Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εσύ γιατί τα βλέπεις αυτά τα βίντεο, την έχεις ανάγκη την ελλεεινιδοσύνη;  :think:
δε βλεπω τα βιντεο ρε τυπε
λαιβ τα βλεπω στην τηλεοραση και κανω εμετο μπαμιες απο τα ματια
μετα τα ποσταρω εδω μεσα στο σχετικο θρεντ για να μεινουν αιωνια μνημεια ελλεεινιδοσυνης και να τα βλεπουν οι νεοτεροι να μαθαινουν μπας και σωσουμε καμια ψυχη
το πουλι κανει κοινωνικο εργο  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να μας πει το τσολακι. για καμια μπουγατσα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πριν χρόνια είχα μπλέξει με μια γιατρισα  που έκανε το αγροτικό της στο νησι, μπαζοελλεεινιδα λέμε και ένα βράδυ είχαμε βγει για ποτό σε ένα μπαρ,δεν θυμαμε ακριβώς τι είχε γίνει αλλά εγώ βαρέθηκα κάποια στιγμή και λέω φεύγουμε, αυτή με μια φίλη της λένε εμείς θα μείνουμε, λέω οκ αλλά πως θα γυρίσετε πίσω. ...25 χιλ απόσταση λέει κάτι θα βρουμε και έφυγα εγω για ύπνο κατά τις 5 το πρωί χτυπάει η πόρτα ξυπνάω, ανοίγει  και βλέπω την μπαζοελλεεινιδα σε μαύρο χαλί από τα σφηνάκια, της λέω πως γύρισες πίσω? Μου λέει ξεκίνησα με τα πόδια και σταμάτησε το σκουπιδιάρικο και με έφερε, όντως εκείνη την ώρα έρχεται το σκουπιδιάρικο να μαζέψει τα σκουπίδια. Ένα θέαμα αξιολυπητο.....εννοείται γαμηθηκα στα γέλια. ...και την άλλη μέρα την έδιωξα με τις κλωτσιες
:2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πριν χρόνια είχα μπλέξει με μια γιατρισα  που έκανε το αγροτικό της στο νησι, μπαζοελλεεινιδα λέμε και ένα βράδυ είχαμε βγει για ποτό σε ένα μπαρ,δεν θυμαμε ακριβώς τι είχε γίνει αλλά εγώ βαρέθηκα κάποια στιγμή και λέω φεύγουμε, αυτή με μια φίλη της λένε εμείς θα μείνουμε, λέω οκ αλλά πως θα γυρίσετε πίσω. ...25 χιλ απόσταση λέει κάτι θα βρουμε και έφυγα εγω για ύπνο κατά τις 5 το πρωί χτυπάει η πόρτα ξυπνάω, ανοίγει  και βλέπω την μπαζοελλεεινιδα σε μαύρο χαλί από τα σφηνάκια, της λέω πως γύρισες πίσω? Μου λέει ξεκίνησα με τα πόδια και σταμάτησε το σκουπιδιάρικο και με έφερε, όντως εκείνη την ώρα έρχεται το σκουπιδιάρικο να μαζέψει τα σκουπίδια. Ένα θέαμα αξιολυπητο.....εννοείται γαμηθηκα στα γέλια. ...και την άλλη μέρα την έδιωξα με τις κλωτσιες
:2funny: :2funny:
τυπε αυτη δεν ηταν μονο μπαζοελλεεινιδα
ηταν και κρετινα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Βρώμαγε και σκουπίδια;  :S Καλά της έκανες της καργιόλας που ήθελε και να κάνει την έξυπνη.  :wanker:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Βρώμαγε και σκουπίδια;  :S Καλά της έκανες της καργιόλας που ήθελε και να κάνει την έξυπνη.  :wanker:
τυπε βρωμάνε, την άφησα να κοιμηθεί σε μια γωνιά γιατί την λυπήθηκε και την άλλη μέρα ωξω  πουστη  απ  τη μπαραγκα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυπε εχω φιλο πιρφορο που μπαινει στο φατσοβιβλιο κανει λαικ στις φωτο απο τα γκομενακια με μαγιο κλπ. απο κατω κανει εμετικο κομμεντ αποθεωσης απο κατω κανει λαικ στο κομμεντ του απο κατω κανει κομμεντ στο κομμεντ του και απο κατω λαικ στο δευτερο κομμεντ  :-

Είναι ο ορισμός του μπολντότυπου αυτός.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
τυπε βρωμάνε, την άφησα να κοιμηθεί σε μια γωνιά γιατί την λυπήθηκε και την άλλη μέρα ωξω  πουστη  απ  τη μπαραγκα
Κατάλαβε για ποιο λόγο την έστειλες ή ακόμα ψάχνει; Καλά κι εσύ βρήκες να μπλέξεις με ελλεεινιδομπάζο που κατά τ' άλλα δεν τις θέλεις ούτε στο φβ :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Θα ξεκινήσει με το να γραφτεί σε μια σχολή χορού.  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κατάλαβε για ποιο λόγο την έστειλες ή ακόμα ψάχνει; Καλά κι εσύ βρήκες να μπλέξεις με ελλεεινιδομπάζο που κατά τ' άλλα δεν τις θέλεις ούτε στο φβ :S
τυπε μιλάμε πριν πολλά αααα χρόνια, μου την έπεσε αυτή με βρήκε ευάλωτο από το πολύ πιώμα ένα βραδυ.....ολοι την έχουμε πατήσει έτσι. ....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυποι το πουλι εφτασε αισιως τα 5 χιλιαδες ποστ  :S
ηρθε η ωρα να παρω πουλο, το ειχα ταξει οταν γραφτηκα
το εριξα και πολυ εξω τελευταια και εμεινε πισω η δουλεια  :-
οι ελλεεινιδες δεν πρεπει να χαιρονται γιατι απλως θα αφησω εδω το φιδοδερμα μου και θα επιστρεψω καποια στιγμη δριμυτερος για περισσοτερο σκατωμα
αν καποτε δειτε ενα σαπιο νικ να σκουπιδιαζει ανελεητα ελλεεινιδες και πιρφορους θα ειναι το κλωναρι μου
ολα μου τα υπαρχοντα τα αφηνω στον αλεξ71
εχετε γεια  :grouphug:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυποι το πουλι εφτασε αισιως τα 5 χιλιαδες ποστ  :S
ηρθε η ωρα να παρω πουλο, το ειχα ταξει οταν γραφτηκα
το εριξα και πολυ εξω τελευταια και εμεινε πισω η δουλεια  :-
οι ελλεεινιδες δεν πρεπει να χαιρονται γιατι απλως θα αφησω εδω το φιδοδερμα μου και θα επιστρεψω καποια στιγμη δριμυτερος για περισσοτερο σκατωμα
αν καποτε δειτε ενα σαπιο νικ να σκουπιδιαζει ανελεητα ελλεεινιδες και πιρφορους θα ειναι το κλωναρι μου
ολα μου τα υπαρχοντα τα αφηνω στον αλεξ71
εχετε γεια  :grouphug:

κατσε τυπε μην βιαστεις γι αυτο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πουλί με το ίδιο νικ να ξαναμπεί, με νέο μπαίνουν οι πιρφοροι