το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μονο πουτανες και αλλοδαπεςκαι;
γαμάς σύριες και αλμπάνια ;;;;;;
τιποτα αλλο
ευτυχισμενος ανθρωπος
μονο πουτανες και αλλοδαπεςκαι;
γαμάς σύριες και αλμπάνια ;;;;;;
Εχεις δικιο φιλε! Και επειδη αυτα ηταν παρελθον και οντως δεν ψαχνω για να χαρακτηρισω αλλα ακομα και σχεση κανω με τετοια ατομα αν ειναο οκ απεναντι μου. Ο χαρακτηρισμος ομως μπαινει οταν η αλλη προσπαθει να σε πεισει οτι ολες οι γυναικες ετσι κανουν. Τοτε εσυ δεν χαρακτηριζεις?Ρε τύπε .... εσύ τις γκόμενες, ψάχνεις να τις ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ;;;;;;;;
όχι να τις γαμήσεις ;
Φιλε στο τελος ουτε σεξ δεν γουσταρα. Τρελη αηδια με την τυπισσα. Οχι επειδη ειναι παρτολα, για αλλους λογουςΕσυ γιατι εκανες σχεση μαζι της???? δεν μπορουσες να την εχεις απλα για το σεξ
Φιλε στο τελος ουτε σεξ δεν γουσταρα. Τρελη αηδια με την τυπισσα. Οχι επειδη ειναι παρτολα, για αλλους λογους
ανοιγε τα σκελια της και σε επαιρνε η μποχα του θερμαικου;Φιλε στο τελος ουτε σεξ δεν γουσταρα. Τρελη αηδια με την τυπισσα. Οχι επειδη ειναι παρτολα, για αλλους λογους
μονο πουτανες και αλλοδαπες
τιποτα αλλο
ευτυχισμενος ανθρωπος
Φιλε στο τελος ουτε σεξ δεν γουσταρα. Τρελη αηδια με την τυπισσα. Οχι επειδη ειναι παρτολα, για αλλους λογους
τυπε τα μπουρδελα και τα σουβλάκια είναι υγεια και χαρά τα λεει και ο πορνομεταναστης
και ;
εσύ κοίταγες ;
δεν της είπες τίποτε για το βρακί της ;;;;
Αστα φιλε τρελα ψυχολογικα και τρελο σπασιμο @@.Και άλλους λογους ειχε ρε τυπε?
έπεσες σε ψυχάρα
Καλά ξηγήθηκε!
Τέτοιες πουτσοζητιάνες ελλεεινήδες, που μοστράρουν κουραδοκόφτη φόρα παρτίδα για να μας προκαλέσουν, πρέπει να τις πηδάμε όποτε γουστάρουμε εμείς, και όχι όποτε γουστάρουν αυτές. Αν οι καύλες συμπέσουν... έχει καλώς.
Φιλε μου εκανε τη ζωη εφιαλτη. Καλυτερα μονος και να ψαχνω για αλλη.Αν το 82 σημαίνει έτος γέννησης ... είμαι μεγαλύτερος ......
λάθος κατά τη γνώμη μου ........
γκόμενα διαθέσιμη την γαμάς πάντα, εκτός κι είναι κίνδυνος για τη ζωή σου με κάποιο τρόπο .....
εκτός κι αν έχεις τόσες άλλες καβάτζες, που δεν αφήνουν στα @@ ένα 10ωρο από γαμήσι σε γαμήσι να φορτίσουν .........
Προσέχτε τι λέτε, γιατί οι έννοιες είναι λεπτές και μπορεί να οδηγήσουμε τη νεολαία σε λάθος δρόμο! Εγώ σας κατανοώ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΑ , ΒΙΖΙΤΕΣ κτλ κτλ κτλ
Κάνω λάθος ;;;;;;;;;
Και εδώ που τα λέμε, στην ελλάδα, δεν υπάρχουν επιλογές για μαγυάρες, τσέχες, νορβηγίδες ......
οι ξένες είναι αλμπάνια, ουκρανά και βουλγάρες ........
που είναι τα ίδια σκατά με τις ελληνίδες, απλά σε πιο χαμηλή ταρίφα,
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, παίρνεις καλύτερο πακέτο ........
(όχι πάντα, ενώ συχνότατα παίρνεις και ... παιδιά έτοιμα)
δεν ξερω αν υπαρχει εθνικοτητα που να ειναι χειροτερη απο τις ελλεεινιδεςοι ξένες είναι αλμπάνια, ουκρανά και βουλγάρες ........
που είναι τα ίδια σκατά με τις ελληνίδες, απλά σε πιο χαμηλή ταρίφα,