Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Μα τι μανία είναι αυτή με τις διαγραφές.. Προληπτικοί, πιστεύετε ότι οι αριθμοί είναι γρουσούζικοι.  :s&m_1:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Πλάκα πλάκα, δε λέτε πάλι καλά που υπάρχει το bourdela.com; Χωρίς αυτό να μας ξυπνήσει, πολύ πιθανόν να ήμασταν πιρφόροι κι εμείς. :S

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τελευταία φορά που γαμήσα ελεεινιδα ήταν πριν 17 χρονια :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Σωστά, η γιατρίνα πρέπει να ήταν πολύ τραυματική εμπειρία :P

Από τότε μόνο ξένες βρε θηρίο;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σωστά, η γιατρίνα πρέπει να ήταν πολύ τραυματική εμπειρία :P

Από τότε μόνο ξένες βρε θηρίο;
ναι τυπε μου......Όταν είμαι στο νησί πηδαω κάτι ουκρανες που προσέχουν κάτι παππουδια ,καμιά τουρίστρια αν έχω χρόνο το καλοκαίρι, και τον χειμώνα είμαι εξωτερικό τον περισσότερο καιρό. ...καμιά πουτανα αν είμαι Αθήνα, και γενικά ότι μου κάνει κεφι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Ωραίος ο παίκτης..! Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τυποι το πουλι εφτασε αισιως τα 5 χιλιαδες ποστ  :S
ηρθε η ωρα να παρω πουλο, το ειχα ταξει οταν γραφτηκα
το εριξα και πολυ εξω τελευταια και εμεινε πισω η δουλεια  :-
οι ελλεεινιδες δεν πρεπει να χαιρονται γιατι απλως θα αφησω εδω το φιδοδερμα μου και θα επιστρεψω καποια στιγμη δριμυτερος για περισσοτερο σκατωμα
αν καποτε δειτε ενα σαπιο νικ να σκουπιδιαζει ανελεητα ελλεεινιδες και πιρφορους θα ειναι το κλωναρι μου
ολα μου τα υπαρχοντα τα αφηνω στον αλεξ71
εχετε γεια  :grouphug:
Αποδέχομαι και μεταγραφω την κληρονομία...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Sinnerman εισαι θεος  :rockon: :rockon: :rockon: Εγώ έχω μα γαμίσω ελλεηνίδα 10 χρόνια  :orchestra: Πρόσφατα γνώρισα μια πιτσιρίκα και αφου έπιασε το αρχικό καμακί είχα στο μυαλό μου σκηνικά με κρεμπιέδες  :pipa1: :knockinb: Αφού αρχίσαμε να βγαίνουμε μου έριξε το παραμύθι οτι είναι πιστή στο θεό... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και οτι μετά το γάμο θα κάνει σεξ... :headbang: :headbang: :headbang: Κατηφόρησα τελικά στη φυλής και έριξα δυο μπάλες να μου φύγουν τα νεύρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Sinnerman εισαι θεος  :rockon: :rockon: :rockon: Εγώ έχω μα γαμίσω ελλεηνίδα 10 χρόνια  :orchestra: Πρόσφατα γνώρισα μια πιτσιρίκα και αφου έπιασε το αρχικό καμακί είχα στο μυαλό μου σκηνικά με κρεμπιέδες  :pipa1: :knockinb: Αφού αρχίσαμε να βγαίνουμε μου έριξε το παραμύθι οτι είναι πιστή στο θεό... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και οτι μετά το γάμο θα κάνει σεξ... :headbang: :headbang: :headbang: Κατηφόρησα τελικά στη φυλής και έριξα δυο μπάλες να μου φύγουν τα νεύρα...
Και μετα εκεινη πηρε μια φιλη της τηλεφωνο και της ειπε "ευτυχως τον ξεφορτωθηκα...ακου ρε συ τι του ειπα, οτι ειμαι θεούσα θα κανω σεξ μετα το γαμο...τι γελας μωρη? αυτο σκεφτηκα να του πω για να παρει δρομο...ναι ρε συυυυυ το πιστεψε..."

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Xωρις να θελω να σε στενοχωρησω σε ειδε μαλακα και σε δουλευε μαν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Sinnerman εισαι θεος  :rockon: :rockon: :rockon: Εγώ έχω μα γαμίσω ελλεηνίδα 10 χρόνια  :orchestra: Πρόσφατα γνώρισα μια πιτσιρίκα και αφου έπιασε το αρχικό καμακί είχα στο μυαλό μου σκηνικά με κρεμπιέδες  :pipa1: :knockinb: Αφού αρχίσαμε να βγαίνουμε μου έριξε το παραμύθι οτι είναι πιστή στο θεό... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και οτι μετά το γάμο θα κάνει σεξ... :headbang: :headbang: :headbang: Κατηφόρησα τελικά στη φυλής και έριξα δυο μπάλες να μου φύγουν τα νεύρα...
τυπε μου βλέπω ελλεεινιδες όταν βγαίνω έξω για ποτάκι και διαλέγω το πιο απόμακρο σημείο να καθησω.....και η φάση είναι ότι έχω πέραση δηλαδή με γουστάρουν σαν τυπο ...και τις κερνάω αποστροφη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Στα @@ μου  :rockon: :rockon: :rockon: και σιγα μην στεναχωρηθώ κιόλας ρε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το πρόβλημα το έχω αλλού όμως τύποι μου..με γουστάρει πολύ η κουπάρα του ξαδέρφου μου (αρραβωνιασμένη) ξανθιά 1.85 νταρτνάνα με πλούσια τα ελέη αλλα αμα κάνω κανα σκηνικό θα μπλεχτεί πολυ η κατάσταση  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom