Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μια προσωπική εμπειρία. Τα είχα κάποτε με μία κυρία
τηλεφωνεί η αδελφή της... με ήθελε εκείνη.
Αφού κάναμε κατάσταση για λίγο
μου τα έρριξε για να κάνουμε κατάσταση...

κόψε επειγόντως τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά.

Τηλεφωνική γραμμή SOS ΟΚΑΝΑ 1031

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μια προσωπική εμπειρία. Τα είχα κάποτε με μία κυρία που ήταν η μικρότερη κόρη σε πέντε αδελφές. Μετά απο καιρό χωρίσαμε και κάποια ημέρα μου τηλεφωνεί η αδελφή της για να βρεθούμε. Νόμιζα ότι την είχε βάλει η αδελφη της για να μεσολαβήσει να τα ξαναβρούμε. Στη συνάντηση μου είπε απλώς ότι έκανε βλακεία η αδελφή της και ότι με ήθελε εκείνη. Αφού κάναμε κατάσταση για λίγο χωρίζουμε. Μετά από έξι μήνες βλέπω στο δρόμο τυχαία μία άδελφή τους και πάμε για καφέ . Μου λέει ότι ξέρει ότι ήμουνα με τις δύο αδελφές της και μου τα έρριξε για να κάνουμε κατάσταση. Λίγο καιρό έμεινα μαζί της και σε λίγο τέλος.
Καταλαβαίνετε με τη νοοτροπία μεγάλωσαν.
Απο τις 5 οι τέσσερις παντρεμένες και οι 3 ήδη χωρισμένες
τυπε αυτο δεν ειναι το σεναριο απο μια αμερικανικη B movie που εδειξε ενα μεσημερι το καλοκαιρι στο μεγκα; την ειδες κι εσυ;

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
τυπε αυτο δεν ειναι το σεναριο απο μια αμερικανικη B movie που εδειξε ενα μεσημερι το καλοκαιρι στο μεγκα; την ειδες κι εσυ;
Μα γιατί δεν πιστεύει κανείς τις εμπειρίες που αραδιάζονται εδώ μέσα???????????
Ιστορία βγαλμένη μέσα από την ζωή αναφέρει ο τύπος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Θα ξεφύγω λίγο από το κυρίως περιεχόμενο γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημα ξεκινά πιο πίσω,δηλαδή στις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζεται η λειτουργία μιας οικογένειας,τοσο της στενής (πατέρας,μητέρα,παιδιά),όσο και της ευρείας,(θείοι,ξαδέλφια,παππούδες,κλπ.),και η διαμόρφωση της λανθασμένης νοοτροπίας των ελλεεινίδων είναι παράγωγη αυτών των στρεβλώσεων.Συγκεκριμένα,πιστεύω πως τα πρόσωπα της οικογένειας είναι θεσμοί και αδιπραγμάτευτα σε κρίσεις,συγκρίσεις,διαμάχες,κλπ,όταν βρίσκονται τα παιδιά παρόντα σε κουβέντες και συζητήσεις των μεγάλων.Οποιεσδήποτε αναφορές που μειώνουν στα μάτια ενός παιδιού την εικόνα που έχει για έναν συγγενή του,έχει πολλαπλάσιο αντίκτυπο στο πώς βλέπει τον κόσμο!Αντίστροφα,αν συμμετέχει σε συζητήσεις για το ποιός από το σόι είναι ο πιο όμορφος ή ωραίος,δημιουργούνται ανεπανόρθωτα κόμπλεξ κατωτερότητας που ακολουθούν το παιδί σε όλη του τη ζωή!Τα παραπάνω δε ισχύουν και για τα δύο φύλα...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Θα ξεφύγω λίγο από το κυρίως περιεχόμενο γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημα ξεκινά πιο πίσω,δηλαδή στις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζεται η λειτουργία μιας οικογένειας,τοσο της στενής (πατέρας,μητέρα,παιδιά),όσο και της ευρείας,(θείοι,ξαδέλφια,παππούδες,κλπ.),και η διαμόρφωση της λανθασμένης νοοτροπίας των ελλεεινίδων είναι παράγωγη αυτών των στρεβλώσεων.Συγκεκριμένα,πιστεύω πως τα πρόσωπα της οικογένειας είναι θεσμοί και αδιπραγμάτευτα σε κρίσεις,συγκρίσεις,διαμάχες,κλπ,όταν βρίσκονται τα παιδιά παρόντα σε κουβέντες και συζητήσεις των μεγάλων.Οποιεσδήποτε αναφορές που μειώνουν στα μάτια ενός παιδιού την εικόνα που έχει για έναν συγγενή του,έχει πολλαπλάσιο αντίκτυπο στο πώς βλέπει τον κόσμο!Αντίστροφα,αν συμμετέχει σε συζητήσεις για το ποιός από το σόι είναι ο πιο όμορφος ή ωραίος,δημιουργούνται ανεπανόρθωτα κόμπλεξ κατωτερότητας που ακολουθούν το παιδί σε όλη του τη ζωή!Τα παραπάνω δε ισχύουν και για τα δύο φύλα...
Άψογο ποστ ! Σύμφωνα σε όλα. Ειδικά στις γυναίκες παίζει σπουδαίο ρόλο ή συμπεριφορά του πατέρα προς την κόρη. Αν δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί της από την μικρή ηλικία και παράλληλα ή μητέρα δεν έχει τόσο καλές σχέσεις με τον πατέρα, τότε το κορίτσι αυτο όταν θα ενηλικιωθεί θα έχει αρνητική εικονα για τους άνδρες, θα νιώθει άβολα ή δεν θα μπορεί να εκδηλώσει εύκολα τα συναισθήματα της.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
H Ιωαννα και ο Ηλιας κερδισαν ενα ταξιδι στην Σαντορινη μεσα απο το ραντεβου του Σεφερλη.
Στο ταξιδι η Ιωαννα πηρε και την μανα της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

image.jpg

image.jpg

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
H Ιωαννα και ο Ηλιας κερδισαν ενα ταξιδι στην Σαντορινη μεσα απο το ραντεβου του Σεφερλη.
Στο ταξιδι η Ιωαννα πηρε και την μανα της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

image.jpg

image.jpg

καποιος πρεπει να μαγειρεψει κ να πλυνει τα σωβρακα τυπε :grin: :grin:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
:ak: :ak:  [size=30pt]θανατος στους πιρφορους [/size] :ak: :ak:

capture_122.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συζητηση στο δρομο μπροστα μου οπου θελοντας και μη υπηρξα αυτήκοος μαρτυς.Πολυ νεαρη κοπελα μιλαει σε ένα φιλο της για το τι θελει να της αγορασει.Εκεινος τσαμπουκαλεμενος τη ρωτάει γιατι να το κανει αυτό.Εκεινη ναι,αλλα ο Δημητρης πηγε προχθες στη μανα μου μια κουτα τσιγαρα.Εκεινος κοντοστέκεται,ξυνει το κεφαλι του και τη ρωτάει με απορια γιατι της πηγε τα τσιγαρα; -Για να τη καλοπιασει,να τον συμπαθησει και να βγει μαζι μου.Εσυ της πηγες τιποτα;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Συζητηση στο δρομο μπροστα μου οπου θελοντας και μη υπηρξα αυτήκοος μαρτυς.Πολυ νεαρη κοπελα μιλαει σε ένα φιλο της για το τι θελει να της αγορασει.Εκεινος τσαμπουκαλεμενος τη ρωτάει γιατι να το κανει αυτό.Εκεινη ναι,αλλα ο Δημητρης πηγε προχθες στη μανα μου μια κουτα τσιγαρα.Εκεινος κοντοστέκεται,ξυνει το κεφαλι του και τη ρωτάει με απορια γιατι της πηγε τα τσιγαρα; -Για να τη καλοπιασει,να τον συμπαθησει και να βγει μαζι μου.Εσυ της πηγες τιποτα;
Μάιστα...Χρειαζόσουν ένα μπουκάλι μπύρας,καύσιμη ύλη,στουπί και αναπτήρα για να φτιάξεις μόνο σου ένα πυροτέχνημα "Πουτάνα"

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Περίληψη του βίντεο: Γυναίκες βιαιοπραγούν πρώτες ενάντια στους άνδρες. Κανένας ανδρας δεν βιαιοπραγεί πίσω! Οι γυναίκες συνεχίζουν να βιαιοπραγούν ανενόχλητες. Ενας ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΜΕΝΟΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ έρχεται να υπερασπιστεί τις γυναίκες. Κάποιος άνδρας δέν αντέχει άλλο και βαράει τον μουνόδουλο. Τελος.
:grin: :grin: :grin: :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ξυριζει τα ποδια του ο σακης

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Χθες ήμουν παρών σε μερικά καλά σκηνικά ελλεηνιδισμού και πιρφορίας. Με κάλεσε ένα φιλαράκι σε νυχτερινό μαγαζί για τα γενέθλια του. Ο μαλάκας με μισθό 400 ευρώ και σπίτι των γονιών του έκανε λογαριασμό 200+ ευρώ για να εντυπωσιάσει τα βρωμόμουνα στάνταρ. Έφαγε τελικά χειλόπιτα από αυτή που του αρέσει, η οποία εν συνεχεία είπε σε ένα άλλο τυπάκι της παρέας να βγουν έξω για να μιλήσουν (να του πει τα ψυχολογικά της). Είχε κάτι αγάμητους που μονοπωλούσαν τη συζήτηση με τις "σαβουρίτσες", αλλά από ουσία τίποτα, δεν γάμησε, ούτε έκανε τίποτα κανείς. Τέλος και ένα ζευγαράκι όπου η γκόμενα σούρωσε άσχημα και ανέβαινε στις καρέκλες και χόρευε και ο δικός της καθόταν δίπλα της αμίλητος χωρίς να κάνει τίποτα σαν άγαλμα! Έπαιζε και το μάτι της.  :2funny: :2funny:
Πάντως είχε καλό κλίμα γενικώς, αρκετά ξέκωλα τριγύρω και απόλαυσα τα ποτά μου ενώ είχα και το χαζόγελο με τα χάλια που επικρατούσαν στην παρέα!  :2funny:

τυπε γαμανε πολυ οι Σερραιοι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:  :S :S :S :S

760099999.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με είχε πρήξει μια Ελληνίδα φοιτήτρια με τις ερωτικές φαντασιώσεις της πώς μου τον έπαιρνε μπούκι στην ερημική παραλία και γευόταν τα χύσια.Τη γείωσα τελικά λέγοντάς της οτι θα πάω Ρωσία Ουκρανία να ξεσκιστώ στον πούτσο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Με είχε πρήξει μια Ελληνίδα φοιτήτρια με τις ερωτικές φαντασιώσεις της πώς μου τον έπαιρνε μπούκι στην ερημική παραλία και γευόταν τα χύσια.Τη γείωσα τελικά λέγοντάς της οτι θα πάω Ρωσία Ουκρανία να ξεσκιστώ στον πούτσο.

Και δεν της τα έδωσες να τα γευθεί ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom