μην εισαι τόσο σίγουρος..βρωμάει το χνώτο και θολώνει τα παντα..μαζι και τις ψευτοπροτιμήσεις...που θα πάει η αλλη?νομιζεις θα βρει καλύτερα?χα..ας γελάσωπου ειναι αυτο το σεξ παραντις φιλε??
ελλαδα σιγουρα οχι!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στο ελεειηνιδες θρεντ ο ντοπα περιγραφει αλλα..απο χτες βραδυ!!μην εισαι τόσο σίγουρος..βρωμάει το χνώτο και θολώνει τα παντα..μαζι και τις ψευτοπροτιμήσεις...που θα πάει η αλλη?νομιζεις θα βρει καλύτερα?χα..ας γελάσω
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
εσκασα με τα ντυσιματα μου αλλ σταρ παπουτσακι τζιν σωληνα τ σερτ λακης γαβαλας
Καμμένο λουκ δηλ.
100%.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
ξεροχυνω με τραμπουκες-χυλοπιτες σε ντοπα!!!πεταγεται σαν ελατηριο πανω κ λεει τι κανει ρε βλακα γαμω το χριστο σου?
1.10 αποδοση στο επομενο πεσιμο-γκομενιλικι να φας και κλωτσομπουνια
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
θα διαφωνησωNτοπα το εχασες στο "γαμω τον χριστο σου".
οι συγχρονες νεανιδες τη χριστοπαναγια την εχουν ψωμοτυρι
εγω πιστευω οτι ειναι ακριβως ετσι οππως τα λεει ο δοπας
κριμα γιατι μεχρι ενα σημειο τα πηγαινε πολυ καλα με το γκομενακι :-
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ειναι η κλασικομαλακια ,οπως κ στην δυτ ευρωπη...we talk like friends!!ατελειωτο χασιμο χρονου....ταχω παθει κι εγω μπιρι μπιρι ολο το βραδυ με γερμανιδες κ μετα γκουτεναχτ ...θα διαφωνησω
γι αυτο μονο ανατ ευρωπη χαραμιζω χρονο σε τσιλαγρα,καθοσον εκει αν σου μιλησει αρκετα η γκομενα κατα 80% θα γαμισεις..ουκρανια το ιδιο βραδυ,αλλου το επομενο... ;)
τριχες..αντε μια στις εκατό η κατασταση ντοπα..οι περισσότερες παρακαλανε κιόλας..εχω γνωστούς 130κιλα που τις αλλάζουν σαν τα πουκαμισα γιατι τις βαριούνται εύκολα ..ψάχνουν και αυτοι την μουναρα νυφη με το χρημα...γιατι οικονομικά πλεον την βγάζουν δυσκολα..βρωμάει ο τόπος απο μουνι..γνωστος κατέβηκε μπαρακια προσθες και μαζεψε 3 τηλεφωνα. .βέβαια χρονο να γαμησει τα πιπινακια δεν εχει αφου τρέχει με δουλειέςστο ελεειηνιδες θρεντ ο ντοπα περιγραφει αλλα..απο χτες βραδυ!!
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
νομιζω ο ντοπα διαφωνει!!!Γκομενακι που λέει χριστοπαναγιες είναι ντεκαβλε.. Καλύτερα που δεν εμπλεξε ο ντοπα με τη καργια
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
θα διαφωνησω
τυπε αυτο το εναμησι λεπτο πριν την χριστοπαναγια ηταν πραγματικα γεματο ευτυχια
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Περί φιδιών γενικά:τριχες..αντε μια στις εκατό η κατασταση ντοπα..οι περισσότερες παρακαλανε κιόλας..εχω γνωστούς 130κιλα που τις αλλάζουν σαν τα πουκαμισα γιατι τις βαριούνται εύκολα ..ψάχνουν και αυτοι την μουναρα νυφη με το χρημα...γιατι οικονομικά πλεον την βγάζουν δυσκολα..βρωμάει ο τόπος απο μουνι..γνωστος κατέβηκε μπαρακια προσθες και μαζεψε 3 τηλεφωνα. .βέβαια χρονο να γαμησει τα πιπινακια δεν εχει αφου τρέχει με δουλειές
Είναι παράξενο, αλλά σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία ο πρώτος πραγματικός άθλος του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι ότι έπνιξε τα δύο φίδια στην κούνια. Προφανώς οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν ένα δέος απέναντι στα ερπετά όπως και εμείς σήμερα.
Υπάρχουν άτομα, περίπου 1% που δεν διαθέτουν αυτό το γονίδιο της ερπετοφοβίας και αυτό εκδηλώνεται από τη μικρή ηλικία. Ορισμένοι από αυτούς ασχολούνται στην ενήλικη ζωή επαγγελματικά με τα φίδια. Σε όλη τη γη υπάρχουν χιλιάδες φίδια εκ των οποίων όμως λίγα είναι τα ιοβόλα (δηλητηριώδη). Τα σπουδαιότερα εξ αυτών είναι η Έχιδνα (Ευρώπη), το κοράλι (Αριζόνα ΗΠΑ, Μεξικό), ο κροταλίας (Αμερική) και η κόμπρα (Ασία).
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε πιστευω ο δοπας γαμησε το ενα του χερι στις μελανιεςτυπε αυτο το εναμησι λεπτο πριν την χριστοπαναγια ηταν πραγματικα γεματο ευτυχια
γιατι το τσιμπουσε με το αλλο να δει αν ονειρευεται :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
ειναι η κλασικομαλακια ,οπως κ στην δυτ ευρωπη...we talk like friends!!ατελειωτο χασιμο χρονου....ταχω παθει κι εγω μπιρι μπιρι ολο το βραδυ με γερμανιδες κ μετα γκουτεναχτ ...
γι αυτο μονο ανατ ευρωπη χαραμιζω χρονο σε τσιλαγρα,καθοσον εκει αν σου μιλησει αρκετα η γκομενα κατα 80% θα γαμισεις..ουκρανια το ιδιο βραδυ,αλλου το επομενο... ;)
τυπε οι ελλεϊνιδες το λενε να βγουμε φιλικα
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τυπε πιστευω ο δοπας γαμησε το ενα του χερι στις μελανιες
γιατι το τσιμπουσε με το αλλο να δει αν ονειρευεται :S
Στο επομενο στορυ ντοπα πρεπει καθως την προσπαθεις να την πεσεις να ερθει ξαφνικα ο γκομενος της και να σε βρισει, με την ελλεεινιδα να τον προτρεπει να σε δειρει. Μην σου πω στο τελος αφου σε δειρει να κανουν πρωτογονο σεξ πανω στην μπαρα κοιτωντας το κουφαρι σου να πινει το τονικ του.
καθόλου φιδια.ειδικα στη εποχη μας αυτα συμβαίνουν αρκετα συχνα..βέβαια αν υπάρχει αρκετος πεσιμισμος δεν τα παρατηρούμε ευκολα..ολοι γαμανε..σε εναν απο αυτους παντως που ειναι γυρω στα 135 κιλα του ειπα να ριξει λιγο τα στάνταρ του γιατι θα μεινει μονος του..ας ειναι του λεω και80κιλα η γκομενα και με μισθο κατω απο1500 και χωρις τρια σπιτια αρκει να ειναι καλη κοπελα..βέβαια αυτος ανένδοτος..οχι θελω μανεκεν και αν δεν είναι μανεκενν τουλάχιστον να ειναι πλουσια..μου ειπε..βέβαια πιστός δεν θα της ειναι ακομα και πλούσια να ειναι αφου θέλει να γαμαει και μουναρεςΠερί φιδιών γενικά:
Είναι παράξενο, αλλά σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία ο πρώτος πραγματικός άθλος του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι ότι έπνιξε τα δύο φίδια στην κούνια. Προφανώς οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν ένα δέος απέναντι στα ερπετά όπως και εμείς σήμερα.
Υπάρχουν άτομα, περίπου 1% που δεν διαθέτουν αυτό το γονίδιο της ερπετοφοβίας και αυτό εκδηλώνεται από τη μικρή ηλικία. Ορισμένοι από αυτούς ασχολούνται στην ενήλικη ζωή επαγγελματικά με τα φίδια. Σε όλη τη γη υπάρχουν χιλιάδες φίδια εκ των οποίων όμως λίγα είναι τα ιοβόλα (δηλητηριώδη). Τα σπουδαιότερα εξ αυτών είναι η Έχιδνα (Ευρώπη), το κοράλι (Αριζόνα ΗΠΑ, Μεξικό), ο κροταλίας (Αμερική) και η κόμπρα (Ασία).
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
1)παω να της μιλησω με μιση ψυχη γτ οι προηγουμενες χυλοπιτες στα μπαρ με ειχαν τσακισει ψυχικα κ σωματικα
2)πιανωντας την μεση της κ της λεω ΄΄μα να ταναψω κοριτσακι μου δεν προλαβα΄΄
3)πεταγεται σαν ελατηριο πανω κ λεει τι κανει ρε βλακα γαμω το χριστο σου?
ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ενω κοιταζε κ προς τα εξω μαλλον τους φουσκωτους του μαγαζιου να ερθουν
4)της ζητησα συγνωμη κ της ειπα νομιζα πως ηθελε να καθομασταν μαζι.Με τσακισμενη την ψυχολογια μου αποχωρησα απο το μαγαζι.
1)Η κακή ψυχολογία και η ανάμνηση παλαιών χυλοπιτών
έχουν δύο αιτίες:
I)Δεν γάμησες πρόσφατα ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
ΙΙ)Οι χυλόπιτες δεν έχουν γίνει ακόμη 5ψηφιες.
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ.
παίζει ίσως και ΙΙΙ) Οι χυλόπιτες δεν είναι αποκλειστικώς από ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
2)Το να πιάσεις τη μέση της , εφόσον δεν έχετε βγεί μετά από ανταλλαγή τηλεφώνων
ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ=ΒΙΑΣΜΟΣ.
Γι'αυτό την πρώτη φορά , απλά παίρνεις τηλέφωνο ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΝΕΙ.
Να μένει να βράζει στο ζουμί της.
3)Σε αυτή την περίπτωση , φεύγεις αμέσως.
ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ.
Δεν το σώζει κανείς.
4) ΑΝ ΤΗΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΤΟΥ (3) όλα θα ήταν κομπλέ.
Επίσης φταίει και το (1)-(ΙΙ)
[size=15pt]
Δεν διαβάζεις τα βασικά που σου πρότεινα,[/size]
[size=23pt]ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.[/size]
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καθόλου φιδια.ειδικα στη εποχη μας αυτα συμβαίνουν αρκετα συχνα..βέβαια αν υπάρχει αρκετος πεσιμισμος δεν τα παρατηρούμε ευκολα..ολοι γαμανε..σε εναν απο αυτους παντως που ειναι γυρω στα 135 κιλα του ειπα να ριξει λιγο τα στάνταρ του γιατι θα μεινει μονος του..ας ειναι του λεω και80κιλα η γκομενα και με μισθο κατω απο1500 και χωρις τρια σπιτια αρκει να ειναι καλη κοπελα..βέβαια αυτος ανένδοτος..οχι θελω μανεκεν και αν δεν είναι μανεκενν τουλάχιστον να ειναι πλουσια..μου ειπε..βέβαια πιστός δεν θα της ειναι ακομα και πλούσια να ειναι αφου θέλει να γαμαει και μουναρες
το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο
Ένας τεράστιος πύθωνας κουλουριασμένος σε εργοτάξιο κατασκευής γέφυρας εντοπίστηκε από εργάτες στο νησί Πενάνγκ στην Μαλαισία
Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι σε εργοτάξιο κατασκευής γέφυρας στο δημοφιλές νησί για τους τουρίστες Πενάνγκ στη Μαλαισία. Οι εργάτες εντόπισαν έναν τεράστιο «δικτυωτό» πύθωνα κουλουριασμένο κάτω από ένα δέντρο και ειδοποίησαν αμέσως την υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Χρειάστηκαν τριάντα λεπτά για να «συλλάβουν» και να αιχμαλωτίσουν το τεράστιο ερπετό.
Ο πύθωνας μετρήθηκε και η αρχική εκτίμηση έδειξε ότι το ερπετό έχει μήκος πάνω από οκτώ μέτρα, γεγονός που το αναδεικνύει στο μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο. Τον τίτλο μέχρι σήμερα κατείχε πάλι ένας πύθωνας, που βρίσκεται στο Μισούρι των ΗΠΑ και του έχει απονεμηθεί επίσημα ο τίτλος ως το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο, με μήκος 7,62 μ., από το βιβλίο Γκίνες. Ο πύθωνας της Μαλαισίας έχει βάρος 250 κιλά ενώ ο πύθωνας στο Μισούρι ζυγίζει 158 κιλά.
Άλλη μια Κυριακή που ο δείκτης πυρφορίας στο site χτυπάει κόκκινο. Εγώ dopamina έσκασα μύτη χθες στο Γκάζι με ρούχα 20-αετίας και ένα Monster στο χέρι. Δεν έκατσα σε κανένα μαγαζί, πήρα μάτι αφ' υψηλού τις ελεεινίδες χωρίς να τους δώσω την παραμικρή αξία και ξέροντας ότι σήμερα θα ξαναγαμήσω, είπα 2 κουβέντες με το κολλητό ξαδερφάκι μου και γύρισα σπίτι ευτυχισμένος.