Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι, ναι. Ξέρω. Σας πέφτει ψυχολογικά βαρύ να τον μοιράζεστε. Γι αυτό σου είπα. Δεν ξέρετε τι θα πει φιλία.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑ

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2funny:

εγω που πιστευω στην αληθινη φιλια ποια θελει να μου δωσει μια γυρα τον γκομενο της??????? :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ευακι καταλαβε επιτελους πως πλην 1-2 φωτεινων εξαιρεσεων εδω μεσα ειδικα δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.
Περιμενεις να καταλαβει ο ανατολ-γαμω -στον υπνομου-ρωσσακια και ο αλλος ο καφρος ο παλιος την σκεψη σου?
Αυτοι γεννηθηκαν για να πληρωνουν στα μπουρδελα ,και μονο αυτο.
΅Ειναι ανικανοι να κανουν φιλες γυναικες γιατι απλα μας θεωρουν κατωτερες σαν ειδος.

Μαρμαρομενόψυχη άσε τα πονηρά, που πας να κάνεις γυναικεία αλληλεγγύη με το Evaki. Από τον τρόπο που γράφει έχει πολύ καλύτερη ψυχή από τη δικιά σου και θα γινόμαστε καλά φιλαράκια (θα ρίχναμε και κάνα φιλικό). Το Evaki εγώ προσωπικά το ψήφισα (αν και τούχω ρίξει και μπινελίκι) miss σωστή Ελληνίδα των bourdela.com, άσε λοιπόν τις πουτινιές...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
ευακι καταλαβε επιτελους πως πλην 1-2 φωτεινων εξαιρεσεων εδω μεσα ειδικα δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.
Περιμενεις να καταλαβει ο ανατολ-γαμω -στον υπνομου-ρωσσακια και ο αλλος ο καφρος ο παλιος την σκεψη σου?
Αυτοι γεννηθηκαν για να πληρωνουν στα μπουρδελα ,και μονο αυτο.
΅Ειναι ανικανοι να κανουν φιλες γυναικες γιατι απλα μας θεωρουν κατωτερες σαν ειδος.

Στον ύπνο σου γαμάς εσύ. Είπαμε στα 32 καίγεσαι. Πάλι διαστρεβλώνεις σκοπίμως τις απόψεις μου. Εδώ δε μιλάμε για όλες τις γυναίκες. Μόνο για σας. Τιε Ελεηνίδες.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι, ναι. Ξέρω. Σας πέφτει ψυχολογικά βαρύ να τον μοιράζεστε. Γι αυτό σου είπα. Δεν ξέρετε τι θα πει φιλία.

και γαμω τις φιλιες εε; να μοιραζομαστε και τον γκομενο μας ; ωραια λοιπον εσυ αυριο πας να μοιρασεις και τον μισθο σου στα φιλαρακια σου γτ ετσι ειναι η φιλια. εχουν δεν εχουν λεφτα. επισης θα τους μαγειρευεις καθε μερα γτ ετσι ειναι οι φιλοι κι αμα σου γαμαν το σπιτι δεν πειραζει ειναι φιλοι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με γκομενο δεν θα πηγαινα σε τετοιο κλαμπ οχι με φιλαρακια :grin: :grin: :grin: :grin:

εγω παλι ΜΟΝΟ με γκομενο θα πηγαινα σε τετοιο κλαμπ.....ειμαι υπερ της σεξουαλικης ποικιλιας γιατι δεν πιστευω στη μονογαμια :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και γαμω τις φιλιες εε; να μοιραζομαστε και τον γκομενο μας ; ωραια λοιπον εσυ αυριο πας να μοιρασεις και τον μισθο σου στα φιλαρακια σου γτ ετσι ειναι η φιλια. εχουν δεν εχουν λεφτα. επισης θα τους μαγειρευεις καθε μερα γτ ετσι ειναι οι φιλοι κι αμα σου γαμαν το σπιτι δεν πειραζει ειναι φιλοι

μωρε ολα τα αλλα ας τα κανουν....μακρυα απο το γκομενο μου να καθονται μονο.......χαχαχαχαχ
αυτα μονο με ξενα ζευγαρια ή επαγγελματιες......αμα αρχισεις και μπλεκεις με φιλους αστα.......

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
εγω παλι ΜΟΝΟ με γκομενο θα πηγαινα σε τετοιο κλαμπ.....ειμαι υπερ της σεξουαλικης ποικιλιας γιατι δεν πιστευω στη μονογαμια :)

Αυτό σούλειψε. Αλλιώς, φαντάζομαι ότι δε θα δήλωνες πουτάνα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτό σούλειψε. Αλλιώς, φαντάζομαι ότι δε θα δήλωνες πουτάνα.

τελικα να τον μοιραζομαστε ή οχι το γκομενο? να ειμαστε ή οχι υπερμαχοι της "πραγματικης φιλιας"? :2funny:
αχ καθοδηγησε μας μπαμπαστρουμφ Α.Κ.Α μαρξ.....πες μας τι κανουν τα ρωσακια να το κανουμε και μεις......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

εγω ειμαι ζηλιαρα  :grin: και τον θεωρω ψιλομαλακα εναν αντρα που θα θελει να με μοιραστει. η μονογαμια μονογαμια η πολυγαμια πολυγαμια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω ειμαι ζηλιαρα  :grin: και τον θεωρω ψιλομαλακα εναν αντρα που θα θελει να με μοιραστει. η μονογαμια μονογαμια η πολυγαμια πολυγαμια

και γω ειμαι ζηλιαρα.......ΠΟΛΥ......γιαυτο δε θελω να μπλεκω με φιλους......αλλη φαση τα Swing club ομως....... :)

απλα ενταξει προφανως το βλεπουμε λιγο διαφορετικα......δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας :boobies: :boobies:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα να τον μοιραζομαστε ή οχι το γκομενο? να ειμαστε ή οχι υπερμαχοι της "πραγματικης φιλιας"? :2funny:
αχ καθοδηγησε μας μπαμπαστρουμφ Α.Κ.Α μαρξ.....πες μας τι κανουν τα ρωσακια να το κανουμε και μεις......

συμβουλες φιλιας ο ανατολ

και γω ειμαι ζηλιαρα.......ΠΟΛΥ......γιαυτο δε θελω να μπλεκω με φιλους......αλλη φαση τα Swing club ομως....... :)

ισως.... δεν το εχω δοκιμασει ακομα :) :) :) ειμαι μικρη ακομα τι να πρωτοκανω;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Mounitsa πολύ ξεσαλωμένη σε βλέπω απόψε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom