mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ετσι ετσι κι εμενα να ξινιζει λιγο μ'αρεσει.!!
σαρεσουν και σενα τα ξινα ε? χαχαχαχα
ετσι ετσι κι εμενα να ξινιζει λιγο μ'αρεσει.!!
ρε παδεκια γιατι δε κανονιζετε μια μονομαχια αλα ελ πασο στις 29 φλεβαρι του 2009 ,θα νε πολι ορεο πραμαεσυ δεν εχουμε καταλαβει τι παιρνεις κι εισαι ετσι salvia divinorum?
τι να σου πω εγω περυσι που ειχα παει αμστερνταμ και εβρεχε κιολας ειχε μια ουρα που εβγαινε μεχρι και στον δρομο
Να σε ξεναγήσω παιδί μου σε swingers club εννοώ, που είσαι μικρούλα (μην πω και φυλακή όμως )
πινει αψεντι ανω του οριου μαλλον.......βλεπει πρασινες νεραιδες......την εχει δει μποεμ τυπακος και θελει να γινει ενας τουλουζ λοτρεκ......
...και ο μπακλαβας γωνια...εγω ειμαι ζηλιαρα και τον θεωρω ψιλομαλακα εναν αντρα που θα θελει να με μοιραστει. η μονογαμια μονογαμια η πολυγαμια πολυγαμια
ρε παδεκια γιατι δε κανονιζετε μια μονομαχια αλα ελ πασο στις 29 φλεβαρι του 2009 ,θα νε πολι ορεο πραμα
λες να ειναι γαβρος και να του εχει στριψει απο το πολυ πρασινο;
...και ο μπακλαβας γωνια...
τι ειναι τουτε βρε κορημ;απο αλλο λογο του εχει στριψει........ιλεος του πεους που λεμε αν εχεις ακουστα.......
καλε αυτη η καρμεν69 με πλακωσε στα πμ!
Τι τρεχει?
σωθηκαν οι αντρες κι αρχησε κι εμας?
ιμε απο τιν πλακα αργολιδοσ που χι καλα χοραφια τζιβανοταεσυ τελικα εχεις πλακα
τι ειναι τουτε βρε κορημ;
ενταξει δεν ειμαι και ανηλικο μην ανησυχεις απο τον φλεβαρη θα ειμαι και συμφωνα με τους αμερικανους ενηλικη ;)
ιμε απο τιν πλακα αργολιδοσ που χι καλα χοραφια τζιβανοτα
κι εγω απο αργολιδα ειμαι κατα ενα ποσοστο
εγο τα εντερα τα σριβο στο κοκορετσι με στιλο μπικιλεος-----------> στριψιμο του εντερου.....
κανε τα μαθηματικα
ιλεος-----------> στριψιμο του εντερου.....
κανε τα μαθηματικα
Είσαι καψουρέψιμη; Γιατί αν είσαι θα είναι σκληρό να σε μοιραστώ με τους Ολλανδούς παλαμαράδες....
αρα βλεπισ και εσι σα το ριπλεικι εγω απο αργολιδα ειμαι κατα ενα ποσοστο
μικρο? μεγαλο? πελλοπονησια σα να λεμε ? χμμμμμμμμμ χμμμμμμμμμμμμ
αυτο θα το δεις μονος σου, μπορει να μην ειμαι του στυλ σου