The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Το εχουν κατι μικρανήψια μου και τα βοηθάω.
Τυπε Crhis33, πλάκα μας κάνεις. Αναφέρεσαι σε ενα πολύ πολύ μικρό ποσοστό των Ελληνίδων, απο τις οποιες είναι ακόμη πιο λίγες αυτές που κάνουν παιχνίδι με περισσότερους από έναν ανδρα.Μάλλον δεν έχεις καει απο όμορφη τύπε η δεν έχεις πάει με πολλές η εχεις άλλη εικόνα του ωραίου εσύ!καραψωνάρες είναι και κομπλεξάρες και κοιτάνε να κάνουν κονέ και σχέση με φραγκάτους και τούμπανα για να λένε στις φίλες τους κοίτα τι χτύπησα!!Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στο κανόνα αλλά ειναι ελάχιστες
Σιγα το θρεντ ρε φιλε που σπαμαρουμε.Κατα πρωτον είναι το Νο 1 θρεντ σπαμαρισματος.Το τραβαει το σπαμ ,καταλαβες?Ρε τύποι, φιλικά σας το λέω κι ελπίζω να μην παρεξηγηθειτε γιατί τα γράφετε ωραία κι έχετε και χιούμορ πολλές φορές. Γιατί δεν ανοίγετε ένα τοπικ να τα πείτε μεταξύ σας ; Αναφέρομαι σε πενταγιωτισσα, αλήτισσα, alex71, zelijko.
Από τη στιγμή που μπαίνουν οι 2 γκομενες και αρχίζουν τα δικά τους, άσχετα με το θέμα του τρέχοντος τοπικ, αρχιζετε και τρολαρετε και βγαινετε εκτός θέματος.
Ας βάλει ένας αντμιν μία τάξη. Εμείς εδώ θέλουμε να μπαίνουμε να κραζουμε Ελλεηνίδες και να γράφουμε περιστατικά για τις γελοίες συμπεριφορές τους.
καλα λεει ο φλερτερΣιγα το θρεντ ρε φιλε που σπαμαρουμε.Κατα πρωτον είναι το Νο 1 θρεντ σπαμαρισματος.Το τραβαει το σπαμ ,καταλαβες?
^^ έλαβα σήμερα το παρακάτω pm.
''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''
από ένα μέλος (leukos araphs?). Οκ. Should I be worried? Ναι επικοινωνήσω με οικογενειακή φίλη εισαγγελέα να με συμβουλέψει? Δεν θέλω να καταλήξω με κάποιον creepy stalker. Get a life, φίλε.
μην εισαι κλανα μωρη μυγιαγγιχτη^^ έλαβα σήμερα το παρακάτω pm.
''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''
από ένα μέλος (leukos araphs?). Οκ. Should I be worried? Ναι επικοινωνήσω με οικογενειακή φίλη εισαγγελέα να με συμβουλέψει? Δεν θέλω να καταλήξω με κάποιον creepy stalker. Get a life, φίλε.
μην εισαι κλανα μωρη μυγιαγγιχτη
μαλακιουλες σου λεει ο τυπος
πες του να σου πει ποτε θα ερθεις να εχεις κανει τα μπωτε σου να βγεις κουκλα στη φωτο
ξεροχυνω με τη βλαισογονια σου
Ρε τύποι, φιλικά σας το λέω κι ελπίζω να μην παρεξηγηθειτε γιατί τα γράφετε ωραία κι έχετε και χιούμορ πολλές φορές. Γιατί δεν ανοίγετε ένα τοπικ να τα πείτε μεταξύ σας ; Αναφέρομαι σε πενταγιωτισσα, αλήτισσα, alex71, zelijko.
Από τη στιγμή που μπαίνουν οι 2 γκομενες και αρχίζουν τα δικά τους, άσχετα με το θέμα του τρέχοντος τοπικ, αρχιζετε και τρολαρετε και βγαινετε εκτός θέματος.
Ας βάλει ένας αντμιν μία τάξη. Εμείς εδώ θέλουμε να μπαίνουμε να κραζουμε Ελλεηνίδες και να γράφουμε περιστατικά για τις γελοίες συμπεριφορές τους.
Καλημερα! Μολις εκανα το πρωτο μ μπανιο για φετοςς!!
Η φωτο αφιερωμενη στον zeljko που αμφισβητει τις διμετρες ποδαρες μου!!
Εννοείται πως ναι!!!! Αγριο πράγμα ο Λευκός αράπης!!!!!ΔΕν ξέρεις εσύ είσαι φρέσκια εδώ!!!Μην τον προκαλείς γιατί θα μπλέξεις άσχημα αυτό σου λέω μόνο!!!
Αν θες τη συμβουλή μου διέγραψε το λογαριασμό σου και μην ξαναεμφανιστείς εδώ ποτέ!!!! Για το καλό σου!!!
εμενα μου στελνουν λινκ με προφιλ του φβ που πιστευουν οτι ειμαι εγω κ με ρωτανε αν οντως ειμαι!!
Ok. I've got nothing to hide though. :/ Δεν θα βρει τίποτα αξιόμεμπτο ώστε να με εκθέσει.