Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μην μαλωνετε αγορια.
νωρισ ειναι ακομη.
αργοτερα σφαζεστε στης  bite  την ποδια.
εγω θα φερω κουβα για τα αιματα (παο την σφαγη)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν θα τη φοραω ελπιζω την ποδια ομως...
αμαν χρυση μου χαλια θα γινω..

Επισκέπτης
Έχω ξαναπεί ότι η Ελληνίδα περνάει δύσκολη φάση και θα χρειαστούν 1-2 γενιές για να βρει τον εαυτό της. Ωστόσο, υπάρχει εκεί έξω ένα ποσοστό 5% - κατά τη δική μου εκτίμηση - Ελληνίδων που είναι αρκετά προχωρημένο και προιδεάζει το πώς θα είναι οι Ελληνίδες σε ένα δυο γενιές.

Τέτοιες κοπέλες συνάντησα χτες το βράδυ στο στέκι μου στην Πλάκα (τα γλυκά χελιδονάκια του βορά έχουν πετάξει οριστικά και τώρα πια βλέπεις εκεί κυρίως μεγάλης ηλικίας τουρίστες).

Είχα βγει έξω από την pub γιατί δεν είχε σήμα το κινητό και όταν γύρισα στo σκαμπό μου στη μπάρα είχαν καθίσει δίπλα μου 3 κορίτσια να τα πιεις στο ποτήρι. Εμφανισιακά Ελληνίδες φαινόντουσαν και άκουσα που μιλάγανε Ελληνικά. Η έκπληξη όμως ήτανε που κάθισα δίπλα τους και αντί τη συνηθισμένη Ελλεηνιδική τακτική - να κλειστούν ανασφαλο-υποκριτικά στην παρέα τους και να γυρνάνε πλάτη στους υπόλοιπους θαμώνες - πρόσχαρα και χαμογελαστά μου είπαν "γεια"! Για μια στιγμή νόμισα ότι ήμουν ακόμη στο Άμστερνταμ (όπου αυτή είναι η φυσιολογική, ανθρώπινη συμπεριφορά, να λες ένα γεια στο διπλανό σου και ενδεχομένως και 5 κουβέντες) και μου φάνηκε πολύ ευχάριστο να έχω δίπλα μου Ελληνίδες το ίδιες πρόσχαρες και φιλικές με τις γυναίκες που κάθονταν δίπλα μου στο Άμστερνταμ. Σα να έγινε ξαφνικά το αρβανιτο-βλαχοχώρι η Αθήνα Ευρώπη!

Πιάσαμε άνετα και φυσιολογικά κουβέντα. Ήταν 18 χρονών αλλά πολύ ώριμες και ρεαλίστριες για την ηλικία τους (σκέπτονταν να ανοίξουν δικές τους δουλειές π.χ. και όχι να πάνε στο δημόσιο, προβληματίζονταν για τη διεθνή κρίση, την ανεργία, τον ολοένα και αυξανόμενο εγωκεντρισμό των ανθρώπων κ.λ.π. Αν και μόλις 18 τις έκοβα χορτασμένες από λούτσο, αυτό εξέπεμπαν τα μάτια τους και οι ιστορίες που μου είπαν για τις διαφόρων ειδών σχέσεις που είχαν στο παρελθόν και γενικά αυτό κατάλαβα με τον τρόπο που μιλούσαν για τους άντρες. Αργότερα, όταν είχαν πιει και τις θρυλικές μαργαρίτες τους (κλασικό γυναικείο ποτό)άρχισαν να γίνονται πιο τολμηρές και σε κάποια φάση πέταξαν και υπονοούμενο ότι δεν θα τις χάλαγε να κάναμε και ομαδικό έρωτα! Μια χαρά κοριτσάκια, δείγματα μιας καινούργιας (μελλοντικής) Ελληνίδας γυναίκας, λιγότερο υστερο-νευρωτικής, πιο ώριμης και υγιούς, πιο φιλικής και συντροφικής με τον άντρα. Πέρασα πολύ καλά μαζί τους (και δεν θα με χάλαγε όπως είμαι και ζεστός από το Άμστερνταμ να κάναμε και εκείνη την παρτουζίτσα)!       

Σου είχα πει κ στο παρελθόν ότι οι ελληνίδες είναι σε μεταβατικό στάδιο, αλλά ουδέποτε το άκουσες.
Τώρα σου τυχαίνει ένα περιστατικό κ αρχίζεις να έχεις κάποιες ελπίδες.... Κοίτα έξω, είναι πολλές, απλά πρέπει να είσαι ικανός για να τις βρεις κ σταμάτα να επιβεβαιώνεις τις ανόητες πεποιθήσεις σου - εσύ κ πολλοί άλλοι...

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άμα σου μαμίσω την κολυμπήθρα θα νοιώσεις το πραγματικό από το ονειρικό, αρπίδι!

Με ελάχιστες δημοσιεύσεις και πας να τη βγεις. Ρουφιανοκλώνος;

:2funny: :2funny:  βγάζεις και με τη βούλα τις δημοσιεύσεις; :2funny:. έλληνας είσαι; τι είναι το αρπίδι; παάλιουρα εραστή του ονείρου. μην εξάπτεσαι δε θα μπορείς να κοιμηθείς.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σου είχα πει κ στο παρελθόν ότι οι ελληνίδες είναι σε μεταβατικό στάδιο, αλλά ουδέποτε το άκουσες.
Τώρα σου τυχαίνει ένα περιστατικό κ αρχίζεις να έχεις κάποιες ελπίδες.... Κοίτα έξω, είναι πολλές, απλά πρέπει να είσαι ικανός για να τις βρεις κ σταμάτα να επιβεβαιώνεις τις ανόητες πεποιθήσεις σου - εσύ κ πολλοί άλλοι...
δλδ πιστευεις οτι οντως του ετυχε?

στο ιδιον μπαρ της πλακας?
τι ειναι αυτο το μπαρ πια... ο κοσμος ολος?

Επισκέπτης
οι νεες περιπετειες του γκιουλιβερ

ουφ δε θελω να ξεκατινιαστω τωρα κ να δωσω την χαρα στον πιρφορος.. κ συγκρατιεμαι... *P

ονειρα ονειρααα πουλιααααα μου ταξιδιαρικααααααααααα

Μπράβο Μπαιτ πνεύμα και ηθική  άσε τους άλλους να εκτείθενται  :grin:

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συμφώνησα μαζί του ότι τα πράγματα αλλάζουν, αλλά από ότι φαίνεται είναι ηλίθιος :cheesy:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ε τελευταιως παω να το πιστεψω κ αυτο
αλλα για τον παλαιο.. ποτες *P

Έ βέβαια που να πιστέψεις, αφού στη δική σου μίζερη, τσατσο-ρουφιάνικη και ελεεινή ζωή δεν συμβαίνει ποτέ τίποτε από όλα αυτά....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Έ βέβαια που να πιστέψεις, αφού στη δική σου μίζερη, τσατσο-ρουφιάνικη και ελεεινή ζωή δεν συμβαίνει ποτέ τίποτε από όλα αυτά....

ετσι ακριβως.. οπως τα λες ειναι..

υγ: πιρφορε μ εχεις καταστρεψει.. *P

Επισκέπτης
Μην μαλωνετε αγορια.
νωρισ ειναι ακομη.
αργοτερα σφαζεστε στης  bite  την ποδια.
εγω θα φερω κουβα για τα αιματα (παο την σφαγη)

Ε ναι συγκρατηθείτε λίγο αν σφάζεστε από τώρα τι θα καταγράψουμε και εμείς οι φόρουμρεπόρτερς;  :rolleyes:
Παρακαλώ τηρήστε το ωράριο λειτουργίας: Ωρες σφαγής καθημερινά 20.00-23.00 μετά έξοδο για ποτάκι και χαλάρωση :grin:

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παλιέ επειδή έχω όρεξη σήμερα, μπορείς να γράψεις στα πόσα ποστ μπορώ να στη βγω; επίσης πόσα ένσημα έχεις και τι είναι το αρπίδι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Χέσε με ρε πάθος με τις διδασκαλίες σου. Τις ξέρω καλά τις Ελληνίδες, μιζέρια, κουτοπονηριά, άγχος και κακομοιριά είναι στην πλειοψηφία τους.

Δεν γουστάρω να μου κάνεις διδασκαλίες ειδικά σε τέτοιες φάσεις, όπου ότι και αν γράψω πετάγονται μαζικά και εντελώς γκαιμπελοφασιστικά 5-6 τσατσο-ρουφιάνοι για να με χτυπήσουν, ανεξάρτητα από το τι γράφω. Τόσο μικρά φασιστο-αρπίδια υπάρχουν μέσα σε αυτό το site.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ε ναι συγκρατηθείτε λίγο αν σφάζεστε από τώρα τι θα καταγράψουμε και εμείς οι φόρουμρεπόρτερς;  :rolleyes:
Παρακαλώ τηρήστε το ωράριο λειτουργίας: Ωρες σφαγής καθημερινά 20.00-23.00 μετά έξοδο για ποτάκι και χαλάρωση :grin:

κι εδω μας βρηκες κινεζε μυγοχαφτη?

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε διάνοια - αρπίδι :cheesy: συμφώνησα ότι αλλάζουν, τις παρτούζες μήπως τις είδες σε κανένα έργο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom