Boob και Spy, ωραίος διάλογος!
Όλοι οι μεγάλοι έρωτες κάπως έτσι ξεκίνησαν!
(Πρόσεχε Boob, καραδοκεί και ο Yorgos, βλ. > 1,75
!)
Boob αυτό που μ'αρέσει σε σένα είναι ο αυτοσαρκασμός σου.
Κατηγορείς (εν μέρει δικαίως) τους άντρες πως έχουν στρεβλώσει τις σχέσεις των 2 φύλων λόγω της μουνοδουλίασής τους (ελέυθερη δική μου σύνοψη) και πας και διαλέγεις για νικ
boobmaniac!!!
Επί της ουσίας βρίσκω συμπαθητικές τις απόψεις σου αλλά ολίγον απλουστευτικές. Σαφώς η αντρική ζήτηση επηρεάζει καθοριστικά τη γυναικεία προσφορά. Αλλά υπάρχουν και άλλα πολιτισμικά στοιχεία στη χώρα μας που παίζουν ρόλο.
Επειδή βαριέμαι να γράψω σοβαρές αναλύσεις σου λέω μόνο δύο αντίθετα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ίδια εντύπωση:
1) Τα επικρατούντα στη χώρα μας κοινωνικά πρότυπα της επίδειξης και της βαλκανικής γκλαμουριας επιβάλλουν σε αγοράκια - κοριτσάκια κοινωνικές συμπεριφορές "πουλάω μούρη".
Νομίζω πως πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν πουλιέται τόσο πολύ μούρη όσο στη χώρα μας.
2) Στο άλλο άκρο, υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση προσωπικής αξιοπρέπειας στις μεσογειακές χώρες που επιβάλλει το να κρατάς κάποιες αποστάσεις στο καμάκι, ακόμη και αν δεν βλέπεσαι!
Ενώ άμα πειράξεις μια Δυτικοευρωπαία μπάζο θα λιώσει και θα πάθει επι τόπου οργασμό στο 80% των περιπτώσεων (το 10% θα αδιαφορησει και το άλλο 10% θα σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση!).
Βλέπω εδώ πέρα άλλο ένα thread για τη Δήμητρα Ματσούκα, όπου βέβαια πάλι οι αγάμητοι λιγουροσυναγωνιστές (που δεν έχουν 20 ευρώ να διαθέσουν για να ξεχαρμανιάσουν από την αγαμία) γράφουν ύμνους. Βέβαια, γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ η Ματσούκα εκτός από προστυχόφατσα, δε βλέπω να έχει και πολλά περισσότερα από μια μέτρια πουτάνα της Φυλής.
Δεν έχω πάει στη Φυλής, αλλά συμφωνώ μαζί σου!