Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το πρόβλημα το έχω αλλού όμως τύποι μου..με γουστάρει πολύ η κουπάρα του ξαδέρφου μου (αρραβωνιασμένη) ξανθιά 1.85 νταρτνάνα με πλούσια τα ελέη αλλα αμα κάνω κανα σκηνικό θα μπλεχτεί πολυ η κατάσταση  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το αν μπλεχτει η κατάσταση ειναι ενδεχομενο.
Το οτι θα καλοπεράσεις με το αλόγατο ειναι δεδομένο.
Σκιστην, μπορει και να μην το μαθει κανεις :rolleyes:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το πρόβλημα το έχω αλλού όμως τύποι μου..με γουστάρει πολύ η κουπάρα του ξαδέρφου μου (αρραβωνιασμένη) ξανθιά 1.85 νταρτνάνα με πλούσια τα ελέη αλλα αμα κάνω κανα σκηνικό θα μπλεχτεί πολυ η κατάσταση  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τυπε μείνε μακριά, θα σε βάλει σε περιπέτειες η ελεεινιδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Διαβαζω, ξαναδιαβαζω, το προβλημα δεν βλεπω... :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Ρε μαν έχεισ δίκιο αλλα ο αρραβωνιάρης της ειναι πολύ οκ άτομο δεν θέλω να του γαμήσω τι γυναίκα...α και αμα με βρήκε μαλάκα η πιτσιρκά πρέπει να κόψει τισ τσόνταις γιατοι όλουσ μαλάκες θα τους βλαιπι στο τέλος  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :think: :think: :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το πρόβλημα ρε άρχοντα ινε οτι με πονανε τα @@ όταν την βλέπω κατάλαβαις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το πρόβλημα ρε άρχοντα ινε οτι με πονανε τα @@ όταν την βλέπω κατάλαβαις?
Τύπε σε νιωθω, κι εγω ειχα νταραβερι με μια παντρεμενη και ηξερα τον αντρα της, ηταν ευγενεστατο κιολας το παιδι και με χαιρετουσε εγκαρδια καθε φορα.

Αλλά τι να κανουμε ρε φιλε, ριξε εναν να αραιωσουν τα γαλατα και αστην μετα στον αντρουλη της.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τύπε σε νιωθω, κι εγω ειχα νταραβερι με μια παντρεμενη και ηξερα τον αντρα της, ηταν ευγενεστατο κιολας το παιδι και με χαιρετουσε εγκαρδια καθε φορα.

Αλλά τι να κανουμε ρε φιλε, ριξε εναν να αραιωσουν τα γαλατα και αστην μετα στον αντρουλη της.
τυπε δεν είναι όλοι ευγενέστατη. ...να προσεχεις :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αλεξ μαν προτιμώ να πάω για παράνομο εξτράκι φυλής έιναι ποιό ασφαλές  :grin: :grin: :grin: Ασε δε θέλω μπλεξήματα για ένα γαμήσι δεν αξίζει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αλεξ μαν προτιμώ να πάω για παράνομο εξτράκι φυλής έιναι ποιό ασφαλές  :grin: :grin: :grin: Ασε δε θέλω μπλεξήματα για ένα γαμήσι δεν αξίζει.
είσαι τιτανοτεραστιος  τυπε μου.....είσαι μορφη

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Sinnerman εισαι θεος  :rockon: :rockon: :rockon: Εγώ έχω μα γαμίσω ελλεηνίδα 10 χρόνια  :orchestra: Πρόσφατα γνώρισα μια πιτσιρίκα και αφου έπιασε το αρχικό καμακί είχα στο μυαλό μου σκηνικά με κρεμπιέδες  :pipa1: :knockinb: Αφού αρχίσαμε να βγαίνουμε μου έριξε το παραμύθι οτι είναι πιστή στο θεό... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και οτι μετά το γάμο θα κάνει σεξ... :headbang: :headbang: :headbang: Κατηφόρησα τελικά στη φυλής και έριξα δυο μπάλες να μου φύγουν τα νεύρα...

αααααααχαχααχαχαχχααχχααχ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
για καμιά εντελώς ελεύθερη το έχεις σκεφτεί?
Κατσε να σκεφτω. Νομιζω οτι τωρα που το λες, εχω παρα πολυ καιρο να μπλεξω με καποια εντελως ελευθερη. Ολες κατι ειχαν, εστω και κατι ανεπισημο, εστω και κατι προς τα τελειωματα.

Το θεμα ειναι οτι εντος πολυ μικρου χρονικου διαστηματος τους παρατανε και κρατανε μονο εμενα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλεξ μαν προτιμώ να πάω για παράνομο εξτράκι φυλής έιναι ποιό ασφαλές  :grin: :grin: :grin: Ασε δε θέλω μπλεξήματα για ένα γαμήσι δεν αξίζει.
Τύπε αφου εχεις προβλημα τοτε δωσε σε μενα το fb της νταρντανας που δεν εχω τετοια προβληματα  ;)
Νιωθω οτι το κοριτσι εχει πελωρια αναγκη να νιωσει την περιπετεια  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Πριν χρόνια είχα μπλέξει με μια γιατρισα  που έκανε το αγροτικό της στο νησι, μπαζοελλεεινιδα λέμε και ένα βράδυ είχαμε βγει για ποτό σε ένα μπαρ,δεν θυμαμε ακριβώς τι είχε γίνει αλλά εγώ βαρέθηκα κάποια στιγμή και λέω φεύγουμε, αυτή με μια φίλη της λένε εμείς θα μείνουμε, λέω οκ αλλά πως θα γυρίσετε πίσω. ...25 χιλ απόσταση λέει κάτι θα βρουμε και έφυγα εγω για ύπνο κατά τις 5 το πρωί χτυπάει η πόρτα ξυπνάω, ανοίγει  και βλέπω την μπαζοελλεεινιδα σε μαύρο χαλί από τα σφηνάκια, της λέω πως γύρισες πίσω? Μου λέει ξεκίνησα με τα πόδια και σταμάτησε το σκουπιδιάρικο και με έφερε, όντως εκείνη την ώρα έρχεται το σκουπιδιάρικο να μαζέψει τα σκουπίδια. Ένα θέαμα αξιολυπητο.....εννοείται γαμηθηκα στα γέλια. ...και την άλλη μέρα την έδιωξα με τις κλωτσιες
:2funny: :2funny:
:2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κατσε να σκεφτω. Νομιζω οτι τωρα που το λες, εχω παρα πολυ καιρο να μπλεξω με καποια εντελως ελευθερη. Ολες κατι ειχαν, εστω και κατι ανεπισημο, εστω και κατι προς τα τελειωματα.

Το θεμα ειναι οτι εντος πολυ μικρου χρονικου διαστηματος τους παρατανε και κρατανε μονο εμενα.

Και εγώ αυτο παθαινω.
Η τις γαμαμε καλά ή μας θεωρούν μαλάκες :S

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

μάλλον τις παρατάνε τυπε.....γιαυτό είναι και ευγενικοί και σε καλησπεριζουν:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom