Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Χαχαχα!τα ΄χω κλείσει τα pm..
τώρα ούτε παίρνω,ούτε δίνω..
Στην αρχή πάντως έπαιρνα σοβαρά αυτά π γράφεις
τώρα μ προκαλείς γέλιο
οπότε συνέχισε το...

Έτσι είναι. μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΤΣΟΥΖΟΥΝ προτιμάς να τις παίρνεις σαν αστεία....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πωπω......θα ζητησω να μην ξαναδουλεψω κυριακη......δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω :2funny:

παλιε.....με καποια απο αυτα που λες συμφωνω.......αλλα ειναι τοσο ισοπεδωτικος ο τροπος σκεψης σου, τοσο απολυτος, τοσο καχυποπτος και τοσο αγενης που δε μπορω δυστυχως ουτε κατα διαννοια να σε λαβω σοβαρα υποψην μου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κιρια βλακες ιπαρχουνε παντου και θιλικι και αρσενικι
εγο ανικο στους ιλιθιους αλα δε πρεπι ποτε να κανουμε κακο
κυριως βλεπουμε οτι ανηκεις στους ανορθογραφους αλλα τους τελειωμενους οχι αυτους που κανουν 2 λαθακια στο τοσο

Ευακι αν θελω καποιον θα του το δειξω απο μονη οτι θελω να ξεσκηστουμε αν οχι θα του το πω !
Δεν ειμαι παρθενοπη.
Απλα δεν μπορω ατομα σαν τον αλλο τον κανγκουρα -προλαλησαντα που θεωρει πως το iq μας ειναι over και οτι λεγοντας μαλακιες μπορει και να ψηθουμε.
σε καθε περιπτωση πρεπει να καταλαβουν πως οπως αυτοι βλεπουν μια γυναικα μονο και μονο για να ξεχαρμανιασουν μπορει να τους βλεπουμε κι εμεις τους αντρες

ειπα εγω κατι αντιθετο απο αυτα που λες;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
το οτι σου λενε τον πονο τους, εεε υποτιθεται εισαι φιλος τους, το οτι δεν πανε μαζι σου οταν εχουν σχεση θα επρεπε να το σεβεσαι νομιζω, γτ δεν το κανουν για σπασιμο αλλα γτ δεν θελουν να κοροιδευουν τον αλλον και να του το παιζουν οσιες και απο πισω να του τα φοραν. τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.......

Πόσες ακόμη Ελεηνικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
να ευακι αυτο σου λεω,βρες μου ενα-δυο μαλακες σαν αυτον να κανω οικοδομη οχι μονο ρετιρε!!!

Που να καταλάβεις εσύ ρε μαρμαρωμενόψυχη από ανθρώπινες σχέσεις; Για σένα όλα μεταφράζονται σε ευρά...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πόσες ακόμη Ελεηνικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

να σου πω. εσυ την ρωσσιδα γκομενα σου να την παιρνεις παρτουζα με τον κολλητο σου. εγω δεν γουσταρω τετοια σκηνικα με τους γκομενους μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πωπω στην αρχη γελαγα με το ελλεηνιδες και το χα βρει πολυ εξυπνο.....πλεον το χω  φαει τοσο πολυ στη μαπα (μαζι με μια μοσχαροκεφαλη ετσι για κολατσο) που το βαρεθηκα......βρειτε κατι αλλο πλιζ :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να σου πω. εσυ την ρωσσιδα γκομενα σου να την παιρνεις παρτουζα με τον κολλητο σου. εγω δεν γουσταρω τετοια σκηνικα με τους γκομενους μου

αχ εδω θα τα χαλασουμε βρε ευακι :2funny:

viva swinging :P

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κυριως βλεπουμε οτι ανηκεις στους ανορθογραφους αλλα τους τελειωμενους οχι αυτους που κανουν 2 λαθακια στο τοσο
ιμε τελιομενοσ γενικοσ οχι μονο οθοργαφικος αλα περσοτερο μιαλικοσ
μονο 82 εσις σιγουρα παραπανο ιστε καλα πεδια ολι σασ και κοπελεσ γιαφτο και γο σασ αγαπο ολουσ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πωπω στην αρχη γελαγα με το ελλεηνιδες και το χα βρει πολυ εξυπνο.....πλεον το χω  φαει τοσο πολυ στη μαπα (μαζι με μια μοσχαροκεφαλη ετσι για κολατσο) που το βαρεθηκα......βρειτε κατι αλλο πλιζ :P

ασε ρε μουνιτσα δεν βγαινουν τετοια θεματα συχνα με τοσο ψωμι :2funny: :2funny: :2funny: μια φορα τα 1000 χρονια σαν τα τετραφυλλα τριφυλλια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506

Ίσως επειδή συνειδητοποίησες ότι,τελικά, ΕΙΣΑΙ και ΣΥ μία απ' αυτές...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μα δεν ειπε οτι θα τους κανει και δωρακια για να του κατσουν.....

ευακι καταλαβε επιτελους πως πλην 1-2 φωτεινων εξαιρεσεων εδω μεσα ειδικα δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.
Περιμενεις να καταλαβει ο ανατολ-γαμω -στον υπνομου-ρωσσακια και ο αλλος ο καφρος ο παλιος την σκεψη σου?
Αυτοι γεννηθηκαν για να πληρωνουν στα μπουρδελα ,και μονο αυτο.
΅Ειναι ανικανοι να κανουν φιλες γυναικες γιατι απλα μας θεωρουν κατωτερες σαν ειδος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ασε ρε μουνιτσα δεν βγαινουν τετοια θεματα συχνα με τοσο ψωμι :2funny: :2funny: :2funny: μια φορα τα 1000 χρονια σαν τα τετραφυλλα τριφυλλια

ναι ρε γμτ.......και να δουλευω???? κριμα.......θα χυσει μπολικο μελανι.....χαχαχαχαχα

Ίσως επειδή συνειδητοποίησες ότι,τελικά, ΕΙΣΑΙ και ΣΥ μία απ' αυτές...

χαχαχααχαχχα ναι ναι που το βρηκες? :2funny:

ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εισαι βλακας ή το παιζεις....

ουτε στο μικρο δαχτυλακι του τοντοκ δε μοιαζεις κριμα :(
αυτος ελεγε και αληθειες.....ακομψα μεν και ισοπεδωτικα αλλα τις ελεγε.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506

Ναι, ναι. Ξέρω. Σας πέφτει ψυχολογικά βαρύ να τον μοιράζεστε. Γι αυτό σου είπα. Δεν ξέρετε τι θα πει φιλία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν γινεται να ταιριαζουμε σε ολα :grin:
τι να κανουμε εδω χωριζουν οι δρομοι μας. εχε γεια αγαπημενη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδη αμα παμε σε κανα swing club εκει στα μερη σου θα μας φτυσεις? :2funny:

κριμα γιατι μου αρεσαν οι γοβες........χχααχαχχαχ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ευακι καταλαβε επιτελους πως πλην 1-2 φωτεινων εξαιρεσεων εδω μεσα ειδικα δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.
Περιμενεις να καταλαβει ο ανατολ-γαμω -στον υπνομου-ρωσσακια και ο αλλος ο καφρος ο παλιος την σκεψη σου?
Αυτοι γεννηθηκαν για να πληρωνουν στα μπουρδελα ,και μονο αυτο.
΅Ειναι ανικανοι να κανουν φιλες γυναικες γιατι απλα μας θεωρουν κατωτερες σαν ειδος.

διατηρω τις αμφιβολιες μου και για τους δυο. ποιος ξερει τι πικρες εχει φαει ο ανατολ. για τον παλιο δεν ξερω καθολου, λεει οτι ειχε και γκομενες. τωρα αν μας θεωρουν κατωτερες καποιοι περαν της πλακας, μπροστα τους θα τα βρουν οι αληθεια δεν κρυβεται.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
ναι ρε γμτ.......και να δουλευω???? κριμα.......θα χυσει μπολικο μελανι.....χαχαχαχαχα

χαχαχααχαχχα ναι ναι που το βρηκες? :2funny:

ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εισαι βλακας ή το παιζεις....

ουτε στο μικρο δαχτυλακι του τοντοκ δε μοιαζεις κριμα :(
αυτος ελεγε και αληθειες.....ακομψα μεν και ισοπεδωτικα αλλα τις ελεγε.....

Δεν έχω φιλοδοξία να μοιάσω σε κανέναν. Αλήθειες λέω. Άλλο αν δε σου αρέσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom