Θελεις να γαμησεις Ο Λ Ε Σ τις γυναικες που γνωρισες ??? Εγω , παλι , ρε φιλε Δ Ε Ν θελω !... και sorry κι'ολας...
εισαι ελευθερος ειπαμε?
εχεις σταθερη δουλεια? ποσα βγαζεις τον μηνα?
περνα να σου δωσω σταθερο τηλ τωρα....
Θελεις να γαμησεις Ο Λ Ε Σ τις γυναικες που γνωρισες ??? Εγω , παλι , ρε φιλε Δ Ε Ν θελω !... και sorry κι'ολας...
εισαι ελευθερος ειπαμε?
εχεις σταθερη δουλεια? ποσα βγαζεις τον μηνα?
περνα να σου δωσω σταθερο τηλ τωρα....
Δώσε εμένα καλύπτω τα κριτήρια
αχα εδω εισαι ρεπορτερ της κακιας ωρας?
Πυρηνικο ποντικι τησ κριμαιας?
...απλα , εσυ πρεπει να καταλαβεις , οτι οπως δεν θελουν ΟΛΕΣ να πηδιουνται με ΟΛΟΥΣ , με την ιδια ακριβως λογικη , μπορουν και ΟΛΟΙ , να μην θελουν να πηδιουνται με ΟΛΕΣ ! Σαφεστερα , δεν μπορω να το γραψω ...Συντονίσου καλύτερα...άλλα κατάλαβες...
αχα εδω εισαι ρεπορτερ της κακιας ωρας?
Πυρηνικο ποντικι τησ κριμαιας?
Πάλι τις τσατσορουφιανιές θα αρχίσετε εδώ ρε παιδιά; (γιατί κάτι μου λέει ότι ήδη γνωρίζεστε και είσαστε αμφότεροι κλώνοi);
Αφήστε να γίνει καμία ωραία συζήτηση...
...απλα , εσυ πρεπει να καταλαβεις , οτι οπως δεν θελουν ΟΛΕΣ να πηδιουνται με ΟΛΟΥΣ , με την ιδια ακριβως λογικη , μπορουν και ΟΛΟΙ , να μην θελουν να πηδιουνται με ΟΛΕΣ ! Σαφεστερα , δεν μπορω να το γραψω ...
Πάλι τις τσατσορουφιανιές θα αρχίσετε εδώ ρε παιδιά; (γιατί κάτι μου λέει ότι ήδη γνωρίζεστε και είσαστε αμφότεροι κλώνοi);
Αφήστε να γίνει καμία ωραία συζήτηση...
...μην μου κοβεις την τυχη μου, ρε FORUMREPORTER ...Ειπαμε ... οι τρελλες ειναι ειδικοτητα μου ! Μετα την Βικυ , η spy το πουλι μου παει ! Ρε παλιε , καταλαβαινω τις αναζητησεις και τις ανησυχιες σου ! Απλα... ο τροπος που τις εκθετεις ... σε εκθετει ! Αυτο ... και να με συμπαθας , αλλα πιο πολυ τις εκνευριζεις , παρα αποκτας απαντησεις σε οσα σε ενδιαφερουν !Δώσε εμένα καλύπτω τα κριτήρια
δλδ οποιος δεν σκεφτεται οπως το δικο σου ακατανοητο μυαλο ειναι υποκριτης?Αγάπη μου γλυκειά αυτό έγραψα εγώ; Διαβάζεις αυτά που γράφω ή θέλεις απλά να εντυπωσιάσεις τις γυναίκες εδώ μέσα;
Σαφώς και δεν θέλω να μαμάω ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Δεν βάζω υποκριτικούς περιορισμούς όμως, του στυλ "δεν ψάχνω γκόμενο εδώ"....
...εσυ γρηγορα στην περιπολια σου !!!!!!!o easy είναι βούτυρο στο ψωμί
των ακατανόμαστων!....
Δηλαδη ρε μπαρμπα τη συζητηση σοβαρη να κανω μαζι σου οταν λες ολες αυτες τις ανοησιες παραπανω?
Δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια,δεν το καταλαβενεις?
Τουλαχιστο ο αλλος εχει περισσοτερες πιθανοτητες, δεν κανει τον super αντρα που τις φερνει ολες βολτα.
Αντε στο καφενειο για καμια πρεφα λεμεεεεεεεεε
...μην μου κοβεις την τυχη μου, ρε FORUMREPORTER ...Ειπαμε ... οι τρελλες ειναι ειδικοτητα μου ! Μετα την Βικυ , η spy το πουλι μου παει !
Ρε φιλε , δοξα τω θεω , μαλλον μου περισσευει , παρα μου λειπει το σεξ ...μα και αλλιως να'ταν τα πραγματα ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ????????Αγάπη μου γλυκειά αυτό έγραψα εγώ; Διαβάζεις αυτά που γράφω ή θέλεις απλά να εντυπωσιάσεις τις γυναίκες εδώ μέσα;
Σαφώς και δεν θέλω να μαμάω ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Δεν βάζω υποκριτικούς περιορισμούς όμως, του στυλ "δεν ψάχνω γκόμενο εδώ"....
δλδ οποιος δεν σκεφτεται οπως το δικο σου ακατανοητο μυαλο ειναι υποκριτης?
αν για σενα ειναι λογικο το να ψαχνεις για γκομενες παντου ειτε ελευθερος ειτε δεσμευμενος, πρεπει να ισχυει για ολους?
χαλαρωσε λιγο...
Εγώ πάλι προτιμώ palio pounai allios παρά μερικούς άλλους π γράφουν όλο
τα ίδια κ τα ίδια..
...Βρηκες οπαδο του Μπακουνιν και ειπες να αδραξεις την ευκαιρια ?????????? Ουστ ... αλητη - ρουφιανε - δημοσιογραφε !!!Οκ ασε μου τη Βίκυ τότε ;)