Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
ο Billy13 είναι ρε ΜΠΟΥΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑ
ο Billy13 είναι ρε ΜΠΟΥΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑ
Οσο ειναι πουστρακι η ζαβαρα, αλλο τοσο ειναι αυτος ο μπιλυ.ο Billy13 είναι ρε ΜΠΟΥΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑ
το πρωι μπετατζης το βραδυ βοηθος πιστολακι ειναιΑυτοι δεν ξερω τύπε, η ζαβαρα ομως ειναι γυναικα.
Α τωρα μαλιστα, ηρθε και ο αλλος αξιοπιστος.
Οσο περνάει ο καιρός, ο Αλεξ αντί να μαθαίνει
ξεχνάει ...
Οσο ειναι πουστρακι η ζαβαρα, αλλο τοσο ειναι αυτος ο μπιλυ.
Μην βλεπετε οραματα.
Εμενα να με ακους.
Εμενα να με ακους.
τυπε κι αυτοι γυναικες λενε οτι ειναι στο ιντερνετ
http://[URL unfurl="true"]www.moschatotavros.gr/wp-content/uploads/2012/03/gayparade22.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε παρακμα τις επιασε τα παπαρια δεν το καταλαβες ;)
βγαλε το νυφικο κι ελα να μιλησουμεκαλο βραδυ του πληκτρολογιου....
Καλα που υπαρχει το ποδοσφαιρο και χτυπατε κανα χερι στο τραπεζι μερικοι και θυμομαστε οτι εισαστε αντρες γιατι απο συμπερηφορα..... αστα να πανε...εχει γινει θεμα και αναπαντητο ερωτημα για καποιους αν εχω παπαρι η οχι... αναπαντητο θα μεινει το ερωτημα που τοσο σας καιει... ο traveler κραζει γτ εφαγε ακυρο... τον υποτιμησα οταν μ ελεγε οτι κανει σεξ με μονδελα και παρουσιαστριες και οτι ειναι μαγκας και ελεος πια ολη η μαγκια εδω μεσα μαζευτηκε...πηχτη ...και ασπρη .. ;) ;) ξερετε εσεις... τελος παντων αν σε καποιους δεν αρεσε που μιλαω χυμα και τσουβαλατα..δε με νοιαζει... δυστηχως ειμαστε και εμεις που λεμε ευθεως αυτο που σκεφτομαστε και γουσταρουμε να κερδιζουμε αντιπαθειες,.... παρα ψευτοφιλιες και διαδυκτιακα πηγαδακια....ετσι ειμαστε και σε οποιον αρεσουμε στη τελικη.... καλο βραδυ του πληκτρολογιου....
βγαλε το νυφικο κι ελα να μιλησουμε
ο αλλος παλι ο ζορεν...
αλλο μπουμπουκι απο κει...
πηγαμε για καφε λεει με τη ζαβαρα και ειναι πανεμορφη
και να σου τα κοριτσαρα μου, να σου τα κουκλα μου
να σου τα απο τοτε που σε ειδα σε εχω στο μυαλο μου
και κοιταζα τον κωλο σου οποτε εσκυβες και οποτε μου μιλαγες κοιταγα τα βυζια σου
ΟΡΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ
λοοιπον για να τελειωνει το παραμυθι γτ βλεπω τραβαει απο το πρωι.... και ενταξει καλα ειναι να ασχολουνται με τη παρτη σου αλλα δω μιλαμε για αρωστημενες καταστασεις και επικινδυνες εμμονες... βγηκα για καφε με το παλικαρι επειδη γουσταραμε και τον συμπαθησα... το προβλημα ποιο ειναι..?? αντικοινωνικοι θα γινουμε επειδη καποιοι εχουν κομπλεξ??? οχι δε με διαφημιζει... για κανεναν λογο αλλα οταν μερικοι με λενε κρος αντρα πουστη κυναιδο και ενα σωρο κοσμητικα επιθετα ..χωρις να ξερουν ... ας μαθουν την αληθεια... δεν κακο... απλα τους χαλαει τη πιατσα και ισως την ιδεα που εχουν στο μυαλο τους... τοσο κακια...πια?? δεν ειπε οτι με καφε ειπε οτι ηπιαμε..δεν ειπε οτι κανω καλη οχι πως θα χαλαγε μερικους να μαθουν ......... ;) ;) ;) ;) ;) πολυς ντορος γυρω απο το ονομα μου... που στη τελικη δεν ειναι αληθινο..τυχαινει να με αντιπροσωπευει σε ενα σαιτ.αρα.αφου δε σας καιει να μαθετε γιατι ασχολησθε καποιοι και τρωγεστε αν ειμαι αντρας η γυναικα η σκυλος η γατα η αγελαδα??? καποιοι επισης ρωταγανε... την ειδες???? πως το ξερεις οτι ειναι ομορφη?? εεεε μυστικο??θυμασε??? ξεχασες??? α ναι μωρε αυτη μπηκε για να μιλαει μονο !!αα ναι και να στελνει φωτο στον ακατανομαστο... βγαλε τη σκουφια σου και βαρας μας.... που λενε αυτα για σημερα γιατι εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο...
[size=18pt]Κρρρρραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακκκκκκκκκκκκκκκκκκκ.[/size]
Τι σχεση εχει το μπου?
Αν εισαι ικανος βγαζεις γκομενα παντου.
Αν εισαι ούγκανο, αρχιζεις τα "ε οχι γκομενα απο το μπου" "ε οχι γκομενα απο τη δουλεια" "ε οχι γκομενα απο την καφετερια" "ε οχι γκομενα απο εκδρομη" κλπ κλπ
έπιασες λειρι?Να το ξαναπω?
Γυναικα ειναι.
Ελεος.