Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κλαμμένα μου ματάκια δεν παρακολουθείς αρκετά αυτό το site

Οι γυναίκες εδώ δεν φαίνεται από τις δημοσιεύσεις τους να είναι μία καταπιεσμένη μειονότητα αλλά κωλοπετσωμένες και ψιλο-αλλαζονικές καπελώτριες των περισσότερων βασικών θεμάτων!

και το χειροτερο σου!
Δεν σου καθομαστε ε?
:2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επειδή τελικά έχει τη χάρη του να το κάνεις με Ελλεηνίδα (έχω εξηγήσει και πάλι ότι μόνο στα 4 τιμωρείται η ελλεηνότητα της Ελληνίδας) και επειδή είμαι ντόμπρο και στα ίσα παιδί - όχι σαν το Leonoro που το πάει λάοου - λάου με σούσι και λαλακίες) όποια Ελλεηνίδα θέλει να βγάλουμε τα ματάκια μας ας στείλει pm.

λεονορο κουφαλα.....ακου σουσι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είδες; Κοίτα παλιέ... επειδή εγώ θέλω να γαμήσω εδώ και δη να τιμωρήσω στα 4 τις ελλεηνίδες το πάω λάου λάου. Εσύ που περιμένεις πμ, δεν. Πηγαινε λάου λάου και θα τα καταφέρεις....αύριο ...μεθαύριο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ακολουθεις τη ρουσοπουλια μεθοδο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κλαμμένα μου ματάκια δεν παρακολουθείς αρκετά αυτό το site

Οι γυναίκες εδώ δεν φαίνεται από τις δημοσιεύσεις τους να είναι μία καταπιεσμένη μειονότητα αλλά κωλοπετσωμένες και ψιλο-αλλαζονικές καπελώτριες των περισσότερων βασικών θεμάτων!

Όπως επίσης βλέπω μερικούς να βρίζουν Ελληνίδες παντού,οπότε είναι φαύλος κύκλος το πράμα..
Εκεί π θέλω να καταλήξω είναι ότι σίγουρα δεν το ξεκίνησαν οι κοπέλες του site αυτό..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
και το χειροτερο σου!
Δεν σου καθομαστε ε?
:2funny: :2funny: :2funny:

Κοίταξε, δεν είναι το ιδανικό μου να το κάνω με ανέραστη ψιλοφακλάνα...

Η αδυναμία μου είναι οι ξένες (όχι επί πληρωμή). Τυχαίνει όμως να ξαπλώνω που και που και με Ελληνικά τεμάχια, κάποια από τα οποία βάζουν κάτω τις ομορφότερες ξένες

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Όπως επίσης βλέπω μερικούς να βρίζουν Ελληνίδες παντού,οπότε είναι φαύλος κύκλος το πράμα..
Εκεί π θέλω να καταλήξω είναι ότι σίγουρα δεν το ξεκίνησαν οι κοπέλες του site αυτό..
ακριβως

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κοίταξε, δεν είναι το ιδανικό μου να το κάνω με ανέραστη ψιλοφακλάνα...

Η αδυναμία μου είναι οι ξένες (όχι επί πληρωμή). Τυχαίνει όμως να ξαπλώνω που και που και με Ελληνικά τεμάχια, κάποια από τα οποία βάζουν κάτω τις ομορφότερες ξένες

αρα γτ πρεπει ολες οι κοπελες εδω μεσα να ειμαστε ασχημες χοντρες μπαζολες κτλ;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Κλαμμένα μου ματάκια μπουρδελοσάιτ είναι εδώ, τι περίμενες εσύ; Είναι ένα σάιτ για να βγάζει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του. Και μόνο τόσοι άντρες εδώ μέσα που μαμάνε σε μπουρδέλα και δεν το ψάχνουν να μαμίσουν τη διπλανή τους λέει πολλά.

Όμως τι δουλειά έχουν in the first place οι γυναίκες εδώ μέσα;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κλαμμένα μου ματάκια μπουρδελοσάιτ είναι εδώ, τι περίμενες εσύ; Είναι ένα σάιτ για να βγάζει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του. Και μόνο τόσοι άντρες εδώ μέσα που μαμάνε σε μπουρδέλα και δεν το ψάχνουν να μαμίσουν τη διπλανή τους λέει πολλά.

χμμμμ εχεις σκεφτει ποτε οτι μας αρεσει περισσοτερο να μιλαμε με αντρες και οχι με αλλες γυναικες; οχι γτ ψαχνουμε γκομενο. απλα γτ σε μερικα πραματα εχετε πιο ανοιχτο μυαλο και σιγουρα το σεξ ειναι ενα απο αυτα

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Να δούνε πως σκέφτονται οι άντρες,τις συνήθειες τους
να γίνουν λίγο πιο υποψιασμένες.. ;)
Κανονικά θα ΄πρεπε να τις έχουν στα ώπα-ώπα π ενδιαφέρονται..

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα..

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

θα σου φερω ενα bic να ριξεις μια ξουρα αυτο το τεμαχιο που εχεις στο  avatar  σου και βλεπουμε.
μοσχαρι ειναι η γουρουνι? να ξερω να διαλεξω λεπιδα

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
χμμμμ εχεις σκεφτει ποτε οτι μας αρεσει περισσοτερο να μιλαμε με αντρες και οχι με αλλες γυναικες; οχι γτ ψαχνουμε γκομενο. απλα γτ σε μερικα πραματα εχετε πιο ανοιχτο μυαλο και σιγουρα το σεξ ειναι ενα απο αυτα

Αυτό με το ανοικτό μυαλό το πιστεύω κ εγώ..
ακόμα κ μερικές φίλες μου "κολητές" ντρέπονται να κάνουν "ανοιχτές συζητήσεις"

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Επειδή και οι κολητές μου το λένε συνέχεια αυτό, εμένα με κουράζει αυτό το περιοριστικό "δεν ψάχνουμε γκόμενο". Προσωπικά, έχω υπάρξει και παντρεμένος και σε σοβαρές σχέσεις και δεν έβαζα ποτέ περιορισμό στυλ "δεν ψάχνω γκόμενα" όταν επικοινωνούσα με ανοιχτόμυαλες γυναίκες. Και επειδή με φτιάχνει πολύ η αξιόλογη πνευματικά γυναίκα βρέθηκα στο κρεβάτι με κάποιες από αυτές. Με κουράζει λοιπόν το "δεν ψάχνουμε γκόμενο"! Είμαι περπατημένο παιδάκι και έχω δει δεκάδες γυναίκες που "δεν ψάχνανε γκόμενο" να το κάνουν με τον πρώτο άντρα που τις ταύλωσε... 

Επισκέπτης
Να δούνε πως σκέφτονται οι άντρες,τις συνήθειες τους
να γίνουν λίγο πιο υποψιασμένες.. ;)
Κανονικά θα ΄πρεπε να τις έχουν στα ώπα-ώπα π ενδιαφέρονται..

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα..
... Θελω να πιστευω , οτι ετσι ακριβως ειναι ! Το΄χω γραψει και παλιοτερα ! Το αν ειναι ετσι , ομως , η οχι , ειναι κατι , που ισως δεν θα επρεπε να μας απασχολει ! Αν καποιος δεν κανει κεφι ... απλα αδιαφορει και ...τελος ! Στο κατω-κατω , ολοι ( οσοι δεν γνωριζομαστε )ειμαστε ενα απλο ψευδωνυμο , που παυει να υπαρχει με το κλεισιμο του Η/Υ ! Σαφως , πισω απο αυτο κρυβεται μια ανθρωπινη συνειδηση , που , εν πολλοις , εκθετει ενα κομματι της ! Το να μπαινουμε σε τετοιες αντιπαραγωγικες συζητησεις (περα απο την χιουμοριστικη πλευρα,εχουν γραφτει θεικες ατακες) , ισως φανερωνει αλλα , που ουτε γνωστης ειμαι , για να τα αναλυσω , ουτε θα ενδιαφερουν καποιον . Αν τα δουμε ετσι , με καλη προδιαθεση και χιουμορ , σιγουρα , ολοι θα περασουμε πολυ καλα !

Επισκέπτης
:thumbsup:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή και οι κολητές μου το λένε συνέχεια αυτό, εμένα με κουράζει αυτό το περιοριστικό "δεν ψάχνουμε γκόμενο". Προσωπικά, έχω υπάρξει και παντρεμένος και σε σοβαρές σχέσεις και δεν έβαζα ποτέ περιορισμό στυλ "δεν ψάχνω γκόμενα" όταν επικοινωνούσα με ανοιχτόμυαλες γυναίκες. Και επειδή με φτιάχνει πολύ η αξιόλογη πνευματικά γυναίκα βρέθηκα στο κρεβάτι με κάποιες από αυτές. Με κουράζει λοιπόν το "δεν ψάχνουμε γκόμενο"! Είμαι περπατημένο παιδάκι και έχω δει δεκάδες γυναίκες που "δεν ψάχνανε γκόμενο" να το κάνουν με τον πρώτο άντρα που τις ταύλωσε... 

Και ζωντοχηρος δηλαδη.!
Η πληρη φολλα για μας που ψαχναμε γαμπρο εδω μεσα.
Δεν ειμαστε αξιολογες πνευματικα,αλλιος θα γυροφερναμε στο  fora  του Ιανος.

Επισκέπτης
Θελεις να γαμησεις Ο Λ Ε Σ τις γυναικες που γνωρισες ??? Εγω , παλι , ρε φιλε  Δ Ε Ν θελω !... και sorry κι'ολας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom