Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Υπάρχει και δεύτερο club (λιγάκι πιο στενόχωρο και γι' αυτό πιο άγριο) που έχει ειδική βραδυά Παρασκευή 14. Έτσι το κοριτσάκι μου δεν θα χάσει ούτε τα μαθήματα του ούτε και τη δουλίτσα του!

παρασκευη εχω μπασκετ με την κολλητη μου και το βραδυ ταγκο :grin: :grin: ο δασκαλος θα με σκοτωσει αμα δεν παω :grin: :grin: :grin: :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τoure Nederlande για όλα κορίτσια. Άμα δεν είστε ελλεηνίδες δείξτε το φιλικό σας πρόσωπο (καταγής). Oι ελληνίδες είναι ανοιχτόμυαλες, κλείνονται και παρτούζες από το net τελικά

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και σαββατο πρωι εχεις κεραμικη και αγγειοπλαστικη που ελεγες.

Επισκέπτης
ορθον!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχι βαθια θαλασιτσα το ιχτιοτροφιο τον ρομεον
...στην δεξια πλευρα μιας αθλιας αριστερης στροφης...προστατευομενος υδροβιοτοπος απο συνθηκη ! Απο τα πιο αγαπημενα μου ελληνικα μερη ! Εχω και ενα μικρο οικοπεδο εκει κοντα ! Κληρονομια απ'τη μανα μου ! Ουτε που εχω παει ποτε να το βρω ! Τα παραλιακα ταβερνακια στο Βιβαρη , μετα τα ξεσκισματα στα στροφιλικια , τα τιμουμε δεοντως,,,εχει κι'ενα ηλιοβασιλεμαααααααααα .Να'σαι καλα ρε φιλε... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ειναι εκει τα μερη !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχει αλλάξει η γνώμη μου για τις ελλεηνίδες. Μπορεί να μάθεις πολλά πράγματα σε μια μέρα τελικά :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παρασκευη εχω μπασκετ με την κολλητη μου και το βραδυ ταγκο :grin: :grin: ο δασκαλος θα με σκοτωσει αμα δεν παω :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλά, δεν σε βλέπω για swinging. Σε κάτι πιο μαλακό, όπως μπουρδελότσαρκα στο Red Light District και καπάκι μετά "καφέ" είσαι;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
...στην δεξια πλευρα μιας αθλιας αριστερης στροφης...προστατευομενος υδροβιοτοπος απο συνθηκη ! Απο τα πιο αγαπημενα μου ελληνικα μερη ! Εχω και ενα μικρο οικοπεδο εκει κοντα ! Κληρονομια απ'τη μανα μου ! Ουτε που εχω παει ποτε να το βρω ! Τα παραλιακα ταβερνακια στο Βιβαρη , μετα τα ξεσκισματα στα στροφιλικια , τα τιμουμε δεοντως,,,εχει κι'ενα ηλιοβασιλεμαααααααααα .Να'σαι καλα ρε φιλε... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ειναι εκει τα μερη !

για δωσε να το δω απο  google earth να δω τι  προικα εχουμε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και σαββατο πρωι εχεις κεραμικη και αγγειοπλαστικη που ελεγες.

τσου δεν τα καταφερνω σε τετοια :grin: :grin: :grin:

Έχει αλλάξει η γνώμη μου για τις ελλεηνίδες. Μπορεί να μάθεις πολλά πράγματα σε μια μέρα τελικά :)

αστα να πανε... δεν καταλαβενουμε πια τι γινεται

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλά, δεν σε βλέπω για swinging. Σε κάτι πιο μαλακό, όπως μπουρδελότσαρκα στο Red Light District και καπάκι μετά "καφέ" είσαι;

εχω παει στων βρυξελλων την απαγορευμενη περιοχη.... σκετο κρεοπωλιο...... φυσικα δεν πηγα μονη μου ουτε εμεινα και πολυ γτ γινοταν χαμος.... εγω δει και βιτρινες στην γανδη... γενικως ολο το σκηνικο ειναι λυπηρο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού είναι ελλεηνίδες γ... το κ... μου. Χοντροκώλες, αγάμητες, κομπλεξικές γιατί τους κολλάνε;
Do I miss SOMETHING; Χούι ντε  :uglystupid:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:boobies: :boobies:

Συνημμένα

• NextYear[1].JPG
    NextYear[1].JPG
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 13

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αφού είναι ελλεηνίδες γ... το κ... μου. Χοντροκώλες, αγάμητες, κομπλεξικές γιατί τους κολλάνε;
Do I miss SOMETHING; Χούι ντε  :uglystupid:

κι εδω ειναι ολο το μυστηριο και η μαγεια αυτου του θρεντ λεονορο μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
για δωσε να το δω απο  google earth να δω τι  προικα εχουμε
...εχουμε , ομως και ενα μωρουλινι , ελλεηνικο , που εχει δυο ματαρες ............ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ... και του ειμαστε πιστοι ... και φευγουμε τωρα , να παμε να το φερουμε σπιτι ! Φιλαρακια ιντερνετικα , ειστε πολυ φοβεροι τυποι , ολες και ολοι . Καλο βραδυ !

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχει και τετοιες,αναλογα που πας

Stories

Νέο!

Stories