zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
σου αφιερωσα φωτο, την ειδες?
Τι να δω ;
Τα χάλια σου ;
ή τους χάλιες, που γουστάρουν τα χάλια σου,
επειδή δεν έχουν το κουράγιο να ...
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.mortalkombatunited.com/public/style_emoticons/default//images/smilies2/SmileySuicide.gif[/img[/URL]])
σου αφιερωσα φωτο, την ειδες?
λολ
Οι φίλοι μου το ξέρουν, η μητέρα μου το ξέρει... Γενικά δεν κρύβομαι. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να μπαίνεις σε αυτό το forum. :/
Για δωσε μας το λινκ με το προφιλ του κυρίου αυτού.
Αν σιχαινομαι κατι ειναι οι ψευτομαγκες.
Αν χρειαστεις δικηγορο εδω ειμαι.
Κατι τετοιοι ξερεις, μολις περασουν το κατωφλι του δικαστηριου, τους φευγουν και τα χοντρα και τα ψιλά.
Για δωσε μας το λινκ με το προφιλ του κυρίου αυτού.
Αν σιχαινομαι κατι ειναι οι ψευτομαγκες.
Αν χρειαστεις δικηγορο εδω ειμαι.
Κατι τετοιοι ξερεις, μολις περασουν το κατωφλι του δικαστηριου, τους φευγουν και τα χοντρα και τα ψιλά.
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχχαχ αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααμουσακας διαβασα![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να δω ;
Τα χάλια σου ;
ή τους χάλιες, που γουστάρουν τα χάλια σου,
επειδή δεν έχουν το κουράγιο να ...
http://[URL unfurl="true"]www.mortalkombatunited.com/public/style_emoticons/default//images/smilies2/SmileySuicide.gif[/img[/URL]]
[/quote]
το οτι ειμαι 1,80 τυπε κ οχι 1,60 ;)
Το κατάλαβα ότι μπαίνεις εδώ μέσα για να βρεις έναν απαξιωτικό γαμιά.
τυπε πως το γυρισες μεσα σε λιγες εβδομαδες απο το "δεν ασχολουμαι με μια ψευτρα" στο "καλως το ζουμπουρλουδικο" ο θεος και η ψυχη σου
μουσακας διαβασα![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι τύπε, να ξεκαθαρισουμε κατι.Λύσσα το έκανες....
Βάλε λίγο ζάχαρη, στην μύτη του κουταλιού να στρώσει η γεύση...
Ο Αλεξ το ξερεις οτι Εχει γαμησει 6 γκομενες απ το μπου ?Μ αυτα και μ αυτα τις ριχνει.![]()
το οτι ειμαι 1,80 τυπε κ οχι 1,60 ;)
τυπε πως το γυρισες μεσα σε λιγες εβδομαδες απο το "δεν ασχολουμαι με μια ψευτρα" στο "καλως το ζουμπουρλουδικο" ο θεος και η ψυχη σου
Φάε κάτι,στεναχωρεμένη σε νιώθω,με ένα ταψάκι μουσακά θα στανιάρεις.
Προ ετων εζησα απο αρκετα κοντα το αγχος και την θλιψη μιας κοπελας-μελους εδω μεσα, που την απειλουσαν και την ειχαν στοχοποιησει με παρομοιο τροπο.
Εμπαινε η κοπελα να περασει την ωρα της εδω μεσα, και κατεληγε να κανει εμετούς απο το αγχος.
Για να "διασκεδασουν" καποιοι με την αγωνια της.
Αρκετά.
Η ανοχή σε τετοια πραγματα ειναι ανεπιτρεπτη.
Οχι τύπε, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Προ ετων εζησα απο αρκετα κοντα το αγχος και την θλιψη μιας κοπελας-μελους εδω μεσα, που την απειλουσαν και την ειχαν στοχοποιησει με παρομοιο τροπο.
Εμπαινε η κοπελα να περασει την ωρα της εδω μεσα, και κατεληγε να κανει εμετούς απο το αγχος.
Αρκετά.
Απο μενα τουλαχιστον.
Αν εσεις θελετε να το παιζετε αναισθητοι προβλημα σας. Εγω οχι. Οπου τα βλεπω αυτα θα τα τσακιζω.
οταν λες 6 εννοεις 6 χωριστες η μια που κανει για 6; [size=6pt](ιφ γιου νοου γουατ αι μιν)[/size]
Ο Αλεξ το ξερεις οτι Εχει γαμησει 6 γκομενες απ το μπου ?Μ αυτα και μ αυτα τις ριχνει.![]()
Οχι τύπε, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Αρκετά.
Απο μενα τουλαχιστον.
Αν εσεις θελετε να το παιζετε αναισθητοι προβλημα σας. Εγω οχι. Οπου τα βλεπω αυτα θα τα τσακιζω.