ε οχι και χανθος.μιγας τουλαχιστο.Παλια ηταν ξανθος, αλλα του περασε η ντεκαπαζζζζζζζζζζζζζζ
αι μαρη λουκριτια μην παρω τον(βοθροΣ) και τον κανω μια ανατροπη στο σαλονι σου.
ε οχι και χανθος.μιγας τουλαχιστο.Παλια ηταν ξανθος, αλλα του περασε η ντεκαπαζζζζζζζζζζζζζζ
Τι θπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου λεμε?
Η καμαριερα της υπηρετριας της Δεσποινας Στυλιανοπουλου
Τι επαθες εσυ?ισααααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
μην μου κλεβετε ατακες,ζουλιαριδεςισααααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
αρκι να ανιξις τιν ταπα η αχορταγι δεν ινε ανατρεπομεναε οχι και χανθος.μιγας τουλαχιστο.
αι μαρη λουκριτια μην παρω τον(βοθροΣ) και τον κανω μια ανατροπη στο σαλονι σου.
ναι θα παμε σπιτι του,διανομη κατ'οικον που λενε.αρκι να ανιξις τιν ταπα η αχορταγι δεν ινε ανατρεπομενα
πρινισααααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
αμα αντεχις τι μιρουδια ενταξι γιατι θα σε βοιθος θα χις τι χοζα παραμασχαλαναι θα παμε σπιτι του,διανομη κατ'οικον που λενε.
παντα,καρδιακες κι ολαπριν
μερικες σελιδες σου ελεγε οτι εισαι γουρουνοφοραδιτσα κ εχεις τοσο μεγαλο κωλο που δεν μπορεις να σηκωθεις απο την καρεκλα.Τωρα τι εγινε γινατε φιλες?
Ναι ελατε σπιτι μου, να σε παρουμε παρτουζαναι θα παμε σπιτι του,διανομη κατ'οικον που λενε.
αρκι να ανιξις τιν ταπα η αχορταγι δεν ινε ανατρεπομενα
τι ινε το τσατ????βοθρε γιατι δεν μπαινεις στο τσατ?οταν μπεις βγαλε ανοικοινωση οκ?/
μα εισαι φοβερος ηθοποιος ,προσποιησε τον βλακα με μεγαλη επιτυχιαΝαι ελατε σπιτι μου, να σε παρουμε παρτουζα
εκτακτο δελτιο στο mega θα βγαλουμε ,οκβοθρε γιατι δεν μπαινεις στο τσατ?οταν μπεις βγαλε ανοικοινωση οκ?/
Τι επαθες εσυ?
ντροπη σου,ζουλιαραεγω τιποτα.......αντιγραφω την σπαι.........
ισααααααααααααααααααααααααα
αφου δε ιμε τσατ ρε σις τι δελτιο θα βγαλετεεκτακτο δελτιο στο mega θα βγαλουμε ,οκ
πριν
μερικες σελιδες σου ελεγε οτι εισαι γουρουνοφοραδιτσα κ εχεις τοσο μεγαλο κωλο που δεν μπορεις να σηκωθεις απο την καρεκλα.Τωρα τι εγινε γινατε φιλες?