You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Έχεις ένα δίκιο και εσύ παίκτη μου...Η ελλεηνιδα δε θέλει να της κάνουν καμάκι πουθενά, για να γκρινιάζει μετά ότι δεν υπάρχουν πια άντρες.
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Υποχρεωτικη στρατευση γυναικων στην Ελλαδα,για να ολοκληρωθει η χειραφετηση τους.
Μηπως ετσι επανελθουν εστω και λιγο,στην πραγματικοτητα..
συμφωνω! οποια μεχρι την ηλικια ληξης των αναβολων της δεν εχει τουλαχιστον 2 παιδια στρατευση και καλιοπες! και υποχρεωτικα συναναστροφες με τους αντρες στρατευμενους την στιγμη που ειναι περισσοτερο πεσμενες ψυχολογικα απο τα συνεχη καψωνια και προπαγανδα υπερ συναψης σεξουαλικων σχεσεων μαζι τους
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Μπορει να μην της αρεσαν τα παπουτσια του
λες να ταν λιβερτζυ τυπε? :S :S :S :S
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Η σύγκριση δεν είναι ανάμεσα σε 80 και 90, αλλά ανάμεσα σε 80 και σήμερα.
Εχει όμως ενδιαφέρον !!!
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Γιατι ρε πας εκεί και δεν έρχεσαι εδώ στην Ελλάδα να κάνεις παιχνίδι με χιούμορ και νοημοσύνη όπως σου λέει το κόλπο η άλλη απο πάνω????
Τύπε,εννοείς στη χώρα που ένα γιουβαρλάκι δέχτηκε 1000 pm έχοντας μάλιστα postάρει φωτό,με αποτέλεσμα να νόμιζει(και με το δίκιο της) ότι είναι η Esperanza Gomez?
Kαι που έχοντας κάβα τα 1000 pm,αν την πετύχαινα σε κανένα club και είχα πιει τόσο που να της μιλούσα θα με κοίταζε αφ'υψηλού και ας τις ρίχνω διψήφιους πόντους σε ύψος,κι ας μου ρίχνει διψήφια κιλά;
Όχι,καλά να περνάτε φίλος
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Παρόμοιο περιστατικό στην Κηφησιά την δεκαετία του 80.
Βρέχει. Εξέρχομαι από γυμναστήριο με φόρμα και αθλητικά παπούτσια (γενικώς ελαφρώς ατημάλητος) και βλέπω ελληνίδα καλλονή την οποία είχα "γκελάρει" προηγουμένως στην αίθουσα αερόμπικ, να περιμένει να τελειώσει η βροχή, προκειμένου να πάει στην στάση του λεωφορείου που βρίσκεται 30 περίπου μέτρα μακρυά. Την πλησιάζω με την ομπρέλα μου και την ρωτάω ευγενικά :
Θέλετε να σας συνοδέυσω μέχρι την στάση να μην βραχείτε;
μου απαντά :
Σύρε γαμίσου ρε μαλάκα που πάς να μου το παίξεις και ιππότης...
Μετά από τέσσερεις μήνες περίπου την ξανασυναντώ, και σίγουρος πλέον ότι με έχει ξεχάσει, εξέρχομαι από το γυμναστήριο με κοστούμι, παπούτσι αμπιγιέ δετό, και ανδρικό χαρτοφύλακα τσάντα στο χέρι και κατευθύνομαι προς το όχημά μου.
Μου μίλησε από μόνη της.
ΟΝΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!!!
πολυ σκουπιδι η γκομενα τυπε
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Που πα(ς) ρε Καραμήτρο;
Αν ασχοληθείς με το dating και με την αυτοβελτίωση, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι να αλλάξεις κάποια πράγματα επάνω σου, που είτε τα θεωρείς εσύ «άσχημα», είτε τα έχουν σχολιάσει κάποιοι (μπορεί και πίσω από την πλάτη σου και να τα έμαθες μέσο τρίτων). Αλλά είναι μια κατηγορία ανθρώπων, που δεν συγκινείται από κάτι τέτοια.
Και ο λόγος στα άτομα που δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους. Τι θέλω να πω; Για παράδειγμα είναι κάποιοι άνθρωποι που είτε έχουν παρατηρήσει οι ίδιοι κάτι που τους χαλάει (κατά την άποψη τους πάντα) την εικόνα τους, όπως για παράδειγμα «έχω αραιώσει πολύ στο κεφάλι«, «έχω βάλει πολλά κιλά τελευταία» κλπ, είτε τους έχει πει κάτι κάποιος -φιλικά, γιατί οι ίδιοι αρνούνται να δεχτούν κάτι, πχ:
-Μαλάκα, πως πρήστηκες έτσι; Κάνε λίγο δίαιτα.
-Δεν τρώω πολύ ρε, ο θυρεοειδής φταίει και παίρνω κιλά. Πάμε για κανένα πιτόγυρο;
Ως εδώ καλά. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο σώμα του και δεν το λέω αρνητικά. Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι πάντα, έχουν την άποψη ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν κάτι επάνω τους, γιατί «η γυναίκα θα πρέπει να με θέλει γι’αυτό που είμαι μέσα μου και όχι για το πως φαίνομαι εξωτερικά«. Και εδώ όλα καλά.
Αλλά το θέμα μας είναι στο ότι οι ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που έχουν πολλά κιλά ή είναι καραφλομαλλιάδες (δηλαδή αφήνουν να μεγαλώνουν τα πλαϊνά μαλλιά τους, ενώ παράλληλα δείχνει μεγαλύτερο και το αραίωμα τους ή ακόμη βάζουν τα πλαϊνά μαλλιά επάνω, για να καλύπτει το αραίωμα, μια οπτασία μιλάμε) ή γενικά δεν έχουν κάτι επάνω τους που να είναι κάπως ελκυστικό (εμφανισιακά πάντα), οι τύποι αυτοί λοιπόν, απαιτούν να βγάλουν γκόμενα από 9 και πάνω.
Ναι, η γκόμενα θα πρέπει να είναι αγγελικά φτιαγμένη. Να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, καμία ατέλεια και γενικά να μην έχει το παραμικρό «σφάλμα» επάνω της («όχι ρε φίλε, μου φαίνεται σαν να είδα ένα σπυράκι πίσω από το αυτί της, πω-πω σαβούρα είναι, next plz«).
Να μωρέ, θα πρέπει εμένα να με θέλει για αυτό που είμαι, αυτό το «κάτι» που έχω μέσα μου (ωραία δικαιολογία, ποιος κάθεται να κάνει αλλαγές επάνω του τώρα, είναι και καλοκαίρι και ιδρώνουμε να’ούμε), αλλά αυτές θα πρέπει να είναι καλύτερες και από τα μοντέλα Victoria’s Secret, αλλιώς δεν θα χάσει τον χρόνο του ούτε να τις κοιτάξει πάνω από 2″ ο τύπος. Και να λένε και ευχαριστώ τα «μπάζα» των 8-7-6, που τις έριξαν οι τύποι αυτοί και μια ματιά των 2″, άλλες ούτε που τις κοιτάζανε καν.
Από την άλλη, έχεις κάποιους τύπους που θέλουν να γίνουν PUAz, οι οποίοι είναι στην «τρυφερή» ηλικία των 40χρ (5 πάνω, 5 κάτω, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα) και όταν τους λέει κάποιος να βγούνε για γνωριμία ή παιχνίδι, συνήθως απαντούν με την δικαιολογία «ότι θέλουν να διαβάσουν περί PU λιγάκι περισσότερο, για να βγούνε στο πεδίο» και αρνούνται την όποια πρόσκληση, ή απλά «εξαφανίζονται» και δεν απαντούν σε κανένα μήνυμα.
Οι τύποι αυτοί τώρα (αλλά και οι παραπάνω), θέλουν την top γκόμενα, γιατί όχι και την PR στα πιο γνωστά μαγαζιά (για να πουλάνε και μούρη), η οποία να είναι 10αρι (άντε ένα 9ρακι και αυτό λίαν επιεικώς, γιατί είναι στις καλές τους). Επίσης να είναι κοινωνική, ευγενική, να τους μιλάει ωραία και να μην τους τεστάρει γιατί είναι κουραστικό (και θα είναι πουτ@να αν το κάνει).
Επίσης, να τους απαντήσει άμεσα στο Facebook, να κάνει like την πρώτη μαλακία-εξυπνάδα που θα πετάξουν, να δεχτεί με την μία την πρόταση τους για καφέ (γιατί μετά θα είναι αντί-social η γκόμενα) ή ακόμη (και εδώ γελάμε) θέλουν η γκόμενα να τους μιλήσει ωραία στο πέσιμο τους στο πεζοδρόμιο και γιατί όχι, να βγει με την μία μαζί τους για καφέ ή να πάει και στο σπίτι τους, αμαλάχι, για ένα «γρήγορο» (και ίσως να απορούν μετά «μα, της είπα αυτό, εκείνο και το άλλο που είπε και εκείνος ο τύπος στο γιουτούμπι και δεν δέχτηκε, γιατί ρε παιδιά; Όλες οι γυναίκες ίδιες είναι, κοιτάνε μόνο τα λεφτά τελικά!!!«).
Τα πράγματα είναι απλά. Αν δείχνεις σαν να έχεις να πλυθείς κανέναν μήνα, αν το ντύσιμο και το στυλ σου δεν διαφέρει από τον ταλαίπωρο λάθρο που πέρασε από 40 κύματα για να μπει στην χώρα (πρόσφυγα ήθελα να πω, sorry), αν ακόμη σε ντύνει η μάνα σου, αν δεν ξέρεις πως να μιλάς ή να φερθείς ανάμεσα σε κόσμο, αν αποφεύγεις να βγεις με άλλα άτομα για να μάθεις τα βασικά της κοινωνικότητας, «φοβάσαι» δηλαδή να γίνεις κοινωνικός και απλά θέλεις να βγαίνεις με τους 1-2 φίλους που έχεις και ίσως νιώθεις πιο άνετα και μιλάτε για τα ίδια και τα ίδια και γενικά, αν δεν αλλάξεις κάτι επάνω σου που ίσως να φωνάζει από μακριά «μαμάκιας» ή «μπακούρι», περιμένεις να «χτυπήσεις» και τα top γκομενάκια;
Άσε μας κουκλίτσα μου…
Αν ασχοληθείς με το dating και με την αυτοβελτίωση, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι να αλλάξεις κάποια πράγματα επάνω σου, που είτε τα θεωρείς εσύ «άσχημα», είτε τα έχουν σχολιάσει κάποιοι (μπορεί και πίσω από την πλάτη σου και να τα έμαθες μέσο τρίτων). Αλλά είναι μια κατηγορία ανθρώπων, που δεν συγκινείται από κάτι τέτοια.
Και ο λόγος στα άτομα που δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους. Τι θέλω να πω; Για παράδειγμα είναι κάποιοι άνθρωποι που είτε έχουν παρατηρήσει οι ίδιοι κάτι που τους χαλάει (κατά την άποψη τους πάντα) την εικόνα τους, όπως για παράδειγμα «έχω αραιώσει πολύ στο κεφάλι«, «έχω βάλει πολλά κιλά τελευταία» κλπ, είτε τους έχει πει κάτι κάποιος -φιλικά, γιατί οι ίδιοι αρνούνται να δεχτούν κάτι, πχ:
-Δεν τρώω πολύ ρε, ο θυρεοειδής φταίει και παίρνω κιλά. Πάμε για κανένα πιτόγυρο;
Ως εδώ καλά. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο σώμα του και δεν το λέω αρνητικά. Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι πάντα, έχουν την άποψη ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν κάτι επάνω τους, γιατί «η γυναίκα θα πρέπει να με θέλει γι’αυτό που είμαι μέσα μου και όχι για το πως φαίνομαι εξωτερικά«. Και εδώ όλα καλά.
Αλλά το θέμα μας είναι στο ότι οι ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που έχουν πολλά κιλά ή είναι καραφλομαλλιάδες (δηλαδή αφήνουν να μεγαλώνουν τα πλαϊνά μαλλιά τους, ενώ παράλληλα δείχνει μεγαλύτερο και το αραίωμα τους ή ακόμη βάζουν τα πλαϊνά μαλλιά επάνω, για να καλύπτει το αραίωμα, μια οπτασία μιλάμε) ή γενικά δεν έχουν κάτι επάνω τους που να είναι κάπως ελκυστικό (εμφανισιακά πάντα), οι τύποι αυτοί λοιπόν, απαιτούν να βγάλουν γκόμενα από 9 και πάνω.
Ναι, η γκόμενα θα πρέπει να είναι αγγελικά φτιαγμένη. Να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, καμία ατέλεια και γενικά να μην έχει το παραμικρό «σφάλμα» επάνω της («όχι ρε φίλε, μου φαίνεται σαν να είδα ένα σπυράκι πίσω από το αυτί της, πω-πω σαβούρα είναι, next plz«).
Να μωρέ, θα πρέπει εμένα να με θέλει για αυτό που είμαι, αυτό το «κάτι» που έχω μέσα μου (ωραία δικαιολογία, ποιος κάθεται να κάνει αλλαγές επάνω του τώρα, είναι και καλοκαίρι και ιδρώνουμε να’ούμε), αλλά αυτές θα πρέπει να είναι καλύτερες και από τα μοντέλα Victoria’s Secret, αλλιώς δεν θα χάσει τον χρόνο του ούτε να τις κοιτάξει πάνω από 2″ ο τύπος. Και να λένε και ευχαριστώ τα «μπάζα» των 8-7-6, που τις έριξαν οι τύποι αυτοί και μια ματιά των 2″, άλλες ούτε που τις κοιτάζανε καν.
Από την άλλη, έχεις κάποιους τύπους που θέλουν να γίνουν PUAz, οι οποίοι είναι στην «τρυφερή» ηλικία των 40χρ (5 πάνω, 5 κάτω, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα) και όταν τους λέει κάποιος να βγούνε για γνωριμία ή παιχνίδι, συνήθως απαντούν με την δικαιολογία «ότι θέλουν να διαβάσουν περί PU λιγάκι περισσότερο, για να βγούνε στο πεδίο» και αρνούνται την όποια πρόσκληση, ή απλά «εξαφανίζονται» και δεν απαντούν σε κανένα μήνυμα.
Οι τύποι αυτοί τώρα (αλλά και οι παραπάνω), θέλουν την top γκόμενα, γιατί όχι και την PR στα πιο γνωστά μαγαζιά (για να πουλάνε και μούρη), η οποία να είναι 10αρι (άντε ένα 9ρακι και αυτό λίαν επιεικώς, γιατί είναι στις καλές τους). Επίσης να είναι κοινωνική, ευγενική, να τους μιλάει ωραία και να μην τους τεστάρει γιατί είναι κουραστικό (και θα είναι πουτ@να αν το κάνει).
Επίσης, να τους απαντήσει άμεσα στο Facebook, να κάνει like την πρώτη μαλακία-εξυπνάδα που θα πετάξουν, να δεχτεί με την μία την πρόταση τους για καφέ (γιατί μετά θα είναι αντί-social η γκόμενα) ή ακόμη (και εδώ γελάμε) θέλουν η γκόμενα να τους μιλήσει ωραία στο πέσιμο τους στο πεζοδρόμιο και γιατί όχι, να βγει με την μία μαζί τους για καφέ ή να πάει και στο σπίτι τους, αμαλάχι, για ένα «γρήγορο» (και ίσως να απορούν μετά «μα, της είπα αυτό, εκείνο και το άλλο που είπε και εκείνος ο τύπος στο γιουτούμπι και δεν δέχτηκε, γιατί ρε παιδιά; Όλες οι γυναίκες ίδιες είναι, κοιτάνε μόνο τα λεφτά τελικά!!!«).
Τα πράγματα είναι απλά. Αν δείχνεις σαν να έχεις να πλυθείς κανέναν μήνα, αν το ντύσιμο και το στυλ σου δεν διαφέρει από τον ταλαίπωρο λάθρο που πέρασε από 40 κύματα για να μπει στην χώρα (πρόσφυγα ήθελα να πω, sorry), αν ακόμη σε ντύνει η μάνα σου, αν δεν ξέρεις πως να μιλάς ή να φερθείς ανάμεσα σε κόσμο, αν αποφεύγεις να βγεις με άλλα άτομα για να μάθεις τα βασικά της κοινωνικότητας, «φοβάσαι» δηλαδή να γίνεις κοινωνικός και απλά θέλεις να βγαίνεις με τους 1-2 φίλους που έχεις και ίσως νιώθεις πιο άνετα και μιλάτε για τα ίδια και τα ίδια και γενικά, αν δεν αλλάξεις κάτι επάνω σου που ίσως να φωνάζει από μακριά «μαμάκιας» ή «μπακούρι», περιμένεις να «χτυπήσεις» και τα top γκομενάκια;
Άσε μας κουκλίτσα μου…
Χαχαχα ποσο για τον πουτσο; 1/10 κακο troll.
Γραφει ο τυπος... Να πεις στο μπαμπα να σε ξαναγραψει στο δημοτικο
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
συμφωνω! οποια μεχρι την ηλικια ληξης των αναβολων της δεν εχει τουλαχιστον 2 παιδια στρατευση και καλιοπες! και υποχρεωτικα συναναστροφες με τους αντρες στρατευμενους την στιγμη που ειναι περισσοτερο πεσμενες ψυχολογικα απο τα συνεχη καψωνια και προπαγανδα υπερ συναψης σεξουαλικων σχεσεων μαζι τους
τυπε εσενα ουτε αυτο δεν σε σωζει :-
μια ειναι η λυση για σενα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Που πα(ς) ρε Καραμήτρο;
Άσε μας κουκλίτσα μου…
με τη διαφορα οτι ακομα και αυτοι που τωρα περιγραφεις ως καραφλες η χοντρους δεν ηταν παντα ετσι και ουτε στα νιατα τους τους καθοντουσαν οι ελλεινιδες οσο ευκολα επρεπε....
και με την σημειωση οτι εχοντας κυκλοφορισει στην πιατσα της φυλης εχω δει τυπους που αντικειμενικα ειναι "μια χαρα" περα απ την ξενερα στη φατσα τους που θα αναγκαστουν παλι να πληρωσουν για το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο.... δεν ειναι αυτοι που περιγραφεις ο κυριος ογκος των παραπονουμενων...
τα υπολοιπα για τις κοινωνικες συμπεριφορες που πρεπει να δεχονται επειδη ετσι τους τις πασαρε το κοσμοπολιταν και το Mtv ισχυουν οτι υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες που αν τους παραβεις οι ελλεινιδες βραχυκυκλωνουν... ενας απο αυτους ειναι το αστειο οτι οταν πας να προσεγγισεις ερωτικα καποια πρεπει να της πεις καλισπερα και ας ειναι και 10 το πρωι η 2 το βραδυ... αν πεις καλημερα, γεια σου, τι γινεται κλπ εχεις φαει το ακυρο απ την αρχη... και αλλα... αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να πω εγω καλισπερα στις 10 το πρωι ξεροντας οτι ειναι λαθος???? αυτο ειναι το θεμα. εγω (και τοσοι αλλοι αποσο φαινεται) δεν το δεχομαι αυτο
Εσυ τυπε πρεπει να'χεις τρομερη περαση σε ελληνιδες!Που πα(ς) ρε Καραμήτρο;
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τυπε εσενα ουτε αυτο δεν σε σωζει :-
μια ειναι η λυση για σενα
http://[URL unfurl="true"]www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2015/05/suicide-gun1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
στην περιπτωση που ημουν τοσο καθυστερημενος για να εκανα κατι τετοιο ξερεις οτι θα εμπλεκες χοντρα ετσι? αλλα μην ανησυχεις προς το παρον εισαι απολυτα ασφαλης απο αυτη την αποψη
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
στην περιπτωση που ημουν τοσο καθυστερημενος για να εκανα κατι τετοιο ξερεις οτι θα εμπλεκες χοντρα ετσι? αλλα μην ανησυχεις προς το παρον εισαι απολυτα ασφαλης απο αυτη την αποψη
συζητηση κανουμε αγορι μου μην θυμωνεις
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Το άρθρο δεν ειναι δικό μου
Ωραια τα γιουβαρλακια ρε φιλε, αλλα τωρα ειναι καλοκαιρι, θα μας μπουν αερια.Τύπε,εννοείς στη χώρα που ένα γιουβαρλάκι δέχτηκε 1000 pm έχοντας μάλιστα postάρει φωτό,με αποτέλεσμα να νόμιζει(και με το δίκιο της) ότι είναι η Esperanza Gomez?
Kαι που έχοντας κάβα τα 1000 pm,αν την πετύχαινα σε κανένα club και είχα πιει τόσο που να της μιλούσα θα με κοίταζε αφ'υψηλού και ας τις ρίχνω διψήφιους πόντους σε ύψος,κι ας μου ρίχνει διψήφια κιλά;
Όχι,καλά να περνάτε φίλος
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Απάντηση ( to the point ) όπως ζήτησες λοιπον !!
Πρώτον !! Το τι και ποιος έλκει τις γυναίκες είναι καθαρά δικό τους θέμα. Ο φρόιντ και διάφοροι άλλοι ψυχίατροι έφαγαν τη ζωή τους να βρουν τι αρέσει και τι θέλουν οι γυναίκες, και όλοι απέτυχαν. Οι περισσότερες για να πάρουν ένα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια θα δοκιμάσουν 250 ζευγάρια, και κάποιες αφού το διαλέξουν θα πάνε την επομένη να το αλλάξουν.
Γιατί αναλώνεσαι με το τι τους αρέσει η για το αν αυτός που διάλεξαν είναι ''ανώτερος'' η κατώτερος απο εσένα ?? Και μόνο που βάζεις τον εαυτό σου σε διαδικασία σύγκρισης αυτομάτως αυτουποβιβάζεσαι. Το θέμα είναι απλό !!! Τα μισά όντα του πλανήτη θηλυκά είναι !! Πας απλά για άλλα !!!
Δεύτερον !!! Οχι δεν είναι λογικό να μιλήσεις σε καμμία με κανένα άλλο ύφος εκτός απο αυτό του εαυτού σου. Ο άνθρωπος που αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του έχει αυτό που οι Ελληνες λένε στύλ και οι αμερικάνοι τον αποκαλούν cool. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όσοι πάνε να φορέσουν διαφορετικό ύφος ανά περίσταση και ανά γκόμενα παίρνουν μεγαλειωδώς τα αρχίδια τους.
Τρίτον !!! Αν εσύ είσαι ωραίος και άνετος και η άλλη αντιδρά σαν τσόκαρο αυτό είναι ευτύχημα. Σου δείχνει άμεσα τι είναι και αποφεύγεις τα περεταίρω.
Τέταρτον. Γιατί ασχολείσαι με σκουπίδια ( κατά τη γνώμη σου ) ?? Αν σε σφήξαν τόσο οι γκάβλες για αυτό υπάρχουν οι πουτάνες !!
Κοντολογίς. Μην συγκρίνεσαι με κανένα !! Νοιώσε ωραία και άνετα με τον εαυτό σου. Αραξε στα κυβικά σου και ασχολήσου μόνο με γυναίκες που αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους. Μάθε να απολαμβάνεις το κυνήγι σα διαδικασία,ανεξάρτητα του αν βγαίνει ''θήραμα'' η όχι !! Αν αυτό δεν το μάθεις ποτέ δεν θα κυνηγήσεις σωστά.
Φιλικά πάντα !!