Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θελεις να γαμησεις Ο Λ Ε Σ τις γυναικες που γνωρισες ??? Εγω , παλι , ρε φιλε  Δ Ε Ν θελω !... και sorry κι'ολας...

εισαι ελευθερος ειπαμε?
εχεις σταθερη δουλεια? ποσα βγαζεις τον μηνα?
περνα να σου δωσω σταθερο τηλ τωρα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Συντονίσου καλύτερα...άλλα κατάλαβες...
  ...απλα , εσυ πρεπει να καταλαβεις , οτι οπως δεν θελουν ΟΛΕΣ να πηδιουνται με ΟΛΟΥΣ , με την ιδια ακριβως λογικη , μπορουν και ΟΛΟΙ , να μην θελουν να πηδιουνται με ΟΛΕΣ ! Σαφεστερα , δεν μπορω να το γραψω ...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αχα εδω εισαι ρεπορτερ της κακιας ωρας?
Πυρηνικο ποντικι τησ κριμαιας?

Πάλι τις τσατσορουφιανιές θα αρχίσετε εδώ ρε παιδιά; (γιατί κάτι μου λέει ότι ήδη γνωρίζεστε και είσαστε αμφότεροι κλώνοi);

Αφήστε να γίνει καμία ωραία συζήτηση...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
o easy είναι βούτυρο στο ψωμί
των ακατανόμαστων!....  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Πάλι τις τσατσορουφιανιές θα αρχίσετε εδώ ρε παιδιά; (γιατί κάτι μου λέει ότι ήδη γνωρίζεστε και είσαστε αμφότεροι κλώνοi);

Εγώ κλώνος με τη σπαι;  :2funny: :thumbsup:
Είδες σπαι είμαστε αυτοκόλλητοι  :grin:
Σόρρυ που σας χαλάμε τη συζήτηση συνεχίστε  :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
  ...απλα , εσυ πρεπει να καταλαβεις , οτι οπως δεν θελουν ΟΛΕΣ να πηδιουνται με ΟΛΟΥΣ , με την ιδια ακριβως λογικη , μπορουν και ΟΛΟΙ , να μην θελουν να πηδιουνται με ΟΛΕΣ ! Σαφεστερα , δεν μπορω να το γραψω ...

Αγάπη μου γλυκειά αυτό έγραψα εγώ; Διαβάζεις αυτά που γράφω ή θέλεις απλά να εντυπωσιάσεις τις γυναίκες εδώ μέσα;

Σαφώς και δεν θέλω να μαμάω ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Δεν βάζω υποκριτικούς περιορισμούς όμως, του στυλ "δεν ψάχνω γκόμενο εδώ"....  

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Δηλαδη ρε μπαρμπα τη συζητηση σοβαρη να κανω μαζι σου οταν λες ολες αυτες τις ανοησιες παραπανω?
Δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια,δεν το καταλαβενεις?
Τουλαχιστο ο αλλος εχει περισσοτερες πιθανοτητες, δεν κανει τον  super αντρα που τις φερνει ολες βολτα.
Αντε στο καφενειο για καμια πρεφα λεμεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Δώσε εμένα καλύπτω τα κριτήρια  :rolleyes:
...μην μου κοβεις την τυχη μου, ρε FORUMREPORTER ...Ειπαμε ... οι τρελλες ειναι ειδικοτητα μου ! Μετα την Βικυ , η spy το πουλι μου παει ! Ρε παλιε , καταλαβαινω τις αναζητησεις και τις ανησυχιες σου ! Απλα... ο τροπος που τις εκθετεις ... σε εκθετει ! Αυτο ... και να με συμπαθας , αλλα πιο πολυ τις εκνευριζεις , παρα αποκτας απαντησεις σε οσα σε   ενδιαφερουν !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αγάπη μου γλυκειά αυτό έγραψα εγώ; Διαβάζεις αυτά που γράφω ή θέλεις απλά να εντυπωσιάσεις τις γυναίκες εδώ μέσα;

Σαφώς και δεν θέλω να μαμάω ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Δεν βάζω υποκριτικούς περιορισμούς όμως, του στυλ "δεν ψάχνω γκόμενο εδώ"....  
δλδ οποιος δεν σκεφτεται οπως το δικο σου ακατανοητο μυαλο ειναι υποκριτης?
αν για σενα ειναι λογικο το να ψαχνεις  για γκομενες παντου ειτε ελευθερος ειτε δεσμευμενος, πρεπει να ισχυει για ολους?

χαλαρωσε λιγο...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε μπαρμπα τη συζητηση σοβαρη να κανω μαζι σου οταν λες ολες αυτες τις ανοησιες παραπανω?
Δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια,δεν το καταλαβενεις?
Τουλαχιστο ο αλλος εχει περισσοτερες πιθανοτητες, δεν κανει τον  super αντρα που τις φερνει ολες βολτα.
Αντε στο καφενειο για καμια πρεφα λεμεεεεεεεεε

Ποιες περισσότερες πιθανότητες μωρή λωλή, με σένα; Που το γράψιμο σου δεν είναι γυναικείο αλλά αντρικό (άρα προς τραβέλι παίζεις); Και όσο για το άλλο, άμα φας μπιφτέκι 18ποντο από τον μπάρμπα θα φωνάζεις "Τούνισι και Μπαρμπαριά"!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάλι προτιμώ palio pounai allios παρά μερικούς άλλους π γράφουν όλο
τα ίδια κ τα ίδια..

Επισκέπτης

Ρε φιλε , δοξα τω θεω , μαλλον μου περισσευει , παρα μου λειπει το σεξ ...μα και αλλιως να'ταν τα πραγματα ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ???????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δλδ οποιος δεν σκεφτεται οπως το δικο σου ακατανοητο μυαλο ειναι υποκριτης?
αν για σενα ειναι λογικο το να ψαχνεις  για γκομενες παντου ειτε ελευθερος ειτε δεσμευμενος, πρεπει να ισχυει για ολους?

χαλαρωσε λιγο...

Bite η κατινίστικη αποθέωση της υποκρισίας (που βάζει στο στόμα μου λόγια που δεν είπα)!

Εσύ πάλι Bite όταν είσαι ανάμεσα σε άντρες ούτε καν σου περνάει από το μυαλό να έκανες γλύκες με τον γοητευτικότερο από αυτούς! Είσαι του "αμέμπτου και υπεράνω..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom