Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η κατινια κανει υπερωριες.
ασχετο μολις ξυπνησα και πινω καφεδακι

Επισκέπτης
Εστι ΚΑΤΙΝΑΣ οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα ! Διανυκτερευων chat ! Receptionist ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΣ THE GREAT ! Ανοιξανε και σας περιμενουνε !

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η κατινια κανει υπερωριες.
ασχετο μολις ξυπνησα και πινω καφεδακι

Αχχχ τουλάχιστον μου λύθηκε η απορία if you are coming or going.
Ο καφές ελληνικός η κάτι άλλο? Κρίμα θα μπορούσαμε να τον πιούμε μαζί.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
τι μουνόδουλοι είναι οι άντρες τελικά...
τι χαλβαδιάζετε ρε με ένα τατουάζ μια ψωνάρας και τις ισοπανικές γόβες  μιας άααααααλλης ψωνισμένης???  :uglystupid: :uglystupid:

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ.

κοινό θέλουν και την προσοχή ρε  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έχω ξαναπεί ότι η Ελληνίδα περνάει δύσκολη φάση και θα χρειαστούν 1-2 γενιές για να βρει τον εαυτό της. Ωστόσο, υπάρχει εκεί έξω ένα ποσοστό 5% - κατά τη δική μου εκτίμηση - Ελληνίδων που είναι αρκετά προχωρημένο και προιδεάζει το πώς θα είναι οι Ελληνίδες σε ένα δυο γενιές.

Τέτοιες κοπέλες συνάντησα χτες το βράδυ στο στέκι μου στην Πλάκα (τα γλυκά χελιδονάκια του βορά έχουν πετάξει οριστικά και τώρα πια βλέπεις εκεί κυρίως μεγάλης ηλικίας τουρίστες).

Είχα βγει έξω από την pub γιατί δεν είχε σήμα το κινητό και όταν γύρισα στo σκαμπό μου στη μπάρα είχαν καθίσει δίπλα μου 3 κορίτσια να τα πιεις στο ποτήρι. Εμφανισιακά Ελληνίδες φαινόντουσαν και άκουσα που μιλάγανε Ελληνικά. Η έκπληξη όμως ήτανε που κάθισα δίπλα τους και αντί τη συνηθισμένη Ελλεηνιδική τακτική - να κλειστούν ανασφαλο-υποκριτικά στην παρέα τους και να γυρνάνε πλάτη στους υπόλοιπους θαμώνες - πρόσχαρα και χαμογελαστά μου είπαν "γεια"! Για μια στιγμή νόμισα ότι ήμουν ακόμη στο Άμστερνταμ (όπου αυτή είναι η φυσιολογική, ανθρώπινη συμπεριφορά, να λες ένα γεια στο διπλανό σου και ενδεχομένως και 5 κουβέντες) και μου φάνηκε πολύ ευχάριστο να έχω δίπλα μου Ελληνίδες το ίδιες πρόσχαρες και φιλικές με τις γυναίκες που κάθονταν δίπλα μου στο Άμστερνταμ. Σα να έγινε ξαφνικά το αρβανιτο-βλαχοχώρι η Αθήνα Ευρώπη!

Πιάσαμε άνετα και φυσιολογικά κουβέντα. Ήταν 18 χρονών αλλά πολύ ώριμες και ρεαλίστριες για την ηλικία τους (σκέπτονταν να ανοίξουν δικές τους δουλειές π.χ. και όχι να πάνε στο δημόσιο, προβληματίζονταν για τη διεθνή κρίση, την ανεργία, τον ολοένα και αυξανόμενο εγωκεντρισμό των ανθρώπων κ.λ.π. Αν και μόλις 18 τις έκοβα χορτασμένες από λούτσο, αυτό εξέπεμπαν τα μάτια τους και οι ιστορίες που μου είπαν για τις διαφόρων ειδών σχέσεις που είχαν στο παρελθόν και γενικά αυτό κατάλαβα με τον τρόπο που μιλούσαν για τους άντρες. Αργότερα, όταν είχαν πιει και τις θρυλικές μαργαρίτες τους (κλασικό γυναικείο ποτό)άρχισαν να γίνονται πιο τολμηρές και σε κάποια φάση πέταξαν και υπονοούμενο ότι δεν θα τις χάλαγε να κάναμε και ομαδικό έρωτα! Μια χαρά κοριτσάκια, δείγματα μιας καινούργιας (μελλοντικής) Ελληνίδας γυναίκας, λιγότερο υστερο-νευρωτικής, πιο ώριμης και υγιούς, πιο φιλικής και συντροφικής με τον άντρα. Πέρασα πολύ καλά μαζί τους (και δεν θα με χάλαγε όπως είμαι και ζεστός από το Άμστερνταμ να κάναμε και εκείνη την παρτουζίτσα)!       

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έχω ξαναπεί ότι η Ελληνίδα περνάει δύσκολη φάση και θα χρειαστούν 1-2 γενιές για να βρει τον εαυτό της. Ωστόσο, υπάρχει εκεί έξω ένα ποσοστό 5% - κατά τη δική μου εκτίμηση - Ελληνίδων που είναι αρκετά προχωρημένο και προιδεάζει το πώς θα είναι οι Ελληνίδες σε ένα δυο γενιές.

Τέτοιες κοπέλες συνάντησα χτες το βράδυ στο στέκι μου στην Πλάκα (τα γλυκά χελιδονάκια του βορά έχουν πετάξει οριστικά και τώρα πια βλέπεις εκεί κυρίως μεγάλης ηλικίας τουρίστες).

Είχα βγει έξω από την pub γιατί δεν είχε σήμα το κινητό και όταν γύρισα στo σκαμπό μου στη μπάρα είχαν καθίσει δίπλα μου 3 κορίτσια να τα πιεις στο ποτήρι. Εμφανισιακά Ελληνίδες φαινόντουσαν και άκουσα που μιλάγανε Ελληνικά. Η έκπληξη όμως ήτανε που κάθισα δίπλα τους και αντί τη συνηθισμένη Ελλεηνιδική τακτική - να κλειστούν ανασφαλο-υποκριτικά στην παρέα τους και να γυρνάνε πλάτη στους υπόλοιπους θαμώνες - πρόσχαρα και χαμογελαστά μου είπαν "γεια"! Για μια στιγμή νόμισα ότι ήμουν ακόμη στο Άμστερνταμ (όπου αυτή είναι η φυσιολογική, ανθρώπινη συμπεριφορά, να λες ένα γεια στο διπλανό σου και ενδεχομένως και 5 κουβέντες) και μου φάνηκε πολύ ευχάριστο να έχω δίπλα μου Ελληνίδες το ίδιες πρόσχαρες και φιλικές με τις γυναίκες που κάθονταν δίπλα μου στο Άμστερνταμ. Σα να έγινε ξαφνικά το αρβανιτο-βλαχοχώρι η Αθήνα Ευρώπη!

Πιάσαμε άνετα και φυσιολογικά κουβέντα. Ήταν 18 χρονών αλλά πολύ ώριμες και ρεαλίστριες για την ηλικία τους (σκέπτονταν να ανοίξουν δικές τους δουλειές π.χ. και όχι να πάνε στο δημόσιο, προβληματίζονταν για τη διεθνή κρίση, την ανεργία, τον ολοένα και αυξανόμενο εγωκεντρισμό των ανθρώπων κ.λ.π. Αν και μόλις 18 τις έκοβα χορτασμένες από λούτσο, αυτό εξέπεμπαν τα μάτια τους και οι ιστορίες που μου είπαν για τις διάφορες σχέσεις που είχαν στο παρελθόν και γενικά αυτό κατάλαβα με τον τρόπο που μιλούσαν για τους άντρες. Αργότερα, όταν είχαν πιει και τις θρυλικές μαργαρίτες τους (κλασικό γυναικείο ποτό)άρχισαν να γίνονται πιο τολμηρές και σε κάποια φάση πέταξαν και υπονοούμενο ότι δεν θα τις χάλαγε να κάναμε και ομαδικό έρωτα! Μια χαρά κοριτσάκια, δείγματα μιας καινούργιας (μελλοντικής) Ελληνίδας γυναίκας, λιγότερο υστερο-νευρωτικής, πιο ώριμης και υγιούς. Πέρασα πολύ καλά μαζί τους (και δεν θα με χάλαγε όπως είμαι και ζεστός από το Άμστερνταμ να κάναμε εκείνη την παρτουζίτσα)!       

Να σκεπαζεσε καλα το βραδυ και να πινεις και ζεστα πολλα.
Εχει ιωση γριπη.
Επισης τα χερακια μεσα απο την κουβερτα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να σκεπαζεσε καλα το βραδυ και να πινεις και ζεστα πολλα.
Εχει ιωση γριπη.
Επισης τα χερακια μεσα απο την κουβερτα.

Καλώς την κλασική, κομπλεξική, υστερο-νευρωτική Ελλεηνίδα (ή Ελλέηνα, αν είσαι τελικά άντρας, τραβέλι κ.λ.π.).!

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτό το φαντάστηκες ή έγινε στη πραγματικότητα; μερικές ελληνίδες έχουν καλύτερα μυαλά σε μικρές ηλικίες. αλλά back to the future, enterprise;; :) :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτό το φαντάστηκες ή έγινε στη πραγματικότητα; μερικές ελληνίδες με κάποιο επίπεδο, όποιο, έχουν καλύτερα μυαλά σε μικρές ηλικίες. αλλά back to the future, enterprise;; :) :)

Καλά ρε τυρόγαλα, μία απλή καθημερινή εμπειρία σας περιέγραψα και με ρωτάτε αν τη φαντάστηκα; Τόσο μίζερη είναι ρε μαλάκες η ζωή σας που δεν σας συμβαίνουν ποτέ τέτοιες φάσεις;

Αναλογικά δηλαδή αν σας πω ότι πριν λίγες ημέρες έκανα ομαδικό gangbang στο Άμστερνταμ θα τρελαθείτε τελείως;

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μουστόγρια, στις φυσιολογικές συζητήσεις που έχω με κοπέλες, δεν υπονοείται ότι θα πέσουν παρτούζες με το καλημέρα, στην Αθήνα :). για αυτό να ξεχωριστεί το ονειρικό :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι νεες περιπετειες του γκιουλιβερ

ουφ δε θελω να ξεκατινιαστω τωρα κ να δωσω την χαρα στον πιρφορος.. κ συγκρατιεμαι... *P

ονειρα ονειρααα πουλιααααα μου ταξιδιαρικααααααααααα

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλώς την κλασική, κομπλεξική, υστερο-νευρωτική Ελλεηνίδα (ή Ελλέηνα, αν είσαι τελικά άντρας, τραβέλι κ.λ.π.).!

να φορας ζεστα πουλοβερ εκει στα εξωτερικα...
επισης να παρεις βιταμινες....
ερεψες........
στην μαλακια

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε μουστόγρια, στις φυσιολογικές συζητήσεις που έχω με κοπέλες, δεν υπονοείται ότι θα πέσουν παρτούζες με το καλημέρα, στην Αθήνα :). για αυτό να ξεχωριστεί το ονειρικό :cheesy:

Άμα σου μαμίσω την κολυμπήθρα θα νοιώσεις το πραγματικό από το ονειρικό, αρπίδι!

Με ελάχιστες δημοσιεύσεις και πας να τη βγεις. Ρουφιανοκλώνος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom