Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
      Το ποσοστο των εμφανησιμων γυναικων που κανει sex στην ελλαδα ειναι κατω από τις μισες .πιστεψτε το!!!
               Για τις μη εμφανησιμες αρτο...

δεν γαμιεται καμια δλδ  :huh:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δηλωνω περιφανα οτι εχω καταφερει να δαμασω (για μικρο χρονικο διαστημα) ακροαριστερη γοτθα λεσβια (μουναρα) ενω βρισκοταν σε λεσβιακη σχεση!
:rockon: :rockon: :rockon:

Το θέμα των "ευπαθών κοινωνικών ομάδων" στην Ελλάδα είναι πολύ πονεμένη ιστορία... Μια μαλάκω μετάξι 20-40 χρονών που αναίτια έσπαγε νευρα Ελλήνων και γούσταρε Λάθρο και Κατσαρίδες όσο περνούσε η μπογιά της και μετά έμεινε μόνη λόγω των μυαλών της και απολυμένη και βαριά χτυπημένη απο τη κρίση, μόνο οικτο δεν μου προκαλεί! Όπως και τύποι σαν τον "φίλο σας" τον nikos_plat που αντί να τον βρίζετε κάνετε διάλογο μαζί του με αδιέξοδο πάντα αποτέλεσμα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
      Το ποσοστο των εμφανησιμων γυναικων που κανει sex στην ελλαδα ειναι κατω από τις μισες .πιστεψτε το!!!
               Για τις μη εμφανησιμες αρτο...
Περίεργο να το πιστέψω ... Αλλά έστω κι έτσι το 40% για το 5% είναι πολύ ανισομερής κατανομή..

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Γενικά εκεί έξω ελάχιστες πηδιούνται.Όχι γιατί δεν υπάρχει προσφορά,αλλά επειδή είναι μαλακισμένες.Αν δούν κάποιον μέσο Έλληνα,το παίζουν όλες παρθένες και κάνουν τζιριτζάτζουλες για να μην τις πούν πουτάνες.Κάποτε,στην εποχή μου,αυτό ίσως να έπιανε,καθώς είχαμε υπομονή.Πλέον υπομονή δεν υπάρχει και ο άλλος δεν έχει ούτε τα χρήματα,ούτε τον χρόνο,ούτε και την υπομονή να περιμένει πότε θα του κάτσει η μέση καριόλα.Έτσι ο μέσος Έλληνας ξεκαυλώνει με κάποια επαγγελματία.Σημασία,όμως,έχει να μην πατήσει κάποιος την μπανανόφλουδα και πέσει στα δίχτυα της "σοβαρής σχέσης".Εκεί,δυστυχώς,λόγω κοινωνικοπολιτικοοικονομικών συγκυριών θα μπεί στο βρακί της κάθε βρωμιάρας.Όσο για αλλοδαπούς γκόμενους,προσωπικά αν είχα κάποια σχέση και μου έλεγε ότι έχει γαμηθεί με κανέναν αλβανό κτλ κτλ κτλ,θα λάκιζα και θα σιχαινόμουν.Μου έλεγε ο γιός μου ότι οι αλβανοί που το παίζουν αληταράδες ξεπαρθενιάζουν κάτι ξεκώλια.Και μου είπε τα ίδια περί σιχαμάρας...Και εκείνη που πηδιόταν με αλβανους ή και πάκιδες θα σου πετάξει την ατάκα ότι είναι πολύ καλή για σένα...Και δεν θα την πλακώσεις στις κουτουλιές...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
ένα γνωστός μου πάντως του χώρου μου λέει ότι οι γιατροί πλέον από τις παράνομες εκτρώσεις φτιάχνουν περιουσίες  :2funny:
Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες εδώ και 30 χρόνια...Επίσης μεγάλο πρόβλημα.Και ναι οι αμβλώσεις είναι μεγάλο πρόβλημμα της ελληνικής κοινωνίας.Επίσης ρώτα τον δικό σου να σου πεί περί εθνικοτήτων των παρολίγο γονέων...Θα εκπλαγείς με τις Ελληνίδες που γκαστρώθηκαν απο αλβαναραίους,λοιπούς βαλκάνιους,αραβοπάκιδες κτλ...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θυμαμαι κ στο σχολειο ειχαμε καποιες που φασωνοντουσαν αβερτα με αλβανους

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες εδώ και 30 χρόνια..

είναι νόμιμες όταν το παιδί έχει πολύ πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας...
εδώ λέμε για μαιμού ιατρικές πιστοποιήσεις που δείνουν σε γυμνασιοκόριτσα που γκαστρώνοντε σε creampie gangbangs στις 5ήμερες  :2funny:

...
όχι δεν νομίζω να πάισαν τόσο χαμηλά να γκαστρώνοντε από πάκια και αλβανούς

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γενικά εκεί έξω ελάχιστες πηδιούνται.Όχι γιατί δεν υπάρχει προσφορά,αλλά επειδή είναι μαλακισμένες.Αν δούν κάποιον μέσο Έλληνα,το παίζουν όλες παρθένες και κάνουν τζιριτζάτζουλες για να μην τις πούν πουτάνες.Κάποτε,στην εποχή μου,αυτό ίσως να έπιανε,καθώς είχαμε υπομονή.Πλέον υπομονή δεν υπάρχει και ο άλλος δεν έχει ούτε τα χρήματα,ούτε τον χρόνο,ούτε και την υπομονή να περιμένει πότε θα του κάτσει η μέση καριόλα.Έτσι ο μέσος Έλληνας ξεκαυλώνει με κάποια επαγγελματία.Σημασία,όμως,έχει να μην πατήσει κάποιος την μπανανόφλουδα και πέσει στα δίχτυα της "σοβαρής σχέσης".Εκεί,δυστυχώς,λόγω κοινωνικοπολιτικοοικονομικών συγκυριών θα μπεί στο βρακί της κάθε βρωμιάρας.Όσο για αλλοδαπούς γκόμενους,προσωπικά αν είχα κάποια σχέση και μου έλεγε ότι έχει γαμηθεί με κανέναν αλβανό κτλ κτλ κτλ,θα λάκιζα και θα σιχαινόμουν.Μου έλεγε ο γιός μου ότι οι αλβανοί που το παίζουν αληταράδες ξεπαρθενιάζουν κάτι ξεκώλια.Και μου είπε τα ίδια περί σιχαμάρας...Και εκείνη που πηδιόταν με αλβανους ή και πάκιδες θα σου πετάξει την ατάκα ότι είναι πολύ καλή για σένα...Και δεν θα την πλακώσεις στις κουτουλιές...

μα δε θα σου πει το παρελθον της... θα σου πει οτι ειχε 3 σχεσεις. αποκωδικοποιηση: ειχε περιπου 10 γκομενους και αλλους 20 περιστασιακους. προσωπικα απεχθανομαι και αυτες που κανουν αμβλωσεις διοτι σημαινει οτι δεν εχουν τον ελεγχο του τι και πως βαζουν μες στο μουνι τους και κατ επεκταση στο σωμα τους που υποτιθεται θα μοιραστουμε

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
θυμαμαι κ στο σχολειο ειχαμε καποιες που φασωνοντουσαν αβερτα με αλβανους

το 50% αυτων που βλεποντουσαν στα 15-20 εχουν πηδηχτει με ξενους. τους χειροτερους των ιταλων αλβανων και αφρικανων που βρεθηκαν για λιγο στην ελλαδα. μια βολτα στο φβ αρκει για να το διαπιστωσει οποιος δεν το ξερει

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
είναι νόμιμες όταν το παιδί έχει πολύ πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας...
εδώ λέμε για μαιμού ιατρικές πιστοποιήσεις που δείνουν σε γυμνασιοκόριτσα που γκαστρώνοντε σε creampie gangbangs στις 5ήμερες  :2funny:

...
όχι δεν νομίζω να πάισαν τόσο χαμηλά να γκαστρώνοντε από πάκια και αλβανούς
Μα εκεί είναι το ζήτημα.Όλες είναι για λόγους υγείας...Έτσι βαπτίζεται.Επίσης οι Ιωάννες και Μαρίες Παπαδοπούλου ετών 19 είναι πάμπολες...Αν με πιάνεις...

Επίσης,ναι,την στιγμή που τις γαμάνε ακάποτα όλοι,γκαστρώνονται...Βλέπεις συνήθως αυτός που τις γαμάει με καπότα είναι ο εν δυνάμει σύζυγος.Οι υπόλοιποι όπως λάχει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για να μην τις πούν πουτάνες.
Ποιοί θα τις πουν πουτάνες επιδή γαμιούνται ???? :think: :think: :think: Πάμε τώρα στο Μεγάλο θέμα που αρχίζει και τελειώνει με μια λέξη: OI ΠΥΡΦΟΡΟΙ

και ξαναλέω αυτό που έχω πει και στα ανατολικά νήματα : καλή κοπέλα είναι αυτή που μας κάθεται με ένα νορμάλ φλέρτ, σε εμάς τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους συναδέλφους μας,τους συντοπίτες μας, τους συμπατριώτες μας! Όλες οι άλλες είναι αρχιπουτανάρες ...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
μα δε θα σου πει το παρελθον της... θα σου πει οτι ειχε 3 σχεσεις. αποκωδικοποιηση: ειχε περιπου 10 γκομενους και αλλους 20 περιστασιακους. προσωπικα απεχθανομαι και αυτες που κανουν αμβλωσεις διοτι σημαινει οτι δεν εχουν τον ελεγχο του τι και πως βαζουν μες στο μουνι τους και κατ επεκταση στο σωμα τους που υποτιθεται θα μοιραστουμε
Μα δεν θα σου πεί κάτι.Ότι μάθεις θα το μάθεις αν είναι μεθυσμένη,απο μαλακία της ή απο "φίλες".Όσο περί αμβλώσεων,είναι μεγάλη η συζήτηση.Διαφωνώ και εγώ υπο προϋποθέσεις.Αλλά γενικά μου τη σπάνε σκηνικά που περιγράφεις.Επίσης οι καλές και αγαθές κορασίδες που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν,συνήθως την έχουν πάθει απο πολλαπλές εκτρώσεις σε πολλές περιπτώσεις,τις οποίες και δεν πρέπει να μάθει ο σύζυγος,οπότε ρίχνουμε πάνω του το φταίξιμο ή λέμε καμία μαλακία για πολυκυστικές και άλλα τέτοια και όλα κομπλέ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Ποιοί θα τις πουν πουτάνες επιδή γαμιούνται ???? :think: :think: :think: Πάμε τώρα στο Μεγάλο θέμα που αρχίζει και τελειώνει με μια λέξη: OI ΠΥΡΦΟΡΟΙ

και ξαναλέω αυτό που έχω πει και στα ανατολικά νήματα : καλή κοπέλα είναι αυτή που μας κάθεται με ένα νορμάλ φλέρτ, σε εμάς τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους συναδέλφους μας,τους συντοπίτες μας, τους συμπατριώτες μας! Όλες οι άλλες είναι αρχιπουτανάρες ...
Δεν τις λές εσύ πουτάνες...Δεν φοβούνται να τις πούμε εμείς πουτάνες.Μεταξύ τους είναι το θέμα.Εμείς θα εκτιμήσουμε κάποια που δεν μας ζαλίζει τον πούτσο με μαλακίες και μετά απο ένα νορμάλ φλέρτ μας κάθεται.Αυτό είναι το σωστό.Ο αριθμός δεν είναι σημαντικός,αλλά μην μας δουλεύουν κιόλας...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν τις λές εσύ πουτάνες...Δεν φοβούνται να τις πούμε εμείς πουτάνες.Μεταξύ τους είναι το θέμα.Εμείς θα εκτιμήσουμε κάποια που δεν μας ζαλίζει τον πούτσο με μαλακίες και μετά απο ένα νορμάλ φλέρτ μας κάθεται.Αυτό είναι το σωστό.Ο αριθμός δεν είναι σημαντικός,αλλά μην μας δουλεύουν κιόλας...
Εδώ είμαι λίγο πίσω διότι έχω ξεκόψει τελείως με τις ελλεινίδες εδώ στο νησί... Τι θεωρούν μεταξί τους πουτανιά και τι όχι? Δεν μιλάν μεταξί τους για αρπαχτές δηλαδή? Και το όνομα της αρπαχτής δεν πρέπει να είναι ..Νίκος, Κώστας, Γιάννης αλλά Μπούσι,Αλί,Αχμέτ???

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

ετσι συμφωνω σε ολα!!! θα τις πουν πουτανες βασικα αυτες που ηθελαν τον τυπα αλλα δεν τον προλαβαν!!! αντε και οι πυρφοροι!! αντε και πατερας τους γιατι μυριζεται σε τι κατακαθια εγλυφε τα αρχιδια και καταπινε τα χυσια τους. κανενας νορμαλ ανθρωπος πανω απο 20 χρονων

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Εδώ είμαι λίγο πίσω διότι έχω ξεκόψει τελείως με τις ελλεινίδες εδώ στο νησί... Τι θεωρούν μεταξί τους πουτανιά και τι όχι? Δεν μιλάν μεταξί τους για αρπαχτές δηλαδή? Και το όνομα της αρπαχτής δεν πρέπει να είναι ..Νίκος, Κώστας, Γιάννης αλλά Μπούσι,Αλί,Αχμέτ???
Μεταξύ τους μπορεί να τις ακούς να λένε πολλά και να χαχανίζουν.Αλλά η μια θάβει την άλλη.Απλά.Όσο για αρπαχτές με Αλίδες και Τρισαλίδες δεν λένε κουβέντα...Αυτά μόνο αν τις δεί κανένα μάτι.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

μιλανε αλλα δε το διαλαλουν και σε ολο το "χωριο". η φιλη τους δε θα τις κραξει γιατι ξερουν και τις δικες τις βρωμιες - καμια φορα τις κανουν και συννενοημενα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ετσι συμφωνω σε ολα!!! θα τις πουν πουτανες βασικα αυτες που ηθελαν τον τυπα αλλα δεν τον προλαβαν!!! αντε και οι πυρφοροι!! αντε και πατερας τους γιατι μυριζεται σε τι κατακαθια εγλυφε τα αρχιδια και καταπινε τα χυσια τους. κανενας νορμαλ ανθρωπος πανω απο 20 χρονων
Άρα συμπεραίνω πως οι Πιρφόροι και οι Πατεράδες καταστρέφουν τις ήδη επιρρεπείς προς καταστροφή Ελλεινίδες...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Άρα συμπεραίνω πως οι Πιρφόροι και οι Πατεράδες καταστρέφουν τις ήδη επιρρεπείς προς καταστροφή Ελλεινίδες...

ειναι ο συνδιασμος αυτων και των ΜΜΕ. απο τη μια πυρφοροι κ πατεραδες τους λενε ποιο ειναι το "καλο" και απο την αλλη τα ΜΜΕ ως διαβολακι τους λενε το "κακο". οι κορασιδες φυσικα τρωνε το μηλο και γινονται "κακες" αλλα για να ισοφαρισουν τη ζυγαρια προσποιουνται τις "ακροκαλες".

οι νεοι πατεραδες δε ξερω πως ειναι! μιλαω για αυτους που γενηθηκαν το 30-60

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom