Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αντε και πατερας τους γιατι μυριζεται σε τι κατακαθια εγλυφε τα αρχιδια και καταπινε τα χυσια τους. κ
Νομίζω πως σε αυτή τη περίπτωσή και ΜΟΝΟ αυτή που υποψιάζεται κατακάθι, ένας νορμάλ πατέρας δεν θα είχε άδικο να τη πει πουτάνα, να τη πλακώσει, να την αποκληρώσει!
Οι καργιολάρες που κάθονται σε κατακάθια μάλλον έχουν πιρφόρους πατεράδες...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω πως σε αυτή τη περίπτωσή και ΜΟΝΟ αυτή που υποψιάζεται κατακάθι, ένας νορμάλ πατέρας δεν θα είχε άδικο να τη πει πουτάνα, να τη πλακώσει, να την αποκληρώσει!
Οι καργιολάρες που κάθονται σε κατακάθια μάλλον έχουν πιρφόρους πατεράδες...

μια περιοδο ηξερα καμια 10αρια γκομενες απο "καλες οικογενειες" γυρω στα 20 + - 2... οι μισες ειχαν παει με κατακαθια... κυριως ακαποτα... τσιμπουκια και τετοια δε το συζηταμε θελεις 10 χερια για να τα μετρησεις! οι αλλες της παρεας που δεν ειχαν παει με τετοιους ηταν κυριως ασχημουλες. και αυτες βεβαια ποιος ξερει τι αλητειες θα ειχαν κανει απλα δεν με ενδιεφεραν οποτε δεν πολυενδιαφερομουν να τα μαθαινω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γκομενες απο "καλες οικογενειες"
Άλλη μεγάλη ιστορία αυτή! Πραγματικά τι τεράστιο χάσμα υπάρχει μεταξί μιας καλής οικογένειας και μιας....."καλής οικογένειας"... :S :S :S
Η "καλή οικογένεια" στην Ελλάδα συνήθως έχει καταφέρει να την θαυμάζουν όλοι για το πόσο έξυπνα απέκτησε δημόσιο χρήμα, διόρισε στο δημόσιο παιδιά και εξαπάτησε κόσμο...Η κόρη μιας τέτοιας οικογένειας υπάρχει περίπτωση να είναι καλή κοπέλα ??? :think: :think: :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για ενα πουτσο καλες ειναι
Λεμε ότι γουσταρουν να ακουσουν και μετα :badair:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά εκεί έξω ελάχιστες πηδιούνται.Όχι γιατί δεν υπάρχει προσφορά,αλλά επειδή είναι μαλακισμένες.Αν δούν κάποιον μέσο Έλληνα,το παίζουν όλες παρθένες και κάνουν τζιριτζάτζουλες για να μην τις πούν πουτάνες.Κάποτε,στην εποχή μου,αυτό ίσως να έπιανε,καθώς είχαμε υπομονή.Πλέον υπομονή δεν υπάρχει και ο άλλος δεν έχει ούτε τα χρήματα,ούτε τον χρόνο,ούτε και την υπομονή να περιμένει πότε θα του κάτσει η μέση καριόλα.Έτσι ο μέσος Έλληνας ξεκαυλώνει με κάποια επαγγελματία.Σημασία,όμως,έχει να μην πατήσει κάποιος την μπανανόφλουδα και πέσει στα δίχτυα της "σοβαρής σχέσης".Εκεί,δυστυχώς,λόγω κοινωνικοπολιτικοοικονομικών συγκυριών θα μπεί στο βρακί της κάθε βρωμιάρας.Όσο για αλλοδαπούς γκόμενους,προσωπικά αν είχα κάποια σχέση και μου έλεγε ότι έχει γαμηθεί με κανέναν αλβανό κτλ κτλ κτλ,θα λάκιζα και θα σιχαινόμουν.Μου έλεγε ο γιός μου ότι οι αλβανοί που το παίζουν αληταράδες ξεπαρθενιάζουν κάτι ξεκώλια.Και μου είπε τα ίδια περί σιχαμάρας...Και εκείνη που πηδιόταν με αλβανους ή και πάκιδες θα σου πετάξει την ατάκα ότι είναι πολύ καλή για σένα...Και δεν θα την πλακώσεις στις κουτουλιές...
Γιατι ρε μαπα εσυ τι παραπανω εχεις απο το πακι και τον αλβανο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ασχετο αλλα τωρα στην ερτ δειχνει
Σερβες να παιζουν μπάσκετ :wanker:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι ρε μαπα εσυ τι παραπανω εχεις απο το πακι και τον αλβανο

ειναι στη χωρα του και πρεπει να γαμαει μεχρι να στραγγιξει, να τρωει μεχρι να σκασει κλπ πρωτος αυτος και μετα οτι περισσεψει παει στο "πακι και τον αλβανο"....

αλλιως τι νοημα εχει να ειναι στη χωρα του αν οι γκομενες δεχονται πλυση του (ομολογουμενως μικροσκοπικου  :grin: :grin: :grin: ) εγκεφαλου τους να πηδιουνται με τον "πακι και τον αλβανο" ???

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ειναι στη χωρα του και πρεπει να γαμαει μεχρι να στραγγιξει, να τρωει μεχρι να σκασει κλπ πρωτος αυτος και μετα οτι περισσεψει παει στο "πακι και τον αλβανο"....

αλλιως τι νοημα εχει να ειναι στη χωρα του αν οι γκομενες δεχονται πλυση του (ομολογουμενως μικροσκοπικου  :grin: :grin: :grin: ) εγκεφαλου τους να πηδιουνται με τον "πακι και τον αλβανο" ???
:hi: :hi: :hi: :hi:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Με τι προσοντα, με τη σαπιοκοιλια του και τη σκατοφατσα του θα τις πηδηξει ολες,οταν θα γινει ο πακης στη γερμανια κι αυτος να πλενει πιατα θα βαλει μυαλο το ρατσιστομουτρο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Με τι προσοντα, με τη σαπιοκοιλια του και τη σκατοφατσα του θα τις πηδηξει ολες,οταν θα γινει ο πακης στη γερμανια κι αυτος να πλενει πιατα θα βαλει μυαλο το ρατσιστομουτρο
Σου θιξαμε τους γαμιαδες μωρη λούγκρα?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

δε θα απαιτησω να γινεται πλυση εγκεφαλου στις κατοικους της γερμανιας να προτιμουν τον ελληνα αλλα στις κατοικους της ελλαδας ΠΡΕΠΕΙ να γινεται. θα βοηθουσε το ελληνικο εθνος περα απο τη διασκεδαση μας. ναι εστω και στον σαποιοκοιλια με τη σκατοφατσα που εχει ελληνικη συνειδηση! τι δεν καταλαβαινεις?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Στέλιο συνήθως οι σαπιοκοιλιάδες δεν είναι Ρατσιστόμουτρα! Δεν ξέρουν καν οι ίδιοι τι είναι! Ανθρωπόμορφα όντα είναι...
Όπως κάναμε τον διαχωρισμό σε εμφανίσιμες γυναίκες έτσι αντίστοιχα μιλάμε για νορμάλ άντρες! Ούτε Ρουβάδες ούτε ...προβληματικούς ...
Για αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε όλο το μεσημέρι! Όποιος δεν είναι νορμάλ ας καταβάλει όση προσπάθεια χρειάζεται να βελτιώσει τον εαυτό του και μετά ας έχει γνώμη πως δεν του κάθονται οι Ελλεινίδες!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Ζωντάνεψε το θρεντ  :rockon:
Λοιπον έχω πολλά στο μυαλό μου να γράψω.
Πρώτα μία ερώτηση.
Κατά καιρούς έχω διαβασει ότι πολλοί έχουν το λέγειν και πλασάρουν τον εαυτό τους ως πλούσιο.
Υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει πως το κάνει και καταφέρνει τις Ελλεηνίδες ;
Πολλοί αναφέρουν κάτι τέτοιο αλλά δεν έχουν εξηγήσει πως πείθουν τις τυπισσες.
Υ.Γ. Αυξάνονται και πληθύνονται οι Έλληνες άνδρες που δυσανασχετούν για τις Ελληνιδες. Ειμαστε πολλοί πλέον, τύποι μου.  :dancing:
Στο ksenerotes.blogspot.com αυξάνονται τα άρθρα των παραπονεμενων ανδρών για τις Ελλεηνίδες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Οι λεσβιες στη Λεσβο παλια εκαναν κατασκηνωση στην παραλια και αμα περνουσε αντρας απ το δρομο του πεταγαν πετρες να τον σκοτωσουν.
Αυτό δεν το έχω ξανακουσει. Απίστευτο.
Ειναι και ψυχασθενεις δηλαδή ορισμένες :uglystupid:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ζωντάνεψε το θρεντ   :rockon:
Λοιπον έχω πολλά στο μυαλό μου να γράψω.
Πρώτα μία ερώτηση.
Κατά καιρούς έχω διαβασει ότι πολλοί έχουν το λέγειν και πλασάρουν τον εαυτό τους ως πλούσιο.
Υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει πως το κάνει και καταφέρνει τις Ελλεηνίδες ;
Πολλοί αναφέρουν κάτι τέτοιο αλλά δεν έχουν εξηγήσει πως πείθουν τις τυπισσες.
Υ.Γ. Αυξάνονται και πληθύνονται οι Έλληνες άνδρες που δυσανασχετούν για τις Ελληνιδες. Ειμαστε πολλοί πλέον, τύποι μου.  :dancing:
Στο ksenerotes.blogspot.com αυξάνονται τα άρθρα των παραπονεμενων ανδρών για τις Ελλεηνίδες.

Eυτυχως τα τελευταια χρονια εχει πεσει ο πήχης για τους πλούσιους
Μια καλη δουλιτσα να εχεις και να μην μενεις με τους γονεις σου νομιζω οτι ειναι
αρκετο σημερα
Βεβαια τα μουνια δεν σου καθονται μονο για αυτα
Αν εχεις μια καλή φορμα και φαινεσαι εξυπνος ολο και κατι θα τρως

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
δηλωνω περιφανα οτι εχω καταφερει να δαμασω (για μικρο χρονικο διαστημα) ακροαριστερη γοτθα λεσβια (μουναρα) ενω βρισκοταν σε λεσβιακη σχεση!

Τι ειπες τωρα ρε τυπε ; :o
Πόσο καιρο το παλέτες δηλαδή ;
Για εξπλειν μας να μάθουμε κι εμείς τα κόλπα ;
Ήταν καλό το λεσβιομωρο ;
Εν τω μεταξύ αυτές οι τυπισσες εχουν το μυαλό τους στο λεσβιακό γαμησι σχεδόν όλη μέρα, ιδιαίτερα όσες έχουν οικονομική άνεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom