σε θαλασα ινε ,ικισμος μεταξι ασινι και δρεπανο
ε δεν το ξερω τι να σε κανω
παω να παρω τσιγαρα!
δεν σας προλαβαινω σημερα.
Θελει κανεις τπτ απο το περιφτερο?
πιασε ενα σνικες και ενα πακετακι μ'ν'μς αυτα με το φυστικι
σε θαλασα ινε ,ικισμος μεταξι ασινι και δρεπανο
παω να παρω τσιγαρα!
δεν σας προλαβαινω σημερα.
Θελει κανεις τπτ απο το περιφτερο?
ναι ξεχασα να πω με χαρτοσακουλα στο κεφαλι και με κλειστα τα φωτα
κιριε εγο παντα χαρα εχο,αποπληξια ινε βαρια αροστια μι κολισο???...Δε βαριεσαι , ρε μπραδερακο ...ετσι κι'αλλιως ... μ'αυτα που βλεπουν εδω τα ματακια μας ... η απο αποπληξια η απο ηλεκτροπληξια θα παμε ... οποτε ...ας το χαρουμε κι'ολας !!!!!!!
στο Τολο κοντα ινεε δεν το ξερω τι να σε κανω
πιασε ενα σνικες και ενα πακετακι μ'ν'μς αυτα με το φυστικι
προπο η τζοκερ ομαδικο?
Πάλι ψέματα λες?? ούτε κι έτσι...
στο Τολο κοντα ινε
... καλου - κακου , να κρατατε τα χερια σας μακρυα απο τις τρυπες ... της πριζας ...κιριε εγο παντα χαρα εχο,αποπληξια ινε βαρια αροστια μι κολισο???
Έτσι είναι. μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΤΣΟΥΖΟΥΝ προτιμάς να τις παίρνεις σαν αστεία....
Evaki εγώ ξανανεβαίνω Amsterdam στις 12 Νοεμβρίου (έχει ειδική εορταστική βραδυά στο swinging club που πηγαίνω). Είναι καλά για σένα; Θα σε πείραζε να έρθει και μία άλλη κοπέλα μαζί μας;
πιου σαρονικου εγο δε σε ιμε σαν ιρονικοςλες ε;
α βρε πουλακι μου που να το ξερω εγω ειμαι απο την αλλη μερια του σαρωνικου
Οι συγκεκριμένες αλήθειες π αναφέρεσαι είναι κάτι το πολύ υποκειμενικό..
επειδή είναι για ΄σενα αλήθειες δεν σημαίνει ότι είναι κ για μενα..
πιου σαρονικου εγο δε σε ιμε σαν ιρονικος
...κοντα στο Βιβαρη , αν δεν κανω λαθος !!!!!!σε θαλασα ινε ,ικισμος μεταξι ασινι και δρεπανο
τριζινα δε ξερο απο κουζινα οτι θες ,επιδαβρο με χι παι το γινεκακι σε παραστασι και με πιρε ο ιπνος κατο απο τα πεφκατι πραμα; λεω ειμαι απο την πανω μερια της τροιζηνας επιδαυρου κτλ
μα μεσοβδομαδα; εχω πανεπιστημιο και δουλευω
ορθον!!!!!!!!!!!!!!!!!...κοντα στο Βιβαρη , αν δεν κανω λαθος !!!!!!
τριζινα δε ξερο απο κουζινα οτι θες ,επιδαβρο με χι παι το γινεκακι σε παραστασι και με πιρε ο ιπνος κατο απο τα πεφκα
Μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Υπάρχει και δεύτερο club (λιγάκι πιο στενόχωρο και γι' αυτό πιο άγριο) που έχει ειδική βραδυά Παρασκευή 14. Έτσι το κοριτσάκι μου δεν θα χάσει ούτε τα μαθήματα του ούτε και τη δουλίτσα του!
...κοντα στο Βιβαρη , αν δεν κανω λαθος !!!!!!