Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε γαμώ την πανακόλαση μου...

Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το site είναι πρωτοφανές (καθρεπτίζει όμως απόλυτα την πραγματικότητα εκεί έξω στην κοινωνία μας). 3-4 τσατσοδικτυωμένες, συμπλεγματικές έως και ψιλοφακλάνες, σίγουρα ψιλοαγάμητες Ελληνίδες (τρελαμένες από τη βαρβατο-οσμή 60.000 τσολών - όσα τα άρρενα μέλη του site) επιχειρούν διαρκώς να κυριαρχήσουν σε όλα τα thread εδώ μέσα, καπελώνοντας κάθε βασικό θέμα και προωθώντας τσατσο-γυναικο-παρείστικα τις δικές τους απόψεις. Και όλα αυτά σε ένα καθαρά αντρικό, καυλο-site!

Και μετά σου λένε ότι η κοινωνία μας είναι ανοιχτή και ελεύθερη και οι Ελληνίδες δεν είναι Ελλεηνίδες! Μόνο σε μία πεινασμένη, στερημένη, κακογαμημένη κοινωνία θα συνέβαινε αυτό το  φαινόμενο!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κερνάω sushi :cheesy:, εντελώς φιλικά, να μην υπάρχει παρανόησις

μπλιαξ

Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το site είναι πρωτοφανές (καθρεπτίζει όμως απόλυτα την πραγματικότητα εκεί έξω στην κοινωνία μας). 3-4 τσατσοδικτυωμένες, συμπλεγματικές έως και ψιλοφακλάνες, σίγουρα ψιλοαγάμητες Ελληνίδες (τρελαμένες από τη βαρβατο-οσμή 60.000 τσολών - όσα τα άρρενα μέλη του site) επιχειρούν διαρκώς να κυριαρχήσουν σε όλα τα thread εδώ μέσα, καπελώνοντας κάθε βασικό θέμα και προωθώντας τσατσο-γυναικο-παρείστικα τις δικές τους απόψεις. Και όλα αυτά σε ένα καθαρά αντρικό, καυλο-site!

Και μετά σου λένε ότι η κοινωνία μας είναι ανοιχτή και ελεύθερη και οι Ελληνίδες δεν είναι Ελλεηνίδες! Μόνο σε μία πεινασμένη, στερημένη, κακογαμημένη κοινωνία θα συνέβαινε αυτό το  φαινόμενο!

κ ειπαμε.. μην κοβεις τα χαπια
σε χαλαει!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μεσα στο θεμα ειμαστε, αφου ελλεινηδες ειμαστε και αυτο ειναι το θεμα μας, βγαλτε συμπερασμα λοιπον, εχετε το δειγμα ελλεινηδων μπροστα σας

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απλα γκομενες β΄ διαλογης...... :birdman: >:cheesy: >:cheesy: :thefinge:
μεσα στο θεμα ειμαστε, αφου ελλεινηδες ειμαστε και αυτο ειναι το θεμα μας, βγαλτε συμπερασμα λοιπον, εχετε το δειγμα ελλεινηδων μπροστα σας

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εισαι και δυστυχως φαινεσαι!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μπλιαξ ξε μπλιαξ :cheesy: αυτό κερνάω, έλα και μη φας τίποτα :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα ρε εγω σε ειχα για ΣΤ...... φιλεναδα ελα και ανεβενουμε εγω ειμαι ακομα Ε
προσπαθω να τους παραπλανησω...
αλλα ειμαι κ δυστυχως φαινομαι κιολας απ οτι διαβασα πιο πανω  κ αποτυγχανω παταγωδως..
μπλιαξ ξεμπλιαξ :cheesy: αυτό κερνάω, έλα και μη φας τίποτα :cheesy:

τζεντλεμαν σου λενε μετα...

δεχομαι κ ιταλικο ρεστοραντε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αλλα ειμαι κ δυστυχως φαινομαι κιολας απ οτι διαβασα πιο πανω  κ αποτυγχανω παταγωδως..

θα πεθανουμε ασχημες και χοντρες, κριμα τα κομμωτηρια που πληρωνουμε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Θα σε συνοδεύσω ως έχει. Τώρα τι θα συνφάγεις...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή τελικά έχει τη χάρη του να το κάνεις με Ελλεηνίδα (έχω εξηγήσει και πάλι ότι μόνο στα 4 τιμωρείται η ελλεηνότητα της Ελληνίδας) και επειδή είμαι ντόμπρο και στα ίσα παιδί - όχι σαν το Leonoro που το πάει λάοου - λάου με σούσι και λαλακίες) όποια Ελλεηνίδα θέλει να βγάλουμε τα ματάκια μας ας στείλει pm.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λεονορο κουφαλα.....ακου σουσι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Παραβλέπεις μερικά πράγματα όμως.
Το thread αυτό ανοίχτηκε από άντρες κ αν έχει φτάσει ως εδώ π ΄ναι πάλι είναι γιατί το συνεχίσανε άντρες με ισοπεδωτικές απόψεις.Τι να κάνουμε,μερικοί τελικά έχουνε αθεράπευτα μεγάλο κόλλημα με τις Ελληνίδες.. :P
Το ότι οι κοπέλες απλά προσπαθούν να "αμυνθούν" σου φαίνεται τόσο παράλογο?
Κ ένα 5χρονο παιδάκι καταλαβαίνει ότι πολλά από αυτά π λέγονται εδώ είναι από ακραία εώς παράλογα...

btw,σε αυτό το thread γράφονται κάθε μέρα σελίδες επί σελίδων..έχει αρχίσει κ σέρνεται λίγο η βάση του forum ή μ φαίνεται? Εμφανίζεται κ το notification για τα τεχνικά προβλήματα ,οπότε λέω τώρα εγώ..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παραβλέπεις μερικά πράγματα όμως.
Το thread αυτό ανοίχτηκε από άντρες κ αν έχει φτάσει ως εδώ π ΄ναι πάλι είναι γιατί το συνεχίσανε άντρες με ισοπεδωτικές απόψεις.Τι να κάνουμε,μερικοί τελικά έχουνε αθεράπευτα μεγάλο κόλλημα με τις Ελληνίδες.. :P
Το ότι οι κοπέλες απλά προσπαθούν να "αμυνθούν" σου φαίνεται τόσο παράλογο?
Κ ένα 5χρονο παιδάκι καταλαβαίνει ότι πολλά από αυτά π λέγονται εδώ είναι από ακραία εώς παράλογα...

btw,σε αυτό το thread γράφονται κάθε μέρα σελίδες επί σελίδων..έχει αρχίσει κ σέρνεται λίγο η βάση του forum ή μ φαίνεται? Εμφανίζεται κ το notification για τα τεχνικά προβλήματα ,οπότε λέω τώρα εγώ..

Κλαμμένα μου ματάκια δεν παρακολουθείς αρκετά αυτό το site

Οι γυναίκες εδώ δεν φαίνεται από τις δημοσιεύσεις τους να είναι μία καταπιεσμένη μειονότητα αλλά κωλοπετσωμένες και ψιλο-αλλαζονικές καπελώτριες των περισσότερων βασικών θεμάτων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom