mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αναστατώσου... και μετά σταυρώσου σταυρώσου
φτυνω και τον κορφο μου για να ειμαι σιγουρη.....
αναστατώσου... και μετά σταυρώσου σταυρώσου
στην ανωνυμια παιζησ εκ του ασφαλουσ μουνιτσα!για να δω φατσα κ θα σου πω πουσαστε ολεσ ψηλεσ ξανθειεσ με πρασινα ματια 56 κιλα κ 26 χρονων!
στην ανωνυμια παιζησ εκ του ασφαλουσ μουνιτσα!για να δω φατσα κ θα σου πω πουσαστε ολεσ ψηλεσ ξανθειεσ με πρασινα ματια 56 κιλα κ 26 χρονων!
φτυνω και τον κορφο μου για να ειμαι σιγουρη.....
παλι καλα που εβαλαν και την θρυλικη καλτσα του αλ
Έλεος, τέκτων μου. Άκου μυς!!
ξερεις δεν καναν μονο οι ρωσιδες σου μπαλετο
Μάγκες, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!! Ελεηνίς, ολίγον χοντροκώλα, χορεύτρια μπαλέτου. Κουλτούρα να φύγουμε. Εχω αρχίσει να τη συμπαθώ.
Μάγκες, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!! Ελεηνίς, ολίγον χοντροκώλα, χορεύτρια μπαλέτου. Κουλτούρα να φύγουμε. Εχω αρχίσει να τη συμπαθώ.
δεν εκανα μονο μπαλετο εκανα επισης ενοργανη, ρυθμικη, βαρη, αερομπικ, ανατολιτηκους χωρους λιγο, τσατσατσα προσφατως και αρχιζω τανγκο τωρα. οποτε πριν με πεις χοντροκωλα η οτι αλλο μαθε κατι για μενα πρωτα και μετα μιλα
αν εχουμε μπλε ματια γινεται τπτ?
σου κανουμε?
Ε, ναι. Δεν αντέχω άλλο. Μετά κι απ' αυτά, σας δηλώνω ότι έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι. Φανταστείτε με τέτοια γυμναστική τι 8άρια θα κάνει. Και τόσα χρόνια την απολάμβαναν οι καταραμένοι Άραβες.
δεν εκανα μονο μπαλετο εκανα επισης ενοργανη, ρυθμικη, βαρη, αερομπικ, ανατολιτηκους χωρους λιγο, τσατσατσα προσφατως και αρχιζω τανγκο τωρα. οποτε πριν με πεις χοντροκωλα η οτι αλλο μαθε κατι για μενα πρωτα και μετα μιλα
AN ειπαΑστο. Τα χαλάει ΟΛΑ ή καταγωγή σου.
bunjee jumping; τσάμικο;
χρονια; γτ ξερεις ποσο χρονων ειμαι και μιλας για χρονια;
AN ειπα
διοτι τα χαλαει ολα κ η καταγωγη μου κ η εμφανιση μου
δυστυχως
α.. η ευα μια χαρα ωραια ποδια εχει..