Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μου περιγράφεις τον εαυτό σου σαν ένα άψυχο, ορμονοκρατούμενο ρομπότ...

γτ παλιε. εσυ οταν πλησιαζεις μια γυναικα σκεφτεσαι παντα οτι μπορει να παει σε σχεση; κι αμα δεν θες σχεση εκεινη την εποχη; και θες μονο να πηδηξεις; κολλας γτ ειμαι γυναικα; πολλοι αντρες αντιδρουν οπως εγω και μαλιστα συχνοτερα απ οτι εγω; τι ειναι αυτο που σε σοκαρει;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μάλλον δεν το ΄πιασες καλά αυτό π ΄πα..
όταν πρόκειται για μπουρδελότσαρκες
ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι ανοιχτό βιβλίο..

Μια χαρά τό  'πιασα...
Ειδικά την κουτοπονηριά σας, τη βλέπω κάθε μέρα...
Όπως και τις παπατζήδικες καραμέλες σας, άλλωστε, που δεν τις πιστεύετε ούτε εσεις οι ίδιες...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο ομως δεν δινει το δικαιωμα σε καποιους να νομιζουν πως η σεξουαλικη μας ζωη ειναι μονο ο γκομενος και ειμαστε στερημενες η οτι επειδη ειμαστε εδω ψαχνουμε απαρεττητα κατι.
Ενδιαμεσο δεν υπαρχει?
Δεν εχουν σκεφτει ποτε πως οπως οι ιδιοι βρησκουν μια περιστασιακη σχεση καθαρα σεξουαλικη το ιδιο μπορει να κανουμε κι εμεις?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μια χαρά τό  'πιασα...
Όπως και τις παπατζήδικες καραμέλες σας, άλλωστε, που δεν τις πιστεύετε ούτε εσεις οι ίδιες...

τοτε γτ ειμαστε εδω;
α) για να βρουμε αντρα/γαμια
β) για να κυριαρχισουμε παντου;
γ) αλλο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εσείς είστε ελλεηνίδες δεν τα κάνετε αυτά. βαβα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
πρωτον ευα

δευτερον ναι μου εχει τυχει να πω αυτο τον θελω να τον γαμησω και τπτ παραπανω... τοσο παραξενο ειναι; δεν λεω οτι για ολους σκεφτομαι αυτο. απλα εχει τυχει και αυτο

Έλειψα λίγο μέχρι να φάω και άναψε η συζήτηση. Πώς γαμάς τους άντρες εσύ?? Με strap on??

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
γτ παλιε. εσυ οταν πλησιαζεις μια γυναικα σκεφτεσαι παντα οτι μπορει να παει σε σχεση; κι αμα δεν θες σχεση εκεινη την εποχη; και θες μονο να πηδηξεις; κολλας γτ ειμαι γυναικα; πολλοι αντρες αντιδρουν οπως εγω και μαλιστα συχνοτερα απ οτι εγω; τι ειναι αυτο που σε σοκαρει;

Τι να με σοκάρει ρε Eva; Είμαι αρκετά γυριστρούλης και βλέπω παντού γυναίκες να μαμάνε στην ψύχρα άντρες που μόλις έχουν γνωρίσει. Δεν με σοκάρει αυτό αλλά μου φαίνεται λίγο τεχνητό (να πηδηχτούμε μεν αλλά μετά να σε απορρίψω πρώτη για να μην με πληγώσεις εσύ). Προσωπικά, και στο χειρότερο one night stand που έχω κάνει λιάδα στο μεθύσι και πάλι είχα βάλει συναίσθημα και σίγουρα όταν ξαναβλέπω την κοπέλα νοιώθω τρυφερότητα για τις έστω λίγες ψιλοαπελπισμένες αλλά ανθρώπινες στιγμές που περάσαμε μαζί.  

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτο ομως δεν δινει το δικαιωμα σε καποιους να νομιζουν πως η σεξουαλικη μας ζωη ειναι μονο ο γκομενος και ειμαστε στερημενες η οτι επειδη ειμαστε εδω ψαχνουμε απαρεττητα κατι.
Ενδιαμεσο δεν υπαρχει?
Δεν εχουν σκεφτει ποτε πως οπως οι ιδιοι βρησκουν μια περιστασιακη σχεση καθαρα σεξουαλικη το ιδιο μπορει να κανουμε κι εμεις?

Τι θα πει ο παπάς του χωριού; Διαολεμένη

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ενδιαμεσο δεν υπαρχει?
[size=11pt]Δεν εχουν σκεφτει ποτε πως οπως οι ιδιοι βρησκουν μια περιστασιακη σχεση καθαρα σεξουαλικη το ιδιο μπορει να κανουμε κι εμεις?
[/size]

Αυτό είναι προφανές, μια και στο σεξ χρειάζονται δύο (τουλάχιστον) :rockon:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μια χαρά τό  'πιασα...

Άλλο κουτοπονηριά,άλλο απλή ενημέρωση.. :sunglasses:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι να με σοκάρει ρε Eva; Είμαι αρκετά γυριστρούλης και βλέπω παντού γυναίκες να μαμάνε στην ψύχρα άντρες που μόλις έχουν γνωρίσει. Δεν με σοκάρει αυτό αλλά μου φαίνεται λίγο τεχνητό (να πηδηχτούμε μεν αλλά μετά να σε απορρίψω πρώτη για να μην με πληγώσεις εσύ).Προσωπικά, και στο χειρότερο night stand που έχω κάνει λιάδα στο μεθύσι και πάλι είχα βάλει συναίσθημα και σίγουρα όταν ξαναβλέπω την κοπέλα νοιώθω τρυφερότητα για τις έστω λίγες ψιλοαπελπισμένες αλλά ανθρώπινες στιγμές που περάσαμε μαζί.  

δεν ειναι αναγκαστικα αυτος ο λογος που μας ωθει να μην θελουμε καποιον για παραπανω πραματα. συμφωνω οτι μπορει να γινει και δυστυχως πολλες γυναικες το κανουν και δεν το επικτροτω, αλλα σιγουρα δεν ειναι ο μοναδικος λογος. προσωπικα δεν νιωθω ανετα να καθισω σε καποιον με τον που τον γνωρισα, αυτο ομως δεν σημανει οτι τον θελω ντε και καλα για σχεση, ουτε οτι δεν μπορω να ριξω ενα φιλικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom