vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Ωραίο το άρθρο, αλλά το θέτει πολύ μονόπλευρα. ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν κάνει για την αυτοβελτιωση που πρέπει να κάνουν πολλές γυναίκες.Το άρθρο δεν ειναι δικό μου
Ωραίο το άρθρο, αλλά το θέτει πολύ μονόπλευρα. ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν κάνει για την αυτοβελτιωση που πρέπει να κάνουν πολλές γυναίκες.Το άρθρο δεν ειναι δικό μου
Μπα οχιΕσυ τυπε πρεπει να'χεις τρομερη περαση σε ελληνιδες!
Κλασσικο ελληνικο στουρναρι: ητο δικαιολογημενη η ελλεεινιδα που γαμοσταυριζε τον Χ, γιατι ο Χ βρισκοταν μεσα στο αυτοκινητο του. Λογικη στρατου! Ο Χ δεν επιτελεσε το καθηκον του, δεν ητο προβλεπε, και εφαγε καμπανα. Ολα λειτουργησαν τελεια!Ο αλλος εκανε καμακι μεσα απο τ αμαξι σε φαση τζειμς ντιν και με λεει και ζωο
Απάντηση ( to the point ) όπως ζήτησες λοιπον !!
Πρώτον !! Το τι και ποιος έλκει τις γυναίκες είναι καθαρά δικό τους θέμα. Ο φρόιντ και διάφοροι άλλοι ψυχίατροι έφαγαν τη ζωή τους να βρουν τι αρέσει και τι θέλουν οι γυναίκες, και όλοι απέτυχαν. Οι περισσότερες για να πάρουν ένα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια θα δοκιμάσουν 250 ζευγάρια, και κάποιες αφού το διαλέξουν θα πάνε την επομένη να το αλλάξουν.
Γιατί αναλώνεσαι με το τι τους αρέσει η για το αν αυτός που διάλεξαν είναι ''ανώτερος'' η κατώτερος απο εσένα ?? Και μόνο που βάζεις τον εαυτό σου σε διαδικασία σύγκρισης αυτομάτως αυτουποβιβάζεσαι. Το θέμα είναι απλό !!! Τα μισά όντα του πλανήτη θηλυκά είναι !! Πας απλά για άλλα !!!
Δεύτερον !!! Οχι δεν είναι λογικό να μιλήσεις σε καμμία με κανένα άλλο ύφος εκτός απο αυτό του εαυτού σου. Ο άνθρωπος που αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του έχει αυτό που οι Ελληνες λένε στύλ και οι αμερικάνοι τον αποκαλούν cool. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όσοι πάνε να φορέσουν διαφορετικό ύφος ανά περίσταση και ανά γκόμενα παίρνουν μεγαλειωδώς τα αρχίδια τους.
Τρίτον !!! Αν εσύ είσαι ωραίος και άνετος και η άλλη αντιδρά σαν τσόκαρο αυτό είναι ευτύχημα. Σου δείχνει άμεσα τι είναι και αποφεύγεις τα περεταίρω.
Τέταρτον. Γιατί ασχολείσαι με σκουπίδια ( κατά τη γνώμη σου ) ?? Αν σε σφήξαν τόσο οι γκάβλες για αυτό υπάρχουν οι πουτάνες !!
Κοντολογίς. Μην συγκρίνεσαι με κανένα !! Νοιώσε ωραία και άνετα με τον εαυτό σου. Αραξε στα κυβικά σου και ασχολήσου μόνο με γυναίκες που αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους. Μάθε να απολαμβάνεις το κυνήγι σα διαδικασία,ανεξάρτητα του αν βγαίνει ''θήραμα'' η όχι !! Αν αυτό δεν το μάθεις ποτέ δεν θα κυνηγήσεις σωστά.
Φιλικά πάντα !!
Που πα(ς) ρε Καραμήτρο;
Αν ασχοληθείς με το dating και με την αυτοβελτίωση, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι να αλλάξεις κάποια πράγματα επάνω σου, που είτε τα θεωρείς εσύ «άσχημα», είτε τα έχουν σχολιάσει κάποιοι (μπορεί και πίσω από την πλάτη σου και να τα έμαθες μέσο τρίτων). Αλλά είναι μια κατηγορία ανθρώπων, που δεν συγκινείται από κάτι τέτοια.
Και ο λόγος στα άτομα που δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους. Τι θέλω να πω; Για παράδειγμα είναι κάποιοι άνθρωποι που είτε έχουν παρατηρήσει οι ίδιοι κάτι που τους χαλάει (κατά την άποψη τους πάντα) την εικόνα τους, όπως για παράδειγμα «έχω αραιώσει πολύ στο κεφάλι«, «έχω βάλει πολλά κιλά τελευταία» κλπ, είτε τους έχει πει κάτι κάποιος -φιλικά, γιατί οι ίδιοι αρνούνται να δεχτούν κάτι, πχ:
-Μαλάκα, πως πρήστηκες έτσι; Κάνε λίγο δίαιτα.
-Δεν τρώω πολύ ρε, ο θυρεοειδής φταίει και παίρνω κιλά. Πάμε για κανένα πιτόγυρο;
Ως εδώ καλά. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο σώμα του και δεν το λέω αρνητικά. Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι πάντα, έχουν την άποψη ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν κάτι επάνω τους, γιατί «η γυναίκα θα πρέπει να με θέλει γι’αυτό που είμαι μέσα μου και όχι για το πως φαίνομαι εξωτερικά«. Και εδώ όλα καλά.
Αλλά το θέμα μας είναι στο ότι οι ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που έχουν πολλά κιλά ή είναι καραφλομαλλιάδες (δηλαδή αφήνουν να μεγαλώνουν τα πλαϊνά μαλλιά τους, ενώ παράλληλα δείχνει μεγαλύτερο και το αραίωμα τους ή ακόμη βάζουν τα πλαϊνά μαλλιά επάνω, για να καλύπτει το αραίωμα, μια οπτασία μιλάμε) ή γενικά δεν έχουν κάτι επάνω τους που να είναι κάπως ελκυστικό (εμφανισιακά πάντα), οι τύποι αυτοί λοιπόν, απαιτούν να βγάλουν γκόμενα από 9 και πάνω.
Ναι, η γκόμενα θα πρέπει να είναι αγγελικά φτιαγμένη. Να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, καμία ατέλεια και γενικά να μην έχει το παραμικρό «σφάλμα» επάνω της («όχι ρε φίλε, μου φαίνεται σαν να είδα ένα σπυράκι πίσω από το αυτί της, πω-πω σαβούρα είναι, next plz«).
Να μωρέ, θα πρέπει εμένα να με θέλει για αυτό που είμαι, αυτό το «κάτι» που έχω μέσα μου (ωραία δικαιολογία, ποιος κάθεται να κάνει αλλαγές επάνω του τώρα, είναι και καλοκαίρι και ιδρώνουμε να’ούμε), αλλά αυτές θα πρέπει να είναι καλύτερες και από τα μοντέλα Victoria’s Secret, αλλιώς δεν θα χάσει τον χρόνο του ούτε να τις κοιτάξει πάνω από 2″ ο τύπος. Και να λένε και ευχαριστώ τα «μπάζα» των 8-7-6, που τις έριξαν οι τύποι αυτοί και μια ματιά των 2″, άλλες ούτε που τις κοιτάζανε καν.
Από την άλλη, έχεις κάποιους τύπους που θέλουν να γίνουν PUAz, οι οποίοι είναι στην «τρυφερή» ηλικία των 40χρ (5 πάνω, 5 κάτω, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα) και όταν τους λέει κάποιος να βγούνε για γνωριμία ή παιχνίδι, συνήθως απαντούν με την δικαιολογία «ότι θέλουν να διαβάσουν περί PU λιγάκι περισσότερο, για να βγούνε στο πεδίο» και αρνούνται την όποια πρόσκληση, ή απλά «εξαφανίζονται» και δεν απαντούν σε κανένα μήνυμα.
Οι τύποι αυτοί τώρα (αλλά και οι παραπάνω), θέλουν την top γκόμενα, γιατί όχι και την PR στα πιο γνωστά μαγαζιά (για να πουλάνε και μούρη), η οποία να είναι 10αρι (άντε ένα 9ρακι και αυτό λίαν επιεικώς, γιατί είναι στις καλές τους). Επίσης να είναι κοινωνική, ευγενική, να τους μιλάει ωραία και να μην τους τεστάρει γιατί είναι κουραστικό (και θα είναι πουτ@να αν το κάνει).
Επίσης, να τους απαντήσει άμεσα στο Facebook, να κάνει like την πρώτη μαλακία-εξυπνάδα που θα πετάξουν, να δεχτεί με την μία την πρόταση τους για καφέ (γιατί μετά θα είναι αντί-social η γκόμενα) ή ακόμη (και εδώ γελάμε) θέλουν η γκόμενα να τους μιλήσει ωραία στο πέσιμο τους στο πεζοδρόμιο και γιατί όχι, να βγει με την μία μαζί τους για καφέ ή να πάει και στο σπίτι τους, αμαλάχι, για ένα «γρήγορο» (και ίσως να απορούν μετά «μα, της είπα αυτό, εκείνο και το άλλο που είπε και εκείνος ο τύπος στο γιουτούμπι και δεν δέχτηκε, γιατί ρε παιδιά; Όλες οι γυναίκες ίδιες είναι, κοιτάνε μόνο τα λεφτά τελικά!!!«).
Τα πράγματα είναι απλά. Αν δείχνεις σαν να έχεις να πλυθείς κανέναν μήνα, αν το ντύσιμο και το στυλ σου δεν διαφέρει από τον ταλαίπωρο λάθρο που πέρασε από 40 κύματα για να μπει στην χώρα (πρόσφυγα ήθελα να πω, sorry), αν ακόμη σε ντύνει η μάνα σου, αν δεν ξέρεις πως να μιλάς ή να φερθείς ανάμεσα σε κόσμο, αν αποφεύγεις να βγεις με άλλα άτομα για να μάθεις τα βασικά της κοινωνικότητας, «φοβάσαι» δηλαδή να γίνεις κοινωνικός και απλά θέλεις να βγαίνεις με τους 1-2 φίλους που έχεις και ίσως νιώθεις πιο άνετα και μιλάτε για τα ίδια και τα ίδια και γενικά, αν δεν αλλάξεις κάτι επάνω σου που ίσως να φωνάζει από μακριά «μαμάκιας» ή «μπακούρι», περιμένεις να «χτυπήσεις» και τα top γκομενάκια;
Άσε μας κουκλίτσα μου…
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ολα τα λεφτα το τυπακι μπροστα που τη κοιταει, γυρναει και το λεει στη γκομενα του, και χαζογελαει.
Ετσι, δειξε ποσο στενο ειναι το μυαλουδακι σου, χαχαχαχα.Μεσα απο το αμαξι; σε τι μιλας σε καμια πουτανα η στο μακ ντραιβ;
Το όλον άρθρον μπορεί να συνοψισθεί στην εικόνα που παραθέτω !!!
Η αυτογνωσία απαιτεί μια διαδικασία που λέγεται ενδοσκόπηση και σε πολλές περιπτώσεις είναι οδυνηρή. Πολύ χρήσιμη αλλά οδυνηρή. σαν τη κωλονοσκόπηση ένα πράγμα !!
Οποιος όμως τη περάσει σα διαδικασίσ βλέπει πραγματικά μεγάλες αλλάγές στη ζωή του !!
Πολύ μεγάλη κουβέντα το ''Αραξε στα κυβικά σου !!!'' Και για να το συμπληρώσω ''Και μη ζηλεύεις κανένα !!''
Το έχω ξαναποστάρει αλλά πιστεύω αξίζει να το ξανακάνω. Ο κύριος της δεύτερης φωτογραφίας είχε αποδεδειγμένα γαμήσει τα περισσότερα Models και Supermodels στο πλανήτη Γή !!! Αυτοκτόνησε στο τέλος νεώτατος !!!
Οσοι μπορούν και θέλουν ας δουλέψουν λίγο το κεφάλι τους !!!
Χμ τι θέλεις να πεις Mindreader; Πώς η σεξουαλική πράξη με μοντέλα σε οδηγεί σε τάσεις αυτοκτονίας;
τυπε και ο Mystery (an ton kses)δεν ειχε καλη καταληξη :- :'(
Μη μπερδευεσαι. Εσενα και τις ομοιες σου μονο για πληρωμενο σεξ σας εχουμε. Σε σωστους ανθρωπους συμπεριφερομαστε κι εμεις σωστα. Μπορεις να το καταλαβεις αυτο ή νομιζεις πως ολες ειναι σαν εσενα;Ναι ρε φιλε ειναι στενο. Εσενα θα σου ερχοταν καλο να κανεις καμακι μεσα απο το αμαξι και να γαμας στο ξενοδοχειο στην αλλη γωνια...
Αλλα τι να κανουμε αυτο μονο με πουτανες μπορεις να το κανεις
τυπε και ο Mystery (an ton kses)δεν ειχε καλη καταληξη :- :'(
αυτο το μπλογκ μια ατελειωτη μιρλα ειναι εκτος απο το να κραζει τους παντες και τα παντα και τις τεχνικες τους και να ειναι ενα δεν ξερω/δεν απαντω απο προτασεις μονιμως στο τελος, σκοτωμενος χρονος η αναγνωση
Για πες μας, το μουνακι σου ειναι στενο;Ναι ρε φιλε ειναι στενο. Εσενα θα σου ερχοταν καλο να κανεις καμακι μεσα απο το αμαξι και να γαμας στο ξενοδοχειο στην αλλη γωνια...
Αλλα τι να κανουμε αυτο μονο με πουτανες μπορεις να το κανεις
τυπε εγραφε οτι γαμανε οι Συριοι μεταναστες ελληνιδες και κατι αλλα τετοια
λες οι τυποι του σαιτ να ειναι και μελη του μπου
Τοσο μικρο ειναι το μυαλουδακι σου, που πρεπει να χωρεσει στο ιδιο κουτακι το "σε στελνω" και το "σε γαμωσταυριζω", και το "κανω σχολιο απο το αμαξι" με "μη προβλεπε καμακι". Το τραγικο ειναι πως δε καταλαβαινεις καν τι γραφω.Δικαιωμα σου να συμπεριφερεσαι, δικαιωμα μου να σε στελνω...
Αυτα εχει η ζωη.
Ακου καμακι απο το αμαξι τι εισαι 18χρονος;