Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αν ειχα να φαω περιουσια θα πηγαινα ουκρανια

Εκεί τύπε δεν έστελνα ούτε φωτογραφία μου!
Μη σου πω ούτε φωτογραφία της ... πεθεράς μου!!!!

Έχω την αίσθηση ότι με το που θα κατέβεις στο αεροδρόμιο να μπεις σε ταξί,
θα σε πάει ο ταρίφας σε καμιά υπόγα, που αφού σου βάλουν το τοκάρεβ στο σβέρκο,
θα σου πάρουν ρολόϊ , ρούχα , παππούτσια , μετά τα νεφρά
και πριν  τα τινάξεις θα κοιτάνε μήπως έχεις και κανένα χρυσό δόντι ...
να στο βγάλουν με γκαζοτανάλια ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

και πριν  τα τινάξεις θα κοιτάνε μήπως έχεις και κανένα χρυσό δόντι ...

Μπα,ο ταρίφας πιο πολύ παίζει να σε ρωτήσει αν θες να γαμήσεις και να σου προτείνει απευθείας μουνιά ή να σε γειώσει σε κλαμπ με μουνιά σεμιπρος,θα σου δώσει κάρτα να τον ξαναπάρεις όταν θες να πας σε άλλο μαγαζί κτλ.Οι ταρίφες είναι οι στάνταρ λύση Ουκρανία πάντα σου δίνουν συμβουλές ποια είναι τα καλύτερα μαγαζιά για να γαμήσεις.
Αν πας σε άγνωστη πόλη Ουκρανία και δεν ξέρεις πού θα χωθείς το βράδυ απλά ρώτα τον ταρίφα και θα σε πάει στο πιο high κλαμπ με τις καλύτερες μουνάρες.
Πρώτη φορά Ουκρανία πήγα το 2003 Κίεβο δεν ήξερα τα αρχίδια μου από την πόλη μου λέει ο ταρίφας θα σε πάω 111 είναι high class club.Μπήκα 111 στην πρώτη γκόμενα που έκατσα δίπλα στο μπαρ έκανα one night stand θρυλικές εποχές απίστευτες ευκαιρίες τότε ήσουν κάτι σαν White God μέσα στα σκατόπαιδα των νεόπλουτων.
Ολοι οι Ουκρανοί ξέρουν οτι το 100% των ξένων τουριστών έρχονται για καθαρό σεξοτουρισμό και οι υπόλοιποι για τα αξιοθέατα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

και πριν  τα τινάξεις θα κοιτάνε μήπως έχεις και κανένα χρυσό δόντι ...
:grin: :grin: :grin: :grin:
οχι ρε..εγω παω συνεχεια τα 10 τελευταια χρονια...ειναι το λαστ παρανταις  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
παντου εκτος κιεβου γαμας καλα κι ευκολα...βεβαια σπηκαρω καποια ρωσσικα που ειναι βασικο ατου.. :hi:
αλλα κ παλι βιεννη μπορεις να γαμησεις καλα κι ειναι ωραια η καθημερηνοτητα...αρκει νασαι μονιμα βεβαια..δεν ενδυκνειται για επιδρομες...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Συνελήφθη ο 30χρονος "δρακος" του Αμαρουσίου! Υποστηρίζει ότι η απόρριψη και η εγκατάλειψη από τη νεαρή Ρουμάνα φίλη του πριν δύο μήνες θόλωσε το μυαλό του και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε «δράκο» του Αμαρουσίου για να πάρει εκδίκηση. [size=20pt]Στο πρόσωπο κάθε γυναίκας είπε στους αστυνομικούς ότι έβλεπε την Σόνια[/size] και ήθελε θωπεύοντας τα θύματα του να «πάρει το αίμα του πίσω» για το χωρισμό. [size=20pt]Προσπάθησε να τα ρίξει στην ερωτική απόρριψη από τη νεαρή Ρουμάνα φίλη του τη Σόνια (έδωσε μόνο το μικρό της όνομα στους αστυνομικούς) η οποία εργαζόταν ως ιερόδουλος και πριν δύο μήνες έφυγε από την Ελλάδα. Και αυτό γιατί ο νεαρός την πίεζε να αλλάξει ζωή όμως αυτή δεν ήθελε με αποτέλεσμα όπως είπε να τον εγκαταλείψει και να εξαφανιστεί στην Αλβανία."[/size]

τυποι ο πιρφοροερωτας και η πουτανοαπορριψη σε κανουν δρακο
γι αυτο προσοχη  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μακριά από σχέσεις με πουτάνες. Τις πουτάνες τις αγαπάμε για το κοινωνικό λειτούργημα που εκτελούν στο μπουρδέλο. Για να παρατήσει μια πουτάνα αυτό που κάνει πρέπει ο γκόμενος να έχει λεφτά. Αλλιώς θα είναι για πάντα ένας νταβατζάκος που του γαμάνε τη γκόμενα όλοι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλακοπίτουρα ass kavlos ό,τι να 'ναι είσαι. Με μπέρδεψες με τον takman και τόση ώρα απαντούσα γι' αυτόν.  :uglystupid:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τύπε μου εγώ επειδή έχω δυτική νοοτροπία άργησα πολύ να συμβιβαστώ με την ελληνική πραγματικότητα. Μέχρι τα 28 μου απέφευγα τα μπουρδέλα γιατί περίμενα να βρω καμιά γκόμενα. Είχα πάει ελάχιστες φορές μέχρι τότε. Ήμουν όμως ευθύς τύπος όπως οι δυτικοί. Εκεί δεν χρειάζεται να έχεις τρόπο για να γαμήσεις, παρά μόνο να λες αυτό που αισθάνεσαι. Μετά κατάλαβα ότι το πράγμα στην Ελλάδα λειτουργεί πολύ διαφορετικά, ότι χωρίς το παραμύθι δεν πας πουθενά. Σιχάθηκα λοιπόν την όλη κατάσταση και έγινα μπουρδελιάρης.

Γιατι δε μεταναστευεις;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μαλακοπίτουρα ass kavlos ό,τι να 'ναι είσαι. Με μπέρδεψες με τον takman και τόση ώρα απαντούσα γι' αυτόν.  :uglystupid:

:2funny:

Είπα κι εγώ...

Ούτε ίσα με το δεξί αρχίδι του τακμαν δεν φτάνεις...

Έπεσες κι άλλο στο scaling system pyrforiasis.

Αλήθεια, γιατί δεν μεταναστεύεις να γαμάς και κανένα μουνάκι ακάπωτα, όπως ο δοπαμίνα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν έχω καμία πρεμούρα να γαμήσω ακάποτα. Επίσης ο takman και όλοι σας δεν είστε ούτε μια ΤΡΙΧΑ από τα αρχίδια του Picker.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Οπως ειπε καποιος στην γερμανια ειδικα  TA FKK και κατι αλλα κολπα ειναι τροπος ζωης,δηλ. εχεις την γυναικα σου πεταγεσαι για κανα 5ωρο σε ενα σαουνα κλαμπ και μετα γυρνας σπιτι γενικα δεν πανε σε αυτα γιατι δεν βρισκουν γκομενες αλλα για τις παροχες και την ευκολια συο σεξ ,η πορνεια αντιμετωπιζεται πολυ διαφορετικα απο οτι εδω ,πιστευω σε ολο τον κοσμο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν έχω καμία πρεμούρα να γαμήσω ακάποτα. Επίσης ο takman και όλοι σας δεν είστε ούτε μια ΤΡΙΧΑ από τα αρχίδια του Picker.

Δε θελεις να ζησεις σε μια χωρα χωρις λαμογια; Που θα γαμας περηφανα χωρις να αναγκαζεσαι να πας σε μπουρδελα;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δε θελεις να ζησεις σε μια χωρα χωρις λαμογια; Που θα γαμας περηφανα χωρις να αναγκαζεσαι να πας σε μπουρδελα;

οταν ακουσα για 30χρονο δρακο φοβηθηκα για πικερ αλλα δοξα τον θεο  :(

ο δρακος ειχε περιπτερο στο γαλατσι δεν μιλαγε σε κανεναν μοναχικος αντικοινωνικος κ παθος τα στριπ κλαμπ κ τα κωλομπαρα

100 τις εκατο ηταν μελος εδω

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dopamina εγώ δεν είμαι τόσο βλάκας και κορόιδο να καταστρέψω τη ζωή μου έτσι. Τον λυπάμαι βέβαια τον "δρακούλη" και όλους τους κακόμοιρους που θέλουν μόνο να βιάσουν και όχι να σκοτώσουν αλλά γι' αυτό υπάρχουν τα μπουρδέλα. Για να γλιτώνουν οι κακόμοιροι βιαστές απ' τις ελεεινίδες!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

ο δρακος ειχε περιπτερο στο γαλατσι δεν μιλαγε σε κανεναν μοναχικος αντικοινωνικος κ παθος τα στριπ κλαμπ κ τα κωλομπαρα

Μεμος;

Στη φωτο που ανεβασε καποιος φαινεται ομορφος.... πολυ ομορφος θα ελεγα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
200.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

γιατι γινονται καποιοι ετσι τι φταει λες?τους εδερναν οι γονεις μικροι η τους ξεκωλιαζε κανας θειος?  :grin: :grin: :grin: :grin:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Χθες βράδυ βγήκα για φαγητό με μια ελλεεινίδα.. δε μου άρεσε σα γυναίκα άλλα βγήκα δε ξέρω γιατί.. έκανα μαλακία

Ξεκινάει να μου λεεί οτι θέλει να κάνει σοβαρή σχέση.. 25 ετών αυτή.. οτι ειχε κάνει 4 σχέσεις στη ζωή της (απο μπρος παρθένα απο πίσω μπαίνουν τρένα)

Τη ρώτησα ποσο καιρό ειναι μόνη και είπε απ τον Γενάρη.. την χώρισε για να γυρίσει στη πρώην του αλλά λέει την παίρνει για καφέ μια στο τόσο κι αυτή πάει

Της λέω ok προφανώς αμα ειχαμε σχέση (υποτίθετε το λέγαμε μήπως τα φτιάξουμε αλλα ήξερα οτι δε παίζει απο μεριάς μου) και σε πάρει για καφέ ο πρώην δε θα πας

Απαντάει οτι θα πάει γιατι δε μπορεί να τον ακυρώσει σαν άνθρωπο και οτι ειχαν έρθει κοντά οποτε και σχέση να κάνει θα βγαίνει μαζί του

Σκάω στα γέλια και της λέω οτι άμα ειχα σχέση μαζί της δε θα έπαιζε να το κάνει αυτο.. δε θα την άφηνα και άμα επέμενε θα τη χώριζα

Απαντάει οτι ειμαι πολύ ζηλιάρης και κτητικός και άρες μάρες κουκουνάρες..   :jerking:

Τι λένε οι κάργιες/πουτάνες ελλεινίδες;;;;;  Ζητάνε σοβαρή σχέση και να βγαίνουν και με τους πρώην τους και το θεωρούν φυσιολογικό;;; Φαντάστητε ποσο πυρφοριστάν είμαστε.. δε ξαναβγαίνω να μιλάω για σχέσεις και μαλακίες.. έχει χαθεί το τόπι στο πυρφοριστάν

Ποτέ σχέση με πονηρή κάργια ελλεεινίδα.. σκατά να φάνε    :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom