Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
και "φιλε" πουσι βακγον για να σε κατατοπισω για το ατομο μου (οχι οτι εχει ιδιεταιρη αξια) περασα και απο τα εξαρχεια, τα γνωρισα, και τα απερριψα οπως και η συντιπτικη πλειοψηφια των γνωστων μου που στα αγια νιατα μας αραζαμε στην πλατεια (προσοχη - οχι στα παρακειμενα μπαρακια - στην πλατεια) και πιναμε μπυρες. γνωρισα τη βλακεια σας και την απερριψα. νιωσε λιγο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υπαρχουν και ομορφες κοπελες διοτι ελκονται απο τα τατου και τα μουσια σας και τα σκισμενα ολ σταρ σας (ετσι τους εμαθε το καπιταλιστικο mtv), και κυριως απο το αλωθι και την αποδοχη που τους προσφερετε οταν τις πηδανε αφρικανοι η εσχατως και ασιατε. και στελνετε ολοι μαζι τον λογαριασμο σε εμας. και για εσας και για τις ομορφες κοπελες και τους τυπους που σας τις πηδανε.

λογικο να σπαζομαστε?

ελατε να πηδηξετε και σεις αμα θετε και μπορειτε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πρωτον εισαι δεξιος

δευτερον αμα κατεβεις σε μερη που συχναζουν συντροφισσες θα δεις απιστευτα ομορφες κοπελες

και κατι σημαντικο ολες μα ολες ειναι αδυνατες στα ορια του σκιννυ δεν θα δεις ποτε φακλανα χοντρουλα και τετοια

Ευχαριστώ για τη διάγνωση γιατρέ !!! Να είσαι καλά !!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
πρωτον εισαι δεξιος

δευτερον αμα κατεβεις σε μερη που συχναζουν συντροφισσες θα δεις απιστευτα ομορφες κοπελες

και κατι σημαντικο ολες μα ολες ειναι αδυνατες στα ορια του σκιννυ δεν θα δεις ποτε φακλανα χοντρουλα και τετοια

Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε troll?
Στους φίλους σου από το χωριό;

5 χρόνια φοιτητής στην Αθήνα,Ζωοδόχου Πηγής έμενα που θα μας τις βγάλεις και μοντέλες τις σάπιες..

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ελατε να πηδηξετε και σεις αμα θετε και μπορειτε

δεν ειναι πιο απλο και πιο λογικο να εξαφανισουμε πρωτα τον ανταγωνισμο που παρανομως βρισκεται κοντα στους "στοχους" μας??? πχ λαθρομεταναστες, ντιλερς, μηχανακιδες με φτιαγμενα παπια κλπ? αφου η παρανομια πουλαει. τι πρεπει να γινουμε ολοι παρανομοι? η απλα να την εξαφανισουμε οποτε και αυτη που θελει τον μαγκα παρανομο να συμβιβαστει με τον νομοταγη νορμαλ "αορατο" τυπο????

γιατι αν εσυ εχεις το Χ ποσο και αποφασισεις να γινεις παρανομος μπορεις να κανεις Ψ μαγκιες... εγω που εχω το 10Χ ποσο στην καβατζα θα μπορω να κανω 10Ψ μαγκιες. και τοτε σιγουρα δε θα επιβιωσεις αν το παρω αποφαση να αρχισω να παρανομω... καταλαβαινεις το σκεπτικο??? και φυσικα αν αποφασισει και αυτος που εχει 1000Χ καβατζα να γινει παρανομος τοτε ζητω που καηκαμε ολοι

επισης αυτα τα "δεξιοι κλωνοι" και τα "φασιστες" που γραφεις / γραφετε ολη την ωρα μου θυμιζουν τον δον κιχωτη κυνηγοντας ανεμομυλους....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μονο ο λεγκολας τυπε   :S :S :S :effemine: :gay:
Υπάρχουν Ελληνολάγνοι γκέουλες τύπε? Τους είχα για πιο μούλτι κούλτι κοινωνική ομάδα...

Ή μήπως τους  έχει συνδυάσει με παρακμή και αναρχολίγδα οπότε  υπάρχει ένα νόημα στο "μόνο Έλληνας" :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα έπρεπε να είσαι ψυχολόγος ... τέτοια διάγνωση!!!
Το πρόβλημα δεν είναι πως βλέπεις εμένα έτσι ... το πρόβλημα είναι πως βλεπεις έτσι όλες τις γυναίκες ... και αυτό γλυκέ μου το εκπέμπεις ... Πως να μπορέσεις να πλησιάσεις νοήμον άτομο με τόση απέχθεια και μένος μέσα σου ...
Τι? Πως? Πότε?  :think: :think: :think:

Πραγματικά πιστευεις πως την γυναίκα πρέπει να την πλησιάζει κάποιος ως νοήμων ον....

Αυτό οδήγει σε αποδεδειγμένη αποτυχία!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ουτε εσυ πας σε μπουρδελα δηλαδη???

και εδω τι κανεις ??

ουστ

θελετε πικερ για να στρωσετε βρωμοπιρφοροι

Δηλαδή όλοι εδώ μέσα πάνε Μετάξι,ε; :jerking:

Σε κανά 10ήμερο που θα ενημερώσω τα thread Πράγας και Μπρατισλάβας,να μπεις να διαβάσεις να πάρεις τα χαμπάρια σου..

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ουτε εσυ πας σε μπουρδελα δηλαδη???

και εδω τι κανεις ??

ουστ

θελετε πικερ για να στρωσετε βρωμοπιρφοροι

Συγνώμη ρε μάστορα εσύ δεν είσαι πιρφόρος??εκτός απο φανατικός κοματολάγνος δλδ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
αν καποια θεωρει σπουδαιο ενα τυπο (πχ επειδη εχει μουσια και τατου και σκισμενα ολ σταρ) τον οποιο εγω θεωρω αθλιο δεν δικαιουμαι μετα να ξεγραψω την τυπισα που πηγε μαζι του ενω ειχε τη δυνατοτητα να παει μαζι μου που (κατα τη γνωμη μου) ειμαι πολυ ανωτερος απο αυτον καταρχην επειδη δεν εχω μουσια και τατου και σκισμενα παπουτσια? αφου την ξεγραψω ειναι παραλογο να ενοχλουμαι που αναπνεει τον αερα μου? που καταναλωνει τους πορους μου και που ζει απο τους φορους μου (και αυτη και ο τυπος)?

δεν ειναι λογικο οτι οταν την πλησιασω θα την πλησιασω με το αναλογο υφος?

ελα ομως που και οταν δεν το κανω πχ οταν προσφερομαι εγω ως αντρας με Α να την βοηθησω να παει στο αυτοκινητο της ενω βρεχει (οπως ειπε και ο φιλος παραπανω) τελειωνοντας το γυμναστηριο στην κηφισια - η αντιδραση της θα ειναι τοσο ασχημη.

οταν ενα σκουπιδι (κατα τη γνωμη μου) αντιδρα τοσο ασχημα απεναντι μου που ειχα ολες τις καλες προθεσεις να τη βοηθησω και μετα να της πεταξω τα χυσια μου στη μαπα (οπως της κανουν και αλλοι "κατωτεροι" μου) εγω πως πρεπει να αισθανομαι?

(περιμενω απαντηση on point)

Απάντηση ( to the point ) όπως ζήτησες λοιπον !!

Πρώτον !! Το τι και ποιος έλκει τις γυναίκες είναι καθαρά δικό τους θέμα. Ο φρόιντ και διάφοροι άλλοι ψυχίατροι έφαγαν τη ζωή τους να βρουν τι αρέσει και τι θέλουν οι γυναίκες, και όλοι απέτυχαν. Οι περισσότερες για να πάρουν ένα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια θα δοκιμάσουν 250 ζευγάρια, και κάποιες αφού το διαλέξουν θα πάνε την επομένη να το αλλάξουν.

Γιατί αναλώνεσαι με το τι τους αρέσει η για το αν αυτός που διάλεξαν είναι ''ανώτερος'' η κατώτερος απο εσένα ?? Και μόνο που βάζεις τον εαυτό σου σε διαδικασία σύγκρισης αυτομάτως αυτουποβιβάζεσαι. Το θέμα είναι απλό  !!! Τα μισά όντα του πλανήτη  θηλυκά είναι !! Πας απλά για άλλα !!!

Δεύτερον !!! Οχι δεν είναι λογικό να μιλήσεις σε καμμία με κανένα άλλο ύφος εκτός απο αυτό του εαυτού σου. Ο άνθρωπος που αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του έχει αυτό που οι Ελληνες λένε στύλ και οι αμερικάνοι τον αποκαλούν cool. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όσοι πάνε να φορέσουν διαφορετικό ύφος ανά περίσταση και ανά γκόμενα παίρνουν μεγαλειωδώς τα αρχίδια τους.

Τρίτον !!! Αν εσύ είσαι ωραίος και άνετος και η άλλη αντιδρά σαν τσόκαρο αυτό είναι ευτύχημα. Σου δείχνει άμεσα τι είναι και αποφεύγεις τα περεταίρω.

Τέταρτον. Γιατί ασχολείσαι με σκουπίδια ( κατά τη γνώμη σου ) ?? Αν σε σφήξαν τόσο οι γκάβλες για αυτό υπάρχουν οι πουτάνες !!

Κοντολογίς. Μην συγκρίνεσαι με κανένα !! Νοιώσε ωραία και άνετα με τον εαυτό σου.  Αραξε στα κυβικά σου και ασχολήσου μόνο με γυναίκες που αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους. Μάθε να απολαμβάνεις το κυνήγι σα διαδικασία,ανεξάρτητα του αν βγαίνει ''θήραμα'' η όχι !! Αν αυτό δεν το μάθεις ποτέ δεν θα κυνηγήσεις σωστά.

Φιλικά πάντα !!  :hi: :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε κανά 10ήμερο που θα ενημερώσω τα thread Πράγας και Μπρατισλάβας,να μπεις να διαβάσεις να πάρεις τα χαμπάρια σου..
Γιατι ρε πας εκεί και δεν έρχεσαι εδώ στην Ελλάδα να κάνεις παιχνίδι με χιούμορ και νοημοσύνη όπως σου λέει το κόλπο η άλλη απο πάνω???? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Όλα τα φύλα δουλεύουμε για να τη διαλύσουμε τη χώρα..Βέβαια ποτέ δεν έχω εκτιμήσει αν οι Ελληνίδες έχουν κάνει έστω και ένα καλό σε αυτή τη χώρα! 1 και μόνο θα με κάλυπτε...
Και για να μην μου πει κανείς τι καλο έχω κάνει εγώ, προλαμβάνω λέγοντας οτι :knockinb: για τον Ελληνικό τουρισμο :rockon: :rockon: :rockon:  

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Πρώτον !! Το τι και ποιος έλκει τις γυναίκες είναι καθαρά δικό τους θέμα. Ο φρόιντ και διάφοροι άλλοι ψυχίατροι έφαγαν τη ζωή τους να βρουν τι αρέσει και τι θέλουν οι γυναίκες, και όλοι απέτυχαν. Οι περισσότερες για να πάρουν ένα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια θα δοκιμάσουν 250 ζευγάρια, και κάποιες αφού το διαλέξουν θα πάνε την επομένη να το αλλάξουν.

Γιατί αναλώνεσαι με το τι τους αρέσει η για το αν αυτός που διάλεξαν είναι ''ανώτερος'' η κατώτερος απο εσένα ?? Και μόνο που βάζεις τον εαυτό σου σε διαδικασία σύγκρισης αυτομάτως αυτουποβιβάζεσαι. Το θέμα είναι απλό  !!! Τα μισά όντα του πλανήτη  θηλυκά είναι !! Πας απλά για άλλα !!!

Δεύτερον !!! Οχι δεν είναι λογικό να μιλήσεις σε καμμία με κανένα άλλο ύφος εκτός απο αυτό του εαυτού σου. Ο άνθρωπος που αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του έχει αυτό που οι Ελληνες λένε στύλ και οι αμερικάνοι τον αποκαλούν cool. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όσοι πάνε να φορέσουν διαφορετικό ύφος ανά περίσταση και ανά γκόμενα παίρνουν μεγαλειωδώς τα αρχίδια τους.

Τρίτον !!! Αν εσύ είσαι ωραίος και άνετος και η άλλη αντιδρά σαν τσόκαρο αυτό είναι ευτύχημα. Σου δείχνει άμεσα τι είναι και αποφεύγεις τα περεταίρω.

Τέταρτον. Γιατί ασχολείσαι με σκουπίδια ( κατά τη γνώμη σου ) ?? Αν σε σφήξαν τόσο οι γκάβλες για αυτό υπάρχουν οι πουτάνες !!

Κοντολογίς. Μην συγκρίνεσαι με κανένα !! Νοιώσε ωραία και άνετα με τον εαυτό σου.  Αραξε στα κυβικά σου και ασχολήσου μόνο με γυναίκες που αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους. Μάθε να απολαμβάνεις το κυνήγι σα διαδικασία,ανεξάρτητα του αν βγαίνει ''θήραμα'' η όχι !! Αν αυτό δεν το μάθεις ποτέ δεν θα κυνηγήσεις σωστά.

Τι να πω φίλε μου, κάθε ποστ σου καλύτερο από το προηγούμενο. Όπως πάντα εξαιρετικός και to the point.

:hi: :hi: :hi:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

καταρχην σε ευχαριστω για την απαντιση αλλα θα την ηθελα απο την (υποτιθεμενη) φαιη...

να ανταπαντισω και εγω...

1) το απο τι ελκονται ειναι οντως δικο τους θεμα (η μηπως της επηρρεαζουν και τα ΜΜΕ??? αρα οχι και τοσο δικο τους) αλλα το με ποιον θα πηδιουνται δεν ειναι καθολου δικο τους θεμα: αν τον τρωει μια ζωη απο τον πακιστανο και μετα στειλει εμενα να παω να σκοτωθω στον πολεμο για παρτη της ποιος ειναι το κοροιδο? αν τον τρωει μια ζωη ( η μια φορα το ιδιο ειναι - οτι μπαινει δεν ξεγραφεται οσο και να θελουν να το ξεχασουν) απο τον πακιστανο και βαζει εμενα να πληρωσω τους φορους για την διαβιωση αυτης και του πακιστανου (ειτε γιατι και οι 2 δουλευουν μαυρα ειτε γιατι δε δουλευουν καν) ποιος ειναι το κοροιδο? αν της φερνουν μεσ στη χωρα της ΠΑΡΑΝΟΜΑ και αλλους αντρες να εχει να διαλεγει ποιος ειναι το κοροιδο που αυξανεται ο ανταγωνισμος στο παιχνιδι που παιζει?

2) συμφωνω αλλα δεν εχεις το ιδιο υφος οταν απευθυνεσαι στο αφενιτικο σου με αυτο που εχεις οταν απευθυνεσαι στον υπαλληλο σου (πχ ενα δημοσιο υπαλληλο) ο οποιοος δεν κανει σωστα τη δουλεια του. το υφος σου ειναι (και πρεπει) αναλογο με τον αποδεκτη

3) θα συμφωνουσα αν η αντιδραση τσοκαρο αφορουσε μια μικρη μειοψηφια... οταν αφορα την πλειοψηφια (οπως αναγνωριζουμε οι περισσοτεροι εδω) ειναι σιγουρο οτι κατι πρεπει να αλλαξει

4) ειναι πιο γλυκο να ξερεις οτι η αλλη παιρνει τα χυσια σου στη μαπα επειδη σε θεωρει τοσο γαματο παρα επειδη την πληρωσες.

5) αυτα που περιγραφω δεν ειναι απαραιτητα η κατασταση στην οποια βρισκομαι εγω... απλα εξεταζω τα διαφορα (πιθανοτερα) ενδεχομενα... παντως πλεον και εχοντας συνειδητοποιησει οτι ο χρονος μας δεν ειναι ανεξαντλητος δεν ευχαριστιεμαι το κυνηγι αλλα το φαι. καποιοι κυνηγουν με τοξο επειδη γουσταρουν το κυνηγι... εγω (δεν ειμαι κυνηγος) θα κυνηγουσα με μυδραλιο... εχω και καλυτερα πραγματα να κανω με τον χρονο μου απο το να "κυνηγαω" (και αρα να δωσω αξια σε) αυτο που ο "κατωτερος μου" το επιασε χωρις κυνηγι... ειναι (και) θεμα εγωισμου...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι ρε πας εκεί και δεν έρχεσαι εδώ στην Ελλάδα να κάνεις παιχνίδι με χιούμορ και νοημοσύνη όπως σου λέει το κόλπο η άλλη απο πάνω???? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Όλα τα φύλα δουλεύουμε για να τη διαλύσουμε τη χώρα..Βέβαια ποτέ δεν έχω εκτιμήσει αν οι Ελληνίδες έχουν κάνει έστω και ένα καλό σε αυτή τη χώρα! 1 και μόνο θα με κάλυπτε...
Και για να μην μου πει κανείς τι καλο έχω κάνει εγώ, προλαμβάνω λέγοντας οτι :knockinb: για τον Ελληνικό τουρισμο :rockon: :rockon: :rockon:  

ειπαν ρεφιουτζις γουελκαμ και ειμαστε υποψηφιοι για νομπελ... ηρθε και η ζολι εξαιτιας τους. η αυτου εξωχοτης ατζελινα! λιγο το εχεις?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
διαβασα τις τελευταιες σελιδες με τις ασυναρτησιες του πριξαρχιδη :headbang: :headbang:

να καλωσορισω την ομορφη φει ,ειχαμε αναγκη δροσερες παρουσιες σε αυτον τον ιστοτοπο :hi:

τυπε εσυ δεν ησουν που ξεσκιζοσουν στο γαμησι φετος απο το φειςμπουκ?  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom