Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χθες βράδυ βγήκα για φαγητό με μια ελλεεινίδα.. δε μου άρεσε σα γυναίκα άλλα βγήκα δε ξέρω γιατί.. έκανα μαλακία

Ξεκινάει να μου λεεί οτι θέλει να κάνει σοβαρή σχέση.. 25 ετών αυτή.. οτι ειχε κάνει 4 σχέσεις στη ζωή της (απο μπρος παρθένα απο πίσω μπαίνουν τρένα)

Τη ρώτησα ποσο καιρό ειναι μόνη και είπε απ τον Γενάρη.. την χώρισε για να γυρίσει στη πρώην του αλλά λέει την παίρνει για καφέ μια στο τόσο κι αυτή πάει

Της λέω ok προφανώς αμα ειχαμε σχέση (υποτίθετε το λέγαμε μήπως τα φτιάξουμε αλλα ήξερα οτι δε παίζει απο μεριάς μου) και σε πάρει για καφέ ο πρώην δε θα πας

Απαντάει οτι θα πάει γιατι δε μπορεί να τον ακυρώσει σαν άνθρωπο και οτι ειχαν έρθει κοντά οποτε και σχέση να κάνει θα βγαίνει μαζί του

Σκάω στα γέλια και της λέω οτι άμα ειχα σχέση μαζί της δε θα έπαιζε να το κάνει αυτο.. δε θα την άφηνα και άμα επέμενε θα τη χώριζα

Απαντάει οτι ειμαι πολύ ζηλιάρης και κτητικός και άρες μάρες κουκουνάρες..  :jerking:

Τι λένε οι κάργιες/πουτάνες ελλεινίδες;;;;;  Ζητάνε σοβαρή σχέση και να βγαίνουν και με τους πρώην τους και το θεωρούν φυσιολογικό;;; Φαντάστητε ποσο πυρφοριστάν είμαστε.. δε ξαναβγαίνω να μιλάω για σχέσεις και μαλακίες.. έχει χαθεί το τόπι στο πυρφοριστάν

Ποτέ σχέση με πονηρή κάργια ελλεεινίδα.. σκατά να φάνε    :vomit:

Όχι ρε συ, να είσαι λίγο πιο διπλωμάτης! Βεβαίως και να πάει για καφέ με τον πρώην της αν θέλει, αλλά αυτό θα μπορείς να το κάνεις κι εσύ! Οπότε πετυχαίνεις μια πολύ όμορφη ελεύθερη σχέση (που φαντάζομαι ότι προτιμάς εσύ) και την αφήνεις την άλλη να νομίζει ότι έχετε κανονική σχέση :grin:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Όχι ρε συ, να είσαι λίγο πιο διπλωμάτης! Βεβαίως και να πάει για καφέ με τον πρώην της αν θέλει, αλλά αυτό θα μπορείς να το κάνεις κι εσύ! Οπότε πετυχαίνεις μια πολύ όμορφη ελεύθερη σχέση (που φαντάζομαι ότι προτιμάς εσύ) και την αφήνεις την άλλη να νομίζει ότι έχετε κανονική σχέση :grin:

Προτιμώ να κάνω αυτο που λές ακριβώς.. χωρίς να έχω σχέση με ελλεινίδα παράλληλα.. τι να την κάνω την ελλεινίδα;  Μακριά απο μάς..

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πωωω ρε φιλε τι μου θυμμησες χαχα δεν εχουν αλαξει οι ελεηνιδες...καθολου βλεπω το εχουν στο DNA τους καμια 10ετια πισω ισως και παραπανω τα ειχα με μια 23αρα κανα εναμιση χρονο.Ειχα λιωσει στο γαμησι με την συγκεκριμενη τα παντα ολα χαχα ειχε ενα σκαλωμα ψυχολογικο με τον πρωην.Καποια στιγμη η κολητη που μου εκανε το κονε μου σκαει το μυστικο οτι που και που τον εβλεπε για καφε.Παρολο που τις ειχα πει οτι θα φαει σουτ αν μαθαινα κατι τετοιο ειπα στα αρχιδια μου...εκοψα τα πολλα πολλα ...και προσπαθουσα να περιοριστω στον γαμησι μονο.Η γκομενα ειχε αρχισει να με βλεπει σοβαρα και ειθελε νσ με γνωρισει στην οικογενεια της...αλλα το αποφευγα.Ωσπου της ειπα δηθεν οτι την ειχα δει σε μια καφετερεια στην περιοχη της με το πρωην κτλ...μετα απο συζητηση μου ζητησε συγνωμη δωσε μου αλλη μια ευκαιρια κτλ...μετα απο αυτο αρχισε να απομακρυνετε απο μονη της.Με χωρισε αυτη δηλαδη χαχα αφου ειδε οτι δεν φτουραω.. για αυτο μαγκες σε τετοιες γκομενες οχι πολλα μονο πιπα και γαμησι

barkaroutsos70

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αρχιδια φιλε! Ολες οι γυναικες τα ιδια σκατα ειναι
Μ αυτή τη λογική όλες μια τρύπα παραπάνω απο μας έχουν. για γάμο μόνο ξένες, αυτή είναι η δικία μου εμπείρια, έχουν περάσει δύσκολα στη ζωή τους σε σχέση με τις δικιές μας και ξέρουν να εκτιμάνε, τουλάχιστον να κοιμάσε με έναν άνθρωπο μαζί που είναι καλόψυχος και δε σου σπάει τα αρχίδια, και όχι με μια κακομαθήμενη ελληνίδα που το μόνο που θέλει είναι να περάσει καλά με το λιγότερο δυνατό κόπο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μ αυτή τη λογική όλες μια τρύπα παραπάνω απο μας έχουν. για γάμο μόνο ξένες, αυτή είναι η δικία μου εμπείρια, έχουν περάσει δύσκολα στη ζωή τους σε σχέση με τις δικιές μας και ξέρουν να εκτιμάνε, τουλάχιστον να κοιμάσε με έναν άνθρωπο μαζί που είναι καλόψυχος και δε σου σπάει τα αρχίδια, και όχι με μια κακομαθήμενη ελληνίδα που το μόνο που θέλει είναι να περάσει καλά με το λιγότερο δυνατό κόπο
ποιες ξενες?
με τι προσοντα εσυ ως γαμπρος?
εχω την υποψια εχοντας ζησει σε ολο το ανατ κ δυτικο κοσμο επι μακρων,οτι πλανασθε πλανη οικτρα...
ειδικα αν μιλαμε για αντρες χωρις δυνατο οικονομικο μπακγκραουντ η συμβιωση με φιλοτομαριστες λαους,πχ ουκρανες ρουμανες ,βαλτικες κλπ ειναι ενα λουζ γκειμ... :hi:

barkaroutsos70

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ποιες ξενες?
εχω την υποψια εχοντας ζησει σε ολο το ανατ κ δυτικο κοσμο επι μακρων,οτι πλανασθε πλανη οικτρα...
ειδικα αν μιλαμε για αντρες χωρις δυνατο οικονομικο μπακγκραουντ η συμβιωση με φιλοτομαριστες λαους,πχ ουκρανες ρουμανες ,βαλτικες κλπ ειναι ενα λουζ γκειμ... :hi:
  Μάλλον δεν έχεις παντρέυτει ελληνίδα, οπότε συγχωρήσε. Μετά απο 25 και  χρόνια στη θάλλασα, όσους συναδέλφους ξέρω και παντρεύτηκαν ξένες  και πιο πολλά λεφτά έχουν, και πιο χαρούμενοι ειναι. τα δικά μας τα λεφτά τα έφαγε το γκολντεν χωλ, και τα χαιλίκια στα βόρεια προάστεια. οι γυναίκες τους χαμογελάνε όλη την ώρα, οι δικές μας έχουν τη μούρη κατεβασμένη μέχρι να έρθουν οι εκπτώσεις.
με δεδομένο οτι και οι 2 τρώμε κέρατο, και όσοι έχουν ελληνίδες και όσοι έχουν ξένες, ποιός περνάει καλύτερα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
  Μάλλον δεν έχεις παντρέυτει ελληνίδα, οπότε συγχωρήσε. Μετά απο 25 και  χρόνια στη θάλλασα, όσους συναδέλφους ξέρω και παντρεύτηκαν ξένες  και πιο πολλά λεφτά έχουν, και πιο χαρούμενοι ειναι. τα δικά μας τα λεφτά τα έφαγε το γκολντεν χωλ, και τα χαιλίκια στα βόρεια προάστεια. οι γυναίκες τους χαμογελάνε όλη την ώρα, οι δικές μας έχουν τη μούρη κατεβασμένη μέχρι να έρθουν οι εκπτώσεις.
με δεδομένο οτι και οι 2 τρώμε κέρατο, και όσοι έχουν ελληνίδες και όσοι έχουν ξένες, ποιός περνάει καλύτερα;
είπαμε..οι ξενες σαφως πιο vfm ..η ελληνίδα και λεφτά και περιουσία να εχει απλα δεν αντέχεται..εξαρτάται απο τις αντοχες του καθενός βέβαια...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ποιες ξενες?
αυτες πρέπει να έχουν τα προσόντα......φιλοτομαριστες λαους..ας γελάσω .τις είδαμε και τις δικες μας...Υπάρχει και το ασια παντως αν το αποφασίσουμε..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
 Μάλλον δεν έχεις παντρέυτει ελληνίδα, οπότε συγχωρήσε. Μετά απο 25 και  χρόνια στη θάλλασα, όσους συναδέλφους ξέρω και παντρεύτηκαν ξένες  και πιο πολλά λεφτά έχουν, και πιο χαρούμενοι ειναι. τα δικά μας τα λεφτά τα έφαγε το γκολντεν χωλ, και τα χαιλίκια στα βόρεια προάστεια. οι γυναίκες τους χαμογελάνε όλη την ώρα, οι δικές μας έχουν τη μούρη κατεβασμένη μέχρι να έρθουν οι εκπτώσεις.
ναυτικοι?κι αλλοδαπη??  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΑΛΛΗ ΜΙΑ !!!
ΜΗΝ παρετε ρουμανα ουκρανη βουλγαρα ειδικα εαν δεν εχετε υψηλο οικονομικο μπακγκραουντ θα γινετε κ ρεζιλι με 10πλασιοκερατο κ θα σας ψυρισουν χωρις να παρετε χαμπαρι....εγω τα ειπα..... κι ελληνιδες ειχα,εχω,κι ουκρανες ρουμανες μολδαβες κλπ το κοντερ εχει λογω δουλειας απειρα χλμ...
οποιος θελει ακουει οποιος θελει αυτοκτονει..μεχρι κι ο δρακος ο προσφατος με ρουμανα ταχε πριν..κι ειδες που καταντησε!!! :o :o
υγ.ψωνια?κατεβασμενες μουρες???ελληνιδες??? :grin:
μας δουλευεις τωρα?ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟς ΤΗς ΕΛΛΗΝΟΡΟΥΜΑΝΟΥΚΡΑΝΙΚΗς ΣΧΕΣΗς-ΓΑΜΟΥ!!!! :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναυτικοι?κι αλλοδαπη??  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΑΛΛΗ ΜΙΑ !!!
ΜΗΝ παρετε ρουμανα ουκρανη βουλγαρα ειδικα εαν δεν εχετε υψηλο οικονομικο μπακγκραουντ θα γινετε κ ρεζιλι με 10πλασιοκερατο κ θα σας ψυρισουν χωρις να παρετε χαμπαρι....εγω τα ειπα..... κι ελληνιδες ειχα,εχω,κι ουκρανες ρουμανες μολδαβες κλπ το κοντερ εχει λογω δουλειας απειρα χλμ...
οποιος θελει ακουει οποιος θελει αυτοκτονει..μεχρι κι ο δρακος ο προσφατος με ρουμανα ταχε πριν..κι ειδες που καταντησε!!! :o :o
δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τις εμπειρίες σου κανονα..δεν ξέρουν ολοι να ελισσονται το ιδιο..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τις εμπειρίες σου κανονα..δεν ξέρουν ολοι να ελισσονται το ιδιο..
ναι ..σιγουρα..
αλλα
το 90% ειστε πολλα λεβελ κατω κ σε εμπειριες κ σε κασφλοου
,και γι αυτο το γενικευσα....το διορθωνω λοιπον..για το 90% που ασχολουνται με το θεμα κ δεν εχουν ανω των 50-70χιλρικα το χρονο,ισχυουν τα ανωτερω.. :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναι ..σιγουρα..
αλλα
το 90% ειστε πολλα λεβελ κατω κ σε εμπειριες κ σε κασφλοου
,και γι αυτο το γενικευσα....το διορθωνω λοιπον..για το 90% που ασχολουνται με το θεμα κ δεν εχουν ανω των 50-70χιλρικα το χρονο,ισχυουν τα ανωτερω.. :hi:
τι μας λες ρε φιλαρακι?τοσα πολλα θελουν..αυτες οι ξενες?..γιαυτο τις γαμανε τα πακια με 400 ευρω μισθούς..και ειναι και μουναρες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ελληνίδες...μονο για πηδημα χωρις πολλα πολλα....ξενες για σχεσεις..... αλλα και για πήδημα...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι ελληνιδες ας καθίσουν με τους πακιστανούς...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι μας λες ρε φιλαρακι?τοσα πολλα θελουν..αυτες οι ξενες?..γιαυτο τις γαμανε τα πακια με 400 ευρω μισθούς..και ειναι και μουναρες
που ειναι αυτο το σεξ παραντις φιλε??
ελλαδα σιγουρα οχι!! :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυποι θελετε να μαζευτουμε 2-3 γνωστα και πετυχημενα καμακια του σαη, να ανοιξουμε ενα καναλι στο γιουτιουμπ με μαθηματα πικαπ ελλεεινιδων και να σπασουμε στο χρημα σαν αυτους εδω;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σκηνικο το βραδυ στη β ψυχιατρικη το γκαζι

εσκασα με τα ντυσιματα μου αλλ σταρ παπουτσακι  τζιν σωληνα τ σερτ λακης γαβαλας

αραξα στο μπαρ κ επινα ενα τζιν τονικ ενω μιλαγα με την μπαργουμαν

διπλα ηταν ελλεινιδα κοντα στα 20 ψιλοτακουνα πεδιλα σορτσακι ασπρο με τα μπουτια εξω κ λιγη κυτταριτιδα

μελαχρινη με ενα στρασακι στη μυτη

με κοζαρε εντονα κ παω να της μιλησω με μιση ψυχη γτ οι προηγουμενες χυλοπιτες στα μπαρ με ειχαν τσακισει ψυχικα κ σωματικα

μιλουσαμε αρκετη ωρα κ ηταν πολυ γλυκεια κ φιλικη κ ο ντιτζει επαιζε παντελιδη

''παταω γκαζι δυνατα βαζω τσιγαρο κ φωτια''  κ την πλησιαζω στο αφτι πιανωντας την μεση της κ της λεω ΄΄μα να ταναψω κοριτσακι μου δεν προλαβα΄΄

πεταγεται σαν ελατηριο πανω κ λεει τι κανει ρε βλακα γαμω το χριστο σου?

ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ενω κοιταζε κ προς τα εξω μαλλον τους φουσκωτους του μαγαζιου να ερθουν

της ζητησα συγνωμη κ της ειπα νομιζα πως ηθελε να καθομασταν μαζι.Με τσακισμενη την ψυχολογια μου αποχωρησα απο το μαγαζι.

συνεχιζεται....

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

εσκασα με τα ντυσιματα μου αλλ σταρ παπουτσακι  τζιν σωληνα τ σερτ λακης γαβαλας

΄΄
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
αυτο ειναι!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.637
Πόντοι
606

διπλα ηταν ελλεινιδα κοντα στα 20 ψιλοτακουνα πεδιλα σορτσακι ασπρο με τα μπουτια εξω κ λιγη κυτταριτιδα

μελαχρινη με ενα στρασακι στη μυτη

με κοζαρε εντονα κ παω να της μιλησω με μιση ψυχη γτ οι προηγουμενες χυλοπιτες στα μπαρ με ειχαν τσακισει ψυχικα κ σωματικα

μιλουσαμε αρκετη ωρα κ ηταν πολυ γλυκεια κ φιλικη κ ο ντιτζει επαιζε παντελιδη

''παταω γκαζι δυνατα βαζω τσιγαρο κ φωτια''  κ την πλησιαζω στο αφτι πιανωντας την μεση της κ της λεω ΄΄μα να ταναψω κοριτσακι μου δεν προλαβα΄΄

πεταγεται σαν ελατηριο πανω κ λεει τι κανει ρε βλακα γαμω το χριστο σου?

ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ενω κοιταζε κ προς τα εξω μαλλον τους φουσκωτους του μαγαζιου να ερθουν

της ζητησα συγνωμη κ της ειπα νομιζα πως ηθελε να καθομασταν μαζι.Με τσακισμενη την ψυχολογια μου αποχωρησα απο το μαγαζι.

συνεχιζεται....
:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom