alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
ΣτοΣηκουάναΤάμεση είσαι;;;!!!!
Τι μαλακίες γράφω!!!!
ΣτοΣηκουάναΤάμεση είσαι;;;!!!!
λολΑλήθεια;;; Η μαμά σου ξέρει ότι μπαίνεις εδώ;;; Ο κύκλος σου;;; Μην προκαλείς τη τύχη σου φύγε όσο είναι καιρός, άκου με που σου λέω!!! :-* :-* :-* :-*
Μολις ελαβα αυτο το μνμ!
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Φύλο: Άντρας
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pentagiotissa στις: σήμερα στις 21:58 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
καλησπερα! Hi Hi
παιδι μου τι δουλεια εχει ενας μουναρος σαν εσενα εδω? Grin Grin
Καποιοι εκτιμουν την αξια μου! εδω μεσα! κλαψ κλαψ
λολ
Οι φίλοι μου το ξέρουν, η μητέρα μου το ξέρει... Γενικά δεν κρύβομαι. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να μπαίνεις σε αυτό το forum. :/
Μολις ελαβα αυτο το μνμ!
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Φύλο: Άντρας
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pentagiotissa στις: σήμερα στις 21:58 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
καλησπερα! Hi Hi
παιδι μου τι δουλεια εχει ενας μουναρος σαν εσενα εδω? Grin Grin
Καποιοι εκτιμουν την αξια μου! εδω μεσα! κλαψ κλαψ
Τι λες ρε βλαμενο στην κοπέλα?Αν λες αλήθεια εσύ το ξέρεις.Εμένα δε με ενδιαφέρει κιόλας.Πάντως εγώ σε προειδοποίησα.Ότι γουστάρεις κάνεις.
Αααα...και έχε υπόψη σου μια φώτο πχ είναι το λιγότερο που μπορεί κάποιος να σου τραβήξει.Εδώ μπαίνουν καμια κατοστή χιλιάδες άτομα κάθε μέρα και λίγα λέω.Είσαι σίγουρη ότι θες παρτίδες με όλους αυτούς;;;
Και πάλι δικό σου θέμα είναι.Ζήτησες τη γνώμη μας και σου την είπαμε.Μη φανεί ότι σου επιβάλουμε και την άποψή μας κιόλας...
Τι λες ρε βλαμενο στην κοπέλα?
θέλουμε κοπέλες στο Φόρουμ. .Θέλουμε να κατανοήσουμε το γυναικειο τροπο σκεψης..τις έγνοιες. Φοβιες..ελπιδες .ανασφάλειες..ονειρα της μεσης γυναικας..εσυ είσαι ενα μικρο δείγμα..το θεμα είναι να μεγαλωσει το δείγμα ακομα περισσότερο προσκαλώντας και τις φίλες σου στο Φόρουμ...Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε ολα τα παραπονα σας αλλα να κάνουμε και εμείς τα δικα μας γνωστα σε εσάς..εαν είσαστε ετοιμες να δειξετε σημαδια βελτιωσης θα είμαστε και εμείς..εαν κανετε πισω ενα βημα εμείς θα κάνουμε δεκα....λολ
Οι φίλοι μου το ξέρουν, η μητέρα μου το ξέρει... Γενικά δεν κρύβομαι. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να μπαίνεις σε αυτό το forum. :/
μια θεωρια ηταν ..τωρα σε τι ποσότητα έχει απήχηση στην πραγματικότητα δεν ξερω με σιγουριά .νομιζω αρκετά..ολοι με το ιδιο σκεπτικό σκέπτονται..οτι έχουν πολυ απήχηση και παίζουν με πολλούς..εφοσον σκέφτονται ολοι ετσι και δεν πλησιάζει κανείς τοτε πως θα αναπτυχθεί η υποτιθέμενη απήχησή?τα φαινόμενα απατούν πολλες φορεςΤυπε Crhis33, πλάκα μας κάνεις. Αναφέρεσαι σε ενα πολύ πολύ μικρό ποσοστό των Ελληνίδων, απο τις οποιες είναι ακόμη πιο λίγες αυτές που κάνουν παιχνίδι με περισσότερους από έναν ανδρα.
343 μηνυματα ο Αλεξ τύπε?Ρε τον άλεξ δε σταματάει ποτέ δηλαδή ε;;;
Ναι.εχεις δικιο! θα ανοιξω νημα με το ονομα μου, να συρρεουν αι θαυμασται εκει!
343 μηνυματα ο Αλεξ τύπε?
Δεν εχω ούτε εναν κλώνο, ούτε εφτιαξα ποτέ. Μολονότι μπηκα αρκετές φορές στον πειρασμό, δεν το εχω κάνει.Από ποιο κλωνολογαριασμό μπήκες απατεώνα λέγε!!!
Ναι.
Με τιτλο "Πενταγιό με μαγιό".
εντάξει .περα απο Την πλακα καποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και την γυναικεία ψυχη..το σκοταδι της..απο τι είναι φτιαγμένη?ώστε να μπορούμε να τις πλησιάσουμε χωρις φοβο..γιατι οτι γνωριζεις δεν το φοβασε..Tι κολλημα εχετε φαει με τον τιτλο?
Ενα σπαμοθρέντ ειναι εδω μεσα.
Αυτο ελειπε δηλαδη, για να πρεπει να κανουμε μια κουβεντα καθε φορα, να πρεπει να ανοιγουμε χωριστό θρεντ.
Να πεις οτι ηταν καποιο πουτανοθρεντ και χαλαγε την ενημερωση, να το καταλαβω.
Για συνελθετε λιγο, πολυ κολλημενοι ειστε μερικοι με τους τύπους.