Ναι μουνιτσα μου, το σωστο να λεγεται.Πως διαολο τα καταφερατε και μπλεχτηκατε τοσο πολυ? τετοιο ταλεντο ουτε εγω δεν εχω στο πηδημα συζητησεων (μπουμπ αυτο ειναι το μοναδικο πηδημα στο οποιο ειμαι επαγγελματιας )
Το χεις, το'χεις
Ναι μουνιτσα μου, το σωστο να λεγεται.Πως διαολο τα καταφερατε και μπλεχτηκατε τοσο πολυ? τετοιο ταλεντο ουτε εγω δεν εχω στο πηδημα συζητησεων (μπουμπ αυτο ειναι το μοναδικο πηδημα στο οποιο ειμαι επαγγελματιας )
τι ειπες ρε καμπια απο το γιβραλνταρ?Τι εγινε? Τι εχασα ρε παιδια?
Μπηκε το γκατζολομουνο και τα εκανε πουτανα παλι
τι ειπες ρε καμπια απο το γιβραλνταρ?
μαροκινε σπορεμπορα,προστατευομενε μπαμπουινε?
Αυτο που ακουσες, υπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου,τι ειπες ρε καμπια απο το γιβραλνταρ?
σε βαριεμε!!!!!!Αυτο που ακουσες, υπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου,
ευχετηρια καρτα του Μητσοτακη, Αλβανικο Καρναβαλι, Πακιστανικο στριπτιζ
:'( :'( :'(σε βαριεμε!!!!!!
πηγενε φερε ενα παγωτο γιατι βαριεμε κι οταν γυρισεις θα σου δωσω τα ρεστα για γαριδακια:'( :'( :'(
πηγενε φερε ενα παγωτο γιατι βαριεμε κι οταν γυρισεις θα σου δωσω τα ρεστα για γαριδακια
ειναι μακρια τωρα!Πάντως αν η Spy κάνει σέξ με το ίδιο πάθος που εκφράζεται, τότε χαρά στο γκόμενο της.
Είναι αλλο πράγμα οι σαλονικιές.
τι ειπες ρε καμπια απο το γιβραλνταρ?
παλια ημουν ξανθια και περασε η ντεκαπαζζζζζζζζζζζζ
Έχεις φαντασία στο βρίσιμο!
Πως τα αμολάς έτσι βρε παιδί μου!
ειναι μακρια τωρα!
Έχεις φαντασία στο βρίσιμο!
Πως τα αμολάς έτσι βρε παιδί μου!
δεν ειναι επιθετικοι,απλες περιγραφες ειναιναι ναι.......τρελλαινομαι να διαβαζω τους επιθετικους προσδιορισμους της
Παλια ηταν ξανθος, αλλα του περασε η ντεκαπαζζζζζζζζζζζζζζδεν άντεξε την πολυλογία σου, να υποθέσω?
Παλια ηταν ξανθος, αλλα του περασε η ντεκαπαζζζζζζζζζζζζζζ
Τι θπηρετρια της Δεσποινας Στυλιανοπουλου λεμε?δεν ειναι επιθετικοι,απλες περιγραφες ειναι