Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Επισκέπτης
Χέσε με ρε πάθος με τις διδασκαλίες σου. Τις ξέρω καλά τις Ελληνίδες, μιζέρια, κουτοπονηριά, άγχος και κακομοιριά είναι στην πλειοψηφία τους.

Δεν γουστάρω να μου κάνεις διδασκαλίες ειδικά σε τέτοιες φάσεις, όπου ότι και αν γράψω πετάγονται μαζικά και εντελώς γκαιμπελοφασιστικά 5-6 τσατσο-ρουφιάνοι για να με χτυπήσουν, ανεξάρτητα από το τι γράφω. Τόσο μικρά φασιστο-αρπίδια υπάρχουν μέσα σε αυτό το site.

Δεν έχω τίποτα αλλο να σου πω.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χέσε με ρε πάθος με τις διδασκαλίες σου. Τις ξέρω καλά τις Ελληνίδες, μιζέρια, κουτοπονηριά, άγχος και κακομοιριά είναι στην πλειοψηφία τους.

Δεν γουστάρω να μου κάνεις διδασκαλίες ειδικά σε τέτοιες φάσεις, όπου ότι και αν γράψω πετάγονται μαζικά και εντελώς γκαιμπελοφασιστικά 5-6 τσατσο-ρουφιάνοι για να με χτυπήσουν, ανεξάρτητα από το τι γράφω. Τόσο μικρά φασιστο-αρπίδια υπάρχουν μέσα σε αυτό το site.

αααααααα εισαι και δισκοιλιος.
τι να πω?
κριμα ... κριμα

Επισκέπτης
Ε ναι συγκρατηθείτε λίγο αν σφάζεστε από τώρα τι θα καταγράψουμε και εμείς οι φόρουμρεπόρτερς;  :rolleyes:
Παρακαλώ τηρήστε το ωράριο λειτουργίας: Ωρες σφαγής καθημερινά 20.00-23.00 μετά έξοδο για ποτάκι και χαλάρωση :grin:
...Ντροπη σου,ριψασπι !!! Ενας μαχιμος FORUMREPORTER δεν ξεκουραζεται ΠΟΤΕ ! Αυτα που ηξερες , να τα ξεχασεις !Εδω ειναι μπουρδελα...δεν ειναι παιξε-γελασε , τιλε ντεμ λε ντι λεμ !

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:idiot:λοιπον!ελεεινιδεσ=φασολεσ,ψωνια καλαμια καβαλιμενα ,οτι δεν ζησανε στην οικογενεια τα φορτωνουν στο πρωτο μακακα που βρισκουν!ολεσ φορανε πραντα [κινεζικα ]δουλευουν στη πρεσβεια [μαρινοπουλο]κ πανε ελβετια η μυκονο [σαλαμινα] διακοπεσ!ρε ουστ!ουτε για τανεσ δεν κανετε οι περισοτερεσ!μπαζα με τουπε που νομιζετε οτι το σαντ μοριτσ ειναι αρωμα!!!!! :headbang:

Επισκέπτης
παλιέ επειδή έχω όρεξη σήμερα, μπορείς να γράψεις στα πόσα ποστ μπορώ να στη βγω; επίσης πόσα ένσημα έχεις και τι είναι το αρπίδι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δε ξέρω σε πόσα ποστ θα μπορείς να τη βγεις στον παλιό εξάλλου κάτι τέτοιο είναι αντικειμενικά δύσκολο..με τόση εμπειρία που χει.. αλλά έχεις όλα τα φόντα να διαπρέψεις στο θρεντ νέε μου και να μπεις στο τοπ τεν της ξεκατινίστικης λίστας μου  ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πιάσαμε άνετα και φυσιολογικά κουβέντα. Ήταν 18 χρονών αλλά πολύ ώριμες και ρεαλίστριες για την ηλικία τους (σκέπτονταν να ανοίξουν δικές τους δουλειές π.χ. και όχι να πάνε στο δημόσιο, προβληματίζονταν για τη διεθνή κρίση, την ανεργία, τον ολοένα και αυξανόμενο εγωκεντρισμό των ανθρώπων κ.λ.π.      

Πω, πω, πω.
Αμέσως τα κοριτσάκια να εκμεταλλευθούν τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης.
Σύσταση ΕΠΕ με διαδικασίες εξπρές

Και μετά βρίζετε τον Αλογοσκούφη.
Μίζεροι, ε μίζεροι.

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε ξέρω σε πόσα ποστ θα μπορείς να τη βγεις στον παλιό εξάλλου κάτι τέτοιο είναι αντικειμενικά δύσκολο..με τόση εμπειρία που χει.. αλλά έχεις όλα τα φόντα να διαπρέψεις στο θρεντ νέε μου και να μπεις στο τοπ τεν της ξεκατινίστικης λίστας μου  ;)

ευχαριστώ. όταν λυθεί το πολύπλοκο θέμα και μπορώ να τη βγω με τη βούλα :)

Επισκέπτης
...Ντροπη σου,ριψασπι !!! Ενας μαχιμος FORUMREPORTER δεν ξεκουραζεται ΠΟΤΕ ! Αυτα που ηξερες , να τα ξεχασεις !Εδω ειναι μπουρδελα...δεν ειναι παιξε-γελασε , τιλε ντεμ λε ντι λεμ !

Ε ναι αλλά πρέπει να κάνουμε και κανα λανς μπρεικ υπερωρίες όλη μέρα.. :grin:
Ποιον ψήφισες Μπάικερ; Αν δεν μπορείς εδώ με πμ  ;)

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:headbang:κακωσ νομιζω παλιε εραστη απανταμε νομιζω στισ γυναικεσ εδω μεσα!εμεισ να μαμαμε τανεσ γουσταρουμε οχι να συναψουμε σχεσεισ!ασπρο αλογο,φιλομουσου πλατεια σου λεει κατι?

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με vοuiton και παξιμάδι κρητικό.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.