sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μάλλον να την εμπεδώσει θέλει .......θα είναι από τους καινουργιουςΕσύ γιατί τα βλέπεις αυτά τα βίντεο, την έχεις ανάγκη την ελλεεινιδοσύνη;![]()
μάλλον να την εμπεδώσει θέλει .......θα είναι από τους καινουργιουςΕσύ γιατί τα βλέπεις αυτά τα βίντεο, την έχεις ανάγκη την ελλεεινιδοσύνη;![]()
δε βλεπω τα βιντεο ρε τυπεΕσύ γιατί τα βλέπεις αυτά τα βίντεο, την έχεις ανάγκη την ελλεεινιδοσύνη;![]()
τυπε αυτη δεν ηταν μονο μπαζοελλεεινιδαΠριν χρόνια είχα μπλέξει με μια γιατρισα που έκανε το αγροτικό της στο νησι, μπαζοελλεεινιδα λέμε και ένα βράδυ είχαμε βγει για ποτό σε ένα μπαρ,δεν θυμαμε ακριβώς τι είχε γίνει αλλά εγώ βαρέθηκα κάποια στιγμή και λέω φεύγουμε, αυτή με μια φίλη της λένε εμείς θα μείνουμε, λέω οκ αλλά πως θα γυρίσετε πίσω. ...25 χιλ απόσταση λέει κάτι θα βρουμε και έφυγα εγω για ύπνο κατά τις 5 το πρωί χτυπάει η πόρτα ξυπνάω, ανοίγει και βλέπω την μπαζοελλεεινιδα σε μαύρο χαλί από τα σφηνάκια, της λέω πως γύρισες πίσω? Μου λέει ξεκίνησα με τα πόδια και σταμάτησε το σκουπιδιάρικο και με έφερε, όντως εκείνη την ώρα έρχεται το σκουπιδιάρικο να μαζέψει τα σκουπίδια. Ένα θέαμα αξιολυπητο.....εννοείται γαμηθηκα στα γέλια. ...και την άλλη μέρα την έδιωξα με τις κλωτσιες
![]()
![]()
τυπε γιατρός πράμα και κατέβαζε κάτι Χρήστο Παναγίας σαν νταλικερηςτυπε αυτη δεν ηταν μονο μπαζοελλεεινιδα
ηταν και κρετινα
τυπε βρωμάνε, την άφησα να κοιμηθεί σε μια γωνιά γιατί την λυπήθηκε και την άλλη μέρα ωξω πουστη απ τη μπαραγκαΒρώμαγε και σκουπίδια; :S Καλά της έκανες της καργιόλας που ήθελε και να κάνει την έξυπνη.![]()
τυπε εχω φιλο πιρφορο που μπαινει στο φατσοβιβλιο κανει λαικ στις φωτο απο τα γκομενακια με μαγιο κλπ. απο κατω κανει εμετικο κομμεντ αποθεωσης απο κατω κανει λαικ στο κομμεντ του απο κατω κανει κομμεντ στο κομμεντ του και απο κατω λαικ στο δευτερο κομμεντ :-
Κατάλαβε για ποιο λόγο την έστειλες ή ακόμα ψάχνει; Καλά κι εσύ βρήκες να μπλέξεις με ελλεεινιδομπάζο που κατά τ' άλλα δεν τις θέλεις ούτε στο φβ :Sτυπε βρωμάνε, την άφησα να κοιμηθεί σε μια γωνιά γιατί την λυπήθηκε και την άλλη μέρα ωξω πουστη απ τη μπαραγκα
Είναι ο ορισμός του μπολντότυπου αυτός.
εισαι αδιαβαστος. πηγαινε διαβασε τους κανονες μπολντισμου και ξαναελα
Θα ξεκινήσει με το να γραφτεί σε μια σχολή χορού.![]()
τυπε μιλάμε πριν πολλά αααα χρόνια, μου την έπεσε αυτή με βρήκε ευάλωτο από το πολύ πιώμα ένα βραδυ.....ολοι την έχουμε πατήσει έτσι. ....Κατάλαβε για ποιο λόγο την έστειλες ή ακόμα ψάχνει; Καλά κι εσύ βρήκες να μπλέξεις με ελλεεινιδομπάζο που κατά τ' άλλα δεν τις θέλεις ούτε στο φβ :S
τυπε μιλάμε πριν πολλά αααα χρόνια, μου την έπεσε αυτή με βρήκε ευάλωτο από το πολύ πιώμα ένα βραδυ.....ολοι την έχουμε πατήσει έτσι. ....
τυποι το πουλι εφτασε αισιως τα 5 χιλιαδες ποστ :S
ηρθε η ωρα να παρω πουλο, το ειχα ταξει οταν γραφτηκα
το εριξα και πολυ εξω τελευταια και εμεινε πισω η δουλεια :-
οι ελλεεινιδες δεν πρεπει να χαιρονται γιατι απλως θα αφησω εδω το φιδοδερμα μου και θα επιστρεψω καποια στιγμη δριμυτερος για περισσοτερο σκατωμα
αν καποτε δειτε ενα σαπιο νικ να σκουπιδιαζει ανελεητα ελλεεινιδες και πιρφορους θα ειναι το κλωναρι μου
ολα μου τα υπαρχοντα τα αφηνω στον αλεξ71
εχετε γεια![]()
παράδοξος όχι τυπε....μάλλον λόγω του ότι ήταν γιατροςτο μουνι της βρωμαγε?