mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
nitsa με απατας με αλλες??
ισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και συ μαρη.........
nitsa με απατας με αλλες??
Οχι πιο φοβερος απο σενα. Και εσυ προσποιησαι τη γυναικα με μεγαλητερημα εισαι φοβερος ηθοποιος ,προσποιησε τον βλακα με μεγαλη επιτυχια
Ναι, με την υπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου :-*nitsa με απατας με αλλες??
μην κλεβεις τις ατακες μου θα σε κανω παριζακιισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και συ μαρη.........
α ετσι ε???ισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και συ μαρη.........
Οχι πιο φοβερος απο σενα. Και εσυ προσποιησαι τη γυναικα με μεγαλητερηΝαι, με την υπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου :-*
α εσυ εισαι για τους λογγους εντελως αστερω.Οχι πιο φοβερος απο σενα. Και εσυ προσποιησαι τη γυναικα με μεγαλητερηΝαι, με την υπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου :-*
Οχι πιο φοβερος απο σενα. Και εσυ προσποιησαι τη γυναικα με μεγαλητερηΝαι, με την υπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου :-*
εσι ισε τους πλατους και γο του βαθουσStabit,
δεν παρακολουθώ τι γράφεις με τις παλαβές αλλά δεν μπορώ να μην θαυμάσω την υπέρμετρη χωρητικότητα των @@ σου αλλά και την αντοχή σου. Εγώ, δεν θά άντεχα να τραβίξω την αντιπαράθεση σε τόσο μήκος
εμας ειπες παλαβες βρε κουραμπιε αναλατε?Stabit,
δεν παρακολουθώ τι γράφεις με τις παλαβές αλλά δεν μπορώ να μην θαυμάσω την υπέρμετρη χωρητικότητα των @@ σου αλλά και την αντοχή σου. Εγώ, δεν θά άντεχα να τραβίξω την αντιπαράθεση σε τόσο μήκος
εκει ξεπεσε?? τι της δινει εκεινη που δεν της δινω εγω?? :'( :'(
α εσυ εισαι για τους λογγους εντελως αστερω.
κωλο και SIM (Oχι του κινητου)........πρεπει καποια στιγμη να τα ξεκινησεις και συ αμα θες να δεις ασπρη μερα.....
Την βεβαιοτητα πως υπαρχουν και πιο ηλιθιεςεκει ξεπεσε?? τι της δινει εκεινη που δεν της δινω εγω?? :'( :'(
μα σου δινω την καρδια μου.. την αγαπη μου...
τα ισοπεδωνεις ολαααααααααααααααααααα???
Την βεβαιοτητα πως υπαρχουν και πιο ηλιθιες
εσι ισε τους πλατους και γο του βαθουσ
γυρισες καμπια ?Την βεβαιοτητα πως υπαρχουν και πιο ηλιθιες
εγω θελω στοργη αγαπη..οχι δεν τα ισοπεδωνω...στα 4 τα θελω......ισοπεδωση μετα........
αφου ειμαι σεξουαλικο κτηνος και το ξερεις.......ασε τα ρομαντζα.......
Την βεβαιοτητα πως υπαρχουν και πιο ηλιθιες
πιο παραμιθι ιπαμε τιν ανιξι με κορμο σεκογιασβοθρε κατι μου λεει οτι το γυρισες το παραμυθι...
ναι κολλητες........ποτε θα συνειδητοποιησεις οτι ειναι φορουμ? σιγα μη βγουμε και συμπεθεροι......