να δισ τιν πεμπτι που πιγαμε μαζι με το Μακλειν στο κιταρο τι εγινε....δεν μου κανει εντυπωση που κοιμηθηκες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
Μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Υπάρχει και δεύτερο club (λιγάκι πιο στενόχωρο και γι' αυτό πιο άγριο) που έχει ειδική βραδυά Παρασκευή 14. Έτσι το κοριτσάκι μου δεν θα χάσει ούτε τα μαθήματα του ούτε και τη δουλίτσα του!
παρασκευη εχω μπασκετ με την κολλητη μου και το βραδυ ταγκο ο δασκαλος θα με σκοτωσει αμα δεν παω
Τoure Nederlande για όλα κορίτσια. Άμα δεν είστε ελλεηνίδες δείξτε το φιλικό σας πρόσωπο (καταγής). Oι ελληνίδες είναι ανοιχτόμυαλες, κλείνονται και παρτούζες από το net τελικά
Επισκέπτης
...στην δεξια πλευρα μιας αθλιας αριστερης στροφης...προστατευομενος υδροβιοτοπος απο συνθηκη ! Απο τα πιο αγαπημενα μου ελληνικα μερη ! Εχω και ενα μικρο οικοπεδο εκει κοντα ! Κληρονομια απ'τη μανα μου ! Ουτε που εχω παει ποτε να το βρω ! Τα παραλιακα ταβερνακια στο Βιβαρη , μετα τα ξεσκισματα στα στροφιλικια , τα τιμουμε δεοντως,,,εχει κι'ενα ηλιοβασιλεμαααααααααα .Να'σαι καλα ρε φιλε... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ειναι εκει τα μερη !ορθον!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχι βαθια θαλασιτσα το ιχτιοτροφιο τον ρομεον
Επισκέπτης
ε?εσενα θα σου κανω φλιτ....
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
παρασκευη εχω μπασκετ με την κολλητη μου και το βραδυ ταγκο ο δασκαλος θα με σκοτωσει αμα δεν παω
Καλά, δεν σε βλέπω για swinging. Σε κάτι πιο μαλακό, όπως μπουρδελότσαρκα στο Red Light District και καπάκι μετά "καφέ" είσαι;
...στην δεξια πλευρα μιας αθλιας αριστερης στροφης...προστατευομενος υδροβιοτοπος απο συνθηκη ! Απο τα πιο αγαπημενα μου ελληνικα μερη ! Εχω και ενα μικρο οικοπεδο εκει κοντα ! Κληρονομια απ'τη μανα μου ! Ουτε που εχω παει ποτε να το βρω ! Τα παραλιακα ταβερνακια στο Βιβαρη , μετα τα ξεσκισματα στα στροφιλικια , τα τιμουμε δεοντως,,,εχει κι'ενα ηλιοβασιλεμαααααααααα .Να'σαι καλα ρε φιλε... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ειναι εκει τα μερη !
για δωσε να το δω απο google earth να δω τι προικα εχουμε
Και σαββατο πρωι εχεις κεραμικη και αγγειοπλαστικη που ελεγες.
τσου δεν τα καταφερνω σε τετοια
Έχει αλλάξει η γνώμη μου για τις ελλεηνίδες. Μπορεί να μάθεις πολλά πράγματα σε μια μέρα τελικά
αστα να πανε... δεν καταλαβενουμε πια τι γινεται
Καλά, δεν σε βλέπω για swinging. Σε κάτι πιο μαλακό, όπως μπουρδελότσαρκα στο Red Light District και καπάκι μετά "καφέ" είσαι;
εχω παει στων βρυξελλων την απαγορευμενη περιοχη.... σκετο κρεοπωλιο...... φυσικα δεν πηγα μονη μου ουτε εμεινα και πολυ γτ γινοταν χαμος.... εγω δει και βιτρινες στην γανδη... γενικως ολο το σκηνικο ειναι λυπηρο
Αφού είναι ελλεηνίδες γ... το κ... μου. Χοντροκώλες, αγάμητες, κομπλεξικές γιατί τους κολλάνε;
Do I miss SOMETHING; Χούι ντε
κι εδω ειναι ολο το μυστηριο και η μαγεια αυτου του θρεντ λεονορο μου
μακαρι να ηταν ετσι οι βιτρινες σπαι δεν ειναι ομως
Επισκέπτης
...εχουμε , ομως και ενα μωρουλινι , ελλεηνικο , που εχει δυο ματαρες ............ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ... και του ειμαστε πιστοι ... και φευγουμε τωρα , να παμε να το φερουμε σπιτι ! Φιλαρακια ιντερνετικα , ειστε πολυ φοβεροι τυποι , ολες και ολοι . Καλο βραδυ !για δωσε να το δω απο google earth να δω τι προικα εχουμε
εχει και τετοιες,αναλογα που πας
τι να σου πω. κρεοπωλειο μου φαινεται και παλι αυτα που σου ζητησα τα εφερες απο το περιπτερο;