Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βέβαια.. φαίνεται εξάλλου από όλα τα προηγούμενα σχόλιά σου αυτό..
ναι οπως απο τα δικα σου φαινετε πως η μοναδικη περιπτωση να καταφερεις γκομενα (μια που εισαι για το τσιρκο) ειναι να πληρωσεις.
Λοιπον ασε τις μουφες οτι εισαι υπερανω απλα τσιγγουνης εισαι.

Επισκέπτης
Αλλο ενα .  [youtube=425,350]rCm7p2uCZyg&feature=channel[/youtube]

Και αλλο .[youtube=425,350]ynBtZqurKaQ&feature=channel[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και ένα καινούργιο...

Αφιερωμένο στον πρόεδρο .....

Britney Spears - Womanizer
[youtube=212,175]gZSLIq6YiRY[/youtube]

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ναι οπως απο τα δικα σου φαινετε πως η μοναδικη περιπτωση να καταφερεις γκομενα (μια που εισαι για το τσιρκο) ειναι να πληρωσεις.
Λοιπον ασε τις μουφες οτι εισαι υπερανω απλα τσιγγουνης εισαι.

Άστο ρε καλή μου, δεν το 'χεις... αφού το μυαλό σου είναι σε τέτοια κατάσταση, μην το πιέζεις άλλο... κάρβουνο θα το κάνεις...

Να ανακεφαλαιώσω τι μας έχεις πει ως εδώ:
* Ξεκίνησες προσπαθώντας να μας πείσεις ότι για τις Ελλεεινίδες φταίνε οι άντρες, ενώ αυτό ακριβώς λέω κι εγώ στο δικό μου post. Μετά από 5-6 σχόλια το κατάλαβες επιτέλους.

* Μόλις είδες ότι λέμε το ίδιο άλλαξες γνώμη και ανακατεύοντας κάποιον που κλέβει επειδή πεινάει, το Γερμανικό στρατό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αποφάνθηκες ότι τελικά δε φταίνε οι άντρες, αλλά η κακούργα η κενωνία που σας έκανε όπως σας έκανε. Αλλά απ' ότι φαίνεται ο συλλογισμός σου μπάζει από παντού.

* Για να μην παραδεχτείς ότι έχεις κάψει φλάτζες, αρχικά είπες ότι είμαι τσιγγούνης και δεν πληρώνω για να γαμήσω, αλλά τώρα λες ότι μόνο αν πληρώσω γαμάω (μόνο που ή το ένα ισχύει, ή το άλλο.. και τα δυο μαζί δε γίνεται).

Άντε τώρα για ύπνο...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Άστο ρε καλή μου, δεν το 'χεις... αφού το μυαλό σου είναι σε τέτοια κατάσταση, μην το πιέζεις άλλο... κάρβουνο θα το κάνεις...

Να ανακεφαλαιώσω τι μας έχεις πει ως εδώ:
* Ξεκίνησες προσπαθώντας να μας πείσεις ότι για τις Ελλεεινίδες φταίνε οι άντρες, ενώ αυτό ακριβώς λέω κι εγώ στο δικό μου post. Μετά από 5-6 σχόλια το κατάλαβες επιτέλους.

* Μόλις είδες ότι λέμε το ίδιο άλλαξες γνώμη και ανακατεύοντας κάποιον που κλέβει επειδή πεινάει, το Γερμανικό στρατό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αποφάνθηκες ότι τελικά δε φταίνε οι άντρες, αλλά η κακούργα η κενωνία που σας έκανε όπως σας έκανε. Αλλά απ' ότι φαίνεται ο συλλογισμός σου μπάζει από παντού.

* Για να μην παραδεχτείς ότι έχεις κάψει φλάτζες, αρχικά είπες ότι είμαι τσιγγούνης και δεν πληρώνω για να γαμήσω, αλλά τώρα λες ότι μόνο αν πληρώσω γαμάω (μόνο που ή το ένα ισχύει, ή το άλλο.. και τα δυο μαζί δε γίνεται).

Άντε τώρα για ύπνο...
Σημασια εχει πως σε εκνευρισα (πραγμα που ειχα σκοπο) μονο και μονο επειδη μπικες και αρχισες τα ψευτοκουλτουριαρικα και τις πιπες αγκυρας.
Και για να μιλησω στην γλωσσα σου.

συμφωνησα στο οτι φταινε μονο οι καμενοι ,εσυ εισαι καρμιρης,σπαγγος και φιογκος.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
επισης εισαι και κανγκουρας γιατι απο οσα ειπα @@ καταλαβες.
τα παραδειγματα περι γερμανων ηταν για να σου εξηγησω πως ο καθενας κρινει απο τις προσωπικες του αναγκες.
οτι υπαρχει προσφορα και ζητηση και οτι δεν φταιει κανεις γιατι εσυ εσαι τσιγγουνης , κανεις ενα πηδημα οικονομολογικο μανιφεστο.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Σημασια εχει πως σε εκνευρισα (πραγμα που ειχα σκοπο) μονο και μονο επειδη μπικες και αρχισες τα ψευτοκουλτουριαρικα και τις πιπες αγκυρας.
Και για να μιλησω στην γλωσσα σου.

συμφωνησα στο οτι φταινε μονο οι καμενοι ,εσυ εισαι καρμιρης,σπαγγος και φιογκος.

Κοίτα, και μόνο που μιλάς και συνεννοείσαι με τη χαζόπαπια, κατάλαβα ότι είστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Ρώτα όποιον θέλεις εδώ μέσα για τη χαζόπαπια να στο επιβεβαιώσει.

Α, και να κρατήσεις το καρβουνάκι σου για το επόμενο μπάρμπεκιου. Είναι το μόνο πράγμα όπου μπορεί να φανεί χρήσιμο.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
επισης εισαι και κανγκουρας γιατι απο οσα ειπα @@ καταλαβες.
τα παραδειγματα περι γερμανων ηταν για να σου εξηγησω πως ο καθενας κρινει απο τις προσωπικες του αναγκες.
οτι υπαρχει προσφορα και ζητηση και οτι δεν φταιει κανεις γιατι εσυ εσαι τσιγγουνης , κανεις ενα πηδημα οικονομολογικο μανιφεστο.

Ναι, ναι.. Το πήδημα είναι η μοναδική ανάγκη του καθενός.. Όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι, ναι.. Το πήδημα είναι η μοναδική ανάγκη του καθενός.. Όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει!
ε τραβα στην γκομενα σου για ψυχαναληση ,εμεις τι φταιμε?
και γιατι κραζεις τους αλλους users,μην φερεσε σαν παιδακι(αν δεν εισαι).
τι σου εφταιξε ο παπιας?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ε τραβα στην γκομενα σου για ψυχαναληση ,εμεις τι φταιμε?
και γιατι κραζεις τους αλλους users,μην φερεσε σαν παιδακι(αν δεν εισαι).
τι σου εφταιξε ο παπιας?
Άσε ρε.. με τόσο κράξιμο που έχει φάει η χαζόπαπια με τις ασυνασρτησίες του, σιγά μην τον πειράξει το δικό μου κράξιμο.

Και το 'εμείς τι φταίμε' που κολλάει; Σε προσκάλεσα εγώ να γράψεις σχόλιο; Μόνη σου ασχολήθηκες (προφανώς επειδή θίχτηκες).

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Με αηδιασες τωρα ειληκρινα.
Το νετ μικρε εχει ατομα με 0-80 iq και καλα κανει για να υπαρχει πολυφωνια.
Ποιος εισαι ΕΣΥ που θα κρινεις αν καποιος χρηστης ειναι χαζος η οχι?
Οταν σε ειπα πριν ελληναρα καφρο αυτο εννοουσα,πως δεν δεχεσαι κανεναν αλλο εκτος απο τον εαυτο σου.
Δυποδα σαν του λογου σου με κανουν και ντρεπομαι που ανηκω στο ανθρωπινο ειδος.
Μην μου ξαναμιλησεις,με μειωνεις ακομη και που ειμαστε σε κοινοχρηστο site. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Με αηδιασες τωρα ειληκρινα.
Το νετ μικρε εχει ατομα με 0-80 iq και καλα κανει για να υπαρχει πολυφωνια.
Ποιος εισαι ΕΣΥ που θα κρινεις αν καποιος χρηστης ειναι χαζος η οχι?
Οταν σε ειπα πριν ελληναρα καφρο αυτο εννοουσα,πως δεν δεχεσαι κανεναν αλλο εκτος απο τον εαυτο σου.
Δυποδα σαν του λογου σου με κανουν και ντρεπομαι που ανηκω στο ανθρωπινο ειδος.
Μην μου ξαναμιλησεις,με μειωνεις ακομη και που ειμαστε σε κοινοχρηστο site. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Να υποθέσω ότι εσύ βρίσκεσαι στο IQ 80.. Έτσι εξηγείται που δε μπορείς να διατηρήσεις μια λογική αλληλουχία σε όσα γράφεις... Όσο για το αν σε μειώνω, μην ανησυχείς.. δεν έχεις ανάγκη. Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνη σου!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πως διαολο τα καταφερατε και μπλεχτηκατε τοσο πολυ? τετοιο ταλεντο ουτε εγω δεν εχω στο πηδημα συζητησεων :2funny: (μπουμπ αυτο ειναι το μοναδικο πηδημα στο οποιο ειμαι επαγγελματιας :P )

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Boob και Spy, ωραίος διάλογος! :thumbsup:
Όλοι οι μεγάλοι έρωτες κάπως έτσι ξεκίνησαν! :smitten:
(Πρόσεχε Boob, καραδοκεί και ο Yorgos, βλ. > 1,75 :2funny:!)

Boob αυτό που μ'αρέσει σε σένα είναι ο αυτοσαρκασμός σου.
Κατηγορείς (εν μέρει δικαίως) τους άντρες πως έχουν στρεβλώσει τις σχέσεις των 2 φύλων λόγω της μουνοδουλίασής τους (ελέυθερη δική μου σύνοψη) και πας και διαλέγεις για νικ boobmaniac!!! :2funny:

Επί της ουσίας βρίσκω συμπαθητικές τις απόψεις σου αλλά ολίγον απλουστευτικές. Σαφώς η αντρική ζήτηση επηρεάζει καθοριστικά τη γυναικεία προσφορά. Αλλά υπάρχουν και άλλα πολιτισμικά στοιχεία στη χώρα μας που παίζουν ρόλο.
Επειδή βαριέμαι να γράψω σοβαρές αναλύσεις σου λέω μόνο δύο αντίθετα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ίδια εντύπωση:
1) Τα επικρατούντα στη χώρα μας κοινωνικά πρότυπα της επίδειξης και της βαλκανικής γκλαμουριας επιβάλλουν σε αγοράκια - κοριτσάκια κοινωνικές συμπεριφορές "πουλάω μούρη". Νομίζω πως πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν πουλιέται τόσο πολύ μούρη όσο στη χώρα μας.
2) Στο άλλο άκρο, υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση προσωπικής αξιοπρέπειας στις μεσογειακές χώρες που επιβάλλει το να κρατάς κάποιες αποστάσεις στο καμάκι, ακόμη και αν δεν βλέπεσαι! :2funny: Ενώ άμα πειράξεις μια Δυτικοευρωπαία μπάζο θα λιώσει και θα πάθει επι τόπου οργασμό στο 80% των περιπτώσεων (το 10% θα αδιαφορησει και το άλλο 10% θα σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση!). :2funny: :2funny:

Βλέπω εδώ πέρα άλλο ένα thread για τη Δήμητρα Ματσούκα, όπου βέβαια πάλι οι αγάμητοι λιγουροσυναγωνιστές (που δεν έχουν 20 ευρώ να διαθέσουν για να ξεχαρμανιάσουν από την αγαμία) γράφουν ύμνους. Βέβαια, γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ η Ματσούκα εκτός από προστυχόφατσα, δε βλέπω να έχει και πολλά περισσότερα από μια μέτρια πουτάνα της Φυλής.
Δεν έχω πάει στη Φυλής, αλλά συμφωνώ μαζί σου!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για να σταματήσουμε τη μ@λ@κία σου εδώ... είναι καλύτερα (πρώτον!). Αν θες να σχολιάζεις να μάθεις να γράφεις... Βέβαια αν πας σχολείο και το τελειώσεις τότε μπορεί να μάθεις να γράφεις!
Σε λέω μην ασχολείσαι με την πάρτυ μου αρχηγέ. Αν δεν σ' αρέσουν αυτά που γράφω φύγε από το Forum. Αν δεν σ' αρέσουν αυτά που γράφουν οι άλλοι... κάν' την! Αυτά...
Εχεις ενα δικιο.
Πρεπει να το παραδεχτω,απο δικια μου μαλακια σε μπερδεψα με τον "petrosyn" που ειχε ποσταρει λιγο πριν απο εσενα. Οποτε δεν ειχα στοχο "ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ςΟΥ ΑΡΧΗΓΕ..."

Τωρα για ολα τ'αλλα που γραφεις, οταν με το καλο συμπληρωσεις τα 500 μηνυματα, ισως να σου απαντησω.
Αυτα ...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Να υποθέσω ότι εσύ βρίσκεσαι στο IQ 80.. Έτσι εξηγείται που δε μπορείς να διατηρήσεις μια λογική αλληλουχία σε όσα γράφεις... Όσο για το αν σε μειώνω, μην ανησυχείς.. δεν έχεις ανάγκη. Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνη σου!
Τι εγινε? Τι εχασα ρε παιδια?
Μπηκε το γκατζολομουνο και τα εκανε πουτανα παλι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom