Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σου θιξαμε τους γαμιαδες μωρη λούγκρα?
Ρε κακομοιρη μου πας μου ψηφιζεις ΑΔΩΝΙ  :uglystupid:,ΚΥΡΙΑΚΟ  :uglystupid:,και θελεις απαντηση τωρα.
κΑΙ ΤΖΗΜΕΡΟ  :jerking: :jerking:,εκτος απο οτι εισαι ρατσιστης,εισαι και ΑΜΕΑ,και εισαι και 50 χρονων σαπιοκοιλιας,αντε παπουκα πανε τραβα στα καπη με τους αλλους κοιμισμενους συνταξιουχους να συζητησετε για τον αδωνι  :headbang: και σταματα να ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Eυτυχως τα τελευταια χρονια εχει πεσει ο πήχης για τους πλούσιους
Μια καλη δουλιτσα να εχεις και να μην μενεις με τους γονεις σου νομιζω οτι ειναι
αρκετο σημερα
Βεβαια τα μουνια δεν σου καθονται μονο για αυτα
Αν εχεις μια καλή φορμα και φαινεσαι εξυπνος ολο και κατι θα τρως
Αντε παλι καλα παπουκα μπας και γαμησεις και συ γιατι η μαλακια σε εχει βαρεσει το κεφαλι.
Εσυ παντως με την εξυπναδα σου αποκλειεται να γαμησεις  :grin:
Φανταζομαι πως θα σαι για να εχεις καλη δουλεια στην ελλαδα και να μη σου καθεται καμια  :2funny: :2funny:,δειξε καμια φοτο σου να γελασουμε λιγο.
Η απελπισια σου φαινεται απο χιλιομετρα   :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε κακομοιρη μου πας μου ψηφιζεις ΑΔΩΝΙ  :uglystupid:,ΚΥΡΙΑΚΟ  :uglystupid:,και θελεις απαντηση τωρα.
κΑΙ ΤΖΗΜΕΡΟ  :jerking: :jerking:,εκτος απο οτι εισαι ρατσιστης,εισαι και ΑΜΕΑ,και εισαι και 50 χρονων σαπιοκοιλιας,αντε παπουκα πανε τραβα στα καπη με τους αλλους κοιμισμενους συνταξιουχους να συζητησετε για τον αδωνι  :headbang: και σταματα να ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα

Σε επιασε υστερια καλή μου :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αντε παλι καλα παπουκα μπας και γαμησεις και συ γιατι η μαλακια σε εχει βαρεσει το κεφαλι.
Εσυ παντως με την εξυπναδα σου αποκλειεται να γαμησεις  :grin:
Φανταζομαι πως θα σαι για να εχεις καλη δουλεια στην ελλαδα και να μη σου καθεται καμια  :2funny: :2funny:,δειξε καμια φοτο σου να γελασουμε λιγο.
Η απελπισια σου φαινεται απο χιλιομετρα   :2funny: :2funny: :2funny:

Με ξέρει αρκετος κοσμος απο το σαητ τυπε
Ειμαι ανοιχτος ανθρωπος και εχω παει για καφε με αρκετα αξιοτιμα μέλη

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν σκεφτεται οτι αν οι ελληνιδες δεν πηδιουνται με πακοαλβανους θα τους εχει ολους δικους του;
Μαζευτηκατε ολοι οι ρατσιστες εδω μεσα και δε σας προλαβαινω,φαντασου τι χαλια εχετε ολοι σας  που φοβαστε τον ανταγωνισμο των πακηδων και των αλβανων  :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μαζευτηκατε ολοι οι ρατσιστες εδω μεσα και δε σας προλαβαινω,φαντασου τι χαλια εχετε ολοι σας  που φοβαστε τον ανταγωνισμο των πακηδων και των αλβανων  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα αριστεροπουστακια εξαφανιστηκατε
Αντε να καλύψεις το κενο του λεγκολα και του τσαμπο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με ξέρει αρκετος κοσμος απο το σαητ τυπε
Ειμαι ανοιχτος ανθρωπος και εχω παει για καφε με αρκετα αξιοτιμα μέλη
Το οτι σε ξερουν απο δω μεσα τι σχεση εχει με τα χαλια που εχεις,και οτι εισαι αμεα και ψηφιζεις ΑΔΩΝΙ  :vomit:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τα αριστεροπουστακια εξαφανιστηκατε
Αντε να καλύψεις το κενο του λεγκολα και του τσαμπο
Καλα μιλα εσυ με το γιοκα σου παπουκα με τα ασπρα μαλακια,πανε στο καπη να μιλησεις για τον αδωνι,μιλα και με αλλα αξιοτιμα μελη απο δω μεσα που εχουν να γαμησουν απο την εποχη του νωε  :2funny: :2funny:,και ανταγωνισου τους πακιστανους μη σου φαν τις γκομενες  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλα μιλα εσυ με το γιοκα σου παπουκα με τα ασπρα μαλακια,πανε στο καπη να μιλησεις για τον αδωνι,μιλα και με αλλα αξιοτιμα μελη απο δω μεσα που εχουν να γαμησουν απο την εποχη του νωε  :2funny: :2funny:,και ανταγωνισου τους πακιστανους μη σου φαν τις γκομενες  :grin:
Δεν μας τις τρωνε αλλα τις βρωμιζουν
Πηδουσα μια πολύ καλή τεφατζου μεχρι που μου ειπε πως καποτε ειχε σχεση
με εναν αραβα φοιτητη
Επλενα τον πουτσο μου με μπετατιν μετα :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μας τις τρωνε αλλα τις βρωμιζουν
Πηδουσα μια πολύ καλή τεφατζου μεχρι που μου ειπε πως καποτε ειχε σχεση
με εναν αραβα φοιτητη
Επλενα τον πουτσο μου με μπετατιν μετα :S
Ναι και μετα την τιμωρησες,αντε ρε σαπιοκοιλια πατσαβουρη τραβα πες τις μαλακιες σου σε κανα 5χρονο,εδω μονος σου ειπες οτι σε εχουν ολες στο κλασιμο και δε σου καθεται καμια,και τωρα μας το παιζεις και γαμιας
Εχε χαρη που οσοι σε εχουν δει σε λυπουνται ετσι οπως εισαι σα κουραδα ορθια  :vomit:,και δε βαζουν καμια φοτο σου να σε ξεφτιλισουν

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι και μετα την τιμωρησες,αντε ρε σαπιοκοιλια πατσαβουρη τραβα πες τις μαλακιες σου σε κανα 5χρονο,εδω μονος σου ειπες οτι σε εχουν ολες στο κλασιμο και δε σου καθεται καμια,και τωρα μας το παιζεις και γαμιας
Εχε χαρη που οσοι σε εχουν δει σε λυπουνται ετσι οπως εισαι σα κουραδα ορθια  :vomit:,και δε βαζουν καμια φοτο σου να σε ξεφτιλισουν
Παιρνεις ναρκωτικα :think:
Τι γνωμη εχεις για την νομιμοποιηση της καναβης;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.213
Πόντοι
7.865
Με αποστομωσες τωρα...ρατσιστακο σε μερικα χρονακια οταν θα εισαι πακιστανος στο εξωτερικο τα ξαναλεμε
Σε μερικά χρόνια θα είμαι μακαρίτης,λόγω ηλικίας.Και δεν θα πάω εξωτερικό,παρα μόνο να δώ καμία συγγενή σου στο Saint Pauli.Όσο δούλεψα δούλεψα.Πάνε ρούφα κανένα καβλί με γεύση παστουρμά γιατί όταν πεινάς είσαι ντίβα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σε μερικά χρόνια θα είμαι μακαρίτης,λόγω ηλικίας.Και δεν θα πάω εξωτερικό,παρα μόνο να δώ καμία συγγενή σου στο Saint Pauli.Όσο δούλεψα δούλεψα.Πάνε ρούφα κανένα καβλί με γεύση παστουρμά γιατί όταν πεινάς είσαι ντίβα.
:priest: :priest:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Άρα συμπεραίνω πως οι Πιρφόροι και οι Πατεράδες καταστρέφουν τις ήδη επιρρεπείς προς καταστροφή Ελλεινίδες...

Ρε μάγκες σοβαρά τώρα,όλο γκρίνια είμαστε οι ελλεεινίδες το ένα οι ελεείνιδες το άλλο,αλλα δε βλέπω και τπτ σουιδέζες να μας παρακαλάνε.τι??όχι?  :o :o :P :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom