Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Όχι πάντα. Ελάχιστες σκηνές είναι στημένες. Φαίνονται αυτές άλλωστε εύκολα.
Αρχίζουν και πληθαίνουν πάντως οι τυπαδες που είναι απογοητευμένοι από τις Ελληνιδες και κάθονται και ασχολούνται με πεσιματα, και καλά πρανκς, για να γινουν διάσημοι και να τους κάτσουν οι θαυμάστριες του καναλιού τους στο γιουτιουμπ ή αυτές των οποίων παίρνουν τα τηλ τους στα πεσιματα.
Μετά φτιάχνουν όλοι αυτοί μία ομάδα και γαμανε αβερτα.
Όπως ο παρακάτω τυπας που τα καταφέρνει πολύ καλά και έχει κι ένα ταλέντο στην ηθοποια, αν και αρκετά παρανοϊκός κάποιες φορές και με πολλές βωμολοχίες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όχι πάντα. Ελάχιστες σκηνές είναι στημένες. Φαίνονται αυτές άλλωστε εύκολα.
Αρχίζουν και πληθαίνουν πάντως οι τυπαδες που είναι απογοητευμένοι από τις Ελληνιδες και κάθονται και ασχολούνται με πεσιματα, και καλά πρανκς, για να γινουν διάσημοι και να τους κάτσουν οι θαυμάστριες του καναλιού τους στο γιουτιουμπ ή αυτές των οποίων παίρνουν τα τηλ τους στα πεσιματα.
Μετά φτιάχνουν όλοι αυτοί μία ομάδα και γαμανε αβερτα.
Όπως ο παρακάτω τυπας που τα καταφέρνει πολύ καλά και έχει κι ένα ταλέντο στην ηθοποια, αν και αρκετά παρανοϊκός κάποιες φορές και με πολλές βωμολοχίες.

eλεος ρε φιλε  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Dopamina εσύ κι εγώ τρώμε πίτες ονλαιν και οφλαιν από τις Ελληνιδες και ο Αλβανος φιλάει γκομενακια στο Σύνταγμα και στα κολορ πάρτυ της Αθηνας.

Στο παρακάτω τις έφαγε κιόλας κάνοντας γκάλοπ  :jerking:

Παρόλο που τα περισσότερα βίντεο είναι ψιλομαλακια, δείχνει ότι πετυχαίνει εν μέρει το σκοπό του.

Αν τον παρουν χαμπαρι οι ακροδεξιοί πάντως θα φάει το ξύλο της Αρκούδας καμία μερα.
Πσσσσσσσσσς  πολύ Βαλκάνιος πέουλας το μουσάτο παλικάρι  !!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :kneel: :kneel:Θα έτρωγε κι άλλες  ο κατσαρίδας !!!!!Είναι για πολλές μπάτσες!Μόνο οι Ελλεινίδες χαριεντίζονται και ψοφάνε για μισή ατάκα....Την ώρα που σε εμάς είναι "αγίες οσίες" και βγάζουν όλο το σνόμπ τους...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Πσσσσσσσσσς  πολύ Βαλκάνιος πέουλας το μουσάτο παλικάρι  !!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :kneel: :kneel:Θα έτρωγε κι άλλες  ο κατσαρίδας !!!!!Είναι για πολλές μπάτσες!Μόνο οι Ελλεινίδες χαριεντίζονται και ψοφάνε για μισή ατάκα....Την ώρα που σε εμάς είναι "αγίες οσίες" και βγάζουν όλο το σνόμπ τους...

Όσο πιο διάσημος είσαι τόσο τις τραβας...Κοίτα τυπισσες που χαιρετάνε τον YouTuber που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Δες το σκηνικό στο 0:45.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όσο πιο διάσημος είσαι τόσο τις τραβας...Κοίτα τυπισσες που χαιρετάνε τον YouTuber που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Δες το σκηνικό στο 0:45.

Γι αυτό τις αφήνουμε με τους διάσημους! Παίζει ένα 5% αντρών στην Ελλάδα να  :knockinb: ένα 80% εμφανήσιμων γυναικών! Όλες θέλουν τους ίδιους! Ας τους έχουν κι ας τις έχουν!Κι αν μερικές μένουν χρόνο χωρίς διασημο και κάνουν αρπαχτές με λάθρο καλά να είναι! Εγώ δουλεύω και εξελίσσομαι για άλλες εθνικότητες και τα λίγα μου λεφτά μου θα τα ξοδεύω στο εξωτερικό και όχι στην πατρίδα μας που μας προδίδει και στον ερωτικό τομέα!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
και τα λίγα μου λεφτά μου θα τα ξοδεύω στο εξωτερικό και όχι στην πατρίδα μας που μας προδίδει και στον ερωτικό τομέα!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Όλα τα λεφτά μας για το ξακουστό Πολωνικό τσιμπούκι  :pipa2:

Τύποι, ένας Έλληνας εδώ γαμώ τα παιδιά,
με έχει πρήξει να μου κάνει κονέ με πολύ καλή 24 χρονη φίλη του ελλεηνίδα επειδή λέει όλο μπλέκει με μαλάκες.
Με έβγαλε ο τύπος φωτογραφία στη ζούλα,της την έστειλε και η τύπισσα έδωσε το πράσινο φως.
Την είδα και εγώ σε φωτό,είναι πολύ καλό καυλάκι full γυμναστηριακό,ΑΛΛΑ...

Όποια ελλεηνίδα πρόλαβε-πρόλαβε,τώρα πλέον είναι αργά, το λόγο έχουν πλέον τα Σλάβικά άτια και οι ξανθιές Άρειες μουνάρες. :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

με έχει πρήξει να μου κάνει κονέ με πολύ καλή 24 χρονη φίλη του ελλεηνίδα επειδή λέει όλο μπλέκει με μαλάκες.
Με έβγαλε ο τύπος φωτογραφία στη ζούλα,της την έστειλε και η τύπισσα έδωσε το πράσινο φως.

Όποια ελλεηνίδα πρόλαβε-πρόλαβε,τώρα πλέον είναι αργά, το λόγο έχουν πλέον τα Σλάβικά άτια και οι ξανθιές Άρειες μουνάρες. :rockon:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είδηση---->

"Δίπλα από το δέντρο στο οποίο είχε περάσει τη θηλιά για να βάλει τέλος στη ζωή του, ο άντρας που φαίνεται να είχε ερωτική απογοήτευση στη Λέσβο, άφησε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Lesvosnews.gr, η σχέση που διατηρούσε με μία γυναίκα ήταν έντονη και οι συνεχείς τσακωμοί οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό.

«Σας ευχαριστώ όλους για όσα κάνατε για μένα… Και ιδιαίτερα σε εκείνη… Αυτό είναι το τηλέφωνό της… 69…….. Ρωτήστε αυτήν…» έγραφε μεταξύ άλλων ο 45χρονος. 

Η ασφάλεια Μυτιλήνης ερευνά την υπόθεση. "

Μπου-ανάλυση είδησης ----> :headbang: :headbang: :headbang:
Γαμώτο γίνονται ακόμα εν έτη 2016 τέτοια σκηνικά.... Να αυτοκτονήσεις για γυναίκα και για οικονομικό πρόβλημα είναι ότι πιο γελοίο και μάταιο μπορεί να συμβεί σε αυτή τη σύντομη και επίπονη παρουσία του ανθρώπου επι της γής....Έστω φυλακή ρε γαμώτο!! Σκοτώστε τη καργιόλα την Ελλεινίδα ή το κάθαρμα τον πολιτικό...Τι τιμωρείτε τον εαυτό σας για κάτι που δεν φταίτε....???

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι λεσβιες στη Λεσβο παλια εκαναν κατασκηνωση στην παραλια και αμα περνουσε αντρας απ το δρομο του πεταγαν πετρες να τον σκοτωσουν.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οπου συναναστρεφομαι με ελεινιδες τους επισημαινω με καθε ευκαιρια ποσο υστερουν κυριως σε χαρακτηρα αλλα και σε εμφανιση απο τα " Σλάβικά άτια και οι ξανθιές Άρειες μουνάρες". φυσικα δε θα γαμησω ετσι αλλα και μονο μια να νιωσει (ολες νιωθουν γιατι δε μασαω τα λογια μου) καποιος συναγωνιστης θα βρει το δρομο του στρωμενο με ροδοπεταλα! καντε ολοι το ιδιο μηπως και σωσουμε τιποτα και ριξουμε κανενα πουτσο κ εδω πριν γερασουμε!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γι αυτό τις αφήνουμε με τους διάσημους! Παίζει ένα 5% αντρών στην Ελλάδα να  :knockinb: ένα 80% εμφανήσιμων γυναικών! Όλες θέλουν τους ίδιους! Ας τους έχουν κι ας τις έχουν!Κι αν μερικές μένουν χρόνο χωρίς διασημο και κάνουν αρπαχτές με λάθρο καλά να είναι! Εγώ δουλεύω και εξελίσσομαι για άλλες εθνικότητες και τα λίγα μου λεφτά μου θα τα ξοδεύω στο εξωτερικό και όχι στην πατρίδα μας που μας προδίδει και στον ερωτικό τομέα!!

σωστος! να τους επισημαινεις ομως οτι τη συνταξη της θειας τους και την ιατροφαρμακευτικη τους περιθαλψη την πληρωνεις εσυ και οχι οι λαθρο η οι "διασημοι" που τις χυνουνε στη μαπα.

και οταν στα 30-35 τους σου γλειφουν την πουτσα για να τους κανεις κανενα παιδι και να σου φορτωθουν για παντα να τους πεις ποσο ξενερωμενος εισαι μαζι τους που δεν τις πηδαγες ουτε αυτες ουτε τις φιλες τους στην ηλικια 18-35. τρωμε καμια σφαιρα μηπως και σωθει κανενας νεοτερος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι λεσβιες στη Λεσβο παλια εκαναν κατασκηνωση στην παραλια και αμα περνουσε αντρας απ το δρομο του πεταγαν πετρες να τον σκοτωσουν.
Εχω κάνει πολλές βόλτες στην επίμαχη παραλία στην Ερεσό! Εκεί μπορείς να σιχαθείς άφοβα το γυναικείο φίλο... Το 99% είναι πεντάχοντρα ηλικιωμένα εκτρώματα που αν τις δεις και αγγίζονται πιο πολύ κάνεις εμετό :vomit: παρά παίρνεις μάτι...
Μόνο οι Ιταλίδες λεσβίες βλέπονταν κάπως και σε καμία περίπτωση οι Ιταλίδες δεν πέταγαν πέτρες! Οι Γότθες(Γερμανίδες,Ελβετίδες,Αυστριακές,Ολλανδέζες) χτύπαγαν τους άντρες ακόμα και με γαιδουράγκαθα... με τα στραβά μάτια των ντόπιων που είναι εξοικειωμένοι με τ  ο φαινόμενο διότι τους δίνει λεφτουδάκια...
Ασχέτο βέβαια με τον τύπο που τα τίναξε παραπάνω...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εχω κάνει πολλές βόλτες στην επίμαχη παραλία στην Ερεσό! Εκεί μπορείς να σιχαθείς άφοβα το γυναικείο φίλο... Το 99% είναι πεντάχοντρα ηλικιωμένα εκτρώματα που αν τις δεις και αγγίζονται πιο πολύ κάνεις εμετό :vomit: παρά παίρνεις μάτι...
Μόνο οι Ιταλίδες λεσβίες βλέπονταν κάπως και σε καμία περίπτωση οι Ιταλίδες δεν πέταγαν πέτρες! Οι Γότθες(Γερμανίδες,Ελβετίδες,Αυστριακές,Ολλανδέζες) χτύπαγαν τους άντρες ακόμα και με γαιδουράγκαθα... με τα στραβά μάτια των ντόπιων που είναι εξοικειωμένοι με τ  ο φαινόμενο διότι τους δίνει λεφτουδάκια...
Ασχέτο βέβαια με τον τύπο βέβαια που τα τίναξε παραπάνω...

δηλωνω περιφανα οτι εχω καταφερει να δαμασω (για μικρο χρονικο διαστημα) ακροαριστερη γοτθα λεσβια (μουναρα) ενω βρισκοταν σε λεσβιακη σχεση!

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Γι αυτό τις αφήνουμε με τους διάσημους! Παίζει ένα 5% αντρών στην Ελλάδα να  :knockinb: ένα 80% εμφανήσιμων γυναικών! Όλες θέλουν τους ίδιους! Ας τους έχουν κι ας τις έχουν!Κι αν μερικές μένουν χρόνο χωρίς διασημο και κάνουν αρπαχτές με λάθρο καλά να είναι! Εγώ δουλεύω και εξελίσσομαι για άλλες εθνικότητες και τα λίγα μου λεφτά μου θα τα ξοδεύω στο εξωτερικό και όχι στην πατρίδα μας που μας προδίδει και στον ερωτικό τομέα!!
      Το ποσοστο των εμφανησιμων γυναικων που κανει sex στην ελλαδα ειναι κατω από τις μισες .πιστεψτε το!!!
               Για τις μη εμφανησιμες αστο...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Dopamina εσύ κι εγώ τρώμε πίτες ονλαιν και οφλαιν από τις Ελληνιδες και ο Αλβανος φιλάει γκομενακια στο Σύνταγμα και στα κολορ πάρτυ της Αθηνας.

Στο παρακάτω τις έφαγε κιόλας κάνοντας γκάλοπ  :jerking:

Παρόλο που τα περισσότερα βίντεο είναι ψιλομαλακια, δείχνει ότι πετυχαίνει εν μέρει το σκοπό του.

Αν τον παρουν χαμπαρι οι ακροδεξιοί πάντως θα φάει το ξύλο της Αρκούδας καμία μερα.

εχει το "ατου" οτι τους μιλαει στα αγγλικα και νομιζουν οι μαλακισμενες οτι παιζουν σε αμερικανικη ταινια. ειναι τοσο στουρναρια που δε καταλαβαινουν ουτε την ελληνικη προφορα του!!!! οπου μιλησετε αγγλικα, ειδικα αν μπορειτε να κανετε και καπια προφορα ξενης χωρας πχ γαλλικη, σλαβικη, αφρικανικη η οτιδηποτε αυξανετε τις πιθανοτητες σας κατα πολυ!!!! εχουμε μπλεξει με ζωα!!!! μεχρι και οι ταλιμπαν γαμανε μιλοντας αγγλικα!!!

αυτο ειναι φαινομενο που ισχυει νομιζω γενικοτερα στα βαλκανια ισως και στην ανατολικη ευρωπη! φιλη κροατισα παραπονιοταν που αρκετοι κροατες στην κροατια μιλανε σε γκομενες στα αγγλικα για να τις ριχνουν και ετσι τις "ξεγελουν". τους εκραζε με το χειροτερο τροπο!!! σιγουρα καποιοι την "δουλεψαν" και τους εγλειψε την πουτσα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom