Παρτολα? δηλαδή???
τυπε αυτά που λες δεν τα αποφευγεις στις σχέσεις. Είναι ο φορος που πληρώνεις για το κάθε μερα "τσαμπα" πηδημα
Παρτολα δλδ η τυπισσα ειχε παρει πολυ κοσμο πριν απο μενα. Γαμιοταν πολυ ευκολα. Προσπαθουσε να με πεισει οτι ολες οι γυναικες γαμιουνται απο το δευτερο βραδυ χαλαρα.(επειδη εμενα μου εκατσε πολυ ευκολα απο το δευτερο βραδυ).
Ενω ηταν ερωτευμενη μ εναν τυπο απο περσι το Μαΐο που ελειπε Αμερικη, περσι τον Αυγουστο φασωνετσι με δυο τυπους, με λιγες μερες διαφορα. Νοεμβρη δεκεμβρη αρχες γενναρη γαμιεται με τρεις τυπους.(το λιγοτερο) οπου ο ενας ηταν μπατσος που τον γνωρισε σε νεγαλη παρεα με τον κολλητο του και εμεινε μονη της και ξενυχτισε με τον κολλητο του(επισης μπατσο) οταν τους γνωρισε και τα επιναν και μεθυσαν οι τρεις τους. Και με δυο αλλους. Στο ενδιαμεσο της ετυχε κατι βαρυ που δεν ειχε ορεξη για γαμησι. Και μου ερχεται εμενα φρεσκια φρεσκια και μου μιλαγε για σχεση να ειμαστε μαζι.
Και για να μην παρεξηγηθουμε. Με τους μπατσους δεν εχω τιποτα, αλλα η καρατσουλαρα με τσαντισε γιατι ενω εχει παρεες και αναρχικους και τους ειχε βρισει κατα καιρους ασχημα τους μπατσους......ανακαλυψα αυτη τη γλοιωδη συμπεριφορα γλυψιματος σε αυτους.
Συγνωμη παιδες?? Και μονο απο αυτα τα λιγα. ?..πως την χαρακτηριζεται εσεις τη συγκεκριμενη??
Ειμαι εγω παραξενος που την λεω παρτολα?