Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (12 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εντάξει .περα απο Την πλακα καποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και την γυναικεία  ψυχη..το σκοταδι της..απο τι είναι φτιαγμένη?ώστε  να μπορούμε να τις πλησιάσουμε χωρις φοβο..γιατι οτι γνωριζεις δεν το φοβασε..
τυπε τη γυναικεια ψυχη δεν την καταλαβαν οι μεγαλυτεροι φιλοσοφοι της ανθρωποτηταςμ θα την καταλαβουμε εμεις;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
εντάξει .περα απο Την πλακα καποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και την γυναικεία  ψυχη..το σκοταδι της..απο τι είναι φτιαγμένη?ώστε  να μπορούμε να τις πλησιάσουμε χωρις φοβο..γιατι οτι γνωριζεις δεν το φοβασε..

Ωρες ώρες καταλαβαίνω το τύπο που είπε ''πάω για τσιγάρα'' και δε ξαναγύρισε,πρέπει να ήταν Έλληνας!Πρέπει να αρχίσω το κάπνισμα! :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ωραία τύπε μας δίνεις το ελεύθερο σαν πιό παλιός να μπαχαλεύουμε το θέμα,οκ.
Ενα αναλαφρο θεμα ειναι, που προσφερεται για σπαμαρισμα και χαβαλέ.
Ούτε καποιο συγκεκριμενο θεμα εχει, ούτε ενημερωση για πουτανες. Απλο δεν ειναι?
Και ναι, αφου το θετεις ετσι, ως παλιος κρινω οτι ειναι απο τα θρεντ που σηκωνουν μπαχαλεμα.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Ενα αναλαφρο θεμα ειναι, που προσφερεται για σπαμαρισμα και χαβαλέ.
Ούτε καποιο συγκεκριμενο θεμα εχει, ούτε ενημερωση για πουτανες. Απλο δεν ειναι?
Και ναι, αφου το θετεις ετσι, ως παλιος κρινω οτι ειναι απο τα θρεντ που σηκωνουν μπαχαλεμα.

Καλά μη βαράς.Καταλάβαμε μας έπεισες

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
καλησπερα! Hi Hi
παιδι μου τι δουλεια εχει ενας μουναρος σαν εσενα εδω?
Grin Grin

Καποιοι εκτιμουν την αξια μου! εδω μεσα! κλαψ κλαψ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε αυτή τη χώρα, ένα από τα μεγάλα κακά,
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Θα έπρεπε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σε αυτή τη χώρα, ένα από τα μεγάλα κακά,
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Θα έπρεπε.
τυπε πιστευω η τροφικη αλυσιδα παει ως εξης
ανθρωπος
ζωα
φυτα
οργανικη υλη
ανοργανη υλη
κενο
ελλεεινιδες
πιρφοροι χοντρων ελλεεινιδων στο μπου

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
^^ έλαβα σήμερα το παρακάτω pm.

''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ  και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''

από ένα μέλος (leukos araphs?). Οκ. Should I be worried? Ναι επικοινωνήσω με οικογενειακή φίλη εισαγγελέα να με συμβουλέψει? Δεν θέλω να καταλήξω με κάποιον creepy stalker. Get a life, φίλε.

Πούτσες μπλε.

Αυτή η σχολή Leonin δεν κρατά online αρχείο αποφοίτων, και η γραμματεια Ιατρικής Πατρών ούτε τα ονόματα από τις κατανομές των φοιτητών.

Πρακτικά, δεν θα βρει τίποτα. Αν βρει αυτός ο λευκός άραψ, εδώ είμαι να μου περάσει χαλκά στην μύτη.

Ο λόγος που θα το έκανα να βρω ποια είσαι, ήταν από περιέργεια να δω την φάτσα, όπως έκανα με ένα Τρόλ που πλέον διαπρέπει στο Λιμενικό.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τυπε πιστευω η τροφικη αλυσιδα παει ως εξης
ανθρωπος
ζωα
φυτα
οργανικη υλη
ανοργανη υλη
κενο
σκατα
κατσαριδες
αρουραιοι
αλβανοι

ελλεεινιδες
πιρφοροι χοντρων ελλεεινιδων στο μπου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Καλώς το μωρο το ζουμπουρλουδικο
τυπε πως το γυρισες μεσα σε λιγες εβδομαδες απο το "δεν ασχολουμαι με μια ψευτρα" στο "καλως το ζουμπουρλουδικο" ο θεος και η ψυχη σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
^^ έλαβα σήμερα το παρακάτω pm.

''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ  και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''

από ένα μέλος (leukos araphs?). Οκ. Should I be worried? Ναι επικοινωνήσω με οικογενειακή φίλη εισαγγελέα να με συμβουλέψει? Δεν θέλω να καταλήξω με κάποιον creepy stalker. Get a life, φίλε.
Για δωσε μας το λινκ με το προφιλ του κυρίου αυτού.

Αν σιχαινομαι κατι ειναι οι ψευτομαγκες.
Αν χρειαστεις δικηγορο εδω ειμαι.
Κατι τετοιοι ξερεις, μολις περασουν το κατωφλι του δικαστηριου, τους φευγουν και τα χοντρα και τα ψιλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom