τυπάς με αυτή τη φωτο παίζει να ανέβασε τις μετοχές του στα μάτια κι'άλλων γυναικών! Θα το παίξει ο αστείος κουλ τυπάς και καλά κλπ..
Συζητηση στο δρομο μπροστα μου οπου θελοντας και μη υπηρξα αυτήκοος μαρτυς.Πολυ νεαρη κοπελα μιλαει σε ένα φιλο της για το τι θελει να της αγορασει.Εκεινος τσαμπουκαλεμενος τη ρωτάει γιατι να το κανει αυτό.Εκεινη ναι,αλλα ο Δημητρης πηγε προχθες στη μανα μου μια κουτα τσιγαρα.Εκεινος κοντοστέκεται,ξυνει το κεφαλι του και τη ρωτάει με απορια γιατι της πηγε τα τσιγαρα; -Για να τη καλοπιασει,να τον συμπαθησει και να βγει μαζι μου.Εσυ της πηγες τιποτα;
Το θέμα δεν είναι μόνο Ελληνικό αλλά έχει να κάνει με τον δυτικό κόσμο γενικώς....Χτες το βράδι με έναν φίλο χωθήκαμε σε 2 καλά γκομενάκια ταυτοχρόνως! Και οι δύο μιλήσαμε και με τις δύο και έτσι διαμορφώθηκαν τα "ζευγάρια"!!Μην ανησυχείς.Γλύφονται και αυτές για το παραδάκι.Βέβαια αν τους εξηγήσεις οτι η Σλάβα που στα τρώει κάνει όλα τα γούστα και φέρνει αδερφή,ξαδέρφες,συγγενείς,φίλες να τρυγησουν το Balkan πέος κωλύονται.Οι Ελληνίδες το παίζουν άπειρες ψώλες και μόνο όταν μαθαίνουν τι κάνουν οι Ανατολικές κάπως γειώνονται εμείς δεν είμαστε έτσι κτλ.
Φιλε Kman απολαμβανω να διαβαζω τις ανταποκρίσεις σου από τις ανατολικες χωρες.Και μια και αναφερεσαι συχνα σε διαφορετικες νοοτροπίες διαφορων εθνικοτητων,απο τη συναναστροφή μου εχω παρατηρησει και γω διαφορετικες συμπεριφορες σε διαφορες εθνικοτητητες γυναικων.Μιλαω για Αλβανιδες,Βουλγαρες,Ρουμανες,Ουκρανιδες,Ρωσιδες,Γεωργιανες που εχω εμπειρια και είναι εντυπωσιακο ποσο διαφορετικες πτυχες της προσωπικότητας,της νοοτροπίας και των ηθων τους βγαζουν η καθεμια που τις διαφοροποιεί από τις άλλες.Ειναι συναρπαστικο γιατι με τη κάθε μια πρεπει να τη χειριστείς αναλογα.Μπορεί να της πω οτι απογοητεύτηκα πλήρως με το ρωσικό μπούκι και θυμήθηκα τη θαλπωρή των ελληνικών ζεστών χειλέων.Γενικά η γκόμενα σοκαρίστηκε όταν εξήγησα τα χάλια των Γερμανίδων ντράπηκε και ένιωσε ένα σκίρτημα που δε ζέσταινε το κρεβάτι μου μια Ελληνίδα όπως είπε.
Ευτυχώς υπάρχουν οι Σλάβες μωρό μου εξήγησα,Θα με ικανοποιήσουν πλήρως.
Αλλά πάντα οι Ελληνίδες είναι διεκδικητικές να μη χάσουν πούτσο από τις αλλοεθνείς.Λένε βέβαια άπειρες μαλακίες αλλά πολύ πιο γειωμένες από τις Σλάβες όπου γίνεσαι Παπαφλέσσας και χρειάζεσαι 3 βότκες να ξεφύγεις από την παράνοια.
Μετά απο λίγο η ΕλεινοΕλβετίδα φρίκαρε και άρχισε να ζητάει τσιγάρα απο όλους και να τραβάει και τη Ρωσίδα για χαζούς-κύκλους στο κλάμπ και να την ξεκόψει απο το φίλο μου!
Όχι φίλε Bakalhs!! Της ηλικίας μας ήταν! Και ωραία! Το περίεργο είναι πως εγώ δεν έκανα κάτι λάθος! Είμουν θετικότατος σε ότι έλεγα! Και δεν είχε λόγο να συμπεριφερθεί έτσι στη Ρωσίδα που την είχε γνωρίσει λίγο πιο πριν! Η Ρωσίδα ήθελε Άντρα! Η Ελβετίδα ήταν χαμένη στο καμμένο της μυαλό!Μήπως ἦταν μεγάλη καὶ μπάζο, ὁπότε εἴχαμε τὸ κλασικὸ mother hen cockblocking;
Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις για την τύπισσα.Όχι φίλε Bakalhs!! Της ηλικίας μας ήταν! Και ωραία! Το περίεργο είναι πως εγώ δεν έκανα κάτι λάθος! Είμουν θετικότατος σε ότι έλεγα! Και δεν είχε λόγο να συμπεριφερθεί έτσι στη Ρωσίδα που την είχε γνωρίσει λίγο πιο πριν! Η Ρωσίδα ήθελε Άντρα! Η Ελβετίδα ήταν χαμένη στο καμμένο της μυαλό!
Η ψυχοπάθεια δεν έχει εθνικοτητα. Μην ασχολειστε με τρελές