Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μην ειστε και τοσο  σιγουροι για τις ξενες σε γαμους καλυτερα να γαμας ξενες και ελληνιδες  και δεν παντρευσαι   καμια   και    εισαι  ελευθευρος να γαμας  οποια  θελεις 
τυπε μου απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω το εξης
απο το οικογενειακο - φιλικο - συγγενικο -  συναδελφικο μου περιβαλλον ξερω καμια 100στη ζευγαρια ελληνων - ελλεεινιδων και καμια 15αρια ζευγαρια ελληνων - αλλοδαπων
απο τα ελληνικα ζευγαρια το ποσσοτο επιτυχιας ειναι κατω του 10%
οι υπολοιποι ειναι οσιομαρτυρες και βλαστημανε την ωρα και τη στιγμη
απο τα μικτα ζευγαρια για να μη σου πω και τα 15 στα 15, αντε τα 14 στα 15 ειναι μια χαρα...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ακομα και για τις αλβανες εχω ακουσει καποια καλα λογια απο φιλους μου και συγγενεις που εχουν κανει μικτους γαμους

Αυτό το εκλαμβάνουμε ως χιούμορ.
Όσοι παντρεύτηκαν αλβανίδες, από ελληνίδες, είχαν γαμήσει μόνο τη χούφτα τους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αυτο το λες υπερ τους η εις βαρος τους;  :think:

Ρε τύπε ........

παρτο χαμπάρι .........

Οι ελληνίδες είναι πιο δύσκολο να γαμηθούν , ειδικά με καμάκι.
Αλλά τα προβλήματα είναι μέχρι εκεί.

Μετά τα ίδια σκατά είναι με όλες τις γυναίκες.

Είχα ζήσει 10μηνο , στο σπίτι γκόμενας στην αυστρία.
Η μεγάλη διαφορά με όσα ήξερα από εδώ, ήταν στο πως την έριξα ξένος , τουρίστας στη χώρα της
και η ευκολία που την έφαγα.

Μετά τις 10 μέρες .... μικρές διαφορές είχε .........
Αρνητική διαφορά εναντίον της, ήταν οτι από τον κώλο την πήρα τον 4ο μήνα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
τυπε μου απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω το εξης
απο το οικογενειακο - φιλικο - συγγενικο -  συναδελφικο μου περιβαλλον ξερω καμια 100στη ζευγαρια ελληνων - ελλεεινιδων και καμια 15αρια ζευγαρια ελληνων - αλλοδαπων
απο τα ελληνικα ζευγαρια το ποσσοτο επιτυχιας ειναι κατω του 10%
οι υπολοιποι ειναι οσιομαρτυρες και βλαστημανε την ωρα και τη στιγμη
απο τα μικτα ζευγαρια για να μη σου πω και τα 15 στα 15, αντε τα 14 στα 15 ειναι μια χαρα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δυστυχώς οι ελληνίδες μετά την μεταπολίτευση ,
έγιναν πολύ κακομαθημένες από την οικογένεια-το σχολείο-
τα ΜΜΕ κλπ....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
έχουν τα καλά τους οι ελληνίδες !!!!!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
14203233_1553793654634418_8709221718559709928_n.png

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
τωρα που το σκεφτομαι με τις παπαριες του λαλακη που με τα λεγομενα του στηριζει το ειδος που αποτελει τη βαση της τροφικης αλυσιδας (ελλεεινιδες) στη  ζωη μου (32 ετη σχεδον) εχω πηδηξει μολις 2 ελλεεινιδες (την πρωτη μου σχεση και μια πουτανα στη λιοσιων που την εχω πηδηξει πανω απο 637746739 φορες μεσα σε μια 10ετια) και συνολικα πανω απο 50 αλλοδαπες (2 γκομενες και καμια 48αρια πουτανες και κωλ γκερλς)
2/52 ελλεεινιδες, και παλι πολλες ειναι

Μόνο 48 πουτάνες ;

Αφού φέτος πήρες πάνω από 50 στα μπουρδελάκια !  :2funny: :2funny:

Δεν γάμαγες 2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον σε μπουρδελάκι ;

Εγώ που είμαι μεγαλύτερος σου γάμησα 2 σήμερα .
Μια καινούργια Ναταλί , στο Φ65 πάνω, και
απέναντι την Σόνια στο Φ 84 Α.

Μήπως έχεις ξεχάσει κάτι εκατοντάδες ;  :huh:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μόνο 48 πουτάνες ;

Αφού φέτος πήρες πάνω από 50 στα μπουρδελάκια !  :2funny: :2funny:

Δεν γάμαγες 2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον σε μπουρδελάκι ;

Εγώ που είμαι μεγαλύτερος σου γάμησα 2 σήμερα .
Μια καινούργια Ναταλί , στο Φ65 πάνω, και
απέναντι την Σόνια στο Φ 84 Α.

Μήπως έχεις ξεχάσει κάτι εκατοντάδες ;  :huh:
το πουλι εχει ξαναπει οτι λειτουργει με στανταρακια
εκτος της ελλεεινιδας στη λιοσιων που εχει βγαλει διαμερισματακι απο το πουλι, τα στανταρακια μου τα εχω γαμησει αλλη 100 φορες, αλλη 50, αλλη 30 κλπ
για να εισαχθει καποια στο προγραμμα του πουλιου πρεπει να πληροι πολλες προυποθεσεις
μια φορα εχω γαμησει μονο καμια 10αρια πουτανιτσες
5 στο εξωτερικο και 5 εδω χαμου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
το πουλι εχει ξαναπει οτι λειτουργει με στανταρακια
εκτος της ελλεεινιδας στη λιοσιων που εχει βγαλει διαμερισματακι απο το πουλι, τα στανταρακια μου τα εχω γαμησει αλλη 100 φορες, αλλη 50, αλλη 30 κλπ
για να εισαχθει καποια στο προγραμμα του πουλιου πρεπει να πληροι πολλες προυποθεσεις
μια φορα εχω γαμησει μονο καμια 10αρια πουτανιτσες
5 στο εξωτερικο και 5 εδω χαμου

Με στανταράκια παίζω και εγώ . Π.χ. τη Ρενάτα στο Φ66 , την πρωτοπήρα
στο Ξανθίππης και Λιοσίων πριν 6 χρόνια ,και την έχω πάρει πάνω από
εκατό (100) φορές .
Επίσης στο ίδιο μαγαζί είχα πάρει το 2010 την Άννα του Φ66 , που
τότε λεγόταν Τζούλια και μετά έγινε Ιλόνα και Άννα .
Πάνω από 50 φορές και αυτή, την έχω πάρει .
Όμως έχω δοκιμάσει και πολλές άλλες .
Από το 1992 έχω πάρει πάνω από δύο χιλιάδες (  2000 ) βίζιτες.
Την ωραιότερη και πιο θερμή ξένη βίζιτα την πήρα στη Μόσχα το 1999 !  :rockon:
:rockon: :rockon:
Επίσης έχω πάρει ΘΕΪΚΕΣ Ρωσίδες στη Βουδαπέστη από το 1993-1995 .
Ελληνίδες γκόμενες έχω πάρει καμιά δεκαριά, αλλά
δεν συγκρίνονται με τις Ρωσίδες .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
αυτη ειναι η τυχη που θα πρεπει να εχουν ολα τα μαλακισμενα βρωμομουνα
να γκετοποιηθουν ακομα και στα τραπεζια των γαμων, και να βλεπουν τις αλλοδαπες να τους παιρνουν τους αντρες
αμα μεινουν 1-2 γενιες ελλεεινιδων απαντρευτες, αγαμητες και αχυστες, η ζωη μας θα γινει καλυτερη  :-
Έτσι όμως διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος:είναι δύσκολες στην προσέγγιση οπότε οι άντρες ξενερώνουν και στρέφονται στις αλλοδαπές,οι γκόμενες για σπάσιμο και από ''αριστερή'' μόδα την πέφτουν στους μαύρους και στα πάκια,βρίσκουν εύκολα πούτσα για να ικανοποιηθούν,ανεβαίνουν οι απαιτήσεις τους και σηκώνουν ψηλά τον αμανέ,ξεφτιλίζονται στα μάτια μας και τις απαξιώνουμε για ελλεηνιδίστικη συμπεριφορά,και φτου κι απ'την αρχή... Το πρώτο ερώτημα είναι αν κατά βάθος θέλουμε να σπάσει ο κύκλος,το δεύτερο είναι πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Σωστος ο επιρρεπης, πριν λιγες μερες στον ηλεκτρικο (ΗΣΑΠ) ειδα μια γνωστη απο παλια αγκαλια με εναν πακη ,με πλησιασε τι κανεις ??κ.τ.λ. παρε κανα τηλεφωνο μπλα μπλα,οταν με πηρε ,την ρωταω καλα ρε συ με πακιστανο τα εφτιαξες??? κοιταξε μου λεει ειναι καλο παιδι ξεχαρμανιαζω μαζι του και ψαχνω ενα καλο παιδι ελληνα,δηλ εσεις πως εχετε τις πουτανες??καπως ετσι και εγω

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
οι αλβανιδες ηρθαν εδω κι εγιναν χειροτερες απο  τις ελληνιδες ..τις καναν σα τα μουτρα τους . .  :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σωστος ο επιρρεπης, πριν λιγες μερες στον ηλεκτρικο (ΗΣΑΠ) ειδα μια γνωστη απο παλια αγκαλια με εναν πακη ,με πλησιασε τι κανεις ??κ.τ.λ. παρε κανα τηλεφωνο μπλα μπλα,οταν με πηρε ,την ρωταω καλα ρε συ με πακιστανο τα εφτιαξες??? κοιταξε μου λεει ειναι καλο παιδι ξεχαρμανιαζω μαζι του και ψαχνω ενα καλο παιδι ελληνα,δηλ εσεις πως εχετε τις πουτανες??καπως ετσι και εγω
Πιστευω δε το χειρίστηκες καλα με την εννοια ότι εχει το δικαίωμα να παει με Πακιστανούς η μαυρους αλλα το κομβικο σημειο είναι ότι σου ειπε ότι  ψαχνει μετα κι ένα καλο παιδι Ελληνα.Εκει μπορουσες να της πεις ότι Δε φοβάσαι ότι αμα το ξερει ότι πηγαίνεις με μαυρους Πακιστανούς η του το σφυριξει κανεις δε θα σε παιρνει εξαιτίας αυτου;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πιστευω δε το χειρίστηκες καλα με την εννοια ότι εχει το δικαίωμα να παει με Πακιστανούς η μαυρους αλλα το κομβικο σημειο είναι ότι σου ειπε ότι  ψαχνει μετα κι ένα καλο παιδι Ελληνα.Εκει μπορουσες να της πεις ότι Δε φοβάσαι ότι αμα το ξερει ότι πηγαίνεις με μαυρους Πακιστανούς η του το σφυριξει κανεις δε θα σε παιρνει εξαιτίας αυτου;
Όχι μόνο αυτό φίλτατε!Πρέπει και στις αρχικές γνωριμίες όταν η συζήτηση φτάσει στους Λάθρο που θα φτάσει δεν γίνεται ! Έναν καφέ να πας να πιείς στο πιο απομονωμένο μέρος όλο και κάποιος πάκις θα περάσει να ενοχλήσει! Τότε αν χλευάσεις το σκηνικό και η άλλη αρχισει τις ψευτο-ανθρωπιστικές μαλάκίες τοτε τραμπούκισμα κι ας μην γαμήσουμε ΠΟΤΕ :rockon: :rockon: :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Και το γαμώτο είναι ότι μ'αυτούς ξεκωλιάζονται,αλλά όταν πρόκειται για ντόπιο που τον βλέπουν για μόνιμη σχέση το παίζουν παρθενοπίτσες μην τις πουν ότι είναι πουτάνες!  >:(

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και το γαμώτο είναι ότι μ'αυτούς ξεκωλιάζονται,αλλά όταν πρόκειται για ντόπιο που τον βλέπουν για μόνιμη σχέση το παίζουν παρθενοπίτσες μην τις πουν ότι είναι πουτάνες!  >:(
Το έχω ξαναπεί! Καλές κοπέλες είναι αυτές που ξεκολιάζονται ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Όλες οι υπόλοιπες ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ είναι πουτάνες!!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όχι μόνο αυτό φίλτατε!Πρέπει και στις αρχικές γνωριμίες όταν η συζήτηση φτάσει στους Λάθρο που θα φτάσει δεν γίνεται ! Έναν καφέ να πας να πιείς στο πιο απομονωμένο μέρος όλο και κάποιος πάκις θα περάσει να ενοχλήσει! Τότε αν χλευάσεις το σκηνικό και η άλλη αρχισει τις ψευτο-ανθρωπιστικές μαλάκίες τοτε τραμπούκισμα κι ας μην γαμήσουμε ΠΟΤΕ :rockon: :rockon: :rockon:
Μυστη μου πρωτα τις γαμαμε και μετα τις τραμπουκιζουμε
Τις τσουζει περισσοτερο
Ειναι και ενας καλος λογος για σουταρισμα μετα το γαμησι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μυστη μου πρωτα τις γαμαμε και μετα τις τραμπουκιζουμε
Τις τσουζει περισσοτερο
Ειναι και ενας καλος λογος για σουταρισμα μετα το γαμησι
Ναι ΑΛΛΑ .... την βάζεις μέσα στη τρύπα που έχει κάνει πάρτυ ο Λάθρο???? Εγώ προσωπικά όχι...
Και είναι εγκεφαλικό! Καλυτερα να μην το ξέρω! Συνήθως με τις ξένες μέχρι να  :knockinb: δεν μιλάω καθόλου γι αυτά τα θέματα! Αν η άλλη εκφραστεί θετικά προς μαυρους και Λάθρο αυξάνει τις πιθανότητες να τον έχει φάει και απο αυτούς! Οπότε κατ'ευθείαν ξενερώνω κι ας είναι Τοπ Μόντελ...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι ΑΛΛΑ .... την βάζεις μέσα στη τρύπα που έχει κάνει πάρτυ ο Λάθρο???? Εγώ προσωπικά όχι...
Και είναι εγκεφαλικό! Καλυτερα να μην το ξέρω! Συνήθως με τις ξένες μέχρι να  :knockinb: δεν μιλάω καθόλου γι αυτά τα θέματα! Αν η άλλη εκφραστεί θετικά προς μαυρους και Λάθρο αυξάνει τις πιθανότητες να τον έχει φάει και απο αυτούς! Οπότε κατ'ευθείαν ξενερώνω κι ας είναι Τοπ Μόντελ...
Μονο κωλογαμησι στις αλληλεγγυες με την ελπιδα
οτι δεν εδωσαν και κωλο στα μεμετια

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
οι αλβαλμπανες εχουν γινει χιροτερες απο ελληνιδες  γκλαμουραλβανες βλεπεις δευτερατζες

εγω ρε μανγκες δεν πιστευω πως πανε με πακισταν οι ελληνιδες

εχω δει ελληνιδες μπιτζιρικες με κατι μαυρους αιθιοπς αραμπια μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom