Επισκέπτης
4
Ποσες μοναδες IQ πιστευεις οτι εχεις χασει απο το ξυλο;
Αλλα εφαγα μια καροτοσαλατα και τις αναπληρωσα
4
Ποσες μοναδες IQ πιστευεις οτι εχεις χασει απο το ξυλο;
4
Αλλα εφαγα μια καροτοσαλατα και τις αναπληρωσα
οχι ρε αλφονσο
Παιζει να μην εχω φαει ποτε στο συκωτι
Το κακο με τις ελλεηνιδες που εχω παρατηρησει τωρα τελευταια ειναι οτι μυριζονται την φάση οτι κάποιος γουσταρει μονο σέξ ή γενικα πιο χαλαρα πράγματα και την κάνουν! Συμφωνειτε?
Θυμασαι που ειμαστε μικροι και τον κοροιδευαμε επειδη ηταν 30 και ειχε τετοιο αβαταρ;
Θυμασαι που ειμαστε μικροι και τον κοροιδευαμε επειδη ηταν 30 και ειχε τετοιο αβαταρ;
Νωντα αν δε σε βαρουσανε στο κεφαλι πιστευεις οτι θα ειχες κανει σωστοτερες επιλογες στη ζωη σου;
Τι ειναι αυτα γαμω το σπιτι τους!!!!!!!!Ξυλο στις βρωμιαρες μεχρι να ζητησουν συγνωμη οι καριολες!Ειναι γυναικες λεει ο αλλος!!!ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ?!??!?!?!?!?!?!?!ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ!!!!!!!!!!!!Ανεβασα 24 πιεση μολις ειδα το βιντεο!!!!!
τυπε σηκωνονται να φυγουν βριζοντας και μετα οταν τις βριζουν και οι αλλοι βγαινουν εξω να ζητησουν το λογο :S
για αυτο με κάτι τέτοιες δεν ειναι να λές πολλά. Πάρε το αμαξι σου γιατι εμποδιζει εισαι στραβα παρκαρισμένη.
Αμα δεν το παιρνει απευθειας αστυνομια να τις γράψει. Δεν κάθεσαι να μπεις σε λογομαχια με τέτοια τσολια. Ο τύπος ηρθε
σε δυσκολη θεση πηγε τον έσπρωξε τον έριξε κάτω και μετα δεν μπορουσε βεβαια να την ακουμπησει γιατι ειναι γυναικα.
Και μια μαλακια να πει απο τη στιγμη που παιρνει το κωλαμαξο της και ξεκουμπιζεται σου κάνει. Κανει αυτο που της ειπες.
Ο τύπος το έχασε εκει που την ειπε λάτζα δεν φέρθηκε ψυχραιμα.
Αφου φαινονται οι γυναικες ειναι γτπ τι κουβεντα να κανεις μαζι τους.
Συναγωνιστά,αυτό είναι κομμάτι της γυναικείας ψυχολογίας.Βλέπεις μεταξύ τους είναι πολύ ανταγωνιστικές,πόσο μάλλον αν έχουν μεγαλώσει μη έχοντας αρχές.Η μια πίστευε ότ καλύτερη απο την κάθε προηγούμενη και για αυτό σου ρίχνονταν.Εμένα μου είχε συμβεί παρόμοια ιστορία όταν χώρισα,αλλά με φίλες της πρώην και όχι με συγγενείς.Δεν έκανα κάτι,καθώς δεν είχε βγεί το διαζύγιο ακόμα και φοβόμουν μην είναι καμία παγίδα,καθώς γίνονται πολλές μαλακίες.Όταν λοιπόν χώρισα και συνέχιζε το καβλάντι,τις έφαγα όλες.Και ήταν οι ίδιες μαλακισμένες που έλεγαν στην γυναίκα μου να με στείλει πίσω στην μανούλα μου και άλλα τέτοια κλισέ.Δεν είναι τυχαίο ότι όλες αυτές όχι μόνο είναι χωρισμένες,αλλά και τα παιδιά μου μεγάλωσαν έχουν βγει προβλημματικά.Έτσι πάνε αυτά.Μια προσωπική εμπειρία. Τα είχα κάποτε με μία κυρία που ήταν η μικρότερη κόρη σε πέντε αδελφές. Μετά απο καιρό χωρίσαμε και κάποια ημέρα μου τηλεφωνεί η αδελφή της για να βρεθούμε. Νόμιζα ότι την είχε βάλει η αδελφη της για να μεσολαβήσει να τα ξαναβρούμε. Στη συνάντηση μου είπε απλώς ότι έκανε βλακεία η αδελφή της και ότι με ήθελε εκείνη. Αφού κάναμε κατάσταση για λίγο χωρίζουμε. Μετά από έξι μήνες βλέπω στο δρόμο τυχαία μία άδελφή τους και πάμε για καφέ . Μου λέει ότι ξέρει ότι ήμουνα με τις δύο αδελφές της και μου τα έρριξε για να κάνουμε κατάσταση. Λίγο καιρό έμεινα μαζί της και σε λίγο τέλος.
Καταλαβαίνετε με τη νοοτροπία μεγάλωσαν.
Απο τις 5 οι τέσσερις παντρεμένες και οι 3 ήδη χωρισμένες