Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
προσωπικα δεν μπορω να γαμησω φακλανα
Καλά ναι δεν είπαμε φακλάνα ρε τύπε!!με μάγουλο σα του τύπου Bardamu
προσωπικα δεν μπορω να γαμησω φακλανα
μη μιλας θα σε συντριψωτι έκανες???μου έκλασες μια μάντρα χοντρούλη χαχαχαχαχα πόσο κομπλεξ κουβαλάς?? βρίζεις χωρίς λόγο καημένε
μη μιλας θα σε συντριψω
θα σε χυσω στα μουσακια σου και θα πρεπει να ξυριστεις μετα, παχια αδερφηθα πάρεις φόρα?? θα σε αρχίσω στα πουτσοσκάμπιλα
τυπε ή με μπουληδες θα πηγαινουν ή θα είναι μονες τους. Οι τύπισσες είναι τιγκα στις ανασφάλειες
οποτε σου λεει καλυτερα να τα έχω με κάποιον που θα τον εχω υπο στο δικο της το μυαλο και καλα
γιατι ο τυπος μπορει καμια φορά να είναι μια χαρα απλα να μην ασχολειται με τις μαλακιες αυτηνής και να μη δινει σημασια
απλα το θεμα είναι ότι αυτος ο τυπος έκανε θυσιες που εμεις δεν θα τις καναμε. Γιατι τα θεωρούμε μαλακιες. Πχ θα επαιρνες τηλ καποια να την παρακαλας και να την ρωτας γιατι δεν βγαινετε και που κολλαει? εγω δεν θα το εκανα τυπε το θεωρω καραγκιοζιλικι
polloi ανεχονται κερατωμα απλα για να εχουν γκομενα
θα σε χυσω στα μουσακια σου και θα πρεπει να ξυριστεις μετα, παχια αδερφη
πηγαινε δημο και περιφερεια και κανε εγγραφη καταγγελια αν θελεις.Πήρα επιτόπου το 100 τηλέφωνο και είπα τις παράνομες πράξεις που συνέβαιναν!Παράνομη πώληση προϊόντων αδιευκρίνιστης προέλευσης χωρίς έκδοση παραστατικών!Ένας πωλητής και πιθανώς 3 παραλήπτες!Εν βρασμώ ψυχής τα είπα κάπως πιο απλοϊκά !Η απάντηση του αστυνομίκου "Καλώς, θα ειδοποιήσω"
Όσο για την μικρή κοινωνία...Δυστηχώς τις ξέρουμε μία μία σχεδόν όλες...Ακόμα και φίλοι μου κράζουν τις αδερφές τους για "Ελλεινιδίστικη" συμπεριφορά !Βέβαια καμιά δεν μαζεύεται ...Όλες θεωρούν οτι τα αδέρφια τους είναι ανώριμα και ακόμα χρειάζονται προστασία γονιών ενώ αυτές ανεξάρτητες και σοφές!
Και το κράξιμο τις περισσότερες φορές είναι για απλά θέματα του στύλ: ο αδερφός να θέλει Έλληνα στην επιχείρηση και αδερφή να λέει "όλοι άνθρωποι είναι"!Ή να λέει ο αδερφός μην πας να φας απο το Αλβανικό γυράδικο και η αδερφή να λέει "είναι καλό παιδι" (μιλάμε για τοκογλύφο Αλβανό μαφιόζο)
Ακριβώς ίδια φάση με σενα ειμαι και η δικιά μου πρώην ίδια φαση με τη δικιά σου. ΑνακούφισηΠαντως μαγκες, εγω χωρισα απο ελληνιδα και νιωθω τελεια!! Αν και καλη κοπελα, μεγαλη παρτολα και παρ ολα αυτασπασαρχιδω και ζηλιαρα οσο δεν παει!!!
Παντως μαγκες, εγω χωρισα απο ελληνιδα και νιωθω τελεια!! Αν και καλη κοπελα, μεγαλη παρτολα και παρ ολα αυτασπασαρχιδω και ζηλιαρα οσο δεν παει!!!