dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Το ποσοστο των εμφανησιμων γυναικων που κανει sex στην ελλαδα ειναι κατω από τις μισες .πιστεψτε το!!!
Για τις μη εμφανησιμες αρτο...
δεν γαμιεται καμια δλδ
Το ποσοστο των εμφανησιμων γυναικων που κανει sex στην ελλαδα ειναι κατω από τις μισες .πιστεψτε το!!!
δηλωνω περιφανα οτι εχω καταφερει να δαμασω (για μικρο χρονικο διαστημα) ακροαριστερη γοτθα λεσβια (μουναρα) ενω βρισκοταν σε λεσβιακη σχεση!
Περίεργο να το πιστέψω ... Αλλά έστω κι έτσι το 40% για το 5% είναι πολύ ανισομερής κατανομή..Το ποσοστο των εμφανησιμων γυναικων που κανει sex στην ελλαδα ειναι κατω από τις μισες .πιστεψτε το!!!
Γενικά εκεί έξω ελάχιστες πηδιούνται.
Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες εδώ και 30 χρόνια...Επίσης μεγάλο πρόβλημα.Και ναι οι αμβλώσεις είναι μεγάλο πρόβλημμα της ελληνικής κοινωνίας.Επίσης ρώτα τον δικό σου να σου πεί περί εθνικοτήτων των παρολίγο γονέων...Θα εκπλαγείς με τις Ελληνίδες που γκαστρώθηκαν απο αλβαναραίους,λοιπούς βαλκάνιους,αραβοπάκιδες κτλ...ένα γνωστός μου πάντως του χώρου μου λέει ότι οι γιατροί πλέον από τις παράνομες εκτρώσεις φτιάχνουν περιουσίες
Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες εδώ και 30 χρόνια..
Γενικά εκεί έξω ελάχιστες πηδιούνται.Όχι γιατί δεν υπάρχει προσφορά,αλλά επειδή είναι μαλακισμένες.Αν δούν κάποιον μέσο Έλληνα,το παίζουν όλες παρθένες και κάνουν τζιριτζάτζουλες για να μην τις πούν πουτάνες.Κάποτε,στην εποχή μου,αυτό ίσως να έπιανε,καθώς είχαμε υπομονή.Πλέον υπομονή δεν υπάρχει και ο άλλος δεν έχει ούτε τα χρήματα,ούτε τον χρόνο,ούτε και την υπομονή να περιμένει πότε θα του κάτσει η μέση καριόλα.Έτσι ο μέσος Έλληνας ξεκαυλώνει με κάποια επαγγελματία.Σημασία,όμως,έχει να μην πατήσει κάποιος την μπανανόφλουδα και πέσει στα δίχτυα της "σοβαρής σχέσης".Εκεί,δυστυχώς,λόγω κοινωνικοπολιτικοοικονομικών συγκυριών θα μπεί στο βρακί της κάθε βρωμιάρας.Όσο για αλλοδαπούς γκόμενους,προσωπικά αν είχα κάποια σχέση και μου έλεγε ότι έχει γαμηθεί με κανέναν αλβανό κτλ κτλ κτλ,θα λάκιζα και θα σιχαινόμουν.Μου έλεγε ο γιός μου ότι οι αλβανοί που το παίζουν αληταράδες ξεπαρθενιάζουν κάτι ξεκώλια.Και μου είπε τα ίδια περί σιχαμάρας...Και εκείνη που πηδιόταν με αλβανους ή και πάκιδες θα σου πετάξει την ατάκα ότι είναι πολύ καλή για σένα...Και δεν θα την πλακώσεις στις κουτουλιές...
θυμαμαι κ στο σχολειο ειχαμε καποιες που φασωνοντουσαν αβερτα με αλβανους
Μα εκεί είναι το ζήτημα.Όλες είναι για λόγους υγείας...Έτσι βαπτίζεται.Επίσης οι Ιωάννες και Μαρίες Παπαδοπούλου ετών 19 είναι πάμπολες...Αν με πιάνεις...είναι νόμιμες όταν το παιδί έχει πολύ πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας...
εδώ λέμε για μαιμού ιατρικές πιστοποιήσεις που δείνουν σε γυμνασιοκόριτσα που γκαστρώνοντε σε creampie gangbangs στις 5ήμερες
...
όχι δεν νομίζω να πάισαν τόσο χαμηλά να γκαστρώνοντε από πάκια και αλβανούς
Ποιοί θα τις πουν πουτάνες επιδή γαμιούνται ???? Πάμε τώρα στο Μεγάλο θέμα που αρχίζει και τελειώνει με μια λέξη: OI ΠΥΡΦΟΡΟΙγια να μην τις πούν πουτάνες.
Μα δεν θα σου πεί κάτι.Ότι μάθεις θα το μάθεις αν είναι μεθυσμένη,απο μαλακία της ή απο "φίλες".Όσο περί αμβλώσεων,είναι μεγάλη η συζήτηση.Διαφωνώ και εγώ υπο προϋποθέσεις.Αλλά γενικά μου τη σπάνε σκηνικά που περιγράφεις.Επίσης οι καλές και αγαθές κορασίδες που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν,συνήθως την έχουν πάθει απο πολλαπλές εκτρώσεις σε πολλές περιπτώσεις,τις οποίες και δεν πρέπει να μάθει ο σύζυγος,οπότε ρίχνουμε πάνω του το φταίξιμο ή λέμε καμία μαλακία για πολυκυστικές και άλλα τέτοια και όλα κομπλέ.μα δε θα σου πει το παρελθον της... θα σου πει οτι ειχε 3 σχεσεις. αποκωδικοποιηση: ειχε περιπου 10 γκομενους και αλλους 20 περιστασιακους. προσωπικα απεχθανομαι και αυτες που κανουν αμβλωσεις διοτι σημαινει οτι δεν εχουν τον ελεγχο του τι και πως βαζουν μες στο μουνι τους και κατ επεκταση στο σωμα τους που υποτιθεται θα μοιραστουμε
Δεν τις λές εσύ πουτάνες...Δεν φοβούνται να τις πούμε εμείς πουτάνες.Μεταξύ τους είναι το θέμα.Εμείς θα εκτιμήσουμε κάποια που δεν μας ζαλίζει τον πούτσο με μαλακίες και μετά απο ένα νορμάλ φλέρτ μας κάθεται.Αυτό είναι το σωστό.Ο αριθμός δεν είναι σημαντικός,αλλά μην μας δουλεύουν κιόλας...Ποιοί θα τις πουν πουτάνες επιδή γαμιούνται ???? Πάμε τώρα στο Μεγάλο θέμα που αρχίζει και τελειώνει με μια λέξη: OI ΠΥΡΦΟΡΟΙ
και ξαναλέω αυτό που έχω πει και στα ανατολικά νήματα : καλή κοπέλα είναι αυτή που μας κάθεται με ένα νορμάλ φλέρτ, σε εμάς τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους συναδέλφους μας,τους συντοπίτες μας, τους συμπατριώτες μας! Όλες οι άλλες είναι αρχιπουτανάρες ...
Εδώ είμαι λίγο πίσω διότι έχω ξεκόψει τελείως με τις ελλεινίδες εδώ στο νησί... Τι θεωρούν μεταξί τους πουτανιά και τι όχι? Δεν μιλάν μεταξί τους για αρπαχτές δηλαδή? Και το όνομα της αρπαχτής δεν πρέπει να είναι ..Νίκος, Κώστας, Γιάννης αλλά Μπούσι,Αλί,Αχμέτ???Δεν τις λές εσύ πουτάνες...Δεν φοβούνται να τις πούμε εμείς πουτάνες.Μεταξύ τους είναι το θέμα.Εμείς θα εκτιμήσουμε κάποια που δεν μας ζαλίζει τον πούτσο με μαλακίες και μετά απο ένα νορμάλ φλέρτ μας κάθεται.Αυτό είναι το σωστό.Ο αριθμός δεν είναι σημαντικός,αλλά μην μας δουλεύουν κιόλας...
Δεν τις λές εσύ πουτάνες...Δεν φοβούνται να τις πούμε εμείς πουτάνες.Μεταξύ τους είναι το θέμα.Εμείς θα εκτιμήσουμε κάποια που δεν μας ζαλίζει τον πούτσο με μαλακίες και μετά απο ένα νορμάλ φλέρτ μας κάθεται.Αυτό είναι το σωστό.Ο αριθμός δεν είναι σημαντικός,αλλά μην μας δουλεύουν κιόλας...
Μεταξύ τους μπορεί να τις ακούς να λένε πολλά και να χαχανίζουν.Αλλά η μια θάβει την άλλη.Απλά.Όσο για αρπαχτές με Αλίδες και Τρισαλίδες δεν λένε κουβέντα...Αυτά μόνο αν τις δεί κανένα μάτι.Εδώ είμαι λίγο πίσω διότι έχω ξεκόψει τελείως με τις ελλεινίδες εδώ στο νησί... Τι θεωρούν μεταξί τους πουτανιά και τι όχι? Δεν μιλάν μεταξί τους για αρπαχτές δηλαδή? Και το όνομα της αρπαχτής δεν πρέπει να είναι ..Νίκος, Κώστας, Γιάννης αλλά Μπούσι,Αλί,Αχμέτ???
Εδώ είμαι λίγο πίσω διότι έχω ξεκόψει τελείως με τις ελλεινίδες εδώ στο νησί... Τι θεωρούν μεταξί τους πουτανιά και τι όχι? Δεν μιλάν μεταξί τους για αρπαχτές δηλαδή? Και το όνομα της αρπαχτής δεν πρέπει να είναι ..Νίκος, Κώστας, Γιάννης αλλά Μπούσι,Αλί,Αχμέτ???
Άρα συμπεραίνω πως οι Πιρφόροι και οι Πατεράδες καταστρέφουν τις ήδη επιρρεπείς προς καταστροφή Ελλεινίδες...ετσι συμφωνω σε ολα!!! θα τις πουν πουτανες βασικα αυτες που ηθελαν τον τυπα αλλα δεν τον προλαβαν!!! αντε και οι πυρφοροι!! αντε και πατερας τους γιατι μυριζεται σε τι κατακαθια εγλυφε τα αρχιδια και καταπινε τα χυσια τους. κανενας νορμαλ ανθρωπος πανω απο 20 χρονων
Άρα συμπεραίνω πως οι Πιρφόροι και οι Πατεράδες καταστρέφουν τις ήδη επιρρεπείς προς καταστροφή Ελλεινίδες...