παραιτούμαι..ούτως η άλλως το κίνητρο δεν είναι ιδιαίτερα ισχυροΑυτο που σου μιλάω τώρα ειναι κλώνος ενός ποιο παλιού μέλους.. ;)
Αν με βρείς εχεις 10 ευρω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (10 μέλη και 16 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Μια κερασμένη κατάθεση στο Μετάξι λίγη σου πέφτει;παραιτούμαι..ούτως η άλλως το κίνητρο δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρο
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Τύποι ο φίλος μου ο Παράκμας τι έχει γίνει; Τον έφαγε ο κουζινάκιας;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Ο Παράκμας ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί είναι ιδέα. Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανάπρος τη δόξα τραβά.Τύποι ο φίλος μου ο Παράκμας τι έχει γίνει; Τον έφαγε ο κουζινάκιας;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 75.096
- Πόντοι
- 41.129
Άμα δεν μπαίνεις ταυτόχρονα με το παλιό account, δεν πιάνεται για κλώνος.
πιο καλτ τυπε είναι να πιανεις συζητηση με τον κλωνο σου
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Επόμενο στάδιο είναι το Δαφνί.πιο καλτ τυπε είναι να πιανεις συζητηση με τον κλωνο σου
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
πιο καλτ τυπε είναι να πιανεις συζητηση με τον κλωνο σου
και να τσακώνεσαι κιολας
εχω free lunch εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια μάλλον.αλλά εχω θέμα τελευταία με μεταδιδόμενα.γενικώς έκοψα από πόρνες.αραια και που.υποτροπιαζω.. μπορεί να βρω κοπέλαΜια κερασμένη κατάθεση στο Μετάξι λίγη σου πέφτει;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Τόσο καλά πληρώθηκε το προμοτοριλίκι στη Χριστίνα; Ω ρε μπράβο....εχω free lunch εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια μάλλον.αλλά εχω θέμα τελευταία με μεταδιδόμενα.γενικώς έκοψα από πόρνες.αραια και που.υποτροπιαζω.. μπορεί να βρω κοπέλα
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
εχω free lunch εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια μάλλον.αλλά εχω θέμα τελευταία με μεταδιδόμενα.γενικώς έκοψα από πόρνες.αραια και που.υποτροπιαζω.. μπορεί να βρω κοπέλα
Δε κοβονται οι πουτάνες.. ειδικά οταν εχεις γκόμενα ειναι άκρως απαραίτητες.. αφού γαμίσω τάνα μετά το γαμήσι που κάνω στη γκόμενα μου ειναι αρκετά καλύτερο.. γενικά οταν πλήττεις το σπάς με μια τάνα και γαμάς καλύτερα κ με πιο όρεξη τη γκομενα σου
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Εξάλλου ρε τύπε, πού να πάει τώρα πια που η Χριστίνα την έκανε και παντρεύτηκε;Δε κοβονται οι πουτάνες.. ειδικά οταν εχεις γκόμενα ειναι άκρως απαραίτητες.. αφού γαμίσω τάνα μετά το γαμήσι που κάνω στη γκόμενα μου ειναι αρκετά καλύτερο.. γενικά οταν πλήττεις το σπάς με μια τάνα και γαμάς καλύτερα κ με πιο όρεξη τη γκομενα σου
άκυρες σχέσεις κάνει το μυαλό σου..ούτε για πλάκα...εκτός αν με δουλευεις?Τόσο καλά πληρώθηκε το προμοτοριλίκι στη Χριστίνα; Ω ρε μπράβο....
είναι θέμα stds περισσοτερο για εμεναΔε κοβονται οι πουτάνες.. ειδικά οταν εχεις γκόμενα ειναι άκρως απαραίτητες.. αφού γαμίσω τάνα μετά το γαμήσι που κάνω στη γκόμενα μου ειναι αρκετά καλύτερο.. γενικά οταν πλήττεις το σπάς με μια τάνα και γαμάς καλύτερα κ με πιο όρεξη τη γκομενα σου
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Ποια πλάκα ρε τύπε; 20 φορές τη μέρα για ένα μήνα μας τα έκανες τσουρέκια με αυτή τη Χριστίνα από Κολωνού 53. Εκτός κι αν έμπαινε άλλος από το account σου.άκυρες σχέσεις κάνει το μυαλό σου..ούτε για πλάκα...εκτός αν με δουλευεις?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Τσίμπησες παράσημο τύπε;είναι θέμα stds περισσοτερο για εμενα
εσυ γιατι τα θυμάσαι αυτά..πάνε πέρασαν..αχρείαστες πληροφορίες..χαβαλέ έκανα..Ποια πλάκα ρε τύπε; 20 φορές τη μέρα για ένα μήνα μας τα έκανες τσουρέκια με αυτή τη Χριστίνα από Κολωνού 53. Εκτός κι αν έμπαινε άλλος από το account σου.
πιθανότατα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο..σαφως είμαι υπερβολικός στις αντιδράσεις μουΤσίμπησες παράσημο τύπε;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.776
- Πόντοι
- 5.827
Α οκ, μας τρόλλαρες. Τι free lunch έχεις αν επιτρέπεται;εσυ γιατι τα θυμάσαι αυτά..πάνε πέρασαν..αχρείαστες πληροφορίες..χαβαλέ έκανα..
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Προσωπικά γαμάω τανες 20 χρόνια κ δεν εχω πάθει το παραμικρό.. θυμάμαι κάποτε γάμησα μια σερβιτόρα και την επομένη έμαθα οτι είχε κονδυλώματα.. το εμαθα απο έναν φιλο μου οτι τον ειχε κολλησει τον ιδιο και δε μου το πε να με τρολλαρει ηταν έμπιστος.. δε κοιμήθηκα σερί 3 βράδια.. ουκ ολίγες φορες που χει σπάσει καπότα με τάνα... μέχρι τώρα ολα κομπλέ και συνεχίζουμε ;)
ΔΩΡΕΑΝ απλά σε όλα.ακομα και λίγο φυλής..2φορες τη βδομάδα Μεταξουργείο..freeΑ οκ, μας τρόλλαρες. Τι free lunch έχεις αν επιτρέπεται;