Γενικά εκεί έξω ελάχιστες πηδιούνται.Όχι γιατί δεν υπάρχει προσφορά,αλλά επειδή είναι μαλακισμένες.Αν δούν κάποιον μέσο Έλληνα,το παίζουν όλες παρθένες και κάνουν τζιριτζάτζουλες για να μην τις πούν πουτάνες.Κάποτε,στην εποχή μου,αυτό ίσως να έπιανε,καθώς είχαμε υπομονή.Πλέον υπομονή δεν υπάρχει και ο άλλος δεν έχει ούτε τα χρήματα,ούτε τον χρόνο,ούτε και την υπομονή να περιμένει πότε θα του κάτσει η μέση καριόλα.Έτσι ο μέσος Έλληνας ξεκαυλώνει με κάποια επαγγελματία.Σημασία,όμως,έχει να μην πατήσει κάποιος την μπανανόφλουδα και πέσει στα δίχτυα της "σοβαρής σχέσης".Εκεί,δυστυχώς,λόγω κοινωνικοπολιτικοοικονομικών συγκυριών θα μπεί στο βρακί της κάθε βρωμιάρας.Όσο για αλλοδαπούς γκόμενους,προσωπικά αν είχα κάποια σχέση και μου έλεγε ότι έχει γαμηθεί με κανέναν αλβανό κτλ κτλ κτλ,θα λάκιζα και θα σιχαινόμουν.Μου έλεγε ο γιός μου ότι οι αλβανοί που το παίζουν αληταράδες ξεπαρθενιάζουν κάτι ξεκώλια.Και μου είπε τα ίδια περί σιχαμάρας...Και εκείνη που πηδιόταν με αλβανους ή και πάκιδες θα σου πετάξει την ατάκα ότι είναι πολύ καλή για σένα...Και δεν θα την πλακώσεις στις κουτουλιές...