Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τα κιλά μου έχουν σχέση με την ευγένεια που τόσο απελπισμένα ζητάτε αλλά ούτε λόγος να δείξετε ? Αλλα συγνώμη ξέχασα , για να συνομιλεί μία γυναίκα μαζί σας ή θα πρεπει να εκδίδεται ή να είναι πεινασμένη ή χοντρή κ άσχημη.... ποιος υποτιμά ποιον? Πρώτα εσείς εσάς τους ίδιους ....
:blahblah1:

καταλαβα...βοδι! (ευγενεστατο)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
εσυ πηγαινε τσιμπουκωσε κανενα ταλιμπαν να ειναι ηρεμος να μη μας πετσοκοψει με τσεκουρια μες στο τραινο και ασε τα φιλοσοφικα φιλαρακι.

προς φαιη: κατι τετοια γλοιοδη υποκειμενα σαν τον πουσι βαγκον που πηγαινουν με τα νερα σας για να ριξουν καμια πουτσα πως στον πουτσο τα συναναστρεφεστε???? τοσο αυταρεσκες??? να σας λενε οτι εχετε δικαιο ενω μεσα σας ξερετε οτι δεν εχετε και οτι σας χρειαζεται ενα χαστουκι γερο μηπως πηξει το μυαλλο σας οπως εκανε και ο παππους σας στη γιαγια σας οταν ανοιγε το κουτακι με τις μαλακιες και ζουσαν ολοι χαρουμενοι

Τύπε όνομα και πράμα είσαι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ασε τα παππούδια μας γιατί τότε οι άντρες ηταν ΑΝΤΡΕς όχι μασκαράδες,είχαν μπέσα και η γυναίκα είχε σεβασμό όχι γιατι σύκωνε χέρι αυτός αλλά επειδή το αξίζανε και το διεκδικούσανε!Ήταν βαρβάτοι όχι κολομπινέδες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύπε όνομα και πράμα είσαι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ασε τα παππούδια μας γιατί τότε οι άντρες ηταν ΑΝΤΡΕς όχι μασκαράδες,είχαν μπέσα και η γυναίκα είχε σεβασμό όχι γιατι σύκωνε χέρι αυτός αλλά επειδή το αξίζανε και το διεκδικούσανε!Ήταν βαρβάτοι όχι κολομπινέδες

ο πρηξαρχιδης γραφει σελιδες μαλακιες και δεν εχει ουτε μια κριτικη για σεξ ιντεστρυ

ρε ταγαρι για να πιρφοριασεις μπηκες εδω?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
παρε φορα το φορουμ του κοσμο σε περιμενει να μιλας με γκομενιτσες μπας και χαρεις πανεξυπνη αμοιβαδα της γαστουνης

για να σου λυσω την απορια οχι δεν εχω παει με γυναικα γιατι παντα ελεγα τη γνωμη μου και ποτε αυτο που ηθελε η καθε πατσαβουρα να ακουσει. εχω παει ομως με frau, me vrouw, me zena, me kvina and so on. στα πορτογαλικα δεν ξερω ακομα την ονομασια

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τα κιλά μου έχουν σχέση με την ευγένεια που τόσο απελπισμένα ζητάτε αλλά ούτε λόγος να δείξετε ? Αλλα συγνώμη ξέχασα , για να συνομιλεί μία γυναίκα μαζί σας ή θα πρεπει να εκδίδεται ή να είναι πεινασμένη ή χοντρή κ άσχημη.... ποιος υποτιμά ποιον? Πρώτα εσείς εσάς τους ίδιους ....
Σε παρακαλώ,λύσε μου κάποιες απορίες που έχω!
Είστε μαζόχες και μπαίνετε εδώ να σας κράζουν?
Νομίζετε ότι το παίζετε έξυπνες,γράφοντας εδώ και παριστάνοντας τις cool και άνετες αναφορικά με τις σχέσεις,το σεξ,το φλερτ κλπ?
Είστε τρολ και "σπάτε πλάκα" βλέποντας τα π.μ που σας στέλνουν ή τα "ξεκατινιάσματα" στα διάφορα θρεντ?(Ο οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να παρατηρήσει ότι σε όποιο νήμα ανακατεύεστε το κάνετε "πουτάνα").
Άρα είστε αργόσχολες,κομπλεξικές και πικρόχολες που προσπαθήσετε να καλύψετε,κάπώς,το απέραντο κενό της ζωής σας εδώ μέσα.
Υ.Γ:Αν είστε άντρες ή "δροσεροί",ΓΤΠ εις το τετράγωνον!  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για να σου λυσω την απορια οχι δεν εχω παει με γυναικα γιατι παντα ελεγα τη γνωμη μου και ποτε αυτο που ηθελε η καθε πατσαβουρα να ακουσει. εχω παει ομως με frau, me vrouw, me zena, me kvina and so on. στα πορτογαλικα δεν ξερω ακομα την ονομασια

:new_shocked:

αν δεν ακολουθεις νομο πικερ δεν χρειαζεται να ασχοληθουμαι αλλο με την περιπτωση σου

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

υπερβαλλω φιλε για να κανω το νοημα κατανοητο. φυσικα για να μπορεσει καποιος να με κατανοησει πρεπει να ειναι των θετικων επιστημων. αν σπουδασε κονοωνιολογια (λολ) η τετοιες μπουρδες και δεν διδαχτηκε ποτε του αναλυση ε δεν ειναι στο επιπεδο μου οποτε κατανοητο να μη συνεννοουμαστε.

το ονομα και πραγμα θα το δεχτω ως τιτλο τιμης!!

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
αν καποια θεωρει σπουδαιο ενα τυπο (πχ επειδη εχει μουσια και τατου και σκισμενα ολ σταρ) τον οποιο εγω θεωρω αθλιο δεν δικαιουμαι μετα να ξεγραψω την τυπισα που πηγε μαζι του ενω ειχε τη δυνατοτητα να παει μαζι μου που (κατα τη γνωμη μου) ειμαι πολυ ανωτερος απο αυτον καταρχην επειδη δεν εχω μουσια και τατου και σκισμενα παπουτσια? αφου την ξεγραψω ειναι παραλογο να ενοχλουμαι που αναπνεει τον αερα μου? που καταναλωνει τους πορους μου και που ζει απο τους φορους μου (και αυτη και ο τυπος)?

δεν ειναι λογικο οτι οταν την πλησιασω θα την πλησιασω με το αναλογο υφος?

ελα ομως που και οταν δεν το κανω πχ οταν προσφερομαι εγω ως αντρας με Α να την βοηθησω να παει στο αυτοκινητο της ενω βρεχει (οπως ειπε και ο φιλος παραπανω) τελειωνοντας το γυμναστηριο στην κηφισια - η αντιδραση της θα ειναι τοσο ασχημη.

οταν ενα σκουπιδι (κατα τη γνωμη μου) αντιδρα τοσο ασχημα απεναντι μου που ειχα ολες τις καλες προθεσεις να τη βοηθησω και μετα να της πεταξω τα χυσια μου στη μαπα (οπως της κανουν και αλλοι "κατωτεροι" μου) εγω πως πρεπει να αισθανομαι?

(περιμενω απαντηση on point)

Υπάρχουν εκεί έξω όλων των ειδών συμπεριφορές και άνθρωποι ... ανάλογα με το ποιόν του καθένα , την κοινωνική του μόρφωση, την ψυχολογική του κατάσταση , τον χαρακτήρα του... Αυτό το συναντάς παντού!!! Δεν έχει να κάνει με το φύλλο αλλά με το άτομο. Ο αγενής άνθρωπος είναι αγενής παντού , ακόμα κ στο φλέρτ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όταν πήγαινα σχολείο μου λέγαν πως για να βγάλω Ελληνιδα πρέπει να μεγαλώσω...

Μεγάλωσα αλλά ελληνίδα 0... Μου είπαν μετέπειτα πως για να σε γουστάρει η Ελληνίδα πρέπει να είσαι γυμνασμένος...

Γυμνάστηκα και έφτιαξα σώμα αλλά ελληνίδα 0... Μου συμπλήρωσαν πως για να είμαι ελκυστικός πρέπει να έχω λεφτά και κύρος..

Δούλεψα σκληρά και έβγαλά και λεφτά και απέκτησα και κύρος αλλά ελληνίδα πάλι 0...

Στο δρόμο όμως είδα πως όλα αυτά μετράνε στις ξένες :rockon: :rockon: :rockon:

Καληνύχτα Ελλάδα, θα μείνεις μόνο μια ιδέα...

By Glock Perfection copiright 2016

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ο πρηξαρχιδης γραφει σελιδες μαλακιες και δεν εχει ουτε μια κριτικη για σεξ ιντεστρυ

ρε ταγαρι για να πιρφοριασεις μπηκες εδω?

ΔΛΔ εσύ γαμάς????Γιατι βλέπω ότι σε θυλικά νικς τη πέφτεις τζαμπατζούκο.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Κατάλαβα και αξούριστη θα είσαι!!!με τέτοιο στυλάκι χοντροκομένο πάει σετάκι με το σουλούπι σου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η φει ειναι μια χαρα παιδι και κουκλα

οι υπολοιποι παιζουν ηδη τα πουλακια τους

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
φει μην δινεις σημασια στον μπαχαλακη πρξξαρχιδι ομολογησε οτι δεν εχει παει με γυναικα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
γιατι γλυκια μου Φαιη, εισαι η ιδια γυναικα που οχι μονο γουσταρε αλλα και ενθαρυνε το κοροδο που ονομαζες γκομενο να κανει εξοδα για να "περνατε καλα" να δανειζεται για να σε παει στη μυκονο η για να παρει ωραιο αμαξι (και τωρα τα πληρωνουμε ολοι μαζι αλλα αυτος γαμησε τουλαχιστον).

εισαι η ιδια που απο το ψωνιο της να εχει και αυτη τσαντα λουι βιτον οπως η αφεντικινα της, την αγοραζει απο τους μαυρους στηριζοντας την παραοικονομια τους. δεν εισαι αρκετα "δυνατη" ωστε να πεις σταρχιδια μου η φεικ λουι βιτον, μια χαρα ειμαι και με το ταγαρι.

εισαι η ιδια που ανεβαζει ενα σωρο φωτογραφιες της στο ινσταγκραμ... για να τις δει ΠΟΙΟΣ???? τι νοημα εχει? κανενα εσυ ομως τις ανεβαζει

εισαι η ιδια που οταν καποιος μαυρος στο μοναστηρακι της αρπαξει το χερι για να της βαλει βραχιολακι θα του πει δεν εχω λεφτα και θα τον αφησει να της χαιδευει το χερι ενω οταν σου αρπαξω εγω το χερι θα με χαστουκισεις και θα φωναζεις βοηθεια.

τι σεβασμο μπορει να δειξει καποιος σε μια γυναικα σαν και εσενα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γιατι γλυκια μου Φαιη, εισαι η ιδια γυναικα που οχι μονο γουσταρε αλλα και ενθαρυνε το κοροδο που ονομαζες γκομενο να κανει εξοδα για να "περνατε καλα" να δανειζεται για να σε παει στη μυκονο η για να παρει ωραιο αμαξι (και τωρα τα πληρωνουμε ολοι μαζι αλλα αυτος γαμησε τουλαχιστον).

εισαι η ιδια που απο το ψωνιο της να εχει και αυτη τσαντα λουι βιτον οπως η αφεντικινα της, την αγοραζει απο τους μαυρους στηριζοντας την παραοικονομια τους. δεν εισαι αρκετα "δυνατη" ωστε να πεις σταρχιδια μου η φεικ λουι βιτον, μια χαρα ειμαι και με το ταγαρι.

εισαι η ιδια που ανεβαζει ενα σωρο φωτογραφιες της στο ινσταγκραμ... για να τις δει ΠΟΙΟΣ???? τι νοημα εχει? κανενα εσυ ομως τις ανεβαζεις

τι σεβασμο μπορει να δειξει καποιος σε μια γυναικα σαν και εσενα?

τυπε ειναι η ιδια που της την επεσες και σε χυλοπιτιασε

κλαψε τωρα και ασε μας

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε ειναι η ιδια που της την επεσες και σε χυλοπιτιασε

κλαψε τωρα και ασε μας

δε σου ειπα εσενα να πας να μπουκωσεις κανεναν αφγανο???? η μηπως η βοηθεια που ευαγγελιζεσαι οτι εχεις σκοπο να τους προσφερεις συνισταται στην παροχη τσεκουριων μαχαιριων ακονισμενων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom