Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Το εχουν κατι μικρανήψια μου και τα βοηθάω.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Ρε τύποι, φιλικά σας το λέω κι ελπίζω να μην παρεξηγηθειτε γιατί τα γράφετε ωραία κι έχετε και χιούμορ πολλές φορές. Γιατί δεν ανοίγετε ένα τοπικ να τα πείτε μεταξύ σας ; Αναφέρομαι σε πενταγιωτισσα, αλήτισσα, alex71, zelijko.
Από τη στιγμή που μπαίνουν οι 2 γκομενες και αρχίζουν τα δικά τους, άσχετα με το θέμα του τρέχοντος τοπικ, αρχιζετε και τρολαρετε και βγαινετε εκτός θέματος.
Ας βάλει ένας αντμιν μία τάξη. Εμείς εδώ θέλουμε να μπαίνουμε να κραζουμε Ελλεηνίδες και να γράφουμε περιστατικά για τις γελοίες συμπεριφορές τους.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Μάλλον δεν έχεις καει απο όμορφη τύπε η δεν έχεις πάει με πολλές η εχεις άλλη εικόνα του ωραίου εσύ!καραψωνάρες είναι και κομπλεξάρες και κοιτάνε να κάνουν κονέ και σχέση με φραγκάτους και τούμπανα για να λένε στις φίλες τους κοίτα τι χτύπησα!!Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στο κανόνα αλλά ειναι ελάχιστες
Τυπε Crhis33,  πλάκα μας κάνεις. Αναφέρεσαι σε ενα πολύ πολύ μικρό ποσοστό των Ελληνίδων, απο τις οποιες είναι ακόμη πιο λίγες αυτές που κάνουν παιχνίδι με περισσότερους από έναν ανδρα.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ρε τύποι, φιλικά σας το λέω κι ελπίζω να μην παρεξηγηθειτε γιατί τα γράφετε ωραία κι έχετε και χιούμορ πολλές φορές. Γιατί δεν ανοίγετε ένα τοπικ να τα πείτε μεταξύ σας ; Αναφέρομαι σε πενταγιωτισσα, αλήτισσα, alex71, zelijko.
Από τη στιγμή που μπαίνουν οι 2 γκομενες και αρχίζουν τα δικά τους, άσχετα με το θέμα του τρέχοντος τοπικ, αρχιζετε και τρολαρετε και βγαινετε εκτός θέματος.
Ας βάλει ένας αντμιν μία τάξη. Εμείς εδώ θέλουμε να μπαίνουμε να κραζουμε Ελλεηνίδες και να γράφουμε περιστατικά για τις γελοίες συμπεριφορές τους.
Σιγα το θρεντ ρε φιλε που σπαμαρουμε.Κατα πρωτον είναι το Νο 1 θρεντ σπαμαρισματος.Το τραβαει το σπαμ ,καταλαβες?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σιγα το θρεντ ρε φιλε που σπαμαρουμε.Κατα πρωτον είναι το Νο 1 θρεντ σπαμαρισματος.Το τραβαει το σπαμ ,καταλαβες?
καλα λεει ο φλερτερ
μας ειστε αχρηστες εδω
ειδικα αφου μας χυλοπιτιασατε
να φυγετε να πατε αλλου
το ΜΠΟΥΛΟ

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
^^ έλαβα σήμερα το παρακάτω pm.

''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ  και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''

από ένα μέλος (leukos araphs?). Οκ. Should I be worried? Ναι επικοινωνήσω με οικογενειακή φίλη εισαγγελέα να με συμβουλέψει? Δεν θέλω να καταλήξω με κάποιον creepy stalker. Get a life, φίλε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ  και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''

από ένα μέλος (leukos araphs?). Οκ. Should I be worried? Ναι επικοινωνήσω με οικογενειακή φίλη εισαγγελέα να με συμβουλέψει? Δεν θέλω να καταλήξω με κάποιον creepy stalker. Get a life, φίλε.

typisa εδω ειναι αγρια τα πραγματα

ζουγκλα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

μην εισαι κλανα μωρη μυγιαγγιχτη
μαλακιουλες σου λεει ο τυπος
πες του να σου πει ποτε θα ερθει να εχεις κανει τα μπωτε σου να βγεις κουκλα στη φωτο  :vomit:

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
μην εισαι κλανα μωρη μυγιαγγιχτη
μαλακιουλες σου λεει ο τυπος
πες του να σου πει ποτε θα ερθεις να εχεις κανει τα μπωτε σου να βγεις κουκλα στη φωτο  :vomit:

:P :P you are right. περισσότερο το ανέφερα γιατί το θεώρησα pathetic. όχι επειδή με ανησύχησε. ^^ thanks πάντως.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

''Ενα μονο σου λεω...εχεις εκθεσει τον εαυτο σου τοσο πολυ που σε βρισκω ΕΥΚΟΛΑ  και οταν λεω ευκολα εννοω, πού μενεις με ποιον εισαι αυτη την περιοδο, και πού συχνάζεις. Και δε μπορώ να το κάνω μόνο εγώ αυτό αλλα και πολλοι αλλοι. Γι' αυτο σταματα να ξεφτιλιζεσαι αλλο γιατι μία φωτο με το κινητο την ωρα που γυρνας σπιτι ειναι αρκετη για να σταματησεις τις μαλακιουλες...''

huge-snake.gif

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Εννοείται πως ναι!!!! Αγριο πράγμα ο Λευκός αράπης!!!!!ΔΕν ξέρεις εσύ είσαι φρέσκια εδώ!!!Μην τον προκαλείς γιατί θα μπλέξεις άσχημα αυτό σου λέω μόνο!!! :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Αν θες τη συμβουλή μου διέγραψε το λογαριασμό σου και μην ξαναεμφανιστείς εδώ ποτέ!!!! Για το καλό σου!!! :badair: :badair: :badair: :badair:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

εχεις δικιο! θα ανοιξω νημα με το ονομα μου, να συρρεουν αι θαυμασται εκει!

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Εννοείται πως ναι!!!! Αγριο πράγμα ο Λευκός αράπης!!!!!ΔΕν ξέρεις εσύ είσαι φρέσκια εδώ!!!Μην τον προκαλείς γιατί θα μπλέξεις άσχημα αυτό σου λέω μόνο!!! :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Αν θες τη συμβουλή μου διέγραψε το λογαριασμό σου και μην ξαναεμφανιστείς εδώ ποτέ!!!! Για το καλό σου!!! :badair: :badair: :badair: :badair:

Ok. I've got nothing to hide though. :/ Δεν θα βρει τίποτα αξιόμεμπτο ώστε να με εκθέσει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

εμενα μου στελνουν λινκ με προφιλ του φβ που πιστευουν οτι ειμαι εγω κ με ρωτανε αν οντως ειμαι!!  :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ok. I've got nothing to hide though. :/ Δεν θα βρει τίποτα αξιόμεμπτο ώστε να με εκθέσει.

Αλήθεια;;; Η μαμά σου ξέρει ότι μπαίνεις εδώ;;; Ο κύκλος σου;;; Μην προκαλείς τη τύχη σου φύγε όσο είναι καιρός, άκου με που σου λέω!!! :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom