TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Eιναι κυκλοθυμικο - παρορμητικο γκομενάκι αυτή αμα το χειριστείς καλα θα κάνει ότι της λες
Eιναι κυκλοθυμικο - παρορμητικο γκομενάκι αυτή αμα το χειριστείς καλα θα κάνει ότι της λες
Ακουω με προσοχη τις συμβουλες σας! Μαλλον καπως ετσι θα το χειριστω! Κ θα σας ενημερωσω!τυπε πριν βγουν ή καλυτερα πριν δεχτει ο τύπος μας να βγει μαζι της ... θα έχουν μια συζητηση
της οποιας η εισαγωγή θα γινει με την απαντηση στο για ποιο λογο έριξε διαγραφη και επισης για ποιο λογο την πειραξε
τοσο πολύ η ατάκα που άκουσε. Κοριτσι μου θα της πει έχεις διαθεση να βγουμε να περάσουμε καλα? ναι ή όχι? αν όχι τοτε τι μου στελνεις? αν ναι τοτε μην εισαι σφιγμενη χαλάρωσε και πάμε.
Αν το δεχτει αυτή αυτό ο τυπος στανταρ θα πηδηξει! Τωρα μετα αμα συνεχιζει αυτή να τον ζαλιζει θα την εχει μονίμως στις κομπλες και αν δεν βάλει μυαλο τη χωριζει και τέλος ή καλυτερα της λεει "αμα δεν βαλεις μυαλο μη μου ξαναστειλεις..." μπορει να είναι μαζοχα αυτή τυπε και στο τελος να παρακαλάει να την πάρει από το κώλο!
εχω μαθει οτι δινει κωλο!μπορει να είναι μαζοχα αυτή τυπε και στο τελος να παρακαλάει να την πάρει από το κώλο!
Ακουω με προσοχη τις συμβουλες σας! Μαλλον καπως ετσι θα το χειριστω! Κ θα σας ενημερωσω!
τυπε πριν βγουν ή καλυτερα πριν δεχτει ο τύπος μας να βγει μαζι της ... θα έχουν μια συζητηση
της οποιας η εισαγωγή θα γινει με την απαντηση στο για ποιο λογο έριξε διαγραφη και επισης για ποιο λογο την πειραξε
τοσο πολύ η ατάκα που άκουσε. Κοριτσι μου θα της πει έχεις διαθεση να βγουμε να περάσουμε καλα? ναι ή όχι? αν όχι τοτε τι μου στελνεις? αν ναι τοτε μην εισαι σφιγμενη χαλάρωσε και πάμε.
Αν το δεχτει αυτή αυτό ο τυπος στανταρ θα πηδηξει! Τωρα μετα αμα συνεχιζει αυτή να τον ζαλιζει θα την εχει μονίμως στις κομπλες και αν δεν βάλει μυαλο τη χωριζει και τέλος ή καλυτερα της λεει "αμα δεν βαλεις μυαλο μη μου ξαναστειλεις..." μπορει να είναι μαζοχα αυτή τυπε και στο τελος να παρακαλάει να την πάρει από το κώλο!
τυπε πριν βγουν ή καλυτερα πριν δεχτει ο τύπος μας να βγει μαζι της ... θα έχουν μια συζητηση
Οχι , ρε δεν κανω τετοια εγκληματα!!!Αν πυρφορίζει 2-3 χρόνια δεν ξέρω ............
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ,
ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ 10000000%
Το υπογράφω.
Σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Αν πυρφορίζει 2-3 χρόνια δεν ξέρω ............
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ,
ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ 10000000%
Το υπογράφω.
Σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Αν πυρφορίζει 2-3 χρόνια δεν ξέρω ............
Οχι , ρε δεν κανω τετοια εγκληματα!!!
Δεν ειναι φακλανα.Καλο κορμι εχει!γουσταρουνε μακροχρονια ταλαιπωρια με φακλανες οι τυποι δεν εξηγειται αλλιως
Δεν ειναι φακλανα.Καλο κορμι εχει!
Οχι , ρε δεν κανω τετοια εγκληματα!!!
Δεν ειναι φακλανα.Καλο κορμι εχει!
Ναι, σιγά μην της στείλει και συστημμένο γράμμα. Το πολύ πολύ ας τη δεχτεί 2-3 μέρες μετά και να της στείλει ΜΟΝΟ άμα δείξει κάποιο σημάδι ενδιαφέροντος, πχ like.Πάρτην τηλ να την αιφνιδιάσεις τυπε , απαιτεις εξηγήσεις για αυτή τη συμπεριφορά εσυ εχεις τον ελεγχο όχι αυτή.
Ναι, σιγά μην της στείλει και συστημμένο γράμμα. Το πολύ πολύ ας τη δεχτεί 2-3 μέρες μετά και να της στείλει ΜΟΝΟ άμα δείξει κάποιο σημάδι ενδιαφέροντος, πχ like.
Ρε συ με γυναίκες έχουμε να κάνουμε. Τι εξηγήσεις να ζητήσεις; Για να ακούσεις τις φθηνές δικαιολογίες της; Δεν έχουμε να κάνουμε με τον φίλο μας που θα σου κάνει μαλακία και μετά θα απαιτήσεις να σου εξηγηθεί αντρικά και παντελονάτα. Αυτά δεν παίζουν στις γυναίκες.Αμα την δεχτει στο έτσι θα του το ξανακάνει. Έκανε μαλακια πρέπει να ξηγηθεί αν θέλει να λενε μια καλημέρα και να κάνουν και κάτι παραπανω αν δεν θέλει τελειωνει εκει και δεν την δέχεται καν στο φβ να την δεχτει να την κάνει τι? να τον ξαναδιαγραψει? όχι δεν θα το πηγαινα ετσι εγω προσωπικα. Εγω σπάνια ενοχλω κάποια πρωτος ουτε της κάνω τον μάγκα και τον ζορικο χωρις λογο αν όμως κάνει μαλακια μετα θα ξηγηθεί. Και θα ζητησει και συγγνωμη.
Τι ετσι? αντε σηκωνόμαστε μια μέρα προσβάλλουμε τον άλλον και μετα τον διαγραφουμε? και μετα παμε και στη κοινη παρέα και λέμε ψέμματα ότι μας έθιξε? τοσο ευκολα θα την συγχωρούσες εσυ? εντάξει γνωμη σου εγω δεν θα το εκανα πάντως.
Τύποι, έχει ποτέ κανείς συγκατοικήσει με ελλεηνίδα; Προσωπικά αυτές που έχω γνωρίσει δε θα τις ανεχόμουνα ούτε μέρα στο ίδιο σπίτι. Φανταστείτε τώρα να ψαχνόμουνα για γάμο ας πούμε. Τι γάμο να κάνεις όταν δεν μπορείς καλά καλά να αντέξεις την άλλη σαν συγκάτοικο;
θα πεταει τα στρινγκ της με την σταμπα απο την περιοδιλα κ τ μουνοζουμα σε ολο το σπιτι
η μπανιερα γεματη τριχες οπως κ ο νιπτηρας κ θα καθεται μεσα 2 ωρες
κ αλλα πολλα