Πηγα στο γκαζι με 2 φιλαρακια. Ειμασταν γεματοι αυτοπεποιθηση οτι θα γαμησουμε σημερα. Αυτη η αυτοπεποιθεση πηγαζε κυριως απο το ντυσιμο μας. Ποια δεν γουσταρει μποτες απο black mamba, στενο δερμαντινο παντελονι με σταρακια, και μπλουζακι με το σημα της αναρχιας;
Μπηκαμε στο white noise. Οπου ολοι μας κοιταζαν για καποιο λογο.
Εντοπισα τους πρωτους στοχους της βραδιας. Δυο φιλες δημιουργουσαν πανικο με τον χορο τους και τα συνεχομενα κερασματα απο πυρφορους.
Οι γκομενες ειχαν μπερδεψει τα μερη ηταν ντυμενες για μπουζουκια, με εντονο, σκυλε, και χαλια μακιγιαζ. Φαινομενικα ευκολοι στοχοι, και ευκολα προσβασιμες. Πηγα με ανεση διπλα τους, και τις ρωταω γιατι προς τι ο πανικος, δεν εχουν ξαναδει ομορφες γυναικες;
Ωραια ατακα αλλα απο την δυνατη μουσικη και το πιθανο τραυλισμα μου καθως τα ελεγα δεν ακουσαν τιποτα και με κοιταζαν απορημενες.
Πηγα κοντα στο αυτι της μια για να με ακουσει καλυτερα αλλα καθως πηγα να μιλησω μια εφυγαν λιγα σαλια. Απομακρυνθηκε λιγο πιο περα αηδιασμενη. Πηγα και τριτη φορα, αλλα μου εβαλε το χερι της μπροστα απο το προσωπο μου και γυρισε το βλεμα της μακρια.
Εφυγα απογοητευμενος και εκλαψα σε εμβρυακη σταση στην τουαλετα του σπιτιου μου. :'(