Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δε σου ειπα εσενα να πας να μπουκωσεις κανεναν αφγανο???? η μηπως η βοηθεια που ευαγγελιζεσαι οτι εχεις σκοπο να τους προσφερεις συνισταται στην παροχη τσεκουριων μαχαιριων ακονισμενων?

κοτ κοτ κοτ

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
τώρα που άλαξα φωτό και έβαλα μια δικιά μου θα ρίξω κανένα λούτσο λες στη φαίη??? φαίηηηηηη φαείιι έλα να σε ταίσω  :wanker: :wanker:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

προσεξε να δεις μπουχεσα, ειμαι ο μεθαυριανος ηγετης σου και θα ημουν πολυ λιγος για να σε εξουσιασω αν με αγγιζαν εκφρασεις του τυπου κοτ κοτ κοτ. οι αντρες μιλανε με αληθειες και επιχειρηματα. το κοτ κοτ στοχευει στο συναισθημα (προνομιο των γυναικων) και για να το επικαλεστει ενας αντρας ισχυει μονο μια εκδοχη: ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
προσεξε να δεις μπουχεσα, ειμαι ο μεθαυριανος ηγετης σου και θα ημουν πολυ λιγος για να σε εξουσιασω αν με αγγιζαν εκφρασεις του τυπου κοτ κοτ κοτ. οι αντρες μιλανε με αληθειες και επιχειρηματα. το κοτ κοτ στοχευει στο συναισθημα (προνομιο των γυναικων) και για να το επικαλεστει ενας αντρας ισχυει μονο μια εκδοχη: ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

κοτ κοτ κοτ

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
γιατι γλυκια μου Φαιη, εισαι η ιδια γυναικα που οχι μονο γουσταρε αλλα και ενθαρυνε το κοροδο που ονομαζες γκομενο να κανει εξοδα για να "περνατε καλα" να δανειζεται για να σε παει στη μυκονο η για να παρει ωραιο αμαξι (και τωρα τα πληρωνουμε ολοι μαζι αλλα αυτος γαμησε τουλαχιστον).

εισαι η ιδια που απο το ψωνιο της να εχει και αυτη τσαντα λουι βιτον οπως η αφεντικινα της, την αγοραζει απο τους μαυρους στηριζοντας την παραοικονομια τους. δεν εισαι αρκετα "δυνατη" ωστε να πεις σταρχιδια μου η φεικ λουι βιτον, μια χαρα ειμαι και με το ταγαρι.

εισαι η ιδια που ανεβαζει ενα σωρο φωτογραφιες της στο ινσταγκραμ... για να τις δει ΠΟΙΟΣ???? τι νοημα εχει? κανενα εσυ ομως τις ανεβαζει

εισαι η ιδια που οταν καποιος μαυρος στο μοναστηρακι της αρπαξει το χερι για να της βαλει βραχιολακι θα του πει δεν εχω λεφτα και θα τον αφησει να της χαιδευει το χερι ενω οταν σου αρπαξω εγω το χερι θα με χαστουκισεις και θα φωναζεις βοηθεια.

τι σεβασμο μπορει να δειξει καποιος σε μια γυναικα σαν και εσενα?

Θα έπρεπε να είσαι ψυχολόγος ... τέτοια διάγνωση!!!
Το πρόβλημα δεν είναι πως βλέπεις εμένα έτσι ... το πρόβλημα είναι πως βλεπεις έτσι όλες τις γυναίκες ... και αυτό γλυκέ μου το εκπέμπεις ... Πως να μπορέσεις να πλησιάσεις νοήμον άτομο με τόση απέχθεια και μένος μέσα σου ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο πρηξαρχιδης ειναι και αυτος δεξιος κλωνος

δεξιοι κλωνοι θα παρετε τα 3

στις εκλογες ποσες φορες ψηφιζετε δεξιοι κλωνοι ,συνηθως τρωτε πουτσα τα τελευταια χρονια παντου

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Το πρόβλημα δεν είναι πως βλέπεις εμένα έτσι ... το πρόβλημα είναι πως βλεπεις έτσι όλες τις γυναίκες ... και αυτό γλυκέ μου το εκπέμπεις ... Πως να μπορέσεις να πλησιάσεις νοήμον άτομο με τόση απέχθεια και μένος μέσα σου ...

Ρε κοπέλα μου τι ψάχνεις τώρα εδώ μέσα αν δεν έχεις πρόγραμμα και ταρίφα μη μας τα κάνεις τσουρέκια γιατί αργεί και το πάσχα ρε μανίτσαμ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
maniac.16550.jpg

ο πρηξαρχιδξς ειναι λογικος ανθρωπος

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

τις βλεπω ετσι ενω δεν ισχυουν αυτα που λεω???? δηλαδη εχω καπως διαστρευλωσει την πραγματικοτητα χωρις να το εχω καταλαβει? η απλα δεχεσαι οτι ειναι ετσι η καταστα απλα αποστρεφεσαι τους χαρακτηρισμους που δινω εγω σε ατομα που πρατουν οπως περιεγραψα παραπανω? φυσικα και οταν λεω εσυ δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για την τυχαια που θα δω στο δρομο μου που κατα κανονα εχει μια φεικ τσαντα και ινσταγκραμ και εχει παρει σα κοροιδο το βραχιολακι (ισως και την πουτσα) του γκανεζου τζαμαικανου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τις βλεπω ετσι ενω δεν ισχυουν αυτα που λεω???? δηλαδη εχω καπως διαστρευλωσει την πραγματικοτητα χωρις να το εχω καταλαβει? η απλα δεχεσαι οτι ειναι ετσι η καταστα απλα αποστρεφεσαι τους χαρακτηρισμους που δινω εγω σε ατομα που πρατουν οπως περιεγραψα παραπανω? φυσικα και οταν λεω εσυ δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για την τυχαια πουτανιτσα που θα δω στο δρομο μου
http://[URL unfurl="true"]www.exostispress.gr/Images/Blog/e41de73a-032d-4146-94f1-46e17ec4ea90.jpg[/img[/URL]]

ολα καλα θα πανε

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.792
Πόντοι
3.656
Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής----> Η Ουκρανίδα για τον Ουκρανό είναι σχετικά έυκολη
Η Ρωσίδα για το Ρώσο το ίδιο
Η Σουηδέζα τρελένεται για τον Σουηδό
Η Αγγλίδα για τον Άγγλο
Η Ιταλίδα για τον Ιταλό

και έτσι πάει έκτος οτι όλοι οι παραπάνω παίζουν παντού!

Η Ελλεηνίδα γουστάρει τον Αλβανό και τον Μαύρο μέχρι να βρει τον Πιρφόρο γαμπρό!!!

Τελικά τον Έλληνα ποια τον Γουστάρει???

Γιατί εμείς πρέπει να κουραζόμαστε και να κάνουμε τα διπλάσια απ'οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι και Ανατολικοί?

By Glock Perfection  Copyright 2012

μονο ο λεγκολας τυπε  :S :S :S :effemine: :gay:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ο πρηξαρχιδης ειναι και αυτος δεξιος κλωνος

δεξιοι κλωνοι θα παρετε τα 3

στις εκλογες ποσες φορες ψηφιζετε δεξιοι κλωνοι ,συνηθως τρωτε πουτσα τα τελευταια χρονια παντου

Φιλαράκο δεν είμαι δεξιός !!!

Αλλά κάτι αξύριστα αριστερά γιαλαντζί προοδευτικά ταγάρια συνήθως στο σύριζα τα συναντάς !!!

Ξέρεις απο αυτές που δηλώνουν αριστερές και φεμινίστριες αλλά όταν τις βγάζεις έξω και ζητήσεις λογαριασμό τις πιάνει όλες συχνουρία και εξαφανίζονται για 10 λεπτά στη τουαλέτα !!

Πραγματικά τη παλεύεις με δαύτες ??? :grin: :grin:

Συνημμένα

• 13557765_1386808441345966_5220215306156049058_n.jpg
    13557765_1386808441345966_5220215306156049058_n.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 19

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φιλαράκο δεν είμαι δεξιός !!!

Αλλά κάτι αξύριστα αριστερά γιαλαντζί προοδευτικά ταγάρια συνήθως στο σύριζα τα συναντάς !!!

Ξέρεις απο αυτές που δηλώνουν αριστερές και φεμινίστριες αλλά όταν τις βγάζεις έξω και ζητήσεις λογαριασμό τις πιάνει όλες συχνουρία και εξαφανίζονται για 10 λεπτά στη τουαλέτα !!

Πραγματικά τη παλεύεις με δαύτες ??? :grin: :grin:

πρωτον εισαι δεξιος

δευτερον αμα κατεβεις σε μερη που συχναζουν συντροφισσες θα δεις απιστευτα ομορφες κοπελες

και κατι σημαντικο ολες μα ολες ειναι αδυνατες στα ορια του σκιννυ δεν θα δεις ποτε φακλανα χοντρουλα και τετοια

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
πρωτον εισαι δεξιος

δευτερον αμα κατεβεις σε μερη που συχναζουν συντροφισσες θα δεις απιστευτα ομορφες κοπελες

και κατι σημαντικο ολες μα ολες ειναι αδυνατες στα ορια του σκιννυ δεν θα δεις ποτε φακλανα χοντρουλα και τετοια
Εσύ τι είσαι τύπε γλίτσης?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
πρωτον εισαι δεξιος

υπαρχουν και ομορφες κοπελες διοτι ελκονται απο τα τατου και τα μουσια σας και τα σκισμενα ολ σταρ σας (ετσι τους εμαθε το καπιταλιστικο mtv), και κυριως απο το αλωθι και την αποδοχη που τους προσφερετε οταν τις πηδανε αφρικανοι η εσχατως και ασιατε. και στελνετε ολοι μαζι τον λογαριασμο σε εμας. και για εσας και για τις ομορφες κοπελες και τους τυπους που σας τις πηδανε.

λογικο να σπαζομαστε?

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
πρωτον εισαι δεξιος

Είμαι αντι skinny,δε θα έρθω ποτέ και άν έρθω θα πετάξω κανένα μπριζολάκι στις μπριζόλες ανορεχτικές να λιγδώσει ο έντερος του,γιατί έκτος απο τη βαζελίνη που βάζουν ..μάλλον απο φαη τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom