Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Χθες βράδυ βγήκα για φαγητό με μια ελλεεινίδα.. δε μου άρεσε σα γυναίκα άλλα βγήκα δε ξέρω γιατί.. έκανα μαλακία
Ξεκινάει να μου λεεί οτι θέλει να κάνει σοβαρή σχέση.. 25 ετών αυτή.. οτι ειχε κάνει 4 σχέσεις στη ζωή της (απο μπρος παρθένα απο πίσω μπαίνουν τρένα)
Τη ρώτησα ποσο καιρό ειναι μόνη και είπε απ τον Γενάρη.. την χώρισε για να γυρίσει στη πρώην του αλλά λέει την παίρνει για καφέ μια στο τόσο κι αυτή πάει
Της λέω ok προφανώς αμα ειχαμε σχέση (υποτίθετε το λέγαμε μήπως τα φτιάξουμε αλλα ήξερα οτι δε παίζει απο μεριάς μου) και σε πάρει για καφέ ο πρώην δε θα πας
Απαντάει οτι θα πάει γιατι δε μπορεί να τον ακυρώσει σαν άνθρωπο και οτι ειχαν έρθει κοντά οποτε και σχέση να κάνει θα βγαίνει μαζί του
Σκάω στα γέλια και της λέω οτι άμα ειχα σχέση μαζί της δε θα έπαιζε να το κάνει αυτο.. δε θα την άφηνα και άμα επέμενε θα τη χώριζα
Απαντάει οτι ειμαι πολύ ζηλιάρης και κτητικός και άρες μάρες κουκουνάρες..
Τι λένε οι κάργιες/πουτάνες ελλεινίδες;;;;; Ζητάνε σοβαρή σχέση και να βγαίνουν και με τους πρώην τους και το θεωρούν φυσιολογικό;;; Φαντάστητε ποσο πυρφοριστάν είμαστε.. δε ξαναβγαίνω να μιλάω για σχέσεις και μαλακίες.. έχει χαθεί το τόπι στο πυρφοριστάν
Ποτέ σχέση με πονηρή κάργια ελλεεινίδα.. σκατά να φάνε
Όχι ρε συ, να είσαι λίγο πιο διπλωμάτης! Βεβαίως και να πάει για καφέ με τον πρώην της αν θέλει, αλλά αυτό θα μπορείς να το κάνεις κι εσύ! Οπότε πετυχαίνεις μια πολύ όμορφη ελεύθερη σχέση (που φαντάζομαι ότι προτιμάς εσύ) και την αφήνεις την άλλη να νομίζει ότι έχετε κανονική σχέση